Cream-ceară "Sănătos" din psoriazis

Psoriazisul este o boală gravă care încă nu poate fi complet vindecată. Dar cercetatorii lucreaza in acest domeniu indeaproape si cauta tot felul de metode eficiente pentru a ajuta la eliminarea problemelor cutanate. Nu numai medicamente, ci și diverse unguente, creme și rețete populare acționează ca asistenți în această luptă. În numărul de remedii eficiente pentru psoriazis este crema Zdorov.

Pe scurt despre crema-ceară "Zdorov" din psoriazis

Acest medicament are multe avantaje și calități pozitive.

Printre acestea se numără:

 1. Crema este utilizată ca un tratament complex al psoriazisului datorită componentelor sale naturale constitutive, a căror eficacitate se poate observa după prima utilizare a medicamentului.
 2. Utilizarea regulată a cremei îmbunătățește considerabil simptomele pronunțate ale psoriazisului și mărește intervalele dintre recăderi. După utilizare prelungită, simptomele bolii aproape dispar.
 3. Psoriazisul nu este considerat o boală contagioasă, dar întunecă viața multora, inclusiv a femeilor într-o poziție interesantă. În plus, în astfel de momente fericite ale vieții viitorilor mame, boala poate fi și mai agravată. Crema Zdorov Zdorov poate fi utilizată pentru a trata psoriazisul în timpul sarcinii și alăptării.
 4. Acest instrument nu are contraindicații și efecte secundare. Singurele excepții sunt persoanele cu intoleranță individuală la componentele componente.
 5. Crema elimină puffiness, ameliorează inflamația, îmbunătățește circulația sanguină în leziunile bolii și previne noua sa localizare.
 6. Extractul de propolis, care este o componentă a cremei, are un efect benefic asupra restaurării sistemului imunitar la nivel celular. Un astfel de efect duce la recuperarea aproape completă a suprafețelor afectate ale pielii.
 7. Rășina de cedru are proprietăți puternice de vindecare a rănilor. În combinație cu toate celelalte componente ale medicamentului, se descurcă bine cu simptomele bolii.
 8. Extracția extractului de albine este un material excelent de origine naturală pentru construcția de noi țesuturi sănătoase. Acest extract are proprietăți hormonale. Singura diferență este că hormonii sintetici au contraindicații multiple și efecte secundare.
 9. Cu ajutorul extractului de ceară de albine într-un timp scurt, este posibilă restabilirea vaselor și a sistemului circulator la leziuni. Datorită heparinei, care face parte din extract, crampele și riscul formării cheagurilor de sânge care există în timpul proceselor inflamatorii sunt reduse.
 10. Ceara de albine are un efect hemostatic rapid și, de asemenea, promovează regenerarea pielii.
 11. Vena din albine acționează ca un antibiotic natural, ameliorează umflarea și îmbunătățește microcirculația sângelui în straturile interioare și superioare ale pielii.
 12. Extractul de castane afectează în mod favorabil starea vaselor de sânge, reducând riscul formării cheagurilor de sânge și încetinirea coagulării sângelui.
 13. Cu ajutorul uleiului de măsline, fluxul sanguin este stimulat în vasele mici. Datorită acestei componente, medicamentul intră ușor în epidermă.
 14. Prezența vitaminelor C și B promovează regenerarea rapidă a țesuturilor. Deja timp de 2-3 zile de utilizare a medicamentului există o imagine favorabilă.
 15. O altă caracteristică pozitivă a acestui instrument este economia sa. Acest lucru este evidențiat prin revizuirile persoanelor care au experimentat crema "sănătoasă" din ceară de psoriazis.

Ceara de albine pentru psoriazis, care face parte din această cremă, are un efect pozitiv asupra sănătății umane și previne creșterea leziunilor pielii.

Acțiunea cremei "Sănătos"

Nu este nimic greu să folosești acest medicament. Efectul său pozitiv este observat după prima zi de utilizare. Îndepărtarea zilnică a unui strat subțire de unguent "Zdorovye" din psoriazis și distribuția uniformă pe focarele de peeling ajută la scăderea rapidă a simptomelor neplăcute ale bolii. Instrumentul are o textura usoara, miroase destul de bine.

În mod literal, după mai multe sesiuni de utilizare a acestui medicament, pacienții observă cum dispare sindromul de durere, mâncărime, imperceptibil, pielea devine mai pucioasă și mai puțin răspândită.

Dar este important să rețineți că în acest stadiu nu trebuie să întrerupeți tratamentul psoriazisului cu acest medicament. Este necesar să se folosească până când durerea dispare, pielea nu este complet restaurată și toate simptomele neplăcute ale bolii dispar.

Avantajele acestui medicament sunt următoarele:

 • Crema nu dăunează sănătății.
 • Instrumentul are un efect terapeutic asupra pielii afectate de psoriazis și previne răspândirea erupțiilor cutanate pe pielea sănătoasă.
 • Vitaminele create au un efect pozitiv asupra întregului corp și îl întăresc.
 • Distribuția nutrienților care alcătuiesc medicamentul reduce durerea, ajută la întărirea vaselor de sânge și regenerarea pielii.
 • Ceara cremă nu lasă în urmă un reziduu lipicios, unsoare și disconfort.
 • Nu se poate spune că unguentul "Zdorov" este un medicament ieftin, dar nu este atât de scump că nici cumpărătorul mediu nu ar putea obține. Prețul drogului nu este mai mare de 1 mie de ruble. Trebuie avut în vedere că este eficient și economic. În funcție de zona leziunilor și de stadiul psoriazisului, o parte a medicamentului durează un tratament de la două săptămâni la două luni.

Indicații pentru utilizarea cremei-ceară "Zdorov"

Datorită numărului mare de componente utile, acest instrument uimitor este folosit pentru a elimina următoarele simptome:

 • Când pe piele apar plachete cu baloane argintii.
 • Dacă pielea din jurul picioarelor și a palmelor a devenit întărită și groasă.
 • Când apar erupții cutanate pe piele cu nuanță roșie și violetă.
 • Instrumentul este eficient în combaterea pustulelor care conțin lichid limpede sau albicioase.
 • Cu condiție slabă a pielii și sănătatea generală a pacientului cu psoriazis.
 • Ceara cremă este utilizată din papule în zona feselor, coatelor, brațelor, gâtului, având o culoare purpurie.
 • Cu aceasta, puteți scăpa de simptomele fulminante, mâncărime, precum și roșeața pielii.
 • Utilizând crema, este posibil să evitați apariția cicatricilor și a pigmentării la locul placilor.
 • "Sănătos" ajută la plăcuțele de unghii deformate, exfoliate și coarse. În plus, sub influența lui dispare puncte deprimate și caneluri pe unghii.
 • Aceasta este o soluție eficientă pentru crăpături de natură diferită pe talpi și palme.

Instrucțiuni de utilizare a cremei "Zdorov"

Cursul ulterior al bolii și, în consecință, o recuperare rapidă depind de utilizarea corectă a medicamentului. În plus, acest medicament eficient este utilizat pentru profilaxie pentru a evita recurențele frecvente ale bolii.

Deci, instrucțiunile pas cu pas pentru aplicarea cremei "Zdorov" constau în următoarele etape:

 1. Crema într-o cantitate mică se aplică pe piele afectată de plăci sau papule psoriazice. Atunci când se utilizează ceară ca măsură preventivă, se aplică în locurile în care apar leziunile.
 2. Cu ajutorul mișcărilor de masaj ușoare, ceara este frecat în zona problemei timp de 2-3 minute.
 3. Remedierea rămâne până când este complet absorbită în piele. Dacă este necesar să se înmoaie mai repede plăcile psoriazice, se pune o peliculă de alimente și o tifon sterilă pe partea superioară a mijlocului de împrăștiere timp de 30 de minute. Ajută la menținerea umezelii bine.
 4. Ceara cremă se aplică zilnic dimineața și seara timp de o lună, în ciuda absenței totale a simptomelor bolii.
 5. Este important să mențineți întregul proces de tratare a medicamentului sub controlul strict al pielii. În cazul simptomelor neplăcute, care este destul de rar, este necesar să opriți tratamentul prin această metodă.
 6. Pentru a exclude posibilele reacții alergice înainte de prima aplicare a medicamentului, este necesar să se efectueze un test de sensibilitate, care va ajuta la evitarea complicațiilor neplăcute.

Contraindicații

Producătorul nu specifică contraindicații în utilizarea acestui medicament natural. Excepția este făcută de persoanele care suferă de manifestări alergice în legătură cu produsele apiculturii și alte componente ale unui preparat. În acest caz, crema nu este recomandată.

Ceara cremă nu este utilizată în tratamentul copiilor mici care nu au vârsta de 2 ani.

Recenzii cumparatori reali

Practic, medicamentul are recenzii pozitive. Persoanele care au experimentat acest medicament spun că atunci când sunt combinate cu alte metode de tratament, crema-ceară "sănătoasă" ajută la scăderea rapidă a simptomelor neplăcute ale psoriazisului.

Unii pacienți pun necontenit speranțe mari asupra medicamentului, gândindu-se că, cu ajutorul acestuia, psoriazisul va dispărea pentru totdeauna în câteva utilizări. De fapt, nu este. Principala sarcină a ceară-cremă este de a elimina simptomele bolii, însoțite de mâncărime, arsură, scalare, roșeață a pielii, care, în afară de problemele fizice, reprezintă un mare traumatism psihologic pentru mulți pacienți.

În plus, crema-ceară împiedică răspândirea în continuare a bolii și contribuie la normalizarea metabolismului.

Este demn de remarcat faptul că cumpărarea unui medicament nu este atât de ușoară. În farmaciile obișnuite, puteți ajunge la fals cu un cost ridicat. Recenzile negative sunt găsite tocmai datorită utilizării cremei false.

Achiziționarea de cremă-ceară de înaltă calitate și certificată pentru sănătate este disponibilă pe site-ul oficial al producătorului.

http://psoriaz-med.ru/preparatyi/krema/krem-vosk-zdorov-ot-psoriaza/

Ceară de cremă de psoriazis

Până recent, sa crezut că psoriazisul nu a putut fi vindecat, dar biologii împreună cu farmaciștii au creat o cremă inovatoare pentru psoriazis, care conține numai ingrediente naturale. El a ajutat deja mii de oameni să se recupereze din această patologie dificilă și provocatoare de probleme! Datorită absenței contraindicațiilor și a componentelor chimice agresive ale instrumentului este permisă utilizarea chiar și în timpul sarcinii și alăptării!

Cui îi este indicată aplicația

Începeți să utilizați această cremă la primele simptome ale bolii, pentru a scăpa nu numai de manifestările externe ale bolii, ci și pentru a elimina cauza principală a apariției acesteia într-un timp suficient de scurt. Cream-ceară pentru psoriazis ajută la eliminarea următoarelor manifestări ale patologiei:

 • plăcile, cântare care apar pe mâini, cap și alte părți ale corpului;
 • îngroșarea stratului cornos, formată pe picioare, palme, coate și alte zone;
 • roșu, erupție purpurie și pustule cu conținut clar sau alb;
 • relief neuniform al pielii;
 • mâncărime, arsură, durere, inflamație;
 • vârste și cicatrici în locuri unde s-au loc plăcile psoriazice;
 • delaminarea, coaserea, deformarea plăcilor de unghii în zonele de deteriorare;
 • fisuri și sângerări;
 • curățarea uscată și intensă a pielii;
 • reduce bariera imună a epidermei în leziuni.

Instrumentul asigură o reînnoire a suprafeței pielii într-un mod natural datorită activării forțelor de protecție locale, accelerării proceselor metabolice și normalizării regenerării celulare.

Singura contraindicație pentru utilizarea sa este o reacție alergică la miere și alte produse apicole!

Ce avantaje are aceasta?

Crema diferă în mod favorabil de o compoziție complet naturală, unică, care acționează eficient și în siguranță. Reprima repede bacteriile, inflamația și elimină toate manifestările clinice ale bolii.

Avantajele sale sunt:

 • o aplicație sigură, ușor și convenabilă, care nu are efecte secundare;
 • compoziție absolut naturală;
 • valoare terapeutică și profilactică ridicată;
 • pronunțat efect antiinflamator și antiseptic;
 • prezența unui număr mare de vitamine și microelemente care sunt valoroase pentru sănătatea pielii;
 • categorie de preț accesibilă;
 • eliminarea instantanee a durerii și mâncărime după aplicarea compoziției;
 • restaurarea completă a structurii pielii;
 • aroma plăcută și consistența absorbției rapide, fără a lăsa urme pe haine și fără a crea un film lipicios pe suprafața pielii.

Instrumentul este numit elixirul natural al sănătății pielii, deoarece conține o întreagă gamă de substanțe biologic active care vizează suprimarea cauzelor profunde ale dezvoltării diferitelor boli dermatologice.

Caracteristicile compoziției

Ceara cremoasă pentru psoriazis acționează în mai multe direcții simultan, ameliorează rapid durerea, mâncărimea, disconfortul, elimină puffiness și începe procesele de recuperare celulară naturală. Acesta conține următoarele ingrediente naturale:

 • cedru rășină, care crește circulația sanguină în vase, elimină rapid puffiness, inhibă creșterea microbilor patogeni, infecții, ameliorează pete și pigmentare după patch-uri, și are un efect de vindecare a rănilor;
 • ceara de albine care contine antibiotice sigure naturale, vitamine, oligoelemente care au antiinflamator, vindecarea ranilor, regenerarea actiunii pielii deteriorate. Creează un strat subțire invizibil de protecție pe piele, elimină penetrarea microflorei patogene în epidermă și contribuie la restaurarea completă a integrității pielii;
 • venin de albine care ameliorează imediat spasmele, elimină durerea, îmbunătățește circulația sângelui și microcirculația, asigură un efect antiseptic, îmbunătățește funcția imună a pielii și blochează, de asemenea, procesele inflamatorii în orice moment;
 • Extractul de propolis este un agent puternic antibacterian natural, care are un pronunțat antiinflamator, ameliorează supărarea, elimină pruritul și, de asemenea, regeneră pielea. Este saturate epiderma cu un numar mare de substante biologice valoroase care o ajuta intr-un timp scurt pentru a scapa de orice formatiuni patologice si pentru a recupera complet;
 • extract de castane de cal, care îmbunătățește alimentarea cu sânge a țesuturilor, produce o substanță specială care împiedică formarea cheagurilor de sânge în vasele de sânge, protejează pielea de factorii de mediu agresivi, reduce permeabilitatea vasculară, consolidează și restabilește elasticitatea capilarelor;
 • Extractul de colon de albine submilion, care ajută la scăderea durerii chiar severe, umflături, mâncărime și procese inflamatorii intense. Ea normalizează circulația sângelui în straturile bolnave ale pielii și ameliorează spasmele care apar;
 • ulei de măsline, care stimulează toate procesele metabolice și regenerative din țesutul pielii, hrănește, hidratează, protejează epiderma de orice influențe externe negative, protejează celulele de îmbătrânire și deformări;
 • extract de flacără de albine, îmbunătățind tonul general al structurii pielii, făcându-l suplu, elastic, accelerând procesele metabolice, umplând cu substanțe care contribuie la crearea de noi celule epidermice sănătoase;
 • vitaminele din grupurile A și B, participând la toate procesele care apar în țesutul pielii, normalizând funcțiile sale, accelerând mecanismele de schimb care promovează reînnoirea și întinerirea celulelor.

Proprietăți de bază

Compoziția cremei-ceară de psoriazis nu conține componente chimice nocive, parabeni periculoși, hormoni sintetici agresivi, de aceea nu provoacă efecte secundare, dependență, este bine tolerată de piele, crește semnificativ funcțiile de protecție și previne progresia ulterioară a patologiei. Proprietățile sale sunt exprimate în:

 • restaurarea procesului de circulație a sângelui și îmbunătățirea stării vaselor din zonele afectate ale epidermei;
 • eliberarea rapidă de durere, mâncărime, arsură și sângerare;
 • vindecarea rănilor, fisurilor, eliminarea altor deformări;
 • eliberare din supărare, uscăciune și degresare;
 • blocarea oricărui proces inflamator;
 • normalizarea ratei de regenerare în straturile deteriorate ale epidermei;
 • restabilind integritatea, tonul general și sănătatea pielii;
 • înmuierea, hidratarea, hrănirea și îmbunătățirea elasticității pielii;
 • reîntinerirea generală a epidermei.

Instrumentul este destinat tratării psoriazisului, precum și a altor boli dermatologice. Aceasta încetinește procesul de îmbătrânire celulară, deci este recomandat pentru utilizare și în scopuri cosmetice, de exemplu, pentru a netezi pielea de riduri de vârstă.

Care este eficiența acesteia?

Debutul procesului de vindecare al pielii se datorează unei componente echilibrate, bogate în componente biologice active, valoroase ale compoziției, care declanșează procesul de recuperare naturală a zonelor afectate și activează funcțiile imune ale pielii.

Crema-ceară acționează într-un complex, ameliorează simptomele bolii, cauza principală a apariției acesteia, eliberează pielea de substanțe toxice dăunătoare, infecții bacteriene, consolidează membrana celulară și normalizează alimentarea cu sânge în zonele afectate ale epidermei, revenind astfel la un aspect sănătos.

Studii clinice

Ceara cremoasă pentru psoriazis a fost supusă unui test clinic riguros, clinic, a trecut cu succes toate controalele necesare, recunoscută ca un instrument eficient de vindecare care ajută la eliminarea psoriazisului, precum și pentru a asigura o remisiune de lungă durată și susținută.

El și-a dovedit acțiunea curativă și preventivă împotriva majorității patologiilor pielii, de aceea a primit un certificat de calitate și o licență.

Instrucțiuni de utilizare

Instrumentul trebuie aplicat pe pielea bolnavă după curățarea preliminară și uscarea de două ori pe zi cu un strat subțire uniform, așteptând absorbția completă a compoziției.

În funcție de durata patologiei și de gradul de agravare a deformării structurii pielii, perioada de tratament este de la 2 săptămâni până la 2 luni de utilizare zilnică obișnuită.

Expertiză

Alexander Yakovlevich, dermatolog

Acum, aproape toți pacienții preferă să fie tratați cu remedii naturale și să refuze regimul terapeutic standard, care implică medicație, precum și tratamentul hardware al psoriazisului cu utilizarea medicamentelor hormonale.

În această privință, clinica noastră a decis să efectueze teste clinice independente de cremă-ceară, produsă de Zdorov.

Conform datelor documentare obținute după aplicarea acestui instrument, rezultate excelente au fost observate pentru tratamentul psoriazisului la toți pacienții, fără excepție. Singura diferență a fost în rata de debut a recuperării la fiecare pacient.

Recenzii de utilizatori

Alina, 27 de ani, Moscova

Mulțumită acestei creme, deoarece numai ea mi-a ajutat să scap de psoriazisul cronic, apărând constant pe pielea gâtului. Acum nu există urme de pete, roșeață, pielea a devenit din nou sănătoasă și frumoasă!

Veronica, 34 de ani, Orel

Când am văzut cât de repede această ceară a început să acționeze, nu mi-am putut crede ochii! Poate pentru că am avut stadiul inițial al psoriazisului, dar, totuși, mai mult de un an a trecut, boala a dispărut și nu mă mai deranjează!

Ceara cremă pentru psoriazis vă va ajuta să uitați de această patologie insidioasă și de problemele aferente!

http://kozhnye.ru/krem-vosk-ot-psoriaza.html

Cream-ceară Sănătos pentru psoriazis

Milioane de pacienți visează să vindece psoriazisul. Această boală ocupă ferm unul din primele locuri în prevalență. Etiologia sa nu este pe deplin înțeleasă, astfel încât în ​​prezent nu există nici un medicament care să salveze o persoană de manifestări psoriazice pentru totdeauna. Recent, în tratamentul bolii, crema de psoriazis sa dovedit a fi bine, ceea ce permite eliminarea simptomelor negative într-un timp scurt.

Acest medicament oferă persoanei posibilitatea de a duce o viață normală, fără a ezita pe alții și fără a acoperi plăcile psoriazice cu haine.

Efectul cremei și ceară asupra psoriazisului

Ceara cremă este dezvoltată de oameni de știință ruși și nu conține steroizi și componente chimice suplimentare. Ceara cremă se face exclusiv pe preparatele naturale create de natură, care explică în mare măsură eficacitatea și relevanța acestui medicament pentru manifestările psoriazice.

Ceara de albine prezentă în cremă vă permite să pătrundeți rapid și cât mai profund în componentele preparatului direct în centrul leziunii psoriazice. Acest lucru vă permite să încetiniți procesul patologic care declanșează creșterea creșterii celulare. Ca rezultat al acestui efect al medicamentului, există o recuperare a proceselor metabolice în organism și o formare lentă de papule noi pe piele.

Ceara cremă cu propolis, care este inclusă în compoziția sa, înlătură în mod eficient umflarea țesuturilor. Datorită componentelor naturale, pielea este curățată maxim de plăcile psoriazice. În plus, ceara cremă accelerează regenerarea țesuturilor nu numai local, ci și în țesuturile adiacente, sporind procesele metabolice.

Zona de leziuni psoriazice este redusă semnificativ, mâncărime și hiperemie ale pielii, care este eliberată în mod activ de la scala excitat, trece. Cu toate acestea, nu trebuie să vă bazați doar pe ceară și așteptați ca psoriazisul să dispară pentru totdeauna. Nu există nici un preparat universal care să poată vindeca în cele din urmă psoriazisul, dar ceara naturală ceară îndepărtează în mod eficient simptomele acute ale bolii și mărește timpul de remisiune, care este important pentru pacient.

Indicații pentru utilizare

Pentru a preveni eventualele recidive, este recomandat un tratament cuprinzător, incluzând un medicament eficient ca ceara cremă pentru psoriazis.

Medicamentul este prescris pentru dezvoltarea următoarelor tipuri de psoriazis:

 • pustulleznaya;
 • palmar și plantar;
 • forma eritrodermică.

În plus, crema-ceară este recomandată pentru utilizarea în manifestările psoriazice la extremitățile inferioare și superioare, cu afectarea genunchiului și a coatelor.

Contraindicații

De regulă, nu există medicamente care să nu aibă contraindicații. Nu există nicio excepție și cremă cu ceară împotriva psoriazisului.

În cazul în care prima utilizare a medicamentului este însoțită de o reacție negativă, este necesar să se oprească utilizarea acestuia.

Utilizarea cremei ceară la copii sub 2 ani este exclusă, deoarece nu au fost efectuate studii clinice la această grupă de vârstă. Efectul medicamentului nu a fost studiat. Tratamentul copiilor mai mari de 2 ani poate fi efectuat numai după consultarea medicului dumneavoastră. În cazul în care copilul este predispus la manifestări alergice, pe lângă medicul pediatru, toți medicii trebuie examinați și, în primul rând, alergologul.

Utilizarea ceară-cremă în timpul sarcinii și alăptării este permisă numai după o examinare completă a pacientului, dacă probabilitatea unui efect pozitiv al medicamentului depășește riscul pentru mamă și copil.

Cream de ceară

Ceara cremă conține numai substanțe naturale capabile să combată simptomele bolii fără a afecta alte organe. În cremă nu există arome diferite și elemente chimice, care oferă acestui medicament un avantaj uriaș în comparație cu mijloace similare.

 • cedru - are un efect benefic asupra normalizării circulației sanguine a vaselor de sânge mici care penetrează stratul de suprafață al pielii. Acest efect contribuie la creșterea fluxului sanguin și la prevenirea formării cheagurilor de sânge. În același timp, pielea devine mai elastică și mai durabilă. În plus, sapa oprește în mod semnificativ dezvoltarea procesului patologic în epidermă;
 • ceara de albine (extract) - include o varietate de ingrediente active care accelerează procesele de regenerare a locurilor psoriazice avariate și oprește procesele de inflamație;
 • ceară (ceară de albine) - se caracterizează printr-un efect hemostatic bun și este implicată în regenerarea tisulară;
 • otravă (albină) - are un efect eficient asupra straturilor interioare și exterioare ale epidermei, crescând fluxul sanguin și împiedicând dezvoltarea edemelor și inflamațiilor;
 • Horse castan (extract) - imbunatateste circulatia sangelui, prevenind aparitia cheagurilor de sange prin cresterea productiei de antitrombina. Rezultatul acestei acțiuni este extinderea vaselor de sânge și o consolidare semnificativă a pereților vasculari. Coagulabilitatea sângelui este încetinită brusc, iar circulația vasculară a sângelui, dimpotrivă, crește;
 • albina de molii (extract) - creste rezistenta, elasticitatea si elasticitatea pielii. Aceasta duce la regenerarea accelerată a zonelor afectate și la restabilirea procesului metabolic în focusul leziunii;
 • ulei de măsline - stimulează în mod activ fluxul sanguin al vaselor mici. Datorită prezenței uleiului de măsline în compoziție, crema-ceară pătrunde ușor în straturile profunde ale pielii, hrănindu-l și mărind elasticitatea.

Trebuie menționat faptul că compoziția ceară-cremă a inclus substanțe suplimentare care sporesc eficacitatea (vitamine B1, C, B5, vasodilatatoare și analgezice). Aceste componente sunt secundare, cu toate acestea, nu contează cât de multe și câte dintre ele sunt prezente. Includerea lor în medicament este necesară.

Metoda de utilizare a medicamentului

Ceara cremă în tratamentul manifestărilor psoriazice are o textura delicată și o miros plăcut. Crema trebuie aplicată în fiecare zi (de mai multe ori) timp de 2 luni.

Agentul extern este aplicat pe suprafața pielii afectată de psoriazis cu un strat subțire, masându-l puțin până când medicamentul este complet absorbit, după care medicamentul este lăsat pe plăcile psoriazice timp de 20 de minute.

Acest medicament are un efect universal și poate fi utilizat atât pe corp cât și pe suprafața feței. În plus, crema-ceară poate fi utilizată în perioada de acută și în stadiul de calm, oferind prevenirea psoriazisului. Ceara cremă este recomandată pentru utilizarea ca agent de hidratare pentru îngrijirea zilnică. Produsele de albine incluse în medicament, sporesc sistemul imunitar.

Prețul medicamentelor

Prețul mediu al cremei de ceară pentru psoriazis este:

În Rusia - 1000 de ruble;

Ucraina - 390 UAH;

Kazahstan - 6500 tenge.;

Belarus - 355 de mii. freca.

Rețineți că acesta este prețul mediu al magazinelor online și poate varia ușor în funcție de regiunea de reședință a pacientului.

De unde pot obține ceară de cremă?

Ca o regulă, în farmacii pentru a cumpăra droguri este destul de dificil, rareori merge la vânzare. Ceara cremă poate fi achiziționată numai pe site-ul oficial al producătorului.

Cu toate acestea, pentru a nu fi confundat atunci când cumpărăm produse de calitate dubioasă, este necesar să luăm măsuri de precauție care includ:

 1. Înainte de a accepta achiziția, trebuie să întrebați operatorul despre disponibilitatea unui certificat pentru produse.
 2. Ar trebui să întrebați compoziția, care ar trebui să coincidă cu descrierea medicamentului.
 3. Este important să clarificăm producătorul, care este Grupul Zdorov LLC, situat în Tver.
 4. Se recomandă clarificarea costului final, de multe ori producătorul deține diverse promoții pe site-ul oficial.
 5. Ar trebui să aflați numărul de contact al administratorului și posibilitatea de plată în diverse moduri, inclusiv plata la livrare. Cu o abordare responsabilă, vânzătorul nu trebuie să fie jenat de opțiunile de plată și de livrare.

Dacă operatorul de la celălalt capăt al firului este politicos și oferă răspunsuri detaliate la întrebările care au apărut, probabilitatea ca aceasta să fie o farsă este minimă. În cazul în care o persoană nu primește răspunsuri la întrebări tulburătoare, este mai bine să contactați un alt distribuitor al acestui produs.

Eficacitate clinică

Numeroasele recenzii ale pacienților care au folosit cremă-ceară în tratamentul lor sunt sănătoși pentru psoriazis, indică următoarele beneficii ale medicamentului:

 • crema de ceară are o textură ușoară;
 • economic atunci când este aplicat pe piele;
 • acest medicament este la prețuri rezonabile;
 • are un miros placut;
 • efectul după aplicare apare foarte rapid;
 • crema de ceară ameliorează mâncărimea și înmoaie plăcile psoriazice;
 • după 2 aplicații se reduce peelingul pielii;
 • cremă-ceară sănătoasă pentru psoriazis neutralizează cel mai eficient procesul patologic și îndepărtează umflarea țesuturilor;
 • medicamentul regeneră pielea afectată și, în același timp, are un efect stimulativ asupra proceselor locale de circulație a sângelui;
 • avantajul medicamentului este compoziția naturală;
 • crema de ceară este eficientă pentru tratamentul psoriazisului la domiciliu.

Potrivit pacienților și medicilor, ceara cremă este o componentă indispensabilă în terapia generală a psoriazisului, care afectează ușor țesutul afectat de psoriazis și nu are efecte secundare, spre deosebire de multe alte medicamente cu efect similar.

Recenzii de ceară cremă sănătoasă de la psoriazis

Înainte de a utiliza crema-ceară, ar trebui să citiți cu atenție recenziile specialiștilor și pacienților direct:

Evaluând opiniile specialiștilor și pacienților cu privire la efectul medicamentului și bazându-se pe rezultatele studiilor clinice, se poate afirma cu toată încrederea că, în majoritatea cazurilor, ceara cremă are un efect pozitiv asupra procesului patologic, cu excepția cazurilor izolate. Este sigur, natural și eficient. Cu toate acestea, nu supraestimați efectul și așteptați rezultatele instantanee.

De regulă, ceara cremă este un medicament auxiliar care este recomandat pentru utilizarea în terapia complexă, deoarece datorită compoziției sale este capabil să ofere o remisiune pe termen lung, permițând pacientului să ducă o viață întreagă, uitând de simptomele neplăcute ale psoriazisului. În plus, trebuie reținut faptul că orice medicament, inclusiv ceară de ceară, poate fi utilizat numai după o consultare prealabilă cu medicul dumneavoastră. Acest lucru va evita consecințele nedorite.

http://allergiyanet.ru/zabolevaniya/psoriaz/krem-vosk-ot-psoriaza-otzyvy.html

Crema "SĂNĂTATE" pentru psoriazis

În prezent, în Rusia mai mult de 4 milioane de persoane sunt diagnosticate cu psoriazis. Atât bărbații, cât și femeile sunt afectați în mod egal. Deoarece boala nu provoacă dureri severe în stadiile inițiale, puțini oameni merg la dermatologi. Simptomele încep să fie tratate independent, nu prin mijloace specializate, ceea ce agravează doar starea pielii. Mulți încep să caute un tratament eficient al psoriazisului deja în condiții avansate. Utilizarea cremei-ceară "Zdorov" din psoriazis are un efect pozitiv asupra oricărei etape a erupțiilor cutanate după prima utilizare.

Acesta este un remediu unic, a cărui utilizare în orice stadiu al psoriazisului reduce simptomele existente și previne apariția de noi simptome, adică oprește progresia ulterioară a bolii. Cream-ceară "Sănătos" din psoriazis cu uz regular va îndepărta toate urmele de boală de pe piele.

Tratamentul eficient al psoriazisului "Zdorov"

Psoriazisul începe să se manifeste la tineri de la vârsta de 18 ani și la oameni după 50 de ani. Există mulți factori care pot determina apariția psoriazisului, motiv pentru care psoriazisul este numit boală multifactorială. Boala apare datorită unui complex de cauze, cum ar fi: tulburări în sistemele imune, endocrine și neurologice, precum și un eșec al metabolismului. Există două tipuri de psoriazis: genetice (manifestate în principal la o vârstă fragedă de 17 ani) și dobândite (găsite în populația în vârstă, după 40 de ani). Imunitatea afectată poate declanșa stres cronic, boli inflamatorii, diete nesănătoase și chiar o schimbare în zonele climatice. Utilizarea cremei "SĂNĂTATE" pentru psoriazis este eficientă indiferent de cauzele bolii. Cream-ceară "SĂNĂTATE" pentru psoriazis începe să acționeze după prima utilizare și ameliorează toate simptomele foarte repede.

Tratament inovatoare pentru psoriazis - cremă-CEREAL SĂNĂTOS

Crema "SĂNĂTATE" împotriva psoriazisului este un produs inovator, creat cu participarea celor mai buni specialiști din țara noastră. Bazându-se pe numeroase studii realizate de institute de conducere, experții au reușit să obțină compoziția optimă a componentelor, acțiunea căreia ajută să influențeze cel mai eficient pielea bolnavă și să restabilească diviziunea celulară normală a pielii.

Citind comentariile despre crema "SĂNĂTATE" din psoriazis, devine clar că acest produs nou de la psoriazis - restaurează cu adevărat pielea afectată, îndepărtând toate urmele bolii.

Compoziția cremei originale cremă-sănătate din psoriazis

Unicitatea compoziției cremei "SĂNĂTATE" pentru psoriazis în ingrediente naturale care oferă un efect blând.

 • Stingerea albinelor - îmbunătățirea microcirculației sângelui și ameliorarea spasmelor musculare, datorită acestei creme "SĂNĂTATE" pentru psoriazis, contribuie la o ușoară ușurare a simptomelor deranjante
 • Extrasul de castan - stimularea activității antitrombotice a sângelui, ajută la producerea mai rapidă a antitrombinei
 • Rășină Cedar - responsabilă de mișcarea sângelui în vase mici și mari, reduce umflarea, crește fluxul sanguin, elimină petele
 • Ceara de albine în compoziția cremei de sănătate pentru psoriazis are un efect pozitiv asupra regenerării pielii
 • Extract de propolis - reduce mâncărimea și umflarea pielii, tonifică pielea și rezolvă plăcile - una dintre acțiunile principale ale cremei "SĂNĂTATE" de la psoriazis
 • Extract de ceară de albine - pentru a elimina mâncărimea pielii, inflamația pielii și edemul - principalele simptome ale psoriazisului
 • Uleiul de măsline este cel mai faimos ingredient natural care stimulează metabolismul și promovează o bună absorbție a cremei SĂNĂTATE pentru tratamentul psoriazisului în epidermă.
 • Excelentă extract de albine - are un efect tonifiant asupra pielii. Crema "SĂNĂTATE" împotriva psoriazisului ajută la îmbunătățirea proceselor metabolice și contribuie la îmbunătățirea elasticității și elasticității dermei

Eficacitatea ridicată a cremei se datorează interacțiunii perfecte a ingredientelor, care a fost observată în multe comentarii despre crema de sănătate împotriva psoriazisului.

Efectul cremei-ceară "SĂNĂTATE" de psoriazis pe epidermă

Când tratați crema "SĂNĂTATE" pentru psoriazis, puteți imediat:

 • repara țesutul cutanat deteriorat
 • elimina umflarea si inflamatia epidermei
 • elimina erupțiile cutanate și mâncărimea
 • reducerea activității ridicate a celulelor epidermice
 • microcirculația tuturor straturilor de piele
 • înmuiați epiderma
 • elimina plăcile psoriazice

Utilizarea cremei "SĂNĂTATE" pentru psoriazis este recomandată în toate etapele bolii, indiferent de cauzele apariției ei.

Înainte de a utiliza crema, dermatologii vă recomandă să citiți cu atenție instrucțiunile pentru crema de sănătate pentru psoriazis. Cu prudență, remedierea trebuie utilizată de persoanele care au observat o intoleranță individuală la anumite componente, la deșeurile de albine și produsele apicole.

Instrucțiuni crema "SĂNĂTATE" pentru psoriazis

Cum se aplică crema "SĂNĂTATE" pentru psoriazis?

 1. Strângeți suficient unguent
 2. Aplicați în zona afectată (coate, picioare)
 3. Grind într-o mișcare circulară
 4. Dați unguent bine absorbit

Crema actioneaza eficient datorita compozitiei naturale, indeparteaza rapid eruptiile cutanate. După terminarea întregului curs de aplicare a cremei de sănătate pentru psoriazis, este posibilă eliminarea completă a tuturor manifestărilor externe ale bolii. Pentru a face acest lucru, aplicați crema de cremă-cremă pentru psoriazis de două ori pe zi, de exemplu, dimineața și seara. Pentru efectul maxim, puteți utiliza crema timp de până la două luni. Operatorul vă poate oferi informații mai detaliate cu privire la alegerea cursului atunci când plasați o comandă pe site.

Astăzi, zeci de mii de oameni din țările CSI și din Rusia au decis deja să fie tratați cu ceară Zdorov cu propolis pentru psoriazis. Numeroasele recenzii pozitive ale cremei "Zdorov" pentru psoriazis indică faptul că acesta este un medicament foarte eficient și unic.

Forumurile separate au început să apară pe Internet în număr mare, unde persoanele care suferă de psoriazis discută despre noi posibilități în tratamentul acestei boli complexe. Desigur, atunci când alegeți un produs, opinia utilizatorilor obișnuiți este cea mai importantă. Prin urmare, vă recomandăm să citiți comentariile din forumurile cremelor "Zdorov" pentru psoriazis și asigurați-vă că acesta este un remediu de foarte bună calitate în tratamentul psoriazisului, adică adevărat și nu divorț.

Pentru a comanda crema de ceară "SĂNĂTATE" cu propolis pentru psoriazis, este suficient să emiteți o cerere pe site-ul producătorului nostru oficial, în care trebuie să completați o formă destul de simplă. După aceea, angajații noștri vă vor chema, vă vor răspunde politicos și în mod corespunzător la toate întrebările, vă vor explica termenii de livrare și vă vor ajuta să plasați o comandă. Va trebui doar să așteptați livrarea unui tratament eficient pentru psoriazis prin poștă sau prin curier. Cumpara crema "SĂNĂTATE" pentru tratamentul psoriazis pot rezidenți din toate țările din Asia și Europa. Folosiți numai medicamente originale și rămâneți sănătoși.

http://krema-zdorov.ru/krem-zdorov-ot-psoriaza

Cum se aplică cremă de ceară Sănătos pentru tratamentul psoriazisului?

Psoriazisul este o tulburare cronică a pielii. Se manifestă prin apariția de pete roșii pe epidermă, care sunt acoperite cu cântare alb-argintiu. Boala nu este periculoasă pentru ceilalți, deoarece este neinfecțioasă.

Cream-ceară Sănătos pentru psoriazis este un medicament inovatoare natural, a cărui eficacitate este confirmată de numeroasele revizuiri ale consumatorilor.

structură

Medicamentul pentru psoriazis se face fără utilizarea substanțelor sintetice. Conține numai ingrediente naturale:

 • extract de castane de cal;
 • rășină de cedru (terebentină);
 • ceară de albine;
 • propolis;
 • venin de albine;
 • ulei de măsline;
 • albina de albine;
 • extract de foc de albine;
 • vitamine din grupa B și C.

Efect terapeutic

Produsele de albine și alte componente care alcătuiesc medicamentul sunt utilizate pe scară largă în medicina tradițională. Eficacitatea proprietăților lor terapeutice a fost dovedită în studii de laborator.

Datorită extractului de castane de cal în corpul uman, procesul de alimentare cu sânge și nutriția țesuturilor este normalizat. Tromboza este prevenită, sângele este saturat cu oxigen, care ajută la îmbunătățirea stării pielii.

Rășina de cedru rezistă dezvoltării proceselor inflamatorii. Rășina îndepărtează puffiness, întărește pereții vasculare și accelerează procesul de regenerare tisulară. Din acest motiv, după utilizarea cremei există o scădere a numărului de leziuni psoriazice.

Ceara de albine conține rășini, minerale, compuși organici etc. Efectul terapeutic al acestei componente este de a reduce procesul inflamator care apare pe piele. Datorită faptului că crema este pe bază de ceară, este posibil să se mențină un echilibru optim de apă. Acest lucru împiedică țesuturile să se usuce și să înmoaie epiderma.

Propolisul este bogat în substanțe organice și oligoelemente necesare pentru corpul uman. Datorită acestei componente, medicamentul are un efect antimicrobian. Pacienții au o scădere a edemelor din zonele afectate și dispariția plăcilor. În loc de erupții psoriazice, pielea este rapid restaurată, adică are aspectul țesutului sănătos.

Vena din albine este un antibiotic. După utilizarea cremei, se observă îmbunătățirea stării întregului corp. La pacienți, sistemul endocrin este stimulat, procesul de circulație a sângelui este normalizat, sistemul imunitar este activat. Vena din albine are un efect local antiinflamator și analgezic.

Uleiul de măsline înmoaie pielea, hrănește țesuturile și stimulează procesul de regenerare.

Submaritele de albine sunt trupurile albinelor moarte. În acoperirea cu chitină a insectelor se găsesc heparoizi și heparină. Aceste componente inhibă inflamația, întăresc vasele de sânge și au un efect bactericid.

Mielul de albine restaurează structurile celulare și are proprietăți antioxidante puternice. Datorită acestei componente, este împiedicată diviziunea celulară excesivă, ceea ce împiedică formarea de noi plăci psoriazice.

Indicații pentru utilizare

Crema este recomandată pentru utilizarea în astfel de forme de psoriazis:

Instrumentul poate fi utilizat pentru apariția plăcilor psoriazice în scalp, coate și genunchi.

Datorită proprietăților de vindecare a medicamentului poate fi recomandat pacienților care suferă de alte boli dermatologice.

Contraindicații

Tratamentul psoriazisului cu cremă-ceară este contraindicat la pacienții cu vârsta mai mică de 2 ani. Dacă pacientul are o istorie de intoleranță individuală la produsele apicole sau la alte componente, atunci acest instrument nu poate fi utilizat.

Instrucțiuni de utilizare

Medicamentul poate fi utilizat nu numai pentru tratamentul psoriazisului, ci și pentru prevenirea acestei boli.

Ceara cremă este destinată utilizării externe. Se aplică la locul de formare a plăcilor și se freacă ușor (mișcări de masaj). Procedura se efectuează de 2 ori pe zi. Instrumentul este absorbit rapid și nu pătrunde în haine, astfel încât nu este necesară spălarea medicamentului.

O compresă poate fi aplicată zonei afectate. Pe placă se aplică o cantitate mică de cremă și apoi se acoperă cu film agățat. Durata procedurii este de 30-40 de minute. Această metodă de tratare a psoriazisului este recomandată pentru boala severă.

Efectul terapeutic este observat după 1 aplicare. Cursul tratamentului va depinde de caracteristicile individuale ale pacientului, dar cel mai adesea se observă un rezultat pozitiv în 2-8 săptămâni.

Terapia preventivă pentru psoriazis se efectuează de 2 ori pe an.

Efecte secundare

Dacă pacientul nu are intoleranță individuală la medicament, atunci nu apar efecte secundare. Pentru a preveni apariția efectelor secundare, înainte de aplicarea ceară-cremă se recomandă efectuarea unui test alergic. O cantitate mică de produs este aplicată la cotul interior al cotului. Erupția, umflarea, mâncărimea și alte simptome indică o reacție alergică.

În cazul unor efecte secundare, este necesară spălarea medicamentului și oprirea utilizării ulterioare. În cazul unei reacții alergice severe, se recomandă să solicitați ajutor de la un medic.

Prețul drogului și analogii lui

Costul medicamentului este de 1000-1900 de ruble.

Potrivit producătorilor, ceara de cremă nu are analogii.

Recenzii clienți și medici

Tamara Grigorievna, 46 de ani, Kislovodsk: "Diagnosticul psoriazisului a fost făcut acum 6 ani. Am incercat diferite metode de tratament (traditionale si populare). După o călătorie în Marea Moartă, a existat o remisiune lungă. Am crezut că boala a scăzut, dar recent au apărut noi plăci pe corp.

În plus față de psoriazis există și alte boli, astfel încât utilizarea substanțelor chimice este abordată doar ca o ultimă soluție, când nu mai există forța de a îndura. Anul acesta m-am dus la un alt specialist care a recomandat crema-ceara Zdorov.

Unguentul constă din ingrediente naturale. Alergiile la miere și alte produse apicole nu s-au întâmplat niciodată, așa că nu am efectuat un test, am început să-l folosesc imediat. Crema seamănă cu o parafină moale. După aplicarea pe placă se formează un film de protecție, dar este invizibil și nu provoacă disconfort.

După o săptămână de utilizare a cremelor, îmbunătățirile au fost deja vizibile. Coatele au pielea moale. După 2 săptămâni, crustele grosiere au dispărut. Petele din spate au început să scadă. Placile pe genunchi mișcau cu smântână, apoi îmbrăcau membrele cu peliculă stretch.

După 1,5 luni, doar câteva pete au rămas pe corp. Pielea, care a fost afectată de o erupție cutanată psoriazică, a dobândit un aspect sănătos. Ceara cremă a îndeplinit toate așteptările. Vă recomand.

Victor Petrovici, 63 ani, Moscova: "Pentru prima dată, psoriazisul sa manifestat în 42 de ani. După fiecare exacerbare și tratament, încerc să prelungesc timpul de remisiune. Cream-ceara Zdorov a cumparat o sotie. Instrucțiunile au indicat faptul că unguentul a tratat rapid simptomele și poate fi folosit pentru prevenire.

După o altă exacerbare a început folosirea cremei. Acesta este absorbit pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât imediat neîncrederea de medicament a apărut (instrucțiunile au indicat că a fost rapid). Este nevoie de 15-20 de minute pentru a aștepta, astfel încât crema să nu pată pe haine.

În timpul săptămânii de utilizare a unguentului, numărul plăcilor nu a scăzut, dar nici nu a crescut. Spre deosebire de medicamentele hormonale, care au eliminat rapid mâncărimea și umflarea, ceara cremă a început să se manifeste pozitiv numai după 3 zile.

O lună mai târziu, numărul plăcilor a scăzut, dar acestea nu au dispărut complet, iar borcanul sa încheiat. Nu voi mai cumpăra acest medicament, deoarece medicamentul necesită terapie pe termen lung. "

Natalya Yuryevna, 37 de ani, Ekaterinburg: "Am citit o mulțime de recenzii pozitive și am decis să obținem cremă de ceară sănătoasă din lichenul scalos. La o saptamana de la comanda, marfa a fost livrata. Am cumpărat 2 borcane deodată, deoarece problemele de piele practic nu dispar.

Placi prelucrate de 2 ori pe zi. Îl frecați cu mișcări de masaj timp de 10 minute. Reziduurile unguentului curățate cu un șervețel de hârtie. Crema are un miros plăcut și cade ușor pe piele. În termen de 5 zile de la acest tratament, cântarele se înmoaie. Treptat, pielea a început să se recupereze. Dar efectul a fost scurt. După 2 săptămâni, a apărut o erupție mică. Pielea devenea roșie și umflată. Motivul acestei deteriorări a fost o reacție alergică.

Din cauza intoleranței individuale am trebuit să nu mai folosesc crema. A dat-o mamei sale. Ea (mama) nu are psoriazis. A folosit-o ca un instrument de protecție împotriva frigului și înghețului. Crema sa aplicat pe mâini înainte de a ieși. Crema de machiaj a apărut. Nu au existat erupții sau alte simptome de intoleranță ".

Valentina Petrovna, dermatolog, Krasnodar: "Cream-ceara Zdorov are un efect pozitiv asupra tratamentului psoriazisului. Produsele de albine conținute în preparat sunt utile pentru corpul uman. În practica mea, prescriu deseori acest remediu dacă pacientul nu are contraindicații. Dar folosirea numai a ceară de ceară nu este suficientă. Tratamentul cu psoriazis trebuie să fie cuprinzător. Înainte de a le aplica, recomand să fiți supuși unei examinări complete.

Deseori, boala are un caracter psihosomatic. În acest caz, recomand terapia, care vizează prevenirea dezvoltării procesului patologic. Pentru a preveni ceara cremă nu este prescrisă. "

Konstantin Igorevich, dermatolog, Sankt-Petersburg: "Când pacienții cu psoriazis (în stadiul inițial) solicită ajutor, recomand să tratăm boala cu medicamente netoxice, de exemplu, cremă-ceară sănătoasă. El ameliorează rapid toate simptomele bolii și are un efect de întărire asupra întregului corp. Dar datorită faptului că majoritatea pacienților solicită ajutor medical numai atunci când plăcile de psoriazis se răspândesc pe tot corpul și se îmbină între ele, pot recomanda acest remediu numai în tratamentul complex.

Forma neglijată a oricărei boli necesită întotdeauna terapie intensivă și pe termen lung. În astfel de situații, nu trebuie să sperăm că medicul va prescrie un medicament care va rezolva toate problemele de sănătate în 2 zile ".

http://wikiderm.ru/psoriaz/krem-vosk-zdorov.html

Ceară cremă pentru psoriazis divorțat sau nu?

Astăzi, industria farmaceutică oferă un număr mare de medicamente pentru psoriazis. Există o categorie de medicamente - ceară de ceară, care ajută la combaterea psoriazisului. Majoritatea medicamentelor pentru leziunile psoriazice dezvoltate pe bază hormonală sau ineficiente în lupta împotriva patologiei. Ceara cremă din psoriazis vă permite să realizați recăderi și să nu vă expuneți corpul la efectele adverse ale medicamentelor puternice.

Potrivit rezultatelor unui studiu realizat pe baza clinicilor din Moscova, medicamentul previne progresia și recaderea patologiei. Acest medicament poate fi utilizat atât în ​​scopuri de tratament cât și în scopuri profilactice. Componenta componenta a acestui medicament contine exclusiv ingrediente naturale, care elimina in mod activ mancarimi si semne de inflamatie. Acest medicament are o textură ușoară, care îi permite să pătrundă în mod activ în toate straturile pielii.

Pe scurt despre ceară de cremă sănătoasă din psoriazis

Ceara de psoriazis este foarte eficientă în toate stadiile de dezvoltare și în locurile de boală dermatologică:

 • formă de palmă;
 • formarea structurilor de placă în zonele pliabile;
 • erupție cutanată pe scalp sub păr;
 • patologie în formă de picătură;
 • tipul pustular de patologie;
 • erupții cutanate eritrodermice.

Crema sănătoasă pentru psoriazis ajută la eliminarea cardanței intense, arestarea inflamației și ameliorarea roșiei. Utilizarea medicamentului vă permite să realizați un proces de regresie a patologiei. Unguful psoriazic Zdorovye este folosit și pentru manipularea preventivă a diferitelor probleme dermatologice.

Tratamentul cremei de par de psoriazis sănătoase

Ceara cremă este sănătoasă în timpul terapiei pentru psoriazis, pătrunde adânc în piele, datorită prezenței componentei de albină din ea. Medicamentul este blând și ușor în textură, care îi permite să fie absorbit activ în epidermă. După 1 aplicare de medicament, se observă o scădere a zgârieturilor și a inflamației. După mai multe utilizări, zona afectată se estompează, iar scara daunelor scade. Medicamentul nu are aspecte negative de utilizare:

 • nici o lipicioasă;
 • hainele nu sunt contaminate;
 • nici un film gras.

Medicamentul este economic și este suficient pentru terapia completă, durata cărora depinde de stadiul leziunilor psoriazice. Adesea cursul se întinde de la 2 săptămâni la 2 luni.

Compoziția cremei de ceară este sănătoasă în cazul psoriazisului

Instrumentul se bazează pe ingrediente naturale, care contribuie la tolerabilitatea ridicată a acestui medicament de către epidermă. Principalele componente active și spectrul de acțiune al acestora sunt prezentate în tabel.

Contraindicații

Nu există atât de multe contraindicații pentru acest medicament, deoarece componentele acestui medicament sunt exclusiv componente de origine naturală. Singura limitare în tratamentul cremei de ceară cu propolis de albine este intoleranța individuală la componentele produsului. Utilizarea medicamentelor în pediatrie nu este, de asemenea, binevenită.

Crema de ceară acționează sănătoasă

Terapia cu psoriazis bazată pe crema de ceară este sănătoasă, poate dura între 2 și 8 săptămâni. Deseori depinde de stadiul leziunilor psoriazice. Instrumentul nu trebuie să acționeze ca singurul medicament pentru tratamentul leziunilor psoriazice. Există un anumit tip de utilizare a medicamentului, a cărui utilizare garantează realizarea recăderii:

 1. Aplicați o anumită cantitate de medicamente la leziunile psoriazice.
 2. Răspândiți medicamentul într-un strat subțire și uniform.
 3. Este necesar să așteptați aproximativ 10 minute pentru a penetra complet ceara în toate straturile epidermei.

Pentru o înmuiere mai puternică a structurilor plăcii, ceara poate fi utilizată sub pansament.

Prezența ceară de albine printre componentele medicamentului permite medicamentului să pătrundă adânc în epidermă. Acest mecanism vă permite să influențați în mod activ componentele suplimentare ale instrumentului. În același timp, există o scădere a formării celulelor deformate. Astfel, progresia patologiei este oprită și se activează regenerarea epidermei. Una dintre componentele de ceară este propolisul, această substanță reduce inflamația și umflarea epiteliului. În timpul terapiei bazate pe acest medicament, se observă curățarea pielii a structurilor plăcii și creșterea metabolismului epidermei, ceea ce contribuie la o regenerare mai activă.

Crema de ceară sănătoasă împotriva psoriazisului ajută împotriva următoarelor simptome

La sfârșitul terapiei pentru psoriazis cu medicamentul, se observă o îmbunătățire semnificativă a stării generale a pacienților. Instrumentul ajută la reducerea intensității manifestărilor simptomatice ale psoriazisului:

 • hidratează uscarea excesivă a leziunilor;
 • elimină simptomele de iritare și inflamație;
 • reduce intensitatea zgârieturilor;
 • activează metabolismul tisular;
 • îndepărtează suptul;
 • oprește diviziunea necorelată a structurilor celulare deformate;
 • împiedică aderarea microflorei patologice secundare;
 • crește circulația sanguină în epidermă;
 • promovează o eliminare mai activă a toxinelor;
 • împiedică formarea structurilor plăcii;
 • reduce scara progresiei bolii;
 • promovează vindecarea rapidă a leziunilor.

Avantajul cremei de ceară este sănătos

Ceara cremă este sănătoasă în timpul tratamentului pentru psoriazis prezintă o gamă întreagă de avantaje în comparație cu alte medicamente:

 • Nu afectează zonele sănătoase ale pielii.
 • Suprimă răspândirea patologiei;
 • Complexul de vitamine și minerale penetrează fluxul sanguin general, contribuind la întărirea imunității întregului organism;
 • Acționează procesele de regenerare epitelială.

Astfel de caracteristici ale medicamentului se bazează pe proprietățile compoziției componente a produsului.

Puteți cumpăra medicamente pe site-ul oficial de distribuție. Costul medicamentului variază între 690 și 990 de ruble. Când cumpărați un medicament, feriți-vă de falsuri.

Ceara cremă pentru psoriazis nu numai că poate elimina simptomele patologiei, ci și pentru a preveni alte probleme dermatologice. Cu toate acestea, merită să ne amintim că tratamentul trebuie utilizat numai împreună cu alte medicamente mai puternice, ceea ce va reduce semnificativ durata tratamentului.

http://psoriazweb.ru/preparaty/krem-vosk-ot-psoriaza.html
Mai Multe Articole Despre Alergeni