Contex gel-lubrifianți: tipuri de lubrifianți cele mai populare, catalog, recenzii

01/16/2019 Sex 779 Vizualizări

Intimitatea sexuală pentru oricine nu ar trebui să fie inconfortabilă și să furnizeze disconfort. Mama Natura însăși a avut grijă de asta. Dar se întâmplă că lipsesc lubrifiantul natural, care alocă corpul feminin. În timpul actului sexual, arsuri și mâncărime, poate apărea uscarea. Acest lucru este plin de iritare a organelor genitale și apariția microfragurilor. Pentru astfel de momente este necesar să se aplice lubrifiantul "Konteks" sau alte lubrifiante de la acest brand.

Purtați lubrifianți

Lubrifiantul (cu alte cuvinte se numește un lubrifiant gel intim) este un produs cosmetic, datorită căruia alunecarea și frecare devin mai bune în timpul sexului. Pentru a le produce, utilizați substanțe sintetice sau naturale. Aceste instrumente sunt complet sigure. A le pune în practică este foarte simplă.

În gama de acest brand de lubrifianți foarte mult. Toate acestea sunt create ținând cont de preferințele sexuale ale consumatorilor.

Cele mai populare sunt:

 1. Gel intim cu acțiune antiseptică.
 2. Cu un efect de încălzire.
 3. Cu răcire - seria lungă.
 4. Formulări aromate.
 5. Pentru sexul anal.
 6. Pentru contactul vaginal.

Înainte de a cumpăra, merită să ne amintim că acest lubrifiant poate oferi un anumit disconfort partenerului:

 1. Datorită prezenței glicerolului în compoziție, pot apărea infecții fungice.
 2. Alergiile sau iritarea genitalelor sunt posibile.
 3. Motilitatea spermatozoizilor poate fi afectată negativ prin lubrifiere.

Nu puteți folosi acest gel ca un mijloc de contracepție, deoarece nu protejează împotriva sarcinii. Acest lucru este evidențiat de numeroase recenzii și specialiști în cercetare.

Informații generale

Parametrii și caracteristicile generale:

 1. Toate lubrifianții produse în Republica Cehă.
 2. Aplicată la organele genitale externe ale bărbaților și femeilor.
 3. Ambalajul poate fi de 30 și 100 ml.
 4. Se demonstrează că utilizarea în cazul în care nivelul lubrifiantului natural de sex feminin este insuficient pentru actul sexual nu aduce disconfort.
 5. Culoarea mediului este transparentă.
 6. Consistența este groasă și vâscoasă.
 7. Mirosul poate varia în funcție de tipul de lubrifiant. Poate mirosi scortisoara, ace de pin, mentol sau capsuni. Există soiuri fără aromă (neutru).
 8. Costul unei sticle de 30 mililitri este de 230 de ruble. Dar pentru volumul unei sticle de 100 de mililitri va trebui să plătească de la 580 de ruble.

Gel puternic

Acest lubrifiant are următoarele avantaje:

 1. Pe lenjeria de corp și pe pat nu lăsa în urmă o urmă.
 2. Deoarece nu există componente în compoziție care distrug compoziția de latex, aceasta poate fi utilizată împreună cu prezervativele.
 3. Poate fi achiziționat la aproape toate farmaciile și magazinul de sex.
 4. Ambalajul mic va fi suficient pentru câteva duzini de utilizări, deoarece acest instrument este foarte economic.
 5. Forme de eliberare - distribuitoare cu prezența dozatorului.
 6. Nu provoacă reacții alergice.
 7. Prețul este acceptabil.
 8. Produsul are toate certificatele de calitate necesare.
 9. Nivelul natural al microflorei vaginale nu este încălcat.
 10. Puteți alege o substanță care este cea mai potrivită pentru efecte și aromă.

Soiuri de grăsime

Acest lubrifiant este foarte popular printre populație. Acest lucru se datorează costurilor reduse, compoziției și calității produselor. Dar în catalogul de produse sunt prezentate și instrumente mai scumpe. Cele mai populare modele de gel Kontex sunt:

 1. Context val cu pantenol. Acest lubrifiant a fost dezvoltat și produs în Republica Cehă. Umplează vaginul, ușurând astfel uscarea și disconfortul în timpul actului sexual. Pantenolul este foarte renumit pentru vindecarea și proprietățile sale de protecție. Nu există alcool în compoziție. Baza mijloacelor este apa. Funcția de barieră a prezervativului nu încalcă și poate fi utilizată împreună cu acesta.
 2. Dragoste lungă. Datorită mentolului, care face parte din substanță, are un efect analgezic și de răcire în timpul sexului. Datorită faptului că sensibilitatea penisului scade, ejacularea apare mai târziu. Aceasta înseamnă că, datorită lubrifierii, contactul sexual va dura mai mult.
 3. Strong - lubrifiant conceput pentru sexul anal. Are cele mai lipite proprietăți. Datorită lor, un confort suplimentar este oferit în timpul actului sexual. Compoziția conține un extract de aloe vera, care protejează împotriva iritației și a diferitelor procese inflamatorii.
 4. Green. Compoziția include extract de ceai verde. Este datorită lui că remedia are efecte antivirale și antifungice, precum și efect antibacterian. Acest lubrifiant este recomandat acelor reprezentanți ai sexului corect care au probleme asociate cu microflora vaginală. Preparate pe bază de apă.
 5. Flash. Aroma include camfor și scorțișoară, ulei de chimion și de ienupăr. Ea are un efect stimulativ, precum si imbunatateste erectia si circulatia sangelui in organele genitale. Compoziția conține un extract de muguri de pin, care are un efect antibacterian. Lubrifiantul poate fi utilizat cu un prezervativ.
 6. Romantic - această varietate cu arome. Datorită aromelor de căpșuni, contactul sexual devine mai plăcut și mai plăcut. Siguranța utilizării este asigurată datorită bazei de apă. Iritarea și inflamația sunt împiedicate de proprietățile de înmuiere și de hidratare ale substanței. Urmele acestui lubrifiant nu pleacă. Este compatibil cu utilizarea prezervativelor.
 7. Silk are o bază de apă. Conține silicon. Are două soiuri: într-un tub cu un volum de 30 de mililitri, se produce un ulei de silicon 100%. Componentele sunt: ​​dimeticone și dimethiconol, precum și ciclopentasiloxan. Dar, într-un tub cu un volum de 100 mililitri, se produce un gel de 4% pe bază de apă, cu adaos de silicon. Datorită acestui gel, o femeie care are o lubrifiere naturală insuficientă poate prezenta senzații suplimentare. Acest gel nu are efect asupra microflorei vaginului și nu există alcool în acesta.

Metodă de utilizare

Nu contează ce fel de substanță va alege o pereche pentru confort intim. Toate acestea sunt foarte convenabile și ușor de utilizat. Pentru ao folosi în siguranță, trebuie să utilizați următoarele recomandări:

 1. Înainte de prima utilizare este necesar să citiți instrucțiunile, deoarece o persoană poate avea o intoleranță individuală la unele componente.
 2. Un lubrifiant în perioada de intimitate sexuală trebuie aplicat prezervativului. Dacă inițial se aplică un lubrifiant penisului și apoi se introduce un prezervativ, acesta din urmă poate pur și simplu să alunece.
 3. Indiferent de tipul de lubrifiant folosit după actul sexual, resturile trebuie să fie spălate cu apă caldă menajeră.

Este periculos să folosiți compoziția

Unii oameni spun că utilizarea acestui instrument este periculoasă, deoarece poate declanșa apariția arsurilor, infecțiilor și iritațiilor și, în unele situații, poate duce chiar la infertilitate. Dar, de fapt, situația este după cum urmează:

 1. Dezvoltarea unor astfel de geluri nu poate provoca afecțiuni. Acestea au un ușor efect antibacterian asupra organelor genitale umane.
 2. Dezvoltarea alergiilor poate apărea în acele situații în care unul dintre parteneri are o intoleranță individuală față de componenta prezentă în compoziție. De asemenea, pot apărea iritații în cazul în care gelul este aplicat în zonele rănite sau în zonele rănite. În alte situații, substanța nu este periculoasă.
 3. Compoziția arsurilor nu poate provoca. Dar "Konteks Flash" are un efect de încălzire, care poate provoca excitări sporite.
 4. Utilizarea constantă a mijloacelor de compoziție nu afectează sănătatea partenerilor și nu cauzează dependență.

Pentru a evita alergiile și disconfortul când utilizați lubrifiantul selectat, trebuie să citiți compoziția pe ambalajul mărfurilor. Aceasta este singura modalitate de a vă proteja pe dvs. și pe partenerul dvs. Este imposibil să folosiți produse care au expirat.

http://manbe.ru/sex/vsyo-o-smazkah-lubrikantah-konteks.html

Toate tipurile de gel intim al lubrificării Konteks (Contex) cu răspunsuri

Uneori în timpul sexului este imposibil să faci fără un lubrifiant intim special. Acesta vă permite să atingeți nivelul dorit de hidratare, să faceți sexul mai plăcut și oferă, de asemenea, ocazia de a experimenta noi senzații sexuale. Unul dintre produsele cele mai comune este lubrifiantul de gel Conx (Contex).

Informații generale

Să numim caracteristicile generale:

 • Nume marcă: Contex, Contex
 • Țara de origine: Republica Cehă
 • Forma de eliberare: un lubrifiant intim pentru gel pentru uz extern
 • Ambalare: 30 ml sau 100 ml
 • Indicații: nivelul insuficient de lubrifiere naturală necesar pentru comiterea unui act sexual nedureros
 • Scop: universal - poate fi aplicat la organele bărbaților și femeilor
 • Culoare: transparentă
 • Consistență: gros și vâscos
 • Miroase: depinde de tipul de lubrifiant (acestea sunt cu neutru, căpșuni, mentol, aromă de pin, precum și mirosul de scorțișoară)
 • Vizualizări: Dragoste lungă, Flash, Strong, Verde, Mătase, Romantică și Wave
 • Preț: de la 230 de ruble. pentru o sticlă mică (30 ml) și de la 580 de ruble. pentru o sticlă mare de lubrifiant (100 ml)

11 beneficii

Principalele avantaje ale lubrifianților Contex:

 1. Puteți alege un instrument potrivit pentru miros și efect.
 2. Nu deranjați nivelul pH-ului natural.
 3. Sunt produse certificate.
 4. Au un preț rezonabil.
 5. Nu conțineți alcool în compoziția sa.
 6. Medicamentul este considerat antialergic.
 7. Disponibil în dozatoare convenabile cu dozator.
 8. Economice de utilizat - chiar și un mic tub de 30 ml este suficient pentru câteva zeci de aplicații.
 9. Vândute în aproape toate farmaciile și magazinele de sex.
 10. Poate fi folosit împreună cu prezervative - compoziția nu conține substanțe care distrug latexul.
 11. Nu lăsați urme pe pat și în lenjerie.

Termeni de utilizare

Lubrifianții de gel Kontex sunt siguri numai dacă sunt utilizați strict conform instrucțiunilor. Merită să vă amintiți următoarele reguli:

 • Gel-lubrifianții sunt adecvați numai pentru utilizare externă.
 • Dacă apare disconfort, durere, iritație severă, ștergeți imediat medicamentul și nu îl mai folosiți.
 • Lubrifianții intime nu sunt contraceptivi și nu înlocuiesc prezervativele.
 • Înainte de a cumpăra o sticlă mare în 100 ml, încercați să începeți cu un ambalaj mic în 30 ml - diferite tipuri de Contex au un efect diferit (încălzire, răcire, neutru) și au un miros diferit.

Lubrifiantul de gel Kontex are următoarea compoziție: apă, lauret-9, PEG-400, glicerină, hidroxietilceluloză, acid lactic, arome, DMDM-hidantoină. Baza de apă a medicamentului permite o consistență ușoară și lipicioasă. Aceste lubrifianți sunt bine spălați, nu lăsați urme pe pat sau lenjerie.

În linia de lubrifianți există o unealtă care nu este făcută pe apă, ci pe bază de silicon - acesta este un lubrifiant din gel de Contex Silk. Siliconul permite o alunecare mai bună și oferă un nivel ridicat de umiditate mai mult timp (apa se evaporă mai repede).

Este foarte ușor de utilizat lubrifianți. Este necesar să stoarceți o cantitate mică de gel pe partea exterioară a organelor intime ale unui bărbat sau ale unei femei. Dacă este necesar, distribuiți-l manual deasupra suprafeței. Acest lucru este suficient pentru a facilita penetrarea penisului și hidratarea vaginului, ceea ce va face intimitatea mai plăcută.

Este periculos sau nu?

În unele comentarii, ei scriu că lubrifierea intimă este periculoasă pentru utilizare. Că ele pot provoca dezvoltarea infecțiilor, pot provoca iritații severe și chiar arsuri, că provoacă dependență și infertilitate. Iată situația în realitate:

 1. Gel-lubrifianții nu sunt capabili să provoace dezvoltarea infecțiilor. Dimpotrivă, compoziția lor are o proprietate ușoară antibacteriană.
 2. Iritarea poate să apară numai dacă bărbatul sau femeia este alergică la compoziția medicamentului sau dacă produsul este aplicat părții vătămate a corpului (în special la rănile deschise). În alte cazuri, lubrifierea este sigură.
 3. Compoziția lubrifiantului nu este capabilă să provoace arsuri. Cu toate acestea, în gama Konteks, există o specie care are un efect de încălzire menit să provoace o excitare mai puternică - acesta este gelul Contex Flash.
 4. Recenzii că lubrifiantul este dependent și că utilizarea regulată de către femeie a lubrifiantului încetează să se formeze sau nivelul libidoului natural scade - nu este adevărat. Gel-lubrifiant nu afectează sănătatea sexuală a bărbaților și a femeilor care utilizează acest instrument.
 5. Într-adevăr, sa dovedit că în momentul utilizării lubrifiantului probabilitatea de a rămâne gravidă scade cu aproximativ 11%. Cu toate acestea, medicamentul nu are niciun efect negativ asupra capacităților generale de reproducere ale bărbaților și femeilor - afectează lichidul seminal deja izolat.
Iritarea poate să apară numai dacă bărbatul sau femeia este alergic la compoziția medicamentului.

Soiuri de remedii

Pentru care ei laudă aproape toată lumea în recenziile lor - pentru faptul că gelul-lubrifiant Contex este prezentat într-o gamă largă. Toate tipurile speciale și puteți alege instrumentul pentru cerințele dvs. În rândul lubrifianților sunt prezentate:

 • Contex Green - lubrifiant pentru gel (Contex Green) 30 ml și 100 ml - conține extract de ceai verde, considerat antiseptic natural care previne inflamarea. Are o aromă delicată delicată, o structură ușoară. Ea are un efect slab de răcire, care contribuie la prelungirea actului sexual. Ideal pentru utilizarea cu prezervativ, deoarece nu distruge latexul.
 • Contex Silk Gel-Lubricant (Konteks Silk) 30 ml și 100 ml este singurul lubrifiant pe bază de silicon pe linie. Are un efect de alunecare mai mare, care persistă pe parcursul întregului act sexual. Are un miros neutru.
 • Contex Flash lubricant gel (Contex Flash) 30 ml și 100 ml sunt cele mai specifice produse din serie. După cum se spune, un amator, deoarece are un efect destul de puternic de încălzire. În compoziție există ulei de ienupăr, extract de noroi, ulei de conuri de pin, camfor. Produsul are un miros dulce de scorțișoară. Are un efect bactericid ușor.
 • Contex Romantic lubrifiant gel (Contex Romantic) 30 ml și 100 ml - lubrifiant pentru cupluri romantice. Are un miros dulce de capsuni. Romanticul este ușor de aplicat, nu se lipeste, nu lasă urme pe pat.
 • Contex Long Love Love Gel (Contex Long Love) 30 ml și 100 ml - acest instrument are un efect de răcire datorită faptului că mentolul este prezent în compoziție. Din acest motiv, penisul omului devine puțin mai sensibil, ejacularea apare câteva minute mai târziu.
 • Gel-lubrifiant Kontex Wave (Konteks Wave) 30 ml și 100 ml - hidratant cu pantenol. Îndepărtează bine pielea și împiedică iritarea. Compoziția conține provitamina B6. Are un miros neutru. Kontex Wave Lubricant este considerat cel mai versatil dintre toate soiurile Kontex.
 • Contex Strong lubrifiant gel (Contex Strong) 30 ml și 100 ml - conține suc de aloe, care are o proprietate sedativă. Foarte bine hidratează și se înmoaie. Contex Strong este recomandat de către producător pentru sexul anal.

Toate tipurile Kontex enumerate sunt bine dovedite. Adevărat, ele sunt destul de diferite unul de altul și nu este un fapt că un lubrifiant care a ajuns la o pereche ar dori un altul. Este necesar să încercați diferite opțiuni și să selectați un instrument care vă convine.

http://mensgen.ru/medicine/gel-smazka-konteks-vidy-otzyvy.html

Lubrifierea Contex: Tipuri și descrierea unui brand popular

Sexul este o mare oportunitate de a vă apropia de partenerii dvs. și de a vă oferi plăcere reciprocă. Natura însăși a avut grijă de acest lucru, evitând disconfortul și disconfortul. Dacă umiditatea naturală pe fondul excitării nu este suficientă, problema tipurilor de lubrifiere și descrierea Contex vor rezolva rapid.

Orice lubrifiant de gel intim este destinat pentru umezirea suplimentară a organelor genitale ale ambilor parteneri, dar datorită dezvoltării companiei Contex, există o listă suplimentară de sarcini care pot fi rezolvate cu diferite tipuri de lubrifianți. Aflați ce tipuri de lubrifianți oferă Contex, cum să alegeți cum să le folosiți în articol în continuare.

Ce dă utilizarea lubrifiantului gelului în timpul actului sexual?

Îngroșarea intimă nu este o umilință, ci mai degrabă o necesitate pentru fiecare cuplu care are mai multe probleme în timpul actului sexual. Pentru ce este o lubrifiere intimă?

 • vaginala uscata este o problema tipica pentru multe femei, rezolvata prin utilizarea unui lubrifiant hidratant;
 • lipsa excitarii - lubrifiantii incalzitori cresc circulatia sangelui, crescand astfel sensibilitatea punctelor erogene si a excitarii;
 • disconfort din partea prezervativului - dacă prezervativul freacă vaginul, lubrifierea va elimina această problemă;
 • ejacularea prematură - ungerea cu anestezicul oboseste senzațiile bărbaților, permițându-vă să faceți sex mai mult;
 • Prelude - un lubrifiant special sau un gel de masaj poate fi utilizat în timpul preludiului și mai târziu în sex (de exemplu, în timpul unui masaj intim);
 • sex anal - puteți evita disconfortul și durerea cu ajutorul lubrifiantului îmbunătățit pe silicon, care promovează o alunecare maximă;
 • dificultăți în obținerea orgasmului - unele tipuri de lubrifianți măresc sensibilitatea receptorilor nervului, contribuind la orgasmul rapid al unei femei.

În general, lubrifianții sunt utilizați mai mult pentru femeile care, pe fundalul muncii amânate, tulburărilor hormonale, menopauzei sau circumstanțelor nefaste fizice, nu au suficientă lubrifiere naturală a vaginului. Și datorită faptului că Contex oferă numeroase tipuri de lubrifianți, acestea pot fi folosite din mai multe motive simultan.

Există consecințe negative

Aproape toate tipurile de lubrifianți Contex au feedback pozitiv și recomandări ale experților. În ciuda acestui fapt, partea inversă a medaliei este încă prezentă, se exprimă prin riscul efectelor secundare pe fondul alegerii greșite și a utilizării lubrifianților.

Consecințele negative pot fi următoarele:

 • reacțiile alergice cutanate ale organelor genitale la compoziția sintetică;
 • dezvoltarea de infecții fungice datorită conținutului de glicerol din compoziție;
 • încetinind motilitatea spermei, ceea ce contravine concepției fetusului;
 • dacă acestea sunt lubrifianți pentru ulei, compromite integritatea și durabilitatea prezervativelor, reducându-le fiabilitatea.

O atenție deosebită este acordată scopului lubrifianților. De exemplu, lubrifianții pentru sexul anal nu trebuie utilizați pentru sexul tradițional sau oral, iar opțiunile comestibile nu sunt absolut potrivite pentru analiticitate.

Măsuri de siguranță la utilizare

Majoritatea lubrifianților de la acest producător, pe bază de apă, și prin urmare, aplicarea nu promite reacții alergice și iritare. Dar, pentru a preveni astfel de consecințe, înainte de a aplica instrumentul este mai bine să încercați. Puteți face acest lucru dacă aplicați un lubrifiant puțin pe zona mâinii și așteptați 15-20 de minute.

Nu este recomandat să aplicați lubrifianți în mod regulat, mai ales dacă un om intenționează să conceapă un copil în viitorul apropiat. Așteptați cu ajutorul lubrifianților necesitatea rănilor pielea organelor genitale. Nu se recomandă combinarea mai multor tipuri de lubrifianți simultan, iar după terminarea actului sexual, fondurile trebuie spălate.

Bazele și compoziția lubrifianților Konteks

Pe ce bază se fac lubrifianții intime, scopul lor depinde în mod direct. Marca Kontex oferă mai multe opțiuni - lubrifianți pe bază de apă sau silicon, produse stimulatoare și, de asemenea, mijloace pentru sexul anal. Fiecare tip are caracteristici proprii.

Pe bază de apă

Baza de apă este combinată ideal cu toate tipurile de sex și protejează cu atenție microflora vaginului. Linia lubrifianților pe bază de apă include 4 produse de la Contex:

 • Romantic cu aromă plăcută (aromele sunt furnizate în compoziție);
 • Contex dragoste lungă pentru prelungirea actului sexual care conține anestezic;
 • Contex verde cu ingrediente din plante (ceai verde) pentru a proteja pielea organelor genitale.

Baza de apă este excelentă pentru partenerii care sunt predispuși la alergii la substanțe sintetice. Producătorul recomandă folosirea unor astfel de lubrifianți pentru primul contact sexual sau în timpul utilizării inițiale a produsului în sine.

Pe bază de silicon

Unsoarele din silicon sunt de asemenea disponibile în arsenalul Contex. În ciuda faptului că siliconul este o substanță sintetică care poate provoca reacții alergice, calitatea și gradul de alunecare de la un astfel de lubrifiant este de câteva ori mai mare. Ideal pentru sexul tradițional și anal.

Există mai multe lubrifianți de silicon pentru marca Contex:

 • Wave - potrivirea perfectă pentru hidratare și alunecare pentru sexul tradițional și anal;
 • Mătasea este ceva între un silicon și un lubrifiant de apă, deoarece conține ambele componente.

Lubrifianții din silicon sunt mai economici în consum, deoarece sunt mai consistenți și măresc efectul de alunecare. Pentru sexul oral, utilizarea lor este contraindicată.

Serii incitante

Există o linie separată de lubrifianți stimulatori pentru femei, care vor fi dificil de apărut rapid și de a ajunge la orgasm. În compoziția unor astfel de geluri și creme, în plus față de baza de apă, sunt furnizate extracte de plante care asigură un efect de încălzire, stimulator, accelerând fluxul local de sânge.

Konteks are mai multe lubrifiante stimulative:

 • Contex flash - bază vegetală cu uleiuri, eteri (chimen, camfor, ienupăr, chimen, scorțișoară);
 • Contex Plus Flash - uleiul de camfor oferă un efect pronunțat de încălzire care stimulează o erecție și crește fluxul de sânge în zona genitală a unei femei;
 • Contex Plus Strong - extract de aloe vera se incalzeste, hidrateaza, rezista la infectii si inflamatia vaginului feminin, incepe procesele regenerative.

Pentru sexul anal

Sexul anal este cel mai delicat și, dacă este efectuat necorespunzător, poate provoca disconfort și durere la o femeie, iar la un bărbat, o frecare intensă a pielii penisului și iritație. Stratul de silicon și de ulei asigură o alunecare cât mai ușoară, ceea ce este important cu acest sex.

Konteks are în stoc două lubrifiante anal:

 • Wave - baza de silicon va ajuta partenerii sa se bucure de sexul anal fara senzatii de disconfort, iar pantenolul si antisepticul din compozitie protejeaza impotriva infectiilor;
 • Puternic - în plus față de baza siliconică, extractul de aloe este furnizat pentru a proteja organele genitale și pentru a vindeca microfracturile sau rănile anusului.

Ambele produse nu numai că contribuie la sexul anal delicat și nedureros, ci și protejează organele de flora patogenă, traume, infecții și disconfort.

Beneficiile lubrifianților de gel Konteks

Este dificil să decideți asupra alegerii lubrifierii intime a mărcii Contex dacă nu cunoașteți avantajele și dezavantajele fiecărei serii de produse. Avantajele includ următoarele puncte:

 • lubrifiantul de apă este sigur pentru organele genitale de microfloră;
 • lubrifierea de apă nu lasă pete pe piele și țesături, se spală cu ușurință;
 • lubrifiantul de apă este adecvat în orice formă de sex și prin orice mijloace de contracepție, jucării sexuale;
 • silicon lubrifiant economic în consum, deoarece o cantitate mică asigură o alunecare maximă, care nu necesită reaplicare;
 • siloz de silicon pentru mai puțin;
 • siliconul oferă efectul dorit pentru analiticitate;
 • lubrifianții stimulativi contribuie la rezultate rapide, în special la excitația sexuală și sensibilitatea crescută a organelor genitale;
 • lubrifianții care stimulează conțin ingrediente din plante care protejează pielea delicată a organelor genitale.

Dezavantaje ale lubrifianților Konteks

Pentru a face alegerea finală corectă în direcția unui lubrifiant particular, un om trebuie avertizat cu privire la minusurile fiecărei serii. Următorii indicatori au fost incluși în lista de deficiențe:

 • lubrifianții de apă se spală repede, din acest motiv poate exista o depășire rapidă;
 • utilizarea lubrifianților de apă pentru sex în apă este impracticabilă deoarece acestea sunt ușor spălate;
 • unele cupluri observă că lubrifianții de apă lasă un sentiment de aderență;
 • lubrifianții de apă nu oferă o alunecare adecvată pentru anali- tate;
 • lubrifianții siliconici pot provoca alergii și iritații ale vaginului;
 • lubrifianții analiali problematici pentru spălare;
 • lubrifianții excitatori pot provoca alergii în caz de hipersensibilitate la ingredientele din plante;
 • Lubrifianții incitanți sunt mai scumpi, nu dispun de doze precise pentru utilizarea competentă.

Instrucțiuni de utilizare

Normele de utilizare a lubrifianților intim sunt standard, trebuie să fie prescrise în instrucțiunile atașate la produs de producător.

 • organele genitale ale pielii trebuie să fie curate;
 • un om trebuie să obțină o stare erectă a penisului;
 • pe mânerul de mânuire a mâinii;
 • masajul compoziției este distribuit pe tot corpul;
 • după terminarea actului sexual, rămășițele de grăsime trebuie spălate cu săpun și apă.

Principala serie de lubrifianți Konteks

Pentru a facilita alegerea lubrifianților pentru consumatori, producătorul a împărțit produsele în serie, în funcție de regulile de compoziție și aplicare. Există mai multe serii principale de lubrifianți cu gel:

 1. Pentru sex vaginal - toate lubrifianții din această serie de compoziții clasice pe bază de apă. Produsele universale vor asigura o alunecare suficientă în timpul sexului vaginal, protejând microflora vaginală de iritanții sintetici.
 2. Pentru sex anal - lubrifiant pe bază de apă cu adaos de silicon. Consistența groasă îmbunătățește efectul de alunecare, unele produse au componente anestezice și vindecătoare, astfel încât sexul anal este plăcut și sigur.
 3. Lubrifianți de răcire - compoziția include agenți speciali de congelare care reduc sensibilitatea penisului. Aceste lubrifianți ajută bărbații cu ejaculare prematură să prelungească sexul.
 4. Guma de încălzire - destinată mai mult femeilor care nu pot fi la fel de emoționate, pentru a ajunge la orgasm. Ingredientele din plante măresc fluxul sanguin în zona genitală, mărind astfel sensibilitatea punctelor erogene.
 5. Antiseptice - pentru persoanele care suferă de alergii și pentru cei care sunt reacții adverse la lubrifianți, producătorul oferă o serie separată de compoziție naturală cu componente anti-inflamatoare și de vindecare pe bază de plante.
 6. Lubrifianții aromatizați - sunt mai des folosiți pentru sexul oral, nu sunt contraindicați în alte tipuri de sex. Acestea au arome de fructe, culori diferite, adesea asigură o bază de apă.

Konteks cele mai populare branduri de lubrifianți cu gel

Vă puteți familiariza cu cele mai bune lubrifianți marca Contex datorită următoarei liste:

 • "Romantic" este un lubrifiant de apă cu aromă de căpșuni, potrivit pentru toate tipurile de sex, chiar dacă se folosește un prezervativ. Lubrifiantul este natural și sigur pentru microflora organelor genitale, ceea ce înseamnă că poate fi folosit în mod regulat.
 • "Contex lung dragoste" - efectul de răcire va permite unui bărbat să se bucure de datorii care fac sex, chiar dacă există o problemă de ejaculare prematură. Este un instrument potrivit pentru sexul anal, deoarece are un efect analgezic.
 • Contex green este un produs special pentru femei, ținând cont de particularitățile mediului vaginal. Ceaiul verde din compoziție oferă un efect antifungic, antiinflamator, calmant.
 • Contex flash este un lubrifiant dintr-o serie de stimulatoare, care, pe lângă baza de apă, are uleiuri de chimen, ienupăr, camfor, scorțișoară, care asigură un efect de încălzire și hidratare. Pentru femei, accelerarea fluxului sanguin garantează o producție suplimentară de lubrifiere naturală, pentru bărbați - întărirea erecției.
 • Contex Plus Flash este un lubrifiant de încălzire care stimulează o erecție la bărbați. Pentru femei, lubrifiantul mărește circulația sângelui în pelvis, ceea ce sporește sensibilitatea punctelor erogene.
 • "Contex Plus Strong" - lubrifiant al acțiunii incitante și regeneratoare datorată extractului de aloe din compoziție. Compoziția protejează pielea organelor genitale feminine de iritații, infecții sau inflamații.
 • "Wave" - ​​lubrifiant anal cu adaos de silicon, asigurând astfel o penetrare nedureroasă și ușoară. Eliminați disconfortul de analitate pot panthenol și antiseptice în compoziție.
 • "Strong" - lubrifiant anal cu extract de aloe în compoziție, vindecarea rănilor și microcrafturilor în timpul sexului anal. În plus, compoziția nu permite penetrarea florei patogene și a infecțiilor.
 • "Silk" este un lubrifiant pe bază de apă cu un conținut scăzut de silicon. Lubrifiantul este sigur și economic în consum, poate fi folosit pentru toate tipurile de sex.
 • Coniu opiu este un lubrifiant spermicid care nu este garantul 100% al protecției împotriva sarcinii, dar reduce calitatea fluidului seminal pentru a preveni concepția.

Recenzii de produse Konteks

Serghei, 38 de ani, Samara. Problema ejacularii premature a condus la faptul că soția lui nu mai mai face sex. Apoi am hotărât să caut metode de rezolvare a acesteia, am găsit un lubrifiant de dragoste de mult timp într-o farmacie, la sfatul unui farmacist. Acum soția are timp să termine și, uneori, nici măcar o dată. Sexul poate dura între 20 și 40 de minute, în funcție de cantitatea de lubrifiant pe care am aplicat-o.

Tatyana, 29 de ani, Moscova. Îmi place foarte mult lubrifierea romantică Kontex. Datorită mirosului ei, sexul oral este o plăcere pentru mine și pentru tânărul meu. Și în timpul sexului, toate senzațiile sunt mult mai frumoase dacă aplicați gelul în prealabil. Și cel mai important, fără iritații și alergii.

Artem, de 40 de ani, Magadan. Soția mea și cu mine avem deja trei copii, care nu mai planifică. Nu folosesc prezervative, dar folosesc opiuul Contex ca agent de protecție. Și, deși nu oferă o garanție de 100%, nu există surprize neașteptate. În acest caz, sexul este mult mai plăcut pentru amândoi.

concluzie

Contex este o opțiune de calitate și buget pentru acele cupluri cărora le place să experimenteze în pat, bucurându-se de sex de calitate. Compania are o gamă de lubrifianți de apă, silicon, lubrifianți, cu efecte și scopuri diferite. După revizuirea seriei de geluri și a fiecărui produs în parte, utilizând articolele sau recenziile video, puteți alege cu ușurință alegerea potrivită.

http://afmen.online/smazka-kontex.html
Mai Multe Articole Despre Alergeni