Advantan unguent

Medicament antiinflamator hormonal. Aplicare: dermatită, neurodermatită, eczemă. Preț de la 563 rub.

Analoguri: Alergoderm, Sinaflam, Fluciderm. Mai multe informații despre analogi, prețurile lor și dacă sunt substituenți, puteți afla la sfârșitul acestui articol.

Astăzi să vorbim despre unguentul Advantan. Ce remediu, cum afectează organismul? Care sunt indicațiile și contraindicațiile? Cum și în ce doze se utilizează? Ce poate fi înlocuit?

Ce un unguent

Advantan este un medicament steroid ne-halogenat sintetic.

Atunci când este utilizat local, are efecte antiinflamatorii și antihistaminice.

Promovează inhibarea hiperproliferării celulelor. Aceasta reduce severitatea manifestărilor vizibile ale alergiilor.

Ingredient activ

Ingredientul activ al Advantan este metilprednisolon aceponat.

structură

Pe lângă substanța activă, unguentul include parafină lichidă, ceară albă, vaselină albă, apă purificată și emulgator E.

Farmacodinamică și farmacocinetică

Atunci când este utilizat în exterior, Advantan ajută la eliminarea reacțiilor cutanate inflamatorii și alergice locale. Reduceți intensitatea reacțiilor asociate cu creșterea proliferării.

Aceste efecte contribuie la eliminarea simptomelor, și anume roșeața, umflarea, mâncărimea, durerea și iritarea.

Cu utilizarea prelungită a Advantan sau impunerea unui pansament ocluziv, care acoperă mai mult de 40-55% din piele, poate exista o încălcare a cortexului suprarenale.

La efectuarea studiilor clinice care au constat în 12 săptămâni de utilizare a medicamentului la adulți și la 4 săptămâni de utilizare la copii, nu s-au produs atrofii ale pielii, leziuni asemănătoare acneei, apariția striațiilor sau telangiectaziei.

Indicații pentru utilizare

Bolile dermatologice ale cursului acut și cronic, care se caracterizează prin reducerea simptomelor atunci când se utilizează glucocorticoizi locali.

Acestea includ:

 • dermatita atopica;
 • atopică, alergică și dermatită de contact;
 • eczemă microbiană și dishidrotică;
 • dermatoza la copiii cu vârsta peste 4 luni.

Contraindicații de utilizat

 • intoleranță individuală la componentele medicamentului;
 • leziuni tuberculoase sau sifilitice la locul de utilizare a medicamentului;
 • ulcerații cutanate;
 • atrofică dermatită;
 • boli virale;
 • boli de piele însoțite de o infecție bacteriană sau fungică.

Dozare și administrare

Conform instrucțiunilor, unguentul trebuie aplicat pe piele cu un strat subțire o dată pe zi.

Durata tratamentului nu trebuie să depășească 3 luni la pacienții cu vârsta de 18 ani și la 1 lună la copii.

Atunci când renunțați la utilizarea medicamentului, nu trebuie să utilizați o doză crescută data viitoare când aplicați.

Într-o situație în care, după oprirea utilizării medicamentului, simptomele bolii încep să reapară, este necesar să solicitați imediat asistență de la medicul dumneavoastră.

Unguentul Advantan se ocupă de menținerea unui anumit nivel de grăsime, fără a bloca procesul de excreție a transpirației și a transferului de căldură.

Efecte secundare

Potrivit statisticilor pacienților, medicamentul este bine tolerat. Doar în unități sa observat apariția reacțiilor locale sub formă de mâncărime, arsuri, înroșire și bulversare.

Poate că dezvoltarea foliculitei, creșterea excesivă a părului, dermatită periorală sau o reacție alergică la componentele medicamentului.

În copilărie, în timpul sarcinii și HB

Medicamentul nu este utilizat la copiii cu vârsta sub 4 luni, deoarece siguranța medicamentului nu a fost stabilită.

Înainte de a fi utilizat la copii cu vârsta cuprinsă între 4 luni și 3 ani, este necesară o consultare obligatorie a unui dermatolog, terapeut și a unui alergist.

Copiii nu trebuie să ajusteze doza de medicament atunci când utilizează unguent Advantan. Cursul de tratament nu trebuie să depășească 4 săptămâni.

Pacienții pediatrici nu pot utiliza pansamente ocluzive. De asemenea, merită să ne amintim că scutecele și scutecele pot avea același efect ca și un dressing ocluziv.

Instrucțiuni speciale

Glucocorticosteroizii trebuie utilizați în cea mai mică doză posibilă, în special la copii și adolescenți.

Advantan este recomandabil să se numească numai în perioada în care utilizarea sa va fi necesară pentru atingerea și menținerea unui anumit efect terapeutic.

Dacă este necesară tratarea unor suprafețe mari ale pielii, durata tratamentului trebuie ajustată corespunzător.

Odată cu dezvoltarea unei infecții bacteriene sau fungice la locul afectării pielii, în paralel, ar trebui să fie selectat un tratament suplimentar special.

În cazul utilizării pe termen lung a medicamentelor locale, care conțin glucocorticosteroizi, este posibilă exacerbarea reacțiilor cutanate locale.

Utilizarea cu Advantan trebuie evitată sau trebuie aplicată cu grijă în zonele cutanate ale feței unde se observă rosacee sau dermatită peri-lotică.

Când se utilizează medicamentul, este de asemenea necesar să se evite contactul cu membrana mucoasă, cu ochii sau cu suprafețele deschise adânc.

În cazul uscării excesive a pielii atunci când se utilizează Advantan, este necesar să se înlocuiască cu alt medicament cu un conținut ridicat de grăsimi. De exemplu, un unguent uleios Advantan.

supradoză

În cazul atrofiei pielii asociate cu utilizarea prelungită a medicamentului, tratamentul trebuie suspendat.

Odată cu eliminarea medicamentului, toate complicațiile dispar în decurs de 10-14 zile.

Rezultatele studiilor nu au determinat la subiecți nici un risc de apariție a intoxicației după o singură aplicare a unei cantități excesive de medicament pe piele.

http://mazikrem.ru/advantan-maz/

Advantan

Advantan 0,1% cremă 15g

Bayer Pharma AG (Italia) Drog: Advantan

Advantan 0.1% 15g unguent

Bayer Pharma AG (Italia) Drog: Advantan

Advantan 0,1% 50g unguent

Bayer Pharma AG (Italia) Drog: Advantan

Advantan 0,1% unguent de grăsime de 15 g

Bayer Pharma AG (Italia) Drog: Advantan

Advantan 0,1% 20g emulsie

Bayer Pharma AG (Italia) Drog: Advantan

Analogici privind substanța activă

Comfoderm 0.1% 15g unguent pentru uz extern

Akrikhin (Rusia) Pregătire: Comfoderm

Comfoderm la cremă de 0,1% 30g pentru utilizare externă

Akrikhin (Rusia) Drog: Comfoderm

Comfoderm la 0.1% cremă de 15g pentru utilizare externă

Akrikhin (Rusia) Drog: Comfoderm

Comfoderm 0,1% 30g unguent pentru uz extern

Akrikhin (Rusia) Pregătire: Comfoderm

Analogii din categoria Dermatitis Preparations

Belogent crema de 15g

Belupo (Croația) Pregătire: Belogent

Belosalik 30g unguent

Belupo (Croația) Pregătire: Belosalik

Hidrocortizon 1% 10g unguent

Triderm 15g cremă pentru uz extern

Bayer Pharma AG Pregătirea: Triderm

911 crema de panthenol 50ml

Twins Tak SA (Rusia) Preparare: 911 pantenol

Analogi din categoria preparate dermatologice

Vulnuzan 45g unguent

Sopharma (Bulgaria) Pregătire: Vulnuzan

Cicaderma 30g unguent

Laboratoare Boiron (Franța) Pregătire: Tsikaderma

Argosulfan 2% 15g cremă

Elf A.O. Fabrică farmaceutică (Polonia) Preparare: Argosulfan

Betadine 10% 20g unguent pentru uz extern

Aegis Pharmaceutical Plant (Ungaria) Medicament: Betadină

Gentamicin 0.1% 15g unguent pentru uz extern

Sintez OAO (Rusia) Preparare: Gentamicină

Instrucțiuni de utilizare Advantan

Compoziție și formă de eliberare

1 g de cremă conține:

 • Ingredient activ: metilprednisolon aceponat 0,001 g
 • Substanțe auxiliare: oleat de decil - 0,100 g, monostearat de gliceril 40-55% - 0,085 g, alcool cetilic sterilic (alcool cetilic 60%, alcool stearic 40%) - 0,025 g, grăsime solidă 0,025 g, sinteză 378 - 0,075 g, macrogol stearat - 0,030 g, glicerol 85% - 0,050 g, edetat disodic - 0,001 g, alcool benzilic - 0,010 g, butilhidroxitoluen - 0,00006 g, apă purificată - 0,59794 g

Crema opacă albă sau gălbuie.

Metilprednisolon aceponatul este hidrolizat în epidermă și în dermă. Metabolitul principal și cel mai activ este 6α-metilprednisolon-17-propionatul, care are o afinitate semnificativ mai mare pentru receptorii glucocorticoizi ai pielii, ceea ce indică prezența "bioactivării" sale în piele.

Gradul de absorbție percutanată depinde de starea pielii, de forma de dozare și de metoda de aplicare (cu sau fără pansament ocluziv).

Absorbția percutană la copii și adulți cu dermatită atopică (neurodermatită) și psoriazis nu a fost mai mare de 2,5%, ceea ce este doar puțin mai mare comparativ cu voluntarii sănătoși (0,5-1,5%).

După intrarea în circulația sistemică, 6a-metilprednisolon-17-propionatul este conjugat rapid cu acid glucuronic și astfel inactivat.

Metaboliții metilprednisolone aceponatului sunt eliminați în principal prin intermediul rinichilor cu un timp de înjumătățire de aproximativ 16 ore. Metilprednisolonul aceponat și metaboliții săi nu se acumulează în organism.

Atunci când se administrează în exterior, Advantan suprimă reacțiile cutanate inflamatorii și alergice, precum și reacțiile asociate cu proliferarea sporită, ceea ce duce la reducerea simptomelor obiective ale inflamației (eritem, edem, scurgeri etc.) și senzații subiective (mâncărime, iritație, etc).

Atunci când se utilizează metilprednisolon aceponat extern în doza recomandată, efectul sistemic este minim atât la oameni, cât și la animale. După aplicarea repetată a Advantan pe suprafețe mari (40-60% din suprafața pielii), precum și în cazul aplicării sub pansament ocluziv, nu există încălcări ale funcțiilor suprarenale: nivelul cortizolului în plasmă și ritmul său circadian rămân în limitele normale; nu există scăderea nivelului de cortizol în urina zilnică.

În studiile clinice efectuate cu Advantan până la 12 săptămâni la adulți și până la 4 săptămâni la copii (inclusiv copii mici), nu s-au dezvoltat atrofii ale pielii, telangiectasie, striae și erupții asemănătoare acneei.

Metil prednisolon aceponat (în special principalul său metabolit, 6α-metilprednisolon-17-propionat) se leagă la receptorii glucocorticoizi intracelulari. Complexul receptor-steroid se leagă de anumite părți ale ADN-ului celulelor răspunsului imun, provocând astfel o serie de efecte biologice.

În particular, legarea complexului receptor-steroid la ADN-ul celulelor răspunsului imun duce la inducerea sintezei de macrocortină. Macrocortina inhibă eliberarea acidului arahidonic și, prin urmare, formarea de mediatori inflamatori, cum ar fi prostaglandine și leucotriene.

Inhibarea sintezei prostaglandinelor vasodilatatoare de glucocorticoizi și potențarea acțiunii vasoconstrictive a adrenalinei conduc la un efect vasoconstrictor.

Indicații Advantan

Afecțiuni cutanate inflamatorii care sunt sensibile la terapia cu glucocorticosteroizi:

 • dermatita atopica, neurodermatita, eczema copiilor;
 • eczeme reale;
 • eczemă microbiană;
 • eczeme profesionale;
 • simplă dermatită de contact;
 • dermatita alergică (de contact);
 • eczemă dishidrotică.

Contraindicații Advantan

 • procese tuberculoase sau sifilitice în domeniul aplicării de droguri;
 • boli virale (de exemplu varicela, zona zoster) în zona de aplicare a medicamentului;
 • rosaceea, dermatită periorală în zona de aplicare a medicamentului;
 • vârsta copiilor până la 4 luni;
 • zonele cu piele cu manifestări de reacție la vaccinare.
 • hipersensibilitate la medicament.

Advantan Cerere pentru sarcină și copii

Dacă este necesar, utilizarea cremei Advantan în timpul sarcinii și alăptării trebuie să cântărească cu atenție riscul potențial pentru făt și beneficiul așteptat al tratamentului pentru mamă. În aceste perioade, nu se recomandă utilizarea prelungită a medicamentului pe suprafețele extinse ale pielii.

Mamele care alăptează nu ar trebui să pună medicamentul pe glandele mamare.

Advantan Efecte secundare

De obicei, medicamentul este bine tolerat.

Foarte rar (mai puțin de 0,01% din cazuri) pot fi observate reacții locale, cum ar fi mâncărime, arsuri, eritem și formarea erupțiilor veziculoase. Dacă medicamentul este utilizat mai mult de 4 săptămâni și / sau pe o suprafață de 10% sau mai mult din suprafața corporală, pot apărea următoarele reacții: atrofie cutanată, telangiectasie, vergeturi, modificări cutanate acneice, efecte sistemice determinate de absorbția corticosteroizilor. În studiile clinice, niciunul dintre reacțiile adverse menționate anterior nu a fost observat cu Advantan utilizat timp de până la 12 săptămâni la adulți și până la 4 săptămâni la copii.

În cazuri rare (0,01% - 0,1%), foliculită, hipertricoză, dermatită periorală, depigmentarea pielii, reacții alergice la una dintre componentele medicamentului.

Dozare Advantan

Către exterior. Adulți și copii de la 4 luni. Medicamentul se aplică 1 dată pe zi cu un strat subțire pe pielea afectată.

De regulă, durata tratamentului zilnic continuu cu Advantan nu trebuie să depășească 12 săptămâni pentru adulți și 4 săptămâni pentru copii.

În inflamația subacută și acută fără o înmuiere pronunțată, este necesară o formă de dozare cu un conținut scăzut de grăsimi și un conținut ridicat de apă. Crema Advantan asigură eliminarea procesului inflamator pe pielea și scalpul neted, inclusiv pe pielea predispusă la unsoare.

Studiul metilprednisolon toxicitate acută nu Aceponatul evidențiat nici un risc de toxicitate acută la o singură utilizare excesivă cutanat (aplicarea preparatului pe o suprafață mare, în condiții favorabile pentru absorbție) sau Ingestia accidentală.

Cu utilizarea excesiv de lungă și / sau intensivă a glucocorticosteroizilor, se poate dezvolta atrofie cutanată (subțierea pielii, telangiectasia, striae).

Odată cu apariția atrofiei, medicamentul trebuie anulat.

În prezența complicațiilor bacteriene și / sau a epiteliilor, în plus față de tratamentul cu Advantan, este necesar un tratament specific antibacterian sau antimicotic.

Evitați contactul cu ochii.

Ca și în cazul corticosteroizilor sistemici după utilizarea topică a corticosteroizilor poate dezvolta glaucom (de exemplu, atunci când se utilizează doze foarte mari sau utilizarea indelungata a oclusive, sau aplicarea pe pielea din jurul ochilor).

http://www.asna.ru/product/advantan/

Advantan

Advantan este un agent hormonal local (GCS) bazat pe metilprednisolon aceponat. Medicamentul ameliorează manifestările alergice ale pielii, suprimă inflamația. În același timp, semnele sale obiective sunt oprite, cum ar fi dilatarea capilarelor și a puffiness, precum și disconfort de la pacient este eliminat - iritație și mâncărime ale pielii, dureri locale.

O caracteristică importantă a GCS este că are un efect sistemic minimal. Siguranța medicamentului în doze terapeutice vă permite să cumpărați Advantan la Moscova pentru tratamentul nu numai a adulților, ci și a copiilor, inclusiv a copiilor de la vârsta de patru luni. De obicei, o cantitate foarte mică de agent hormonal este aplicată în zona afectată, nu mai mult de o dată pe zi.

Advantan poate fi prescris pentru tot felul de eczeme, dermatoză și dermatită, inclusiv alergice. Prețurile la farmaciile din Moscova pentru droguri aparțin segmentului de mijloc, în funcție de forma de eliberare. Ambalarea optimă a cremei, gelului sau emulsiei poate fi comandată în magazinul online cu achiziția.

Atunci când pielea grasă este de obicei recomandată cremă, cu uscăciune, peeling - unguent. Mijloacele cu conținut ridicat de grăsimi sunt potrivite pentru eczemele dishidrotice. Emulsia este adesea prescrisă pentru înmuiere, arsuri la soare, la copii pot fi utilizați în combinație cu dexpanthenol.

http://elixir.farm/lekarstva/advantan/

Advantan prețurile în farmacii

Preturile en-gros de medicamente "REDapteka"

 • ADVANTAN 0.1% 15g unguent gras Intendis Manufacturing S.p.A. (Grupul Fournier - Franța) 599. 00 freca
 • Preturile en-gros de medicamente "REDapteka"
 • Prețul en-gros de medicamente "REDapteka" Moscova
 • Farmacie de internet "DIALOG"

  • Unguentul cu tuburi advantan 0,1% grăsime 15g (Germania) 512. 00 freca
  • Advantan tub emulsie 0,1% 20g (Italia) 513. 00 freca
  • Advantan tub unguent 0.1% 15g (Germania) 520. 00 freca
  • Crema Advantan (tub 0.1% 15g) (Germania) 528. 00 freca
  • Advantan unguent (tub 0.1% 15g) (Italia) 532. 00 freca
  • Advantan unguent (tubul 0,1% 15g (grăsime)) (Italia) 533. 00 freca
  • Advantan Cream Tuba 0,1% 15g (Italia) 579. 00 freca
  • Advantan tub unguent 0,1% 50g (Italia) 1,128. 00 freca
  • Advantan tub unguent 0,1% 50g (Germania) 1,177. 00 freca
  • Farmacie de internet "DIALOG"
  • Farmacie pe internet "DIALOG" Moscova
 • Yuteka

  • Advantan, 0,1%, emulsie pentru uz extern, 20 g, 1 buc. (Bayer HealthCare Manufacturing, S.r.L, Italia) 490. 00 freca
  • Advantan, 0,1%, unguent pentru grăsimi de uz extern, 15 g, 1 buc. (Bayer HealthCare Manufacturing, S.r.L, Italia) 512. 00 freca
  • Advantan, 0,1%, unguent pentru uz extern, 15 g, 1 buc. (Bayer HealthCare Manufacturing, S.r.L, Italia) 520. 00 freca
  • Advantan, 0,1%, cremă pentru uz extern, 15 g, 1 buc. (Bayer HealthCare Manufacturing, S.r.L, Italia) 528. 00 freca
  • Advantan, 0,1%, unguent pentru uz extern, 50 g, 1 buc. (Bayer HealthCare Manufacturing, S.r.L, Italia) 1,142. 00 freca
  • Advantan, 0,1%, unguent pentru uz extern, 50 g, 1 buc. (Intendis Manufacturing S.p.A., Italia) 1.183. 00 freca
  • Yuteka
  • Yuteka Moscova
 • EliksirFarm

  • Advantan 0,1% 20g emulsie (Bayer HealthCare Manufacturing C.R.P.) 697. 00 freca
  • Advantan 0.1% 15g unguent (Bayer HealthCare Manufacturing C.R.P.) 697. 00 freca
  • Advantan 0,1% cremă de 15 g (Bayer HealthCare Manufacturing C.R.P.) 700. 00 freca
  • Advantan Ulei Unguent 0.1% 15g unguent (Bayer HealthCare Manufacturing C.R.P.) 715. 00 freca
  • Advantan 0.1% 50g unguent (Bayer HealthCare Manufacturing C.R.P.) 1.497. 00 freca
  • EliksirFarm
  • ElixirFarm Moscova
 • truc

  • Advantan emulsie pentru utilizare externă de aproximativ 0,1% 20g 490. 00 freca
  • Advantan grăsime de grăsime pentru utilizare externă de aproximativ 0,1% 15g 498. 00 freca
  • Advantan unguent pentru utilizare externă de aproximativ 0,1% 15g 518. 00 freca
  • Advantan cremă d / out aproximativ 0,1% tub 15g 524. 00 freca
  • Advantan unguent pentru utilizare externă de aproximativ 0,1% 50g 1,085. 00 freca
  • truc
  • Trika Moscova
 • Farmacie "36,6"

  • Advantan cremă 0,1% 15g 568. 00 freca
  • Advantan unguent 0,1% 15g 568. 00 freca
  • Advantan unguent bold. 0,1% 15g 568. 00 freca
  • Advantan emulsie 0,1% 20g 568. 00 freca
  • Advantan unguent 0,1% 50g 1,250. 00 freca
  • Farmacie "36,6"
  • Lanțul de produse farmaceutice "36,6" Moscova
 • Rigla

  • Crema Advantan 0.1% 15g (Intendis Manufacturing) 605. 00 freca
  • Advantan unguent 15g (Intendis Manufacturing) 616. 00 freca
  • Advantan unguent grăsime 0,1% 15g (Intendis Manufacturing) 635. 00 freca
  • Advantan emulsie 0,1% 20g (Intendis Manufacturing) 659. 00 freca
  • Advantan unguent 50g (Intendis Manufacturing) 1,311. 00 freca
  • Rigla
  • Rigla Moscova
 • Samson Pharma

  • Advantan unguent pentru exterior: 0.1% tubular 15g nr. 1 (ITALIA, Intendis) 662. 00 freca
  • Advantan cremă 15g N1 (ITALIA, Intendys) 692. 00 freca
  • Advantan unguent pentru uz extern. Fat 0.1% tub 15g №1 (ITALIA, Intendis) 705. 00 freca
  • Samson Pharma
  • Samson Pharma Moscova

  Samson Pharma

  • Advantan unguent pentru exterior: tub 0.1% 15g №1 (nespecificat, Schering) 688. 00 freca
  • Samson Pharma
  • Samson Pharma Moscova
  • Emulsie ADVANTAN 0,1% 20g (Intendis GmbH / Intendis Manufacturing, Italia) 747. 20 ruble
  • IFC
  • IFK Moscova
 • Dr. Stoletov

  • Advantan emulsie 0,1% tub 20 g N1 805. 00 freca
  • Advantan unguent pentru uz extern. Fat 0,1% tub 15g № 1806. 00 freca
  • Advantan unguent pentru exterior: tubul 0.1% 15g №1 810. 00 freca
  • Advantan cremă 15g N1 816. 00 freca
  • Advantan unguent pentru exterior: tub de 0,1% 50g №1 1,583. 00 freca
  • Dr. Stoletov
  • Doctorul Stoletov Moscova
 • Gorzdrav

  • Advantan unguent bold. 0,1% 15g (BAYER, Germania) 299. 00 freca
  • Advantan unguent 0,1% 15g (BAYER, Italia) 391. 00 freca
  • Advantan unguent bold. 0,1% 15g (BAYER, Germania) 502. 00 freca
  • Crema Advantan 0,1% 15g (BAYER, Italia) 530. 00 freca
  • Advantan emulsie 0,1% 20g (BAYER, Italia) 542. 00 freca
  • Advantan unguent 0,1% 50g (BAYER, Italia) 1,117. 00 freca
  • Gorzdrav
  • GORZDRAV Moscova
 • NeoApteka.ru

  • Advantan emulsie externă. 0,1% 20g 535. 00 freca
  • Advantan cremă 0,1% 15g 565. 00 freca
  • Advantan unguent 0,1% 15g 567. 00 freca
  • Advantan unguent grăsime 0,1% 15g 580. 00 freca
  • Advantan unguent 0,1% 50g 1,310. 00 freca
  • NeoApteka.ru
  • NeoApteka.ru Moscova
 • Unipharm

  • Advantan 0,1% emulsie de 20 g (Bayer HealthCare Manufacturing S.r.L.) 324. 00 freca
  • Advantan 0,1% cremă de 15 g (Bayer HealthCare Manufacturing S.r.L.) 482. 00 freca
  • Advantan 0.1% 50g unguent (Bayer HealthCare Manufacturing S.r.L.) 1.076. 00 freca
  • Unipharm
  • Unipharm Moscova
 • Apteka.RU

  • ADVANTAN 0,1% 15,0 CREAM (Intendis Manufacturing S.p.A.) 507. 50 fre
  • ADVANTAN 0,1% 15,0 MAZ (Intendis Manufacturing S.p.A.) 507. 50 fre
  • ADVANTAN 0,1% 20,0 EMULSION (Intendis Manufacturing S.p.A.) 509. 30 freca
  • ADVANTAN 0,1% 15,0 ULEI FAT (Intendis Manufacturing S.p.A.) 510. 70 freca
  • ADVANTAN 0,1% 50,0 MAZ (Intendis Manufacturing S.p.A.) 1,153. 70 freca
  • Apteka.RU
  • Apteka.RU Moscova

  Farmacie pe internet "Medtorg"

  • Advantan 0,1% 15,0 unguent gras (RUB) 550. 00 freca
  • Advantan 0,1% cremă 15,0 (RUB) 550. 00 freca
  • Advantan 0,1% 15,0 unguent (RUB) 550. 00 freca
  • Advantan 0,1% 20,0 emulsie (RUB) 550. 00 freca
  • Advantan 0,1% 50,0 unguent (RUB) 1,251. 00 freca
  • Farmacie pe internet "Medtorg"
  • Farmacie pe internet "Medtorg" Moscova
 • Wer.ru

  • Advantan unguent 15 g 553. 00 freca
  • Advantan emulsie 0,1% 20 g 553. 00 freca
  • Advantan unguent 0,1% 15 g 555. 00 freca
  • Advantan cremă 0,1% 15 g 559. 00 freca
  • Advantan unguent 0,1% 50 g 1,281. 00 freca
  • Wer.ru
  • Wer.ru Moscova
 • White Pharmacy Online în domeniul farmaceutic

  • ADVANTAN 0,1% 15,0 ULEI DE FAT 563. 75 freca
  • ADVANTAN 0,1% 15,0 OINTMENT 563. 91 fre
  • ADVANTAN 0,1% 15,0 CREAM 563. 98 frecare
  • ADVANTAN 0,1% 20,0 EMULZIUNE 564. 07 freca
  • ADVANTAN 0,1% 50,0 LASER 1.317. 21 freca
  • White Pharmacy Online în domeniul farmaceutic
  • Farmacie pe internet "White drugs" Moscova
  • Advantan, unguent 0,1% 15g 583. 00 freca
  • Advantan, cremă 0,1% 15 g 601. 00 freca
  • Advantan, unguent de grăsime 0,1% 15g 608. 00 freca
  • NIKA
  • NIKA Moscova
 • Evalar

  • Advantan 0,1% -15g unguent. (Intendis Manufacturing S.p.A.) 587. 00 freca
  • Advantan 0,1% -15g cremă (Intendis Manufacturing S.p.A.) 599. 00 freca
  • Advantan 0,1% -20g emulsie (Intendis Manufacturing) 604. 00 freca
  • Advantan 0.1% -15g unguent de grăsime (Intendis Manufacturing S.p.A.) 618. 00 freca
  • Advantan 50g unguent (Intendis Manufacturing S.p.A.) 1.273. 00 freca
  • Evalar
  • Evalar Moscova
 • Farmacie Internet "Sud"

  • Advantan emulsie externă. 0,1% tub 20g Italia 590. 00 freca
  • Advantan (emulsie 20 g) 608. 00 freca
  • Advantan (cremă 15g) 634. 00 freca
  • Advantan 0,01% -5g unguent gras 634. 00 freca
  • Advantan (unguent 15g) 635. 00 freca
  • Farmacie Internet "Sud"
  • Farmacie de internet "South" Moscova
 • Farmacie pe internet "Evrofarm"

  • Advantan cremă 0,1% 15 g (Bayer Healthcare Manufacturing Srl) 650. 00 freca
  • Advantan unguent 0,1% 15 g (Bayer Healthcare Manufacturing Sr.l.) 650. 00 freca
  • Advantan emulsie 0,1% 20 g (Bayer Healthcare Manufacturing Sr.) 650. 00 freca
  • Advantan unguent de grăsime 0,1% 15 g (Intendis Manufacturing S.p.A) 660. 00 freca
  • Advantan unguent 0,1% 50 g 1,546. 00 freca
  • Farmacie pe internet "Evrofarm"
  • Farmacie pe internet "Evrofarm" Moscova

  Samson Pharma

  • emulsie Advantan 0,1% tub 20g N1 (Germania, Schering) 709. 00 freca
  • Samson Pharma
  • Samson Pharma Moscova
 • Samson Pharma

  • Advantan unguent pentru exterior: tubul 0.1% 50g №1 (GERMANIA, Intendis) 1.469. 00 freca
  • Samson Pharma
  • Samson Pharma Moscova
 • Lanțul de farmacie "5mg"

  • Advantan, emulsie 0,1% 20g (Schering AG, Germania) 560. 00 freca
  • Lanțul de farmacie "5mg"
  • Lanțul de farmacie "5mg" Moscova
 • Lanțul de farmacie "5mg"

  • Advantan, emulsie 0,1% 20g (BAYER HEALTHCARE MANUF SRL, Italia) 651. 00 freca
  • Advantan, unguent uleios pentru utilizare externă de aproximativ 0,1% 15g Nr. 1 (Intendis Manufacturing S p A, Italia) 656. 00 freca
  • Advantan, cremă 0,1% 15 g (Schering S.p.A., Italia) 665. 00 freca
  • Advantan, unguent 0,1% 50 g (Schering AG, Germania) 1,296. 00 freca
  • Lanțul de farmacie "5mg"
  • Lanțul de farmacie "5mg" Moscova
 • Lanțul de farmacie "5mg"

  • Advantan, unguent 0,1% 15g (Schering AG, Germania) 665. 00 freca
  • CREMA Advantan 0,1% 15G (Bayer HealthCare AG, Germania) 695. 00 freca
  • Lanțul de farmacie "5mg"
  • Lanțul de farmacie "5mg" Moscova
 • Se afișează 27 din 27 farmacii
  Au fost găsite 107 de medicamente la solicitarea dvs. Advantan în farmacii

  http://www.poisklekarstv.com/advantan

  Farmacii unde puteți cumpăra Advantan (Methylprednisolone), compara prețurile și rezervațiile de proceduri

  Advantan

  metilprednisolon
  (Metilprednisolon)

  Glucocorticosteroizii cu glicemie scăzută (grupa I)

  farmacii

  descriere

  GCS ne-halogenat sintetic pentru uz extern. Are efecte antiinflamatorii și antialergice, reducând severitatea simptomelor obiective (eritem, edem, lichenificare) și senzații subiective (mâncărime, iritație, durere).
  Atunci când se aplică local la dozele recomandate, efectul sistemic al medicamentului este minim. După administrarea repetată de Advantan pe suprafețe mari (40-60% din suprafața pielii), precum și atunci când se aplică sub pansament ocluziv, nu se observă disfuncție adrenală: nivelul cortizolului în plasmă și ritmul său circadian rămân în limitele normale și nu există o scădere a nivelului de cortizol în urina zilnică.
  În studiile clinice cu Advantan până la 12 săptămâni la adulți și până la 4 săptămâni la copii (inclusiv copii mici), nu a fost detectată nici o dezvoltare a atrofiei pielii, a telangiectaziei, a striațiilor și a acneei.
  Datorită particularităților formei de dozare (conține puțin grăsime și multă apă), crema Advantan este adecvată pentru a fi utilizată în eczeme acute și plânse, cu piele foarte uleioasă și pentru aplicarea pe pielea și pielea expusă, cu o linie pronunțată a părului.
  Advantan unguent are un conținut echilibrat de grăsime și apă și este recomandat pentru utilizarea pe piele fără plâns sau uscăciune. Aplicarea unguentului face ca pielea să fie ușor uleioasă, dar nu produce efecte termice și retenție de lichide.
  Advantan - unguent uleios este recomandat pentru utilizare pe piele foarte uscată sau în stadii cronice de boli, deoarece Aceasta este o formă de dozare anhidră. Efectul ocluzal al unguentului uleios promovează vindecarea.
  Emulsia Advantan este adecvată pentru tratamentul formelor acute de eczemă exogenă și dermatită atopică, precum și dermatită la soare (arsuri solare severe).

  Aspirație și distribuție
  Intensitatea absorbției percutanate depinde de starea pielii, de forma de dozare și de metoda de aplicare (într-o zonă deschisă a pielii sau sub un pansament ocluziv). Absorbția percutanată a unguentului uleios și a unguentului uleios la adolescenți și adulți cu neurodermită și psoriazis este mai mică de 2,5%, care diferă ușor de absorbția prin pielea intactă la voluntarii sănătoși adulți (0,5-1,5%). Absorbția de emulsie este de aproximativ 0,27%.
  Metabolism și excreție
  Metilprednisolon aceponatul este hidrolizat în epidermă și în dermă. Principalul metabolit activ este 6a-metilprednisolon-17-propionatul, care are o afinitate mult mai pronunțată față de receptorii steroidieni ai pielii.
  După intrarea în circulația sistemică, 6a-metilprednisolon-17-propionatul este inactivat rapid datorită conjugării cu acid glucuronic. Metabolitul inactiv este eliminat în principal de rinichi. T1/2 este de aproximativ 16 ore. Aceponatul de metilprednisolonă și metaboliții săi nu se acumulează în organism.

  Indicatii pentru utilizarea medicamentului Advantan, emulsie 0,1% 20g

  Bolile dermatologice (inclusiv cronice), pentru care tratamentul cu corticosteroizi este eficient:
  - dermatita atopică;
  - dermatita atopică;
  - eczemă exogenă;
  - eczemă de contact;
  - dermatită alergică;
  - eczemă microbiană;
  - eczemă dishidrotică;
  - dermatită atopică, neurodermatită, eczemă la copii mai mari de 6 luni;
  - eczemă seboreică (pentru o emulsie pentru uz extern);
  - dermatită solară (pentru o emulsie pentru uz extern).

  Doza de administrare Advantan, emulsie 0,1% 20g

  Medicamentul se aplică 1 dată / zi cu un strat subțire pe zona afectată, frecându-se ușor.
  Pentru arsurile solare, emulsia poate fi utilizată de 2 ori pe zi.
  Durata maximă a utilizării zilnice a medicamentului Advantan sub formă de unguent, cremă și unguent uleios nu este mai mare de 12 săptămâni pentru adulți și nu mai mult de 4 săptămâni pentru copii. Durata medie a tratamentului cu Advantan sub formă de emulsie pentru uz extern este de 2 săptămâni.
  Dacă pielea se usucă excesiv atunci când se utilizează o emulsie, atunci ar trebui să mergeți la forma de dozaj cu un conținut mai mare de grăsime.
  Advantan sub formă de cremă este utilizat pentru a trata procesele inflamatorii acute și stadiul de plâns al eczemei ​​cu piele foarte uleioasă, precum și cu localizarea procesului pe părul părului scalpului.
  Advantan sub formă de unguent este utilizat în tratamentul bolilor de piele care nu sunt însoțite de plâns și în prezența infiltrării.
  Advantan sub formă de unguent uleios este utilizat pentru pielea foarte uscată și pentru stadiile cronice ale bolilor de piele. Efectul ocluzal al unguentului conferă un efect terapeutic pronunțat.
  În termen de 1 an, sunt posibile mai multe cursuri de terapie.

  Efectul secundar al medicamentului Advantan, emulsie 0,1% 20g

  Reacții locale: în cazuri unice - mâncărime, senzație de arsură, eritem, vezicule; când aplicați emulsia - senzație ușoară și rapidă de arsură.
  Altele: rareori - foliculită, hipertrichoză, reacții alergice (ca și în cazul utilizării altor corticosteroizi).
  De regulă, medicamentul este bine tolerat.

  Contraindicații medicament Advantan, emulsie 0,1% 20g

  - leziuni specifice ale pielii (inclusiv tuberculoză, sifilis) la locul aplicării medicamentului;
  - infecții virale ale pielii (inclusiv varicela, herpes zoster) la locul de aplicare a medicamentului;
  - reacții cutanate la vaccinare la locul de aplicare a medicamentului.

  Sarcina și alăptarea

  Dacă este necesar, utilizarea medicamentului Advantan în timpul sarcinii și alăptării (alăptarea) trebuie să cântărească cu atenție riscurile și beneficiile potențiale ale tratamentului. Utilizarea pe termen lung a medicamentului pe suprafețe mari ale pielii în aceste perioade nu este recomandată.

  În cazul dermatozei bacteriene și / sau a dermatomicozei, în plus față de tratamentul cu Advantan, tratamentul antibacterian sau antifungic este necesar.
  Evitați contactul cu ochii.
  În absența unei dinamici pozitive în decurs de 5-7 zile de la utilizarea medicamentului, tacticile de tratament trebuie revizuite.
  Emulsia Advantan nu trebuie aplicată sub pansament ocluziv.
  Utilizare în pediatrie
  Utilizarea medicamentului la copii trebuie să fie sub supraveghere medicală. Trebuie avut în vedere faptul că scutecele (scutece) pot crea un efect ocluziv.

  Supradozaj de Advantan, emulsie 0,1% 20g

  Simptome: atrofia pielii, telangiectasia, striae sunt posibile (cu utilizare foarte lungă și / sau intensă).
  Tratament: medicamentul trebuie anulat.

  Medicamentul de interacțiune medicamentos Advantan nu este descris.

  Termeni și condiții de depozitare

  Medicamentul sub formă de cremă, unguent trebuie păstrat la o temperatură care să nu depășească 25 ° C. Medicamentul sub formă de emulsie pentru uz extern nu necesită condiții speciale de păstrare. Perioada de valabilitate - 3 ani.
  Medicamentul sub formă de unguent uleios trebuie păstrat la o temperatură care nu depășește 30 ° C. Perioada de valabilitate - 5 ani.
  Condiții de vânzare a farmaciei
  Medicamentul este disponibil pe bază de rețetă.

  http://www.pharmindex.ru/advantan.html

  Advantan unguent 15 g

  Instrucțiuni de utilizare

  Nume latin

  Ingredient activ

  Formularul de eliberare

  unguent pentru uz extern

  Proprietar / grefier

  Clasificarea internațională a bolilor (ICD-10)

  Grupa farmacologică

  GCS pentru utilizare externă

  Acțiune farmacologică

  Atunci când se aplică extern, Advantan® suprimă reacțiile cutanate inflamatorii și alergice, precum și reacțiile asociate cu proliferarea sporită, ceea ce duce la scăderea simptomelor obiective ale inflamației (inclusiv eritem, edem, scurgeri etc.) și senzații subiective inclusiv mâncărime, iritație, durere etc.).

  Atunci când metilprednisolon aceponatul este utilizat extern la doza recomandată, efectul sistemic este minim atât la oameni cât și la animale. După aplicarea repetată a Advantan pe suprafețe mari (40-60% din suprafața pielii), precum și atunci când sunt aplicate sub pansament ocluziv, nu există încălcări ale funcțiilor suprarenale: nivelul cortizolului plasmatic și ritmul circadian rămân în limitele normale, nivelul cortizolului din urina zilnică nu scade continuă.

  În studiile clinice cu Advantan până la 12 săptămâni la adulți și până la 4 săptămâni la copii (inclusiv copii mici), nu au fost detectate nici o dezvoltare a atrofiei pielii, telangiectasiei, striae și erupții asemănătoare acneei.

  Metil prednisolon aceponat (în special principalul său metabolit, 6α-metilprednisolon-17-propionat) se leagă la receptorii glucocorticoizi intracelulari. Complexul receptor-steroid se leagă de anumite părți ale ADN-ului celulelor răspunsului imun, provocând astfel o serie de efecte biologice.

  În particular, legarea complexului receptor-steroid la ADN-ul celulelor răspunsului imun duce la inducerea sintezei de macrocortină. Macrocortina inhibă eliberarea acidului arahidonic și, prin urmare, formarea de mediatori inflamatori, cum ar fi prostaglandine și leucotriene.

  Inhibarea sintezei GCS a prostaglandinelor vasodilatatoare și potențarea acțiunii vasoconstrictive a adrenalinei conduce la un efect vasoconstrictor.

  Farmacocinetica

  Gradul de absorbție percutanată depinde de starea pielii, de forma de dozare și de metoda de aplicare (cu sau fără pansament ocluziv). La utilizarea unguentelor, cremelor sau unguentelor uleioase, absorbția percutanată la copii și adulți cu dermatită atopică (neurodermatită) și psoriazis nu a fost mai mare de 2,5%, ceea ce este doar puțin mai mare comparativ cu voluntarii sănătoși (0,5-1,5%).

  În cazul utilizării medicamentului sub formă de emulsie, intensitatea absorbției prin piele cu inflamație artificială a fost foarte scăzută (0,27%), care este doar puțin mai mare decât prin piele sănătoasă (0,17%). În cazul tratamentului întregului corp (de exemplu, cu arsuri solare), doza sistemică este de aproximativ 4 μg / kg corp / zi, ceea ce exclude efectele sistemice.

  Metabolism și excreție

  Metilprednisolon aceponatul este hidrolizat în epidermă și în dermă. Metabolitul principal și cel mai activ este 6α-metilprednisolon-17-propionat, care are o afinitate semnificativ mai mare pentru receptorii glucocorticoizi ai pielii, ceea ce indică prezența bioactivării sale în piele.

  După intrarea în circulația sistemică, 6a-metilprednisolon-17-propionatul se conjugă rapid cu acidul glucuronic și, prin urmare, sub formă de 6a-metilprednisolon-17-propionat, glucuronida este inactivată.

  Metaboliții metilprednisolone aceponatului sunt eliminați în principal prin rinichi, T1/2 - aproximativ 4 pm

  Metilprednisolonul aceponon și metaboliții săi nu se acumulează în organism.

  http://wer.ru/catalog/advantan/

  Advantan cremă

  Crema Advantan - un remediu hormonal pentru tratamentul bolilor inflamatorii ale pielii: eczemă, neurodermită, dermatită atopică și scutec. Crema este recomandată pentru tratamentul adulților și copiilor.

  Conținut [ascunde]

  Crema Advantan - un remediu eficient hormonal pentru tratamentul extern al bolilor de piele.

  Principalul ingredient activ se referă la steroizii sintetici ai grupării glucocorticoizilor - metilprednisolonă aceponat.

  Eficacitatea clinică dovedită a acesteia și cantitatea minimă de reacții adverse locale și / sau sistemice și efecte secundare nedorite fac ca crema să fie adecvată în special pentru utilizarea pediatrică.

  Advantan este produs de o companie farmacologică din Italia.

  Cazurile severe pot duce la insomnie, infecții bacteriene cronice și depresie. Tratamentul se concentrează pe respectarea regulilor de îngrijire a pielii, pe lângă medicamentele antiinflamatorii locale, fototerapia și imunomodulatoarele sistemice.

  Advantan este indicat pentru a elimina simptomele eczemelor și a altor boli inflamatorii ale pielii. Crema este adesea folosită de dermatologi atât pentru ameliorarea focarelor acute de dermatită atopică, cât și pentru terapia de întreținere; care este, pentru a preveni reapariția bolii.

  Terapia trebuie individualizată pe baza datelor pacienților (vârstă, comorbiditate) și a factorilor bolii (grad, distribuție, focar acut sau proces cronic).

  Acțiune farmacologică

  Advantan este un agent hormonal, astfel încât, atunci când este aplicat pe piele, este capabil să penetreze rapid direct în dermă. Efectul terapeutic se bazează pe faptul că componenta activă a cremei suprimă reacțiile locale inflamatorii și alergice. Reduce în mod semnificativ proliferarea patologică a țesuturilor. Advantan elimină umflarea, risipirea, roșeață. Pacientul în timpul tratamentului dispare mâncărime neplăcute, iritații și dureri în zona afectată.

  Metilprednisolonul aceponat care intră în dermă, interacționează îndeaproape cu receptorii glucocorticoizi intracelulari.

  Agentul acționează prin activarea receptorilor glucocorticoizi nucleari pentru a modifica expresia citokinelor implicate în răspunsul inflamator.

  Farmacocinetica

  Factorii care afectează eficacitatea steroizelor topice sunt după cum urmează:

  1. Cantitatea de medicament aplicat;
  2. Durata terapiei;
  3. Aplicare sub pansament ocluziv;
  4. Factorii pacientului (tipul și suprafața totală a leziunilor cutanate);
  5. Prezența unei infecții secundare sau a unei reacții alergice locale.

  La copiii mici, în tratamentul absorbției este de aproximativ 2,5%.

  Agentul hormonal este hidrolizat activ în epidermă și în dermă. Bioactivarea metaboliților apare direct în piele.

  Metabolitul este excretat împreună cu rinichii. Substanța activă nu este acumulată în organe și țesuturi.

  mărturie

  Advantan este utilizat într-o gamă largă de vârstă pentru adulți și copii mici.

  Indicatii pentru utilizarea cremei Advantan:

  1. Dermatită atopică;
  2. dermatita atopica;
  3. Eczemă la copii;
  4. Eczemă la adulți;
  5. Dermatita de contact;
  6. fotodermatit;
  7. Arsurile solare.

  Advantan cremă pentru copii:

  • Dermatita pentru scutece;
  • diateza;
  • Alergia după mușcături de insecte.

  Consistența ușoară a medicamentului asigură o recuperare rapidă a epidermei copilului.

  Cum se aplică în tratament

  Consultați un medic înainte de a utiliza acest medicament pe răni deschise, uscate, crăpate, iritate sau ars pielea.

  Instrucțiuni privind utilizarea cremei Advantan:

  1. Spălați bine mâinile înainte și după aplicarea cremei;
  2. Curățați și uscați suprafața de piele care trebuie tratată;
  3. Sfaturile de dinți aplică încet un strat subțire de cremă pe piele o dată pe zi;
  4. Lăsați până când este complet absorbit.

  Contraindicații

  Advantan crema este contraindicată în următoarele situații:

  1. Tuberculoza tuberculoasă;
  2. Manifestări de sifilis pe piele;
  3. Procese virale (varicelă, zona zoster);
  4. rozacee;
  5. Dermatita dermatală în domeniul aplicării directe a medicamentului;
  6. Reacția dermatologică la vaccinare;
  7. Intoleranță la componente;
  8. Vârsta mai mică de 4 luni.

  dozare

  Crema Advantan în dermatologie este concepută pentru a elimina manifestările externe ale bolii de piele, dar este utilizată numai extern. La pacienții adulți și la copii mici, se aplică numai o dată pe zi cu un strat subțire. Distribuită uniform pe vârful degetelor la locul rănirii.

  Efecte secundare

  În același timp, nu au existat semne de dezvoltare a modificărilor atrofice ale pielii, telangiectaziei vasculare, erupțiilor cutanate roșii și albe și acneei.

  Foarte rar (aproximativ 0,01%) reacțiile locale pot fi observate sub formă de mâncărime neplăcute și arsuri, poate o roșeață localizată la locul de aplicare sau apariția unei erupții cutanate veziculoase.

  Dacă nu se respectă instrucțiunile și recomandările medicului curant, este posibil să apară reacții nedorite. De exemplu, în cazul utilizării pe termen foarte lung (mai mult de o lună) și atunci când este aplicat cu un strat gros pe suprafețe mari de piele (peste 10%), pot apărea modificări atrofice pe piele, precum și reacții sistemice asociate cu absorbția unei substanțe hormonale.

  Extrem de rar, pacienții au foliculită, hipertrichoză, site-uri de depigmentare, reacții alergice la componente și dermatită periorală. În plus, utilizarea perioculară poate duce la apariția cataractei și la apariția glaucomului.

  Aplicarea locală a medicamentului pe suprafețe mari la copii, în special la sugari, poate provoca simptome sistemice nedorite: inhibarea axei hipotalamo-hipofizo-suprarenale, întârzierea creșterii și osteoporoza. Frica de efecte secundare (precum și de fobia steroidă tot mai frecventă) este o cauză comună a lipsei de respectare a recomandărilor medicului, ceea ce duce la o lipsă de eficacitate a tratamentului.

  supradoză

  Utilizarea unguentelor hormonale în tratament este asociată cu potențiale efecte secundare grave și necesită o monitorizare clinică și de laborator regulată.

  Dacă aplicați o dată o cantitate mare de cremă pe piele sau când o luați oral din greșeală, nu se observă simptome de intoxicație acută. Cu o aplicație topică foarte lungă și intensă, notez subțierea sa, telangiectasia și stria. Până în prezent, nu există o deteriorare a funcției adrenocorticală atunci când este utilizată pe suprafețe mari (40-60% din suprafața pielii).

  Când apar aceste simptome de intoxicație cronică, medicamentul trebuie retras.

  Instrucțiuni speciale

  Dacă un pacient are complicații bacteriene sau fungice ale unei boli de piele, trebuie adăugate medicamente antibacteriene și antimicotice orale sau injectabile la terapia complexă cu Advantan. Orice răspândire a procesului infecțios poate necesita anularea urgentă a terapiei topice cu corticosteroid.

  În timpul sarcinii la femei și alăptează, dermatologii recomandă renunțarea la utilizarea unguentelor și a cremelor hormonale. Cu toate acestea, în cazul în care leziunea nu este posibilă pentru a vindeca în alte moduri, atunci este recomandabil să nu se aplice pe suprafețe mari ale pielii. Utilizarea agenților hormonali în timpul primului trimestru de sarcină ar trebui evitată maxim.

  Mamele care alăptează nu au dreptul să aplice crema pe glandele mamare.

  Dacă leziunea nu se diminuează după 2-4 săptămâni de administrare zilnică, aplicarea adecvată a cremei, pacientul ar trebui să se consulte cu medicul său, poate fi necesară revizuirea planului de diagnosticare sau tratament.

  Evitați să luați crema în ochi.

  Cât de mult este?

  Cumpara Advantan crema poate fi in reteaua de farmacie sau pe site-ul oficial al fabricantului.

  Preț Advantan cremă 470 de ruble.

  Forma de eliberare 0.1% cremă în tuburi 5 și 15 grame.

  Medicamente cu acțiune farmacologică similară

  Analog cremă Advantan:

  1. Cremă de metipred;
  2. Atoxil Cream;
  3. Cremă;
  4. Cream Akriderm;
  5. Crema Elokom.

  opinii

  Pe site-ul nostru puteți vedea recenziiile reale ale cremei Advantan:

  concluzie

  Advantan aparține unei clase de medicamente denumite "corticosteroizi topici". Ele sunt utilizate pe scară largă în dermatologie și sunt eficiente ca medicamente antiinflamatoare pentru a combate eczemele, dermatitele și multe alte afecțiuni patologice ale pielii. După absorbția substanței în zona afectată, ingredientul activ al cremei este rapid inactivat, reducând probabilitatea efectelor secundare.

  http://kremys.ru/krem-advantan-2018
 • Mai Multe Articole Despre Alergeni