Ce grăsime intimă siliconică este mai bună pentru sex

Silicon lubrifiant intim - un medicament care contribuie la îmbunătățirea calității actului sexual, ascuțind senzațiile și emoțiile partenerilor. Când se secretă un mic secret, vaginul devine uscat, chiar dacă femeia este agitată.

Dryness este cauzată de probleme cu hormoni, menopauză, perioada de recuperare după naștere și alte cauze. Ea provoacă disconfort, afectează sentimentele în timpul fricțiunilor, face sexul dureros. O femeie nu poate ajunge la un orgasm complet.

Există multe instrumente pentru a rezolva problema uscăciunii vaginale - geluri și lubrifianți pe bază de silicon, ulei și apă. Fiecare instrument este util în felul său, prin urmare, pentru a afla care lubrifiant intim să alegeți, vom face o scurtă trecere în revistă.

Ce este lubrifierea intimă

Lubrifianții pe bază de silicon elimină uscăciunea vaginală, sporesc excitarea femeii și facilitează alunecarea.

 • Femeile cu excitare crescută;
 • Eliminarea disconfortului și disconfortului;
 • Ușurința de utilizare;
 • Compoziție sigură.
 • Un efect negativ asupra motilității spermei poate provoca reacții alergice;
 • Dacă utilizați în mod constant lubrifiantul în timpul actului sexual, este posibil apariția ciupercilor datorită parabenilor constituenți și a glicerinei.

Marele avantaj al lubrifiantului sexual în compoziția în condiții de siguranță. Producătorii utilizează pentru fabricarea lubrifianților de silicon pentru ceară de sex pe bază naturală sau sintetică.

Cum funcționează lubrifiantul

După aplicarea lubrifiantului pentru uz intim, femeia se simte caldă, iar dorința sexuală crește treptat. Marele avantaj al lubrifierii pe gel este faptul că nu se usucă mult timp, spre deosebire de produsele pe bază de apă sau pe bază de ulei.

Lubrifianții din silicon sunt bine combinați cu prezervativele, nu păteazăți patul și lenjeria, spălați ușor cu apă.

Persoanele care sunt predispuse la reacții alergice trebuie să aplice medicamentul în orice parte a pielii înainte de utilizare și să aștepte 20 de minute. Dacă instrumentul nu provoacă iritare, atunci puteți aplica în siguranță.

Nu puteți utiliza unsoare siliconică în timpul sexului oral, numai pentru vagin și anal. Obținerea gelului în esofag poate duce la consecințe neplăcute. În plus, nu permiteți contactul cu fondurile în ochi.

Mituri și iluzii

Unii oameni cred că utilizarea lubrifianților provoacă sterilitate, provoacă arsuri și cauzează dependență. Nu, nu provoacă infertilitate, iar probabilitatea de a rămâne gravidă este redusă cu numai 11%. Mijloacele intime nu afectează sistemul reproducător, ci afectează pur și simplu fluidele corporale.

Gelurile de grăsimi din silicon nu protejează împotriva sarcinii nedorite!

Arsurile și iritarea apar în cazurile de aplicare a medicamentului pe suprafețele deteriorate (fisuri, răni). Substanța chimică de arsură pur și simplu nu poate provoca, compoziția sa este în siguranță. Femeile nu afectează libidoul femeii și scăderea cantității de secreție naturală.

Cum să alegi un lubrifiant

Producătorii produc mai multe serii de unsori siliconice care pot fi utilizate în funcție de dorințele și nevoile partenerilor. Să vedem ce nume pot găsi în farmacii, magazine online, precum și ce lubrifiere intimă este mai bună și alege cel mai demn.

http://stojak.ru/afrodiziaki-vozbuditeli/silikonovaya-intimnaya-smazka.html

Lubrifianți de gel Contex: cele mai populare tipuri de lubrifianți

Gel-lubrifianții sunt foarte populare în rândul cuplurilor, pentru cei care "devin imediat la afaceri". Lubrifianții sunt, de asemenea, o parte integrantă a relațiilor sexuale la fete cu o eliberare redusă a lubrifiantului natural.

De ce fetele au o cantitate insuficientă de lubrifiant?

Cu excepția factorului de viață de zi cu zi, a lipsei de excitare, există alți factori ai absenței lubrifiei naturale pentru femei:

 • Amenințarea la naștere
 • climacteriu
 • Contextul hormonal
 • Starea fizică (stres / lipsă de somn)

Tipuri de lubrifianți pentru utilizare

Piața de astăzi este plină cu diferite tipuri de lubrifianți cu gel. În primul rând, acestea sunt distribuite în conformitate cu principiul aplicării:

 • vaginale
 • oral
 • anal
 • tergiversează
 • spermicidal
 • Încălzirea
 • anaplerotic

Unele lubrifiante sunt universale și pot fi utilizate în diferite direcții, însă înainte de a aplica, citiți instrucțiunile.

Beneficiile lubrifianților Contex Play

1. Gamă largă

2. Confectionate din baza de apa si silicon

3. Nu încalcă nivelul natural al acidității mucoasei vaginale

4. Nu deranjați nivelul pH-ului natural.

5. Disponibilitatea dozatorului

6. Foarte răspândită

Lubrifianți laterali negativi

 • Poate provoca alergii
 • Gelurile cu glicerină pot provoca infecții fungice
 • Incetineste mișcarea spermei

Este important! Contex gel-lubrifianți nu sunt un mijloc de contracepție.

Tipuri de lubrifianți Contex pe bază de apă

Volum - 30, 100 ml.

Kontex are o gamă largă de lubrifianți într-o gamă largă de prețuri.

Contex Wave. Caracteristica principală este conținutul de pantenol, care este bine cunoscut pentru proprietățile sale de protecție și de vindecare a ranilor.

Opinie. Consistența lipicioasă, se usucă rapid, necesită o actualizare constantă timp de 5-10 minute.

Contex lung dragoste. Atunci când nu se folosește un prezervativ anestezic cu același nume, un lubrifiant prelungit vine la salvare. Lubrifierea cu mentol creează un efect de răcire, îngheață penisul, ajută la reducerea sensibilității și întârzie realizarea orgasmului.

Vă recomandăm să vă familiarizați cu toate tipurile de prezervative Contex

Opinie. De fapt, lubrifiantul dă un efect ușor de răcire, răcire. Aspectul principal al acestui model este extinderea actului, care nu se simte în nici un fel.

Contex Strong. Anal lubrifiant care conține extract de aloe vera. Proprietăți maximale de alunecare + protecție împotriva inflamației și iritației.

Este foarte bun pentru iubitorii de sex non-standard, dar se usuca la fel de repede ca si alte lubrifianti de apa.

Contex verde. O caracteristică a acestui gel este prezența extractului de ceai verde. Ea are efecte antivirale și antifungice. Orice probleme cu microflora vaginală? Apoi acest lubrifiant este pentru tine.

Opinie. Kontex Green cu antioxidanti are un miros usor, aproape invizibil. Plăcut de utilizat, unul dintre cei mai buni.

Contex flash. Ungere cu încălzire, efect incitant. Combină arome de ienupăr, chimen, scorțișoară, camfor, extract de muguri de pin. Are proprietăți bactericide.

Recenzii. Unul dintre cei mai nefericiți lubrifianți din trecut. Mulți utilizatori au simțit un efect de arsură incompatibil cu excitarea. La expirarea timpului, pentru ziua de azi, Contex Flash nu are un efect puternic și poate fi folosit. Nu este miros plăcut de produse de făină.

Contex romantic. Strawberry lubricant clasic. Se aplică la toate tipurile de contact sexual: oral, vaginal, anal. Are un miros ușor, aproape imperceptibil, de căpșuni.

Coniu opiu. Mai degrabă o lubrifiere rară și o distribuție și o cerere. Diferă proprietățile spermicide.

Lubrifianți cu conținut de silicon

Spre deosebire de lubrifianții enumerați mai sus, gelurile lubrifiant Contex Silk sunt pe bază de apă, dar cu silicon adăugat.

Anterior, compoziția în tuburi cu volum diferit a fost diferită: Contex Silk cu o capacitate de 100 ml, conține 4% silicon. Contex Silk 30ml bază siliconică completă

În prezent, toate lubrifianții Contex Silk sunt pe bază de apă cu adăugarea de ulei de silicon 4%.

Spre deosebire de lubrifianții pe bază de apă - amestecul de Contex Silk are o culoare alb-tulbure, o substanță mai lichidă (există un ulei adăugat). Spre deosebire de lubrifianții de apă, acest lubrifiant are proprietăți de alunecare mai pronunțate.

Compoziția lubrifianților Konteks

Ce fac ei? Ingrediente: apă, lauret-9, PEG-400, glicerină, hidroxietil celuloză, acid lactic, arome, DMDM-hidantoină.

Contex comparație cu alte mărci

Cum să folosiți lubrifianți?

Utilizarea lubrifiantului nu necesită abilități suplimentare. Este suficient să strângeți o doză mică pe genitalul masculin / feminin și să o împrăștiați pe suprafață cu mâna. După această procedură, penetrarea penisului în vagin va fi mai lină și mai plăcută.

Acest lucru este interesant! Lubrifierea încetinește spermatozoizii, probabilitatea de sarcină scade cu 11%. Nu este un mijloc de contracepție.

http://potaskyn.ru/smazki/gel-smazki-contex

CONTEX SILK 100ML GEL

Pe scurt despre produs

Citiți despre produs

Contex gel lubrifiant de mătase 100ml instrucțiuni de utilizare

structură

Apă, glicerină, ciclometiconă, dimeticonă, carboximetilceluloză, carbomer, hidroxid de sodiu, propilenglicol, metilparaben, propilparaben, arome

Nu conțin spermicide și nu sunt contraceptive. Nu conține alcool. Nu deteriorează prezervativele.

descriere

Siliconul Contex "Lubrifiant de gel" de matase are proprietati de alunecare de lunga durata pentru o placere si confort sporit. Se umple de lipsa de umiditate a mucoasei vaginale, îmbunătățește senzația în timpul actului sexual pentru o plăcere suplimentară. Nu conține alcool, nu încalcă pH-ul mediului natural. Potrivit pentru sex vaginal și anal.

Soft și delicat transparent de gel-ungere pe bază de apă, nu lasa pete. Ideal pentru utilizarea cu prezervativ, nu distruge latexul. Împiedică fricțiunea, ceea ce reduce probabilitatea ruperii prezervativului și apariția unor micro-deteriorări ale membranei mucoase

lubrifiant cu gel de silicon

Caracteristicile vânzărilor

Condiții speciale

Evitați contactul cu ochii. Opriți utilizarea în caz de iritare. Consultați medicul dacă iritația persistă. Nu utilizați pe piele deteriorată sau când sunteți sensibil la orice componentă a produsului.

mărturie

gel de silicon pentru utilizare intimă

Contraindicații

Evitați contactul vizual. Folosiți-vă strict pentru scopul propus! Nu este un contraceptiv. Dacă este necesar, consultați-vă medicul. Nu utilizați cu pielea deteriorată sau cu sensibilitate la orice componentă a produsului.

 • Puteți cumpăra Contex gel-lubrifiant de mătase 100ml în Gubakha la farmacia dvs. convenabil prin plasarea unei comenzi pentru Apteka.RU.
 • Prețul pentru Contex gel-lubrifiant de mătase 100ml în Gubakha - 335.10 ruble.

Puteți vedea cele mai apropiate puncte de livrare din Gubakh aici.

http://apteka.ru/gubakha/catalog/konteks-gel-smazka-silk-100ml_55ddcdcf998d1/

Lubrifierea intimă, care este mai bună? Medicul sexolog

Primul lubrifiant intim care este disponibil pentru oricare dintre noi este saliva. Cel mai vechi lubrifiant care a folosit vreodată. Singura problemă cu un astfel de lubrifiant este că saliva noastră este cel mai înalt mediu bacterian din corpul nostru. Nu pentru nimeni, probabil că nu există nici un secret că gura persoanei este mai murdară decât papa. Prin urmare, mai ales dacă organele genitale sunt sensibile, nu ar trebui să folosiți saliva ca lubrifiant. Deși sexul oral nu a fost anulat de nimeni și dacă considerați că acest tip de lubrifiant te va costa absolut gratuit, folosește-l, dar pe propriul risc și pericol. În acest caz, nu uitați că există o mare diferență între intrarea saliva pe penis și intrarea saliva în vagin. Se recomandă utilizarea unor lubrifianți speciali, vom vorbi mai târziu despre acestea.

Lubrifierea intimă, care este mai bună?

Lubrifianții pot fi împărțiți în trei tipuri:

 • Pe bază de apă
 • Pe bază de ulei
 • Pe bază de silicon

Trei tipuri de lubrifianți, fiecare costă diferit și are argumente pro și contra.

Un fel de lubrifiant potrivit pentru sexul vaginal mai mult. Altele sunt pentru administrare orală (de exemplu cu gust de fructe de pădure) sau anal (mai gros). Există în ele și substanțe relaxante, vindecare, analgezice. Un număr foarte mare de tipuri de lubrifianți, deci astăzi vom încerca să vă ajutăm să aflați care sunt cele mai relevante pentru utilizarea în sex.

Corpul feminin este, prin urmare, adaptat în toate modurile pentru a produce un mediu foarte potrivit în interiorul și în jurul său, umed și favorabil sexului. Dar în sexul anal fără lubrifiere în nici un fel. Nici măcar nu încercați. Nu e nevoie Faptul este că mulți factori afectează cantitatea de descărcare de gestiune la femei, cum ar fi starea de spirit, stresul și chiar fumatul sau administrarea de antibiotice, bea multă cafea.

Dacă cel puțin unul dintre răspunsurile dvs. la această listă de întrebări este pozitiv, asigurați-vă că încercați acest produs. Sexul va fi și mai atractiv pentru tine decât înainte.

 • Aveți vreun disconfort asociat cu durerea în timpul frecarii?
 • Simți uneori că la un moment dat începi să te simți uscat în locuri intime sau pe organe genitale?
 • Îți place sexul prelungit?
 • Folosiți jucării speciale pentru distracție în timpul actului sexual?
 • Vrei să simți senzații noi în timpul intimității?

Dacă răspundeți la "Da", cel puțin la una dintre aceste întrebări, concluzia este evidentă - eliberarea reală a lubrifiantului de organismele partenerilor în timpul actului sexual nu este suficientă! Și adăugarea de inovații te face să te simți nou, să îți ascuți senzațiile și atracția sexuală. Prin reducerea frecării prin lubrifierea intimă, expuneți și organele genitale la cea mai mică iritație, ceea ce, la rândul său, va crește durata sexului și va face finalul mai strălucitor și mai spectaculos. Există o metodă specială pentru utilizarea lubrifianților?

Utilizarea corectă a lubrifianților intimi va ajuta la stoarcerea maximă a utilizării.

 1. Ar trebui să se răspândească înainte de sex sau în timpul organelor genitale, mișcări translaționale.
 2. Utilizarea lubrifiantului poate fi economică și pentru relații sexuale cu o durată de 15-20 minute, este suficientă o aplicare ușoară.
 3. La sfârșitul actului sexual, lubrifiantul trebuie spălat cu șampon sau săpun regulat.

Astăzi, există o mare varietate de astfel de instrumente și depinde mult de ceea ce doriți să obțineți folosind un lubrifiant intim, așa că vă sugerăm să încercați să alegeți cea mai potrivită opțiune pentru dvs.

Secretele care vă vor ajuta să vă rezolvați problemele:

Un lubrifiant pe bază de apă fără probleme este spălat și nu vă pătrunde în haine, iar minusul este că se usucă rapid și trebuie folosit mai mult. Pentru sexul anal, lubrifianții pe bază de apă sunt cei mai potriviți.

Minusul unui lubrifiant uleios este faptul că este imposibil să folosiți jucăriile cu el, din avantajele pe care le poate fi aplicat chiar și pe întreg corpul ca ulei de masaj (nu utilizați uleiul de masaj ca lubrifiant intim).

Lubrifianții pe bază de silicon nu se usucă la fel de repede ca pe apă, deci consumul lor este minim. Lubrifianții din silicon sunt spălați prost. Prin urmare, grăsimea de silicon ideal pentru sex în bazin. Plus unsoare de silicon este că poate fi folosit cu orice. Petele grase pe îmbrăcăminte și așternuturi pot, de asemenea, să rămână. Un alt dezavantaj al siliconului este costul relativ ridicat.

Lubrifianții intime au un număr de efecte suplimentare:

Lubrifianți cu conținut de anestezic. Permiteți creșterea duratei actului sexual prin reducerea sensibilității receptorilor localizați atât în ​​vagin cât și pe penis. Lubrifiant care conține nicotinat de etil, care afectează expansiunea vaselor de sânge, ceea ce permite modificarea ușoară a dimensiunii și creșterea durității și sensibilității.

Comanda lubrifiant gel pentru livrare la domiciliu.

Spermicide care conțin lubrifianți - ucide sperma, sporind astfel efectul contraceptivelor. În acest caz, este ideal pentru cuplurile care nu doresc să devină părinți în viitorul apropiat (nu este obligatorie în combinație cu contraceptivele)

Arome care conțin lubrifianți - dau senzații noi de gust, motivează și încurajează mângâierea orală, ca urmare a mai multor plăceri și a excitației. Aceste lubrifiante nu sunt recomandate femeilor însărcinate, există riscul de a provoca reacții alergice și alte reacții negative ale corpului și ale fătului.

CONCLUZII: Trebuie doar să alegi lubrifiantul potrivit pentru tine, urmând preferințele tale, acum știi ce efecte sunt. Multe dintre aceste produse nu numai că hidratează, dar pot purta și funcții suplimentare și, prin urmare, senzații noi. La handicap a folosit anterior vaselina si crema pentru copii. Acum este o diferență profitabilă. În plus, jeleul și smântâna de petrol ar putea promova reproducerea microbilor, nu au amplificat entuziasmul și nu au prelungit raporturile sexuale.

http://doktor-dik.ru/blog/smazka-intimnaya-kakaya-luchshe-vrach-seksolog.html

Ce fel de lubrifiant este mai bun pentru intimitate: tipuri de lubrifianți

Pe rafturile farmaciilor și magazinelor de specialitate găsiți o mulțime de lubrifianți. Utilizarea lubrifianților ajută la prevenirea disconfortului în timpul contactului sexual. Alegeți formularul corect va ajuta articolul nostru. Citiți care lubrifiant este cel mai bun pentru intimitate.

De ce folosiți grăsime

Mulți oameni nu suspectează chiar numirea lubrifianților. Gelele sunt cumpărate chiar și pentru uz medical: utilizarea unui traductor ultrasonografic vaginal, a masajului prostatic, examinărilor proctologice și ginecologice.

Unguentul pentru uz casnic este folosit cel mai frecvent dacă femeia are descărcare vaginală uscată. O consecință neplăcută care interferează cu penetrarea normală a penisului în vagin poate să apară după naștere sau în timpul menopauzei.

Care este nevoia de lubrifiere în timpul contactului sexual:

 1. Nu este suficientă lubrifiere. Un lubrifiant va facilita penetrarea penisului masculin în vagin. Lipsa secrețiilor lubrifiante poate vorbi nu numai despre frigiditatea unei femei, ci și despre prezența schimbărilor legate de vârstă în organism, a bolilor hormonale și inflamatorii ale organelor pelvine.
 2. Sexul experimental. Multe cupluri practică tipuri neconvenționale de intimitate sexuală. Anal lubrifierea va facilita relaxarea sfincterului, ajuta la ameliorarea durerii. De asemenea, are un efect regenerant. Tipurile neobișnuite de sex necesită în mod necesar lubrifierea.
 3. Utilizarea jucăriilor sexuale. În magazinul sexual, multe prize anal, vibratoare, inele pentru penis și alte jucării, prelungind plăcerea în timpul actului sexual. Cele mai multe corpuri de iluminat sunt folosite cu lubrifiant.
 4. Căutați senzații noi. Diferitele geluri aromatizante și lubrifianții comestibili pot face actul sexual mai interesant și mai neobișnuit. Lubrifiantul este conceput pentru a căuta noi senzații.

Deseori, cremele și gelurile sunt folosite pentru a îmbunătăți funcția erectilă a bărbaților. Adesea acest unguent are o bază hormonală. Lubrifianții sunt de asemenea utilizați în cuplurile homosexuale.

Tipuri de lubrifianți la destinație

Puteți cumpăra unguent într-o farmacie, magazin online sau magazin de sex. Mersul la un astfel de magazin poate confunda un bărbat sau o femeie și ei lasă fanteziile sexuale nerealizate.

Pentru a nu fi timizi și a nu-și mărturisi secretele, puteți cumpăra un lubrifiant pe Internet. Dar feriți-vă de falsuri, faceți cumpărături numai în magazinele de încredere. Care este cel mai bun gel pentru intimitate - citiți mai departe.

Există multe tipuri de lubrifianți. Ele diferă în scopul, baza și forma eliberării. Puteți cumpăra un gel, cremă sau spray. Acțiunea diferitelor forme este aproape aceeași.

Lubrifianții pot fi împărțiți în 3 grupe principale pe baza utilizată:

 1. Apa. Se face pe baza apei distilate. Foarte confortabil de utilizat, plăcut la atingere, nu lipicios. Dar se evaporă rapid de pe suprafața corpului. Avantajele acestui tip: rareori provoacă alergii, sigure și ușor de spălat. Dar în baie sau în duș este incomod să-l folosești, deoarece se dizolvă repede.
 2. Silicon. Acest gel poate fi utilizat în timpul actului sexual într-o piscină sau în baie. Dacă trebuie adăugat un lubrifiant de apă în mod constant, atunci siliconul are nevoie de un mazar. Acesta va oferi o bună alunecare. Această cremă nu poate fi spălată cu apă curată, veți avea nevoie de săpun. Alergia la componente rareori se dezvoltă, dar substanța poate lăsa pete pe pat, nu se spală bine. Nu pot fi folosite de persoanele cu intoleranță individuală la latex și silicon.
 3. Ulei. O specie rară care poate fi văzută din ce în ce mai puțin pe rafturile magazinelor. Un gel pe bază de ulei oferă, de asemenea, o alunecare netedă, dar de multe ori îmbrăcămintea solului. De multe ori uleiul poate strica jucăriile sexuale. Produse cosmetice pentru ulei mai bine de folosit pentru masaj erotic. Incompatibil cu prezervativul.

Există și specii în scopul contactului sexual. Pentru mângâieri orale, ar trebui să alegeți numai geluri pe bază de apă care pot fi înghițite. Acestea sunt adesea făcute folosind arome de fructe.

Pentru sexul anal

Sexul anal este practicat de cuplurile homosexuale și de femeile curajoase care doresc să experimenteze. Penetrarea în zona rectală poate fi traumatizantă dacă nu se utilizează geluri speciale.

Aproape orice tip de lubrifiant este potrivit pentru sexul anal: pe bază de apă, silicon sau ulei. Se recomandă să cumpărați un produs cosmetic în magazin marcat "adecvat pentru sexul anal".

Astfel de lubrifianți sunt mai groși și mai vâscoși, mai puțin sensibili la uscare, neabsorbați în piele. Este mai bine să acordați preferință gelurilor cu efect de regenerare. Cuplurile care practică sexul neconvențional pentru prima dată pot folosi un lubrifiant congelator. Reduce durerea unei femei și ajută un bărbat să dureze mai mult timp în sex.

Pentru cuplurile experimentate, există geluri cu efect de încălzire care ajută la ameliorarea plăcerii în timpul actului sexual. Acestea cresc fluxul de sange catre organele genitale si ofera un orgasm luminos. Cele mai bune firme și prețurile lubrifianților pot fi găsite în tabel.

http://prostatu.guru/preparaty/smazka-dlya-intimnoj-blizosti.html

CONTEX SILK 100ML GEL

Pe scurt despre produs

Citiți despre produs

Contex gel lubrifiant de mătase 100ml instrucțiuni de utilizare

structură

Apă, glicerină, ciclometiconă, dimeticonă, carboximetilceluloză, carbomer, hidroxid de sodiu, propilenglicol, metilparaben, propilparaben, arome

Nu conțin spermicide și nu sunt contraceptive. Nu conține alcool. Nu deteriorează prezervativele.

descriere

Siliconul Contex "Lubrifiant de gel" de matase are proprietati de alunecare de lunga durata pentru o placere si confort sporit. Se umple de lipsa de umiditate a mucoasei vaginale, îmbunătățește senzația în timpul actului sexual pentru o plăcere suplimentară. Nu conține alcool, nu încalcă pH-ul mediului natural. Potrivit pentru sex vaginal și anal.

Soft și delicat transparent de gel-ungere pe bază de apă, nu lasa pete. Ideal pentru utilizarea cu prezervativ, nu distruge latexul. Împiedică fricțiunea, ceea ce reduce probabilitatea ruperii prezervativului și apariția unor micro-deteriorări ale membranei mucoase

lubrifiant cu gel de silicon

Caracteristicile vânzărilor

Condiții speciale

Evitați contactul cu ochii. Opriți utilizarea în caz de iritare. Consultați medicul dacă iritația persistă. Nu utilizați pe piele deteriorată sau când sunteți sensibil la orice componentă a produsului.

mărturie

gel de silicon pentru utilizare intimă

Contraindicații

Evitați contactul vizual. Folosiți-vă strict pentru scopul propus! Nu este un contraceptiv. Dacă este necesar, consultați-vă medicul. Nu utilizați cu pielea deteriorată sau cu sensibilitate la orice componentă a produsului.

 • Puteți cumpăra Contex gel de mătase lubrifiant 100ml în Moscova la farmacia dvs. convenabilă prin plasarea unei comenzi pentru Apteka.RU.
 • Prețul pentru Contex gel de lubrifiant gel de mătase 100ml în Moscova - 331.00 ruble.
 • Instrucțiuni de utilizare pentru mătasea de silicon Contex gel 100ml.

Puteți găsi cele mai apropiate puncte de livrare de la Moscova aici.

http://apteka.ru/catalog/konteks-gel-smazka-silk-100ml_55ddcdcf998d1/

Sunt lubrifianții gelului dăunători?

Gel-lubrication este un fel de cosmetice pentru utilizarea intimă a utilizării externe. Se folosește pentru a înmuia, hidrateze membranele mucoase și pielea organelor genitale. Înainte de cumpărare este important să știți dacă este dăunător să utilizați un lubrifiant.

Caracteristici și tipuri de lubrifianți:

 • Aromele au o varietate de arome de fructe plăcute și contribuie la crearea unei dispoziții romantice.
 • Antisepticul conține elemente medicinale, reducând în mod semnificativ probabilitatea de a contracta patologii cu transmitere sexuală. Densitatea lor este mai mare decât cea a altor produse de acest fel, astfel încât acestea să faciliteze mai bine alunecarea.
 • Prelungitoarele sunt folosite pentru a prelungi contactul sexual, astfel încât acestea să restrângă ejacularea.
 • Analul ajută la relaxarea anusului pentru a reduce durerea. Compoziția unor astfel de lubrifianți include substanțe anestezice (benzocaină sau lidocaină).
 • Vindecarea este populară pentru cei care au pielea sensibilă în zona intimă. De asemenea, folosit pentru prevenirea alergiilor. Efectul se realizează datorită conținutului de vitamine sau suplimente pe bază de plante (ginseng, mușețel, calendula, aloe vera).
 • Gusturile sunt folosite pentru sexul oral, au o aromă plăcută și gust de fructe de padure și fructe.
 • Geluri contraceptive (protekty) - ca parte a componentelor antiseptice și spermicide.
 • Încălzirea (trezirea) conține afrodiziace care sporesc dorința sexuală.

Utilizarea lubrifianților

Lubrifianții sunt fabricați pe bază de silicon, apă și ulei.

Baza siliconică este bună deoarece în timpul contactului sexual nu se usucă și nu se evaporă. Cons - preț ridicat, mai greu de îndepărtat din corp.

Lubrifianții de apă sunt mai ieftini, nu pătrund corpul și lucrurile care sunt potrivite pentru sexul anal. Principalul dezavantaj - se usucă repede.

Gelurile pe bază de ulei dispar din utilizare, deoarece nu pot fi utilizate cu prezervative și alte produse din latex. Ei își sparg structura.

Lubrifierea intimă este dăunătoare dacă este utilizată necorespunzător. Asigurați-vă că ați citit instrucțiunile înainte de a cumpăra. Utilizarea corectă implică următorii pași de bază:

 • Aplicați o cantitate moderată de gel în zone intime.
 • Dacă aveți un prezervativ, produsul este aplicat pe partea de sus a acestuia.
 • La sfârșitul actului sexual, îndepărtați resturile substanței cu apă caldă și săpun.

Dacă agentul a cauzat o reacție alergică, consultați un medic.

Beneficiile și dăunătorile lubrifianților sexuali

 • protecția genitală și îngrijirea suplimentară;
 • creșterea excitabilității;
 • prevenirea bolilor cu transmitere sexuală;
 • varietate suplimentară în viața intimă;
 • reducerea disconfortului în timpul sexului, cu o dezvoltare slabă a lubrifierii naturale;
 • prevenirea apariției fisurilor din piele, frecare;
 • umiditate suplimentară;
 • acțiune antiseptică.

Sunt lubrifianți intimi nocivi pentru sănătate? Se crede că produsele pe bază de apă cu adaos de glicerol pot provoca infecții de drojdie. De asemenea, trebuie să verificați compoziția pentru prezența componentelor care vă pot determina să fiți alergic. Cel mai adesea incompatibilitatea se întâmplă cu parabenii. Toate mijloacele afectează negativ semințele și reduc probabilitatea de concepție.

Consultarea unui terapeut de sex la întrebarea: sunt lubrifianți gelului dăunători?

Pentru a nu dăuna corpului, terapeuții sexuali recomandă respectarea câtorva reguli:

 • Cumpărați numai produse de calitate, nu cele mai ieftine. Compoziția nu trebuie să fie componente chimice nocive și coloranți. Asigurați-vă că verificați data de expirare.
 • Decideți ce lubrifiant sexual este potrivit pentru dvs. Este imposibil, de exemplu, să utilizați lubrifianți orali pentru contactul anal.
 • Achiziționați numai în magazine specializate cu asigurarea calității.
 • Alegeți un producător renumit.
 • Nu utilizați petrolatum, cremă, loțiune sau alt lichid în acest scop în timpul actului sexual.

Respectați recomandările de mai sus și nu trebuie să vă gândiți dacă lubrifiantul este dăunător.

http://medbooking.com/blog/article/muzhskoje-zdorovyje/vredny-li-gely-smazki

Ce lubrifiant intim este mai bun: silicon sau apă?

La bărbați, există o opinie greșită că este necesar să se recurgă la utilizarea de lubrifianți sau lubrifianți intime numai atunci când femeia nu are secreții naturale care asigură o alunecare lină în timpul actului sexual. De fapt, nu este.

numire

Pentru a înțelege care lubrefiant intim este mai bun și când trebuie utilizat, trebuie luate în considerare următoarele cazuri:

 • Adesea, fetele folosesc un lubrifiant împreună cu diverse jucării sexuale. Acest lucru este făcut pentru a intra fără probleme, nu frecați și nu provoca disconfort. Atunci când utilizați un vibrator, lubrifierea intimă oferă o alunecare mai ușoară, ceea ce înseamnă că, în lipsa lubrifierii naturale, femeia nu va simți durere sau iritare.
 • Mulți folosesc un lubrifiant, deoarece reduc frecarea, ceea ce înseamnă că contribuie la rezistența prezervativului. Atunci când utilizați un lubrifiant cu spermicide, în cazul în care prezervativul se rupe sau zboară, riscul de a rămâne gravidă va scădea cu 60%.

Ce lubrifiant intim este mai bun: silicon sau apă

Atunci când alegeți un lubrifiant de gel intim, mai întâi de toate, ar trebui să acordați atenție la ceea ce este făcut și la ce este destinat, deoarece compoziția lubrifiantului afectează domeniul de aplicare.

Lubrifianții pe bază de apă sunt considerați cei mai ieftini, mai populați și mai siguri pe piața bunurilor de consum.

Mulți producători de prezervative și dildo-uri îl recomandă ca un produs secundar fiind un lubrifiant pe bază de apă. Singurul dezavantaj al acestui produs este că nu este potrivit pentru sex în apă, deoarece este spălat rapid.

Cei care visează la cea mai netedă alunecare la momentul fuzionării cu un partener vor fi potriviți pentru un lubrifiant pe bază de silicon. Datorită durabilității sale, este minunat pentru sexul anal și combinat cu jucării sexuale durabile din sticlă.

Experții spun că lubrifianții pe bază de silicon nu sunt de dorit pentru utilizarea cu jucării din silicon și latex, deoarece, reacționând, aceste materiale sunt distruse, devin lipicioase și vâscoase.

Lubrifianți de ulei și apă-silicon

Care lubrifiant intim este mai bun: pe bază de ulei sau apă-silicon, depinde de ce va fi folosit.

Prima opțiune este perfectă pentru actul sexual clasic.

Al doilea - pentru sexul anal sau masturbare. Lubrifianții de ulei nu sunt utilizați cu prezervativul, deoarece uleiurile distrug latexul. De asemenea, alergii susțin că lubrifianții pe bază de ulei nu sunt potriviți pentru vaginul feminin, deoarece pot provoca arsuri sau alergii.

Ce fel de lubrifiant intim este mai bun după naștere

Multe femei se confruntă cu faptul că după nașterea copilului se schimbă viața sexuală obișnuită. Există durere, uscăciune, arsură, răni mici. Toate acestea se datorează lipsei de lubrifiere naturală. Dacă indicațiile medicale sunt normale și sănătatea femeii este în ordine perfectă, medicii recomandă utilizarea unui lubrifiant intim pe bază de apă pe bază de apă.

Cel mai eficient în acest caz este considerat Contex Wave. Acest lucru se datorează faptului că conține pantenol - provitamina B5, care hidratează și înmoaie mucoasa și, de asemenea, promovează vindecarea de mici fisuri și răni.

Lubrifianți intimi neobișnuit

Scopul principal al lubrifiantului este de a face sex confortabil și nedureros. Prin urmare, adăugarea de tot felul de coloranți, arome, medicamente pentru a proteja împotriva bolilor cu transmitere sexuală și sarcină este adesea doar un joc de marketing.

 • Lubrifianți cu efect stimulativ. Substanțele din compoziția lubrifiantului la momentul aplicării pe piele măresc circulația sângelui. Spre deosebire de astfel de lubrifianți, există creme speciale, care, potrivit experților, sunt mai eficiente și garantează realizarea orgasmului de către ambii parteneri.
 • Gel-lubrifiant cu un efect vindecător și antiinflamator.

Înainte de a cumpăra astfel de lubrifianți, trebuie să vă asigurați că acestea sunt sigure și nu provoacă alergii. Pentru a face acest lucru, o cantitate mică de gel poate fi aplicată la încheietura mâinii și nu se va spăla timp de patruzeci de minute.

Care lubrifiant intim este mai bun: "Durex" sau "Contex"? Alegerea unui lubrifiant hipoalergenic ar trebui să acorde atenție acestor producători, deoarece, potrivit sondajului și a studiilor clinice, riscul de alergii printre aceștia este cu 58 și cu 62% mai mic decât cel al altor producători, în special lubrifianții indieni și chinezi.

Lubrifianți intime cu efect de răcire și încălzire

Îngrășămintele pentru încălzirea gelului sunt potrivite pentru cei care visează să ardă pasiunea.

Aceste lubrifianți sunt destinate celui mai confortabil sex în condiții naturale. Datorita efectului de incalzire, lubrifiantul face ca organele genitale sa fie mai sensibile, crescand astfel placere si sa aduca maxima bucurie din proces.

Există lubrifianți cu efect de răcorire sau prelungire a actului sexual. Acest tip de lubrifiant este o mântuire reală pentru cei care doresc să extindă minutele de plăcere din intimitate cu un partener. Lubrifianții cu gel de răcire sunt complet siguri și netoxici. O opțiune excelentă pentru bărbații care doresc să dea o adevărată bucurie în a doua jumătate.

Ce lubrifiant cu gel este mai bun - răcire sau încălzire, depinde de efectul pe care partenerii doresc să îl atingă: să prelungească actul sexual sau să-l diversifice cu momente cu adevărat calde și pasionale.

http://www.syl.ru/article/288018/new_kakaya-intimnaya-smazka-luchshe-silikonovaya-ili-vodnaya

Selectăm unsoare siliconică pentru sigilii

Unsoarea siliconică nu este doar un mijloc de protecție și lubrifiere a suprafețelor de cauciuc, ci și o substanță universală. Cu aceasta, puteți crește în mod semnificativ durata de viață a unei varietăți de piese decorative și de etanșare în mașină.

Unsoarea siliconică pentru etanșările de cauciuc datorează mult proprietății sale inerte chimice. Această proprietate o face universală. Influențează cauciucul, nu se înmoaie și se slăbește, iar plasticul nu se dizolvă din el. Versatilitatea sa este abilitatea de a aplica în diverse domenii.

Obținând pe suprafața garniturilor de cauciuc, siliconul formează un strat polimeric continuu, care oferă proprietăți excelente în apă. De asemenea, produsul îmbunătățește alunecarea etanșărilor de cauciuc și le protejează de o serie de influențe externe.

Spray lubrifiați pe etanșare

Temperaturile de lucru ale siliconului variază între -50 și +250 ° C. Temperatura practic nu afectează viscozitatea substanței. În timpul iernii, șoferii folosesc grăsime din silicon pentru a proteja garniturile de cauciuc de îngheț în corpul mașinii. În timpul verii, acesta avertizează că cauciucul și produsele din plastic se usucă, ceea ce le face fragile.

Lubrifierea pe bază de silicon se efectuează în mai multe tipuri, fiecare dintre acestea fiind utilizat într-o anumită zonă. Există variații pentru ușurința aplicării și aplicării pe diferite suprafețe. Produsele din silicon pentru etanșările de cauciuc se găsesc pe piață sub formă de aerosoli, lichizi, geluri, compuși din plastic și pastă. Fiecare specie are propriile sale avantaje și dezavantaje.

De exemplu, la prima vedere, aerosolii par a fi cei mai convenabili de utilizat pentru un automobilist: pur și simplu pulverizați pe suprafață, asta-i tot. În teorie, ar fi așa, însă, în practică, situația este diferită. Când aplicați produsul sub formă de aerosol pe garniturile de cauciuc, substanța se află nu numai în zona dorită, ci și în mediul înconjurător.

Datorită presiunii înalte, pulverizatorul pulverizează silicon pe îmbrăcăminte, piele, țesătură și piele de piele, precum și sticlă și plastic. Dacă nu frecați grăsimea imediat după aplicare - se formează pete de grăsime.

Punerea gelului de ștergere pe ștergătoarele auto

Proprietățile speciale ale siliconului permit utilizarea lubrifiantului în multe zone. Cu ajutorul lor, ei procesează părțile interioare, saltelele de salon și discurile roților. Acest lucru le conferă aspectul atractivitatea și protejează împotriva umezelii, coroziunii și contaminării iminente.

Lubrifierea sub formă de gel, pastă, substanță din plastic și lichid este într-o oarecare măsură mai convenabilă decât aerosolii. Aplicând aceste tipuri de grăsimi pe o cârpă sau șervețel, puteți manevra blând sigilii de cauciuc fără a atinge alte suprafețe. Partea problematică a acestor unsoare de silicon este când se procesează locuri greu accesibile. Este aproape imposibil să se manipuleze încuietorile, balamalele ușilor și alte zone ascunse cu paste, geluri și unsori.

Unii producători de produse de aerosoli de silicon completează cutia cu un tub subțire. Aceasta este o soluție foarte bună care vă permite să ajungeți la cele mai închise și incomode pentru a manipula locuri în mașină.

Care dintre ele este mai bună

Baza unei varietăți de fluide siliconice pentru etanșările de cauciuc auto constă în amestecarea fluidului polimetilsiloxan și a propulsanților și adăugarea de compuși de polimeri de diferite tipuri. Diferența deosebită dintre aceste fluide este dificil de simțit. Toate acestea prezintă rezultate excelente în ceea ce privește proprietățile hidrofuge și lubrifiante.

Diferențele principale ale acestor lichide sunt în prezența sau absența unui miros caracteristic, convenabil în prelucrarea sigiliilor de cauciuc și aplicate pe alte suprafețe. Temperaturile de funcționare variază ușor. Intervale distinctive: -30 la 200 ° C și -50 la +250 ° C. Solvenții conținute în lichidul polimetilsiloxan dispar rapid, ceea ce le face să se usuce foarte repede.

Revizuirea lubrifianților

Apoi, iată o listă a unor produse ale diferiților producători. Poate că acest lucru vă va ajuta să decideți când alegeți un lichid de silicon pentru garniturile de cauciuc auto.

Spray-ul poate să ajute StepUp

stepup

O companie americană cunoscută care produce cosmetice auto. Are o bună rezistență la apă și protejează împotriva uzurii garniturilor de cauciuc ale ușilor, ferestrelor, capacelor și capacelor. Temperaturi de funcționare disponibile: -50 până la + 200 ° C. Cutiile de spray sunt completate cu un tub subțire confortabil.

Soiuri de grăsime siliconică Eltrans

Eltrans

Producată de compania națională "Eltrans-N". Aerosolii Eltrans sunt adecvați pentru protejarea părților de cauciuc din plastic și a etanșărilor în aproape orice condiții de temperatură. Când este aplicat pe suprafață, acesta formează un strat subțire de acoperire strălucitoare care îmbunătățește aspectul pieselor. Diferă prin faptul că se adaugă la aromă un parfum aromat, care îndepărtează lichidul din mirosul caracteristic. Balonul nu este echipat cu un tub subțire special.

BBF Spray de lubrifianți

Produs siliconic de producție rusească. Substanța protejează suprafețele împotriva coroziunii și a efectelor termice. Are o excelentă repellență în apă. Când este aplicat pe suprafața pieselor, le acoperă cu un film strălucitor, oferind produselor de cauciuc și plastic culoarea lor anterioară. Balonul este echipat cu un spray foarte convenabil, sub forma unui racord lung. Acest lucru vă permite să furnizați lubrifierea în locurile cele mai îndepărtate și incomode ale mașinii.

Două cutii de pulverizare cu HORSE

Produs rusesc. Protejează foarte bine componentele din cauciuc și plastic de îngheț și umiditate. Lustruirea suprafeței, au o strălucire lucioasă. Este, de asemenea, bun în faptul că stratul aplicat este foarte durabil și practic nu este spălat cu apă, atât caldă, cât și rece. Printre deficiențele, este de remarcat absența unui tub sau a gurii de aerosoli și prezența unui miros caracteristic.

Liqui Moly

Produse Silicon-Fett și Silicon-Spray de la o companie remarcabilă din Germania. Silicone LiquiMoly lichide, la fel ca toate produsele acestei companii, sunt de înaltă calitate. Lubrifianții groși de gel sunt produși în tuburi și sunt foarte buni la acoperirea balamalelor, a trapele și a tijei ușilor. Spray-urile au proprietăți foarte penetrante care protejează în mod fiabil suprafața produselor din cauciuc, metal și plastic. Balonul nu este echipat cu un canal. De asemenea, nu are un miros deosebit de caracteristic. Funcționează într-un interval de temperatură semnificativ între -40 și +200 ° C.

Tub de grăsime MS-Sport

MS Sport

Produsul companiei VMPAUTO este produs în St. Petersburg. Datorită substanței fluoroplastice este un bun izolator și un polimer anti-fricțiune. Este destul de dificil să se aplice gelul MS-Sport, dar datorită compoziției sale groase, stratul de silicon are o rezistență și o rezistență foarte ridicată. Lucrul cu acest produs nu este aproape însoțit de miros. Pe suprafețele nedorite nu se lasă urme grase. Un dezavantaj mic este că este dificil să se ocupe de locurile greu accesibile.

Molykote Lubrifiant Spray de la Dow Corning

Molykote

Dow Corning 200/1000 - aerosoli fabricați în Belgia. Ca și amestecul anterior are proprietăți bune de respingere a apei, protejează perfect împotriva temperaturilor ridicate și scăzute. Foarte ușor de aplicat pe suprafață. În acest sens, este liderul în rezistența și durabilitatea stratului printre formele de aerosol ale lichidului. Apa nu este spălată, reduce fricțiunea cu eliminarea scântei în mecanismele de blocare etc.

Toate informațiile descrise sunt suficiente pentru a avea o idee despre ce fel de produse de silicon lubrifiante să le achiziționați. Totul depinde de aplicație. Acestea pot fi localizatori greu accesori sau sigilii de cauciuc ușor accesibile sau piese de plastic din mașină. Alegerea unei substanțe adecvate depinde de preferințele și posibilitățile dvs. financiare.

Video "Aplicarea grăsimilor siliconice"

În acest videoclip, veți vedea și aflați cum și unde se aplică lubrifianții de silicon.

În acest articol, am vorbit în detaliu despre grăsimea de silicon pentru garniturile de cauciuc. Dacă aveți propria dvs. experiență de alegere sau comentarii, împărtășiți-le cu cititorii noștri lăsând comentariul dvs.

http://avtozam.com/kpp/smazka/silikonovaya-smazka/

Cumpara Gel-grăsime (silicon) poate fi aici!

Distribuitorul oficial al drogurilor în Rusia și CSI.

Tel: +7 (929) 641-04-90
Solicitați un apel înapoi

Potenciya.org

Avem o promovare! Vă oferim un cod promoțional: TZ15A383AA7WT 15% reducere! Valabil până la 17.05.2017. Toate fondurile de impotență.
Aplicați-o în coșul farmaciei noastre în timp ce plasați comanda pentru potență sau alte medicamente.

Aici puteți cumpăra lubrifianți intime de silicon pe bază de silicon pentru relații sexuale la prețuri competitive. Livrarea rapidă a lubrifianților intime Gel (cu silicon) și a altor lubrifianți pentru sex și sex în Moscova și St. Petersburg prin curieri, precum și prin poștă de primă clasă în toată Rusia.

Videoclipuri pregătitoare:

Reduceri de fonduri:

Promovarea zilei! Atunci când comandați din 20 de bucăți de tablete, veți primi ca cadou - generice Viagra 5 bucăți pe 100 mg.

Vizualizarea pachetului nostru:

În instrucțiunile de utilizare, puteți citi cum să aplicați în mod adecvat mijloacele de îmbunătățire a potenței, de a extinde timpul sexului, de a crește puterea orgasmului etc.

Suntem în rețelele sociale:

Gel lubrifiant

Ordine Gel-Grease
Gel-lubrifiant este un gel intim care este ideal pentru lubrifierea organelor genitale înainte sau în timpul actului sexual.

Descrierea medicamentului:
Lubrifiantul cu gel de silicon este un agent vâscos care trebuie să fie lubrifiați organele genitale la timp sau înainte de actul sexual. Acest medicament este potrivit pentru femei și bărbați cu organe genitale uscate sau pentru cei care doresc să aducă o varietate de viață intimă. Folosind lubrifiant siliconic, veți obține nu numai senzații luminoase și un orgasm de nedescris, dar, de asemenea, elimina senzații dureroase în timpul angajării în sexul anal.

Gel lubrifiant are o consistență medie - nu prea subțire și nu prea groasă. Această structură oferă o alunecare maximă. Pentru a fi optim, cercetătorii companiei au determinat dimensiunea ideală a moleculelor substanței (cele mari sunt consistența vâscoasă a produsului, iar cele mici cresc absorbția corpului). Acest lubrifiant siliconic datorită moleculelor medii vă oferă un rezultat plăcut din a face sex.

Compoziția gelului lubrifiant:
Gelul-lubrifiant se face pe bază de silicon lichid - compuși chimici cu o structură uleioasă, care sunt absolut sigure pentru corpul uman. Printre ingredientele lubrifianților, de regulă, există ciclometilcone, dimetilcon și dimeticonă, utilizate în scopuri cosmetice (îngrijirea părului și a unghiilor).

Indicatii pentru utilizare:
Lubrifiantul cu gel pe bază de silicon este potrivit pentru cuplurile care doresc să prelungească senzația în timpul unui act intim. De asemenea, acest instrument va aprecia pe cei care doresc noi senzatii sexuale. Nu uitați că femeile gravide ar trebui să folosească acest lubrifiant și alte preparate cu prudență. În plus față de acești factori, lubrifierea intimă a gelului este prezentată în următoarele cazuri:

1. În perioada postpartum. Se caracterizează prin hipersensibilitatea perineului, o senzație de uscăciune a vaginului. Astfel de fenomene sunt asociate cu subțierea straturilor mucoase, susceptibilitatea lor la mici fisuri și sângerări. Pentru a elimina această viață completă și intimă, utilizați un lubrifiant.
2. În timpul menopauzei. Odată cu apariția "vârstei balzakovskogo" la femei, de regulă, procesele de sinteză a estrogenului sunt reduse. Acest lucru duce nu numai la apatia sexuală, la scăderea excitării, dar și la modificarea mucoasei vaginale. Pentru a scăpa de uscăciune și durere în timpul sexului, se recomandă utilizarea lubrifianților siliconici.
3. Femeile cu organe genitale uscate. Cu ajutorul lubrifierii gelului, puteți rezolva problema hidratării mucoasei vaginale și a obține plăcere de la sex.
4. Cupluri care practică sexul anal. Din moment ce anusul nu are o eliberare naturala de umiditate, merita sa umezi acest loc cu ajutorul lubrifiantului de gel.
5. Cupluri care doresc să aducă o dorință sexuală. Unii producători de jucării sexuale recomandă să se ocupe de grăsimea de silicon. De regulă, acest lucru se datorează faptului că aceste accesorii (în principal vibratoarele) nu sunt lubrifiate.

Avantajele lubrifierii pe gel:
Principalul avantaj al utilizării lubrifianților cu gel pe bază de silicon este lipsa lubrifianților naturali feminini. Caracteristicile fiziologice ale corpului sexului corect sunt că, atunci când este excitat, umiditatea din organele genitale este eliberată în mod natural. Cu toate acestea, cantitatea sa este pur individuală și poate depinde de indicatorii de vârstă, de starea de sănătate sau de caracteristicile stării de sănătate.

Prin utilizarea de hidratant suplimentar Gel lubrifiant penisul masculin securizat ușor de penetrare în vagin, iar femeile, la rândul lor, nici o durere.
Un alt aspect pozitiv al utilizării lubrifianților este de a înmuia pielea delicată a femelelor, de a le îngriji, de a facilita alunecarea prezervativului sau de a spori senzațiile în timpul unui masaj intim.

Până în prezent, există 3 tipuri cunoscute de baze lubrifiante: apă, ulei și silicon.

Baza apoasă a gelului lubrifiant are o textura plăcută. În plus, ea nu pată haine. Prețul unor astfel de mijloace intime este, de obicei, destul de scăzut, astfel încât să-l puteți cumpăra la o farmacie sau la un supermarket obișnuit. Acest tip de lubrifiant are un dezavantaj: se evaporă rapid de pe suprafața corpului uman. Pentru a evita disconfortul în timpul sexului, aplicați din nou instrumentul.

Lubrifianții cu bază de ulei, de regulă, nu se evaporă de pe piele, contribuie la alunecarea rapidă a penisului în vagin. Dar ar trebui să știți că utilizarea unor astfel de unelte, de regulă, distruge structura produselor din latex.

Dacă utilizați geluri pe bază de silicon, veți descoperi unele avantaje față de apă sau ulei. De exemplu, primul este mult mai economic, ceea ce înseamnă că va trebui să utilizați mult mai puțini bani pentru același rezultat. Este de remarcat faptul că în acest silicon grasime beneficii în mod semnificativ în comparație cu apa. Lubrifianții care conțin silicon nu se usucă în timpul actului sexual și nu se evaporă de pe suprafața corpului. În plus, componentele siliconice moderne nu lasă aproape nici un semn pe piele și îmbrăcăminte.

Contraindicații:
1. Nu puteți folosi o aplicație cu mai mulți parteneri, este mai bine să aplicați din nou instrumentul de fiecare dată.
2. Când utilizați un lubrifiant pe bază de silicon cu jucării sexuale, citiți cu atenție instrucțiunile.
3. Evitați contactul lubrifiantului cu membranele mucoase ale ochilor și ale nasului. În caz contrar, spălați-l imediat cu multă apă.

Instrucțiuni de utilizare:
1. Aplicați un strat subțire de lubrifiant cu gel pe suprafața organelor genitale înainte sau în timpul actului sexual.
2. Timpul optim pentru aplicarea lubrifiantului la sex este de 15 minute.
3. Instrumentul începe să acționeze în 15-20 de minute după ce îl aplicați.
4. Când utilizați un lubrifiant cu gel de silicon cu un prezervativ, puneți-l pe contraceptiv - așa că îl avertizați să alunece din penis.
5. La sfârșitul actului intim, gelul de silicon trebuie spălat cu apă caldă și cu un agent ușor (gel pentru igienă intimă, săpun lichid, șampon pentru copii).


Puteți discuta despre lubrifierea intimă a gelului pe forum și puteți citi aici comentarii despre lubrifierea gelului.

http://potenciya.org/gel-smazka
Mai Multe Articole Despre Alergeni