Preparate

H2 receptori ai histaminei

H blocante 2 -receptorii de histamină sunt medicamente care blochează H 2 -receptorii histaminici ai celulelor parietale ale mucoasei gastrice (care este însoțită de o scădere a secreției de suc gastric) și au un efect anti-ulcer.

Semne de sufocare cu alergii

În lumea de astăzi, alergiile au devenit o epidemie reală. Cum să ajuți pe cei dragi, dacă sufocarea a început cu alergii?Ce este astm bronsic?Suferința este considerată cel mai frecvent simptom al alergiilor.

Lista de pastile din urticarie

Urticaria este probabil una dintre cele mai dificile boli în ceea ce privește tratamentul și diagnosticul, care este adesea căutată de un alergolog-imunolog pentru sfaturi.

Dezvoltarea unei reacții alergice la ficus

Alergia la Ficus este destul de rară și se situează pe locul trei printre alergii după acarieni și animale. Toată lumea știe că plantele respiră și cresc, dând în atmosferă o mulțime de substanțe diferite, atât dăunătoare, cât și benefice.

Conjunctivita alergică la un copil: simptome și tratament

În prezent, nu există cu greu o persoană care nu a experimentat niciodată "farmecul" alergiei în viața sa. Și indiferent de ce a fost cauzată - alimente, produse chimice de uz casnic, praf de uz casnic sau păr de animale.

Alergie la Nurofen la un copil

Nurofenul este prescris adesea la copiii cu temperatură corporală ridicată, deoarece acest medicament ibuprofen luptă eficient împotriva febrei cu infecții virale respiratorii acute, gripă sau alte infecții.

Alegerea tabletelor și a medicamentelor pentru alergii alimentare

Alimentele alergice sunt una dintre cele mai frecvente boli non-transmisibile din lumea modernă. O reacție alergică este capabilă să se dezvolte cu ajutorul oricărui produs - în timp ce specialiștii din domeniul alergologiei identifică mai multe grupuri de provocatori de alimente în funcție de gradul de alergenitate.

Acțiunea locală a glucocorticoidului Advantan

Caracteristici generalepregătire medicală Advantan (denumire internațională metilprednisolon aceponat) se referă la glucocorticoizi topici, este pentru uz extern și este disponibil în mai multe forme de dozare (unguent, unguent gras, smântână, emulsie).

Advantan: analogi mai ieftin și mai eficient

Până în prezent, în lume au apărut un număr foarte mare de alergii diferite, iar numărul lor crește doar în fiecare an. Acest lucru se datorează faptului că oamenii, care mănâncă alimente de natură modificată genetic și sintetic, sunt în permanență sub stres, adesea nervoși.

Tratamentul alergiei de către Erius

Antihistaminicul Erius (desloratadina) este unul dintre cele mai populare mijloace de tratare a alergiilor. Acesta păstrează un grad înalt de siguranță și este, de asemenea, caracterizat printr-o absență aproape completă a efectelor secundare.

diazolin:
instrucțiuni de utilizare

Dacă apare o reacție alergică, sunt prescrise antihistaminice, care elimină rapid mâncărimea, umflarea, erupțiile cutanate și alte manifestări ale alergiilor. Unul dintre instrumentele populare ale acestui grup este Diazolin.

Carbon activat pentru alergii la sarcină

Tulburările digestive la mamele viitoare nu sunt mai puțin frecvente. Unele dintre ele sunt asociate cu schimbări naturale fiziologice în organism, cealaltă - cu particularitățile nutriției și bolilor existente.

Astmul bronșic - simptome și tratament

Alergist, experiență 10 aniPostat 6 decembrie 2017ConținutulCe este astm bronsic? Cauzele, diagnosticul și metodele de tratament vor fi discutate în articolul de Dr.

Cum de a da hidrocortizon unei pisici?

În unele boli, animale, precum și oameni, sunt prescrise medicamente hormonale. Dacă medicul veterinar a recomandat hidrocortizonului pisica, înseamnă că alte medicamente nu vor putea da același efect.

Compoziții hipoalergenice pentru sugari

Ansamblul hipoalergenic se numește alimente pentru copii specializate, destinate prevenirii sau tratamentului alergiilor alimentare la copii de la naștere la un an.