Diaree după administrarea de calciu

Diareea este una dintre cele mai frecvente boli ale sistemului digestiv. În general, acest lucru nu este surprinzător, deoarece în ritmul modern al vieții, nu toți sunt capabili să mănânce bine. Sunt de acord că o cantitate mare de alimente de la alimente fast-food, gustări regulate la locul de muncă, fast-food, toate acestea nu sunt cele mai bune moduri care afectează corpul nostru și de multe ori cauzează diaree. Vrei să înveți cum să vindeci diareea? Sunt droguri în farmacie. Și ce să cumpere, citiți mai departe în articol.

tratament

Mulți oameni percep această întrebare, să o spună blând, incorect. Scopul lor nu este de a vindeca boala care a provocat diaree, ci de a scapa de simptomele care le împiedică să lucreze și să se bucure de viață cât mai repede posibil. Pentru ei, există o cantitate imensă de medicamente de acțiune corespunzătoare, dar uneori un astfel de "tratament" doar o face mai gravă.

În căutarea unui răspuns la întrebarea "Cum să vindecați diareea"? În primul rând, trebuie să vă îndreptați atenția asupra dietei, care este cea mai naturală și mai benefică opțiune pentru corpul dumneavoastră.

Tratamentul diareei în spital

Trebuie remarcat faptul că diareea nu este întotdeauna o boală independentă, adesea se manifestă în boli mai grave. Pentru a vindeca diareea ar trebui să fie doar medic, dacă ați observat următoarele simptome:

Vărsături, frisoane, eventual leșin;

Apariția unei sete severe, deshidratare;

Temperatura crește peste 38 o C;

Dureri abdominale care nu dispare după o pierdere de gaz sau defecare;

Prezența sângelui în fecale, sau doar fecale negre;

Pierderea forței, oboseală, slăbiciune.

Toate simptomele de mai sus sunt semne ale unei boli mai grave. cum să vindeci diareea în cazurile de mai sus ar trebui să fie coordonată cu medicul.

Medicamente, medicamente și pilule pentru diaree

Cele mai multe dintre ele sunt vândute într-o farmacie fără prescripție medicală, iar fiecare dintre ele are propriul set de proprietăți și contraindicații. Medicamentele antidiarrale includ multe medicamente în capsule, pulbere și tablete. Aici ne vom concentra pe unele pastile.

Ce medicamente pentru diaree va ajuta?

Pentru a restabili eubioza, aplicați antibiotice, care nu deranjează echilibrul florei microbiene din intestin, - Intriks, Ersefkril și alții.

Cure diaree medicamentele bacteriene - Bifidumbacterin, lactobacil, Linx, Enterol, Bifocol etc.

În calitate medicamente simptomatice utilizarea de carbonat de calciu, Tanalbin, bismut; decocturile de ierburi (sunătoare, mușețel, scoarță de stejar), tincturi de fructe de pădure etc.

Pentru a încetini utilizarea peristaltică intestinală - No-shpa, Bkus-Copan, Papaverin. Loperamida are acțiune antidiarală, reduce tonul și motilitatea intestinală.

Medicamente pentru deshidratare

Una dintre multele pericole ale bolii este deshidratarea. Deshidratarea vă amenință cu o mare pierdere de săruri minerale. Pentru a vindeca diareea in caz de deshidratare va ajuta frecvent utilizarea apei minerale necarbonatate si a sucurilor din fructele neacide. Se recomandă să beți în fiecare zi, cel puțin opt pahare de lichid.

Efectul antimuscular mediator este exercitat de diferiți medicamente antimicrobiene : de la Trichopol la antibiotice cu un spectru larg de activitate. Proprietatea comună este capacitatea de a suprima atât flora intestinală patogenă, cât și cea saprofitată, dar suprareprezentată. Astfel se elimină efectele patogene ale produsului ei și ale produselor patologice asociate cu activitatea sa vitală asupra mucoasei intestinale. Ca urmare, se elimină sursa de tulburări ale secreției și ale intestinului motor care duc la diaree.

Ca medicament, diferite enzime sunt utilizate pe scară largă (Festal, Digestal, Panzinorm forte, Mezim forte, Pankurmen etc.). Cu toate acestea, efectul lor pronunțat poate fi așteptat numai în caz de diaree cauzată de o deficiență a enzimelor pancreatice și, în parte, de fluxul de bilă în intestin (Festal). Atunci când diareea se datorează altor motive, enzimele, de regulă, nu sunt de folos. Și nu este nimic neașteptat. Într-adevăr, în absența secreției pancreatice exocrine insuficiente, administrarea suplimentară a enzimelor care o reprezintă este lipsită de semnificație clinică specială. Pancreasul, așa cum am menționat deja, este dotat cu o rezervă funcțională impresionantă, care, dacă este intactă, poate fi mobilizată de către organism. În condițiile introducerii excesive a enzimelor exocrine din exterior, intrarea în vigoare a mecanismului de feedback cu suprimarea naturală a producției naturale de enzime pancreatice nu este exclusă, ceea ce este nedorit.

Tratamentul diareei acute

Cum de a vindeca diaree acută forme? Medicamentele ar trebui să fie recursă dacă diareea este acută, deoarece plămânul poate trece de la sine în mai puțin de o oră. Diaree acută pentru câteva zile. Este de obicei cauzată de bacterii sau de o infecție virală în tractul gastro-intestinal; De asemenea, poate fi cauzată de simpla anxietate și otrăvire severă a alimentelor.

În timpul diareei acute, dacă luați medicamente, măsurați temperatura corpului de câteva ori pe zi. De asemenea, vi se poate recomanda să luați o soluție de rehidratare, care, așa cum sugerează și numele, contribuie la recuperarea lichidului pierdut. Soluția trebuie administrată în trei până la patru pahare în câteva ore sau patru pahare la fiecare 12 ore până când toate simptomele dispar.

Remediile pentru diaree includ "Loperamida", se va vindeca cu o boală puternică. Nu poate fi administrat în mai mult de patru capsule standard pe zi, doza maximă este de 8 g. Dacă încălcați această regulă, riscați să dăuneze sănătății dvs., poate duce la moarte în condiții nefavorabile. Dacă diareea nu sa oprit, dar starea dumneavoastră se înrăutățește, consultați un medic. De asemenea, acest medicament nu poate fi utilizat dacă diareea dvs. este cauzată de intoxicații cu antibiotice, aveți dizenterie acută sau colită severă.

No-Shpa, Riabal și Atropine vor vindeca crampe. Aceste fonduri în instrucțiuni moderate, cantitățile nu pot dăuna corpului, dar efectul lor nu este momentan și nu la fel de puternic ca medicamentul anterior. Partea negativă include, de asemenea, posibilitatea de excitare, anxietate sau, invers, somnolență (în special în ceea ce privește Atropina).

Lista de medicamente pentru diaree

Cum să vindeci diareea de droguri?

Cure pentru atacuri de diaree

"Attapulgitul" este un complex de curățare natural, care include silicatul de magneziu și aluminiu în formă coloidală, care, pe măsură ce crește temperatura corpului pacientului, devine absorbant puternic. Organismele de boală sunt absorbite de substanța medicamentului, excretată din organism și, astfel, este restaurată microflora intestinală normală. De asemenea, comprimatul va vindeca inflamația membranei mucoase, normalizează scaunele, reduce profunzimea secrețiilor. Durata tratamentului diareei - până la două zile, în care 150 g pe zi trebuie luate în "fundal" și câte - după fiecare scaun lichid. Nu se recomandă ca tabletele să mestece.

"Suspensia" este un medicament care trebuie luat după scaunele libere și înainte de fiecare masă, dar doza de șapte ori pe zi este maximă. Acțiunea remedierii este similară celor de mai sus, însă există o serie de contraindicații. Acest tratament nu este adecvat dacă diareea este cauzată de o boală parazitară. Medicamentul poate fi achiziționat sub formă de tablete și sub formă lichidă; luați ca pe rețetă.

"Touring" are un efect astringent asupra corpului, normalizează acțiunea tractului digestiv. O pilula este luata daca cauza bolii a fost descoperita a fi un echilibru electrolitic deranjat. Medicamentul este vândut sub formă de comprimate: două dintre ele trebuie dizolvate în 100 ml apă fiartă și, după răcire, să bea. O parte poate fi un litru pe zi pentru un adult cu o scădere treptată a acestuia, în timp ce se stabilește rezultate pozitive.

Carbonul activ va ajuta la vindecarea diareei

"Carbonul activat" este una dintre cele mai comune metode de a trata indigestia. Efectul său de absorbție, datorită structurii speciale a tabletelor și a metodei de prelucrare a cărbunelui de origine diferită. Colesterol pentru diaree ar trebui să fie luate în 20-30 g, cu apă, dacă aveți o aciditate ridicată - 2 g de trei până la patru ori pe zi. De asemenea, adoptarea sa nu este recomandată pentru bolile ulcerative.

Înainte de a cumpăra acest medicament, este mai bine să consultați un medic sau un farmacist.

Medicamentul pentru diareea Loperamide

Pentru efectele asupra motilității intestinale, împreună cu anticolinergice, miotropice, cu acțiune mixtă, așa cum s-a menționat deja în secțiunea anterioară, se utilizează agenți care aparțin altor grupări farmacologice. Dintre reprezentanții acestor grupuri, noi numim astfel de tablete, Codeină, Difeniloxilat (Lomatil), Imodium (Loperamidă), care inhibă mișcările intestinului. În același timp, Loperamida, care are o acțiune antidiarrală directă, a dobândit cea mai mare valoare în ultimii ani.

Prin capacitatea de a inhiba motilitatea și golirea intestinului, acest medicament este superior difenoxilatului și opiaceelor ​​[Niemegeers S., 1986]. Există dovezi că blochează canalele de calciu. Acest lucru este important în implementarea efectului antidiareic [Reinolds L. și colab., 1984]. O importanță deosebită este atașată de antisecretorul său, independent de prostaglandine, acțiune, prezentată în jejunul omului. Medicamentul Loperamide este disponibil sub numele de Imodium în capsule de 2 mg. Doza pentru diareea cronică variază de la 1 capsulă de 2 ori pe zi la 2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru a vindeca diareea acută, după fiecare scaun este prescrisă 1 capsulă.

Medicina de diaree diabetică

Recent, s-au raportat despre o nouă clasă de medicamente antidiarrale - antagoniști ai caadrenoreceptorilor. Acestea includ Lidamidina recent obținută. Acest medicament este preferat deoarece, spre deosebire de Clonidină, acesta nu penetrează în sistemul nervos central și nu provoacă efecte secundare. În mecanismul acțiunii de lidamidină, capacitatea acestui agent de a stimula adsorbția intestinală a electroliților și a apei este de mare importanță [Fiiedman G., 1985].

Unii autori consideră că acest medicament poate fi o alternativă la opiacee, la care nu toți pacienții răspund în mod corespunzător, iar gama lor de utilizare clinică este limitată. Adrenoreceptorii nu par a fi singurele ținte ale Lidamidinei. Există o ipoteză că Lidamidina are un efect stimulativ asupra receptorilor de opiacee, care se încadrează în ipoteza prezentată anterior despre interacțiunea trans-sinaptică dintre sistemele de opiacee și catecolamină. Nu rămâne clar ce însemnătate în activitatea antidiarală a Lidamidinei are efectul său inhibitor asupra efectelor secretoare ale substanțelor P mediate de participarea mecanismelor colinergice.

Carbonatul de calciu este înzestrat cu un alt efect prohibitiv, dar destul de pronunțat. Efectul său se bazează în principal pe adsorbția substanțelor care irită mucoasa intestinală și parțial pe capacitatea de a lega chimic acizii organici și de a determina îngroșarea scaunului. Cu alte cuvinte, carbonatul de calciu provoacă schimbări pozitive în chimia mediului intra-intestinal.

Marele avantaj al acestui remediu îl reprezintă inofensivitatea și accesibilitatea acestuia, ceea ce îl face ca mijlocul de alegere pentru diareea cronică motivată de dispepsia de fermentație. Pentru manifestarea proprietăților antidiarrale, este necesară o doză suficientă de carbonat de calciu: de la 1,5 până la 2,5 g pe recepție și de la 3 până la 10 g pe zi, în funcție de intensitatea diareei.

În multe feluri, similar cu mecanismul efectului de carbonat de calciu, înzestrat cu tablete de lut alb și colestiramină. Primul se aplică într-o doză de 50100 g pe zi, sub forma unui vorbitor cu apă. Doza de al doilea medicament care vindecă diareea este de 12-16 g / zi, împărțită în 3 doze.

Pilulele pentru diareea de bismut au activitate moderată anti-diaree: subnitrat și, în special, subgalat într-o doză de 0,5-1 grame de 3-4 ori pe zi. Efectul lor prohibitiv se datorează nu numai capacității de a forma un film protectiv-bismut protector pe suprafața mucoasei intestinale, ci și combinarea cu hidrogen sulfurat, care este un stimulator al motilității intestinale. Dermatol, în plus, este înzestrat cu un efect de "uscare", care contribuie la supresia scaunelor.

Pentru a face față diareei pe care o doriți rapid și fără consecințe nocive pentru organism. Se pare că toți sunt familiarizați cu regulile de igienă personală, produsele alimentare cumpărate de noi, sunt verificate în mod regulat de serviciile sanitare, în general, nu trăim în Evul Mediu și nimeni nu toarnă apă pe stradă (și uneori pe trecători). Cu toate acestea, în epoca de fast-food, produse modificate genetic și chimic, și lipsa veșnică de timp, această problemă este încă relevantă. Medicamentele utilizate în tratamentul bolii trebuie să fie completate cu dietă și remedii de la domiciliu.

http://www.astromeridian.ru/medicina/kak_vylechit_diareju.html

Complicații ale calciului

Luați în considerare ce complicații pot provoca aportul excesiv de calciu. Dacă istoricul familiei este împovărat de urolitiază (mai ales dacă compoziția chimică a pietrelor sunt carbonați sau fosfați), trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a lua suplimente de calciu. De asemenea, trebuie să vă asigurați că medicamentele pe care le luați, cum ar fi litiul, hormonii tiroidieni, steroizii, anticonvulsivanții și medicamentele anticanceroase, precum și antiacidele nu contribuie la un dezechilibru de calciu în organism.

Când se injectează în organism excesul de calciu (mai mult de 3000 mg pe zi), absorbția zincului sau a fierului, vitamina K poate fi perturbată și chiar debarșarea treptată a calciului din țesutul osos începe. În plus, consumul de calciu în exces este plin de diaree, greață și calcificarea țesuturilor moi.

Conform studiilor anterioare, sa temut că o cantitate mare de plumb a fost prezentă în preparatele de calciu în doze care depășesc nivelul admisibil stabilit de Administrația pentru Alimente și Medicamente. Cu toate acestea, lucrările recente au arătat că plumbul nu depășește 6 μg în orice agent care conține calciu, iar acest lucru este un nivel acceptabil. Potrivit mai multor experți, beneficiile unei cantități suficiente de calciu din organism depășesc cu mult riscul potențial de plumb. În orice caz, principala cauză este abandonarea consumului de făină de oase, care, aparent, este principala sursă de plumb. Cel mai sigur lucru este să cumpărați tablete de calciu sau calciu solubil în farmacii.

Pentru mai multe informații, utilizați căutarea de informații în toate secțiunile de medicamente.

http://www.bankreceptov.ru/diet/diet-0236.shtml
Mai Multe Articole Despre Alergeni