Alimente

Teste de sânge pentru alergii

Un test de sânge pentru alergii se va ocupa efectiv de alergeni și va depăși efectele lor sensibilizante, va ajuta să se protejeze de simptomele neplăcute și de asemenea să furnizeze informațiile necesare pentru a preveni convulsiile.

Alergii la pisici: ce să fac?

Câte emoții negative pot ascunde acest cuvânt scurt pentru mulți oameni - o alergie! În plus față de semnele neplăcute de alergie (nas curbat, erupții cutanate, sufocare etc.), apare problema "eliminării" alergenului.

Simptomele de alergie la un copil și cum să-l tratați

Alergiile la sugari pot fi alimente, contact, respirație, droguri. De asemenea, este adesea rezultatul intoleranței la lactoză și gluten. Tratamentul oricărui tip de alergie începe cu identificarea cauzei sale.

Cum se trateaza dermatita pe maini

Cum de a vindeca dermatita pe mainiDermatita este o boală inflamatorie a pielii caracterizată prin apariția roșeaței și a erupțiilor pe diferite părți ale corpului. Erupția este frecvent localizată pe membrele superioare, deoarece mâinile sunt cele mai expuse factorilor externi.

Ce poate și nu poate fi tratat tuse alergică la un copil?

Tusea este unul dintre principalele simptome ale alergiilor.Atunci când tuse alergică nu se observă febră, apare brusc sub forma unui atac prelungit, însoțit de un nas curbat, sufocare și dificultăți de respirație.

Imagini alergice

Alergiile sunt întotdeauna prins de pază. O lovitură de alergie reprezintă o modalitate rapidă și eficientă de a elimina simptomele acesteia.Acestea sunt injectabile, care diferă în compoziție și principiu de acțiune, dar au un singur scop - slăbirea răspunsului imun al organismului la stimuli.

Akvadetrim pentru nou-născuți - preț, metodă de utilizare, recenzii

Vezi și:Microlax pentru nou-născuți - instrucțiuni, cum să utilizați, recenziiLumanari cu glicerină pentru nou-născuți - instrucțiuni, metode de utilizare, recenziiElkar pentru nou-născuți - instrucțiuni, metode de utilizare, recenziiFiecare mama vrea ca copilul ei sa creasca sanatos si puternic.

Actovegin unguent

Medicament regenerativ. Aplicare: răni, arsuri, răni de presiune, ulcere. Preț de la 111 rub.Analoguri: Solkoseril, Kurantil, Algofin. Mai multe informații despre analogi, prețurile lor și dacă sunt substituenți, puteți afla la sfârșitul acestui articol.

Nasonex (mometazonă)

Există contraindicații. Înainte de a începe, consultați-vă medicul.Denumiri comerciale în străinătate - Nasomet, Rinelon, Rinoval.Alte glucocorticosteroizi (hormoni) pentru cavitatea nazală - Nasobek.