Tabelul Louise Hay "Boli și cauzele lor psihologice"

Louise Hay - unul dintre primii maeștri ai timpului nostru a început să vorbească despre relația dintre toate sistemele umane: corpul fizic, emoțiile și gândurile. Ea a susținut că gândurile disharmonice și emoțiile dureroase distrug corpul fizic și provoacă boală. Louise Hay a creat un tabel unic în care fiecare boală corespunde unui anumit gând, o atitudine vitală.

Pe site-ul nostru puteți vedea și mini-cursul "Cauzele psihologice ale bolii".

Bolile fizice și cauzele lor radicale corespunzătoare la nivel psihologic

Problemă / Cauză probabilă / Noua abordare

Absces / Concentrare asupra unor infracțiuni anterioare, sentimente de răzbunare. Îmi eliberez gândurile din trecut. Sunt în pace și acord cu mine.

Boala Addison (vezi și: Boli ale glandelor suprarenale). Eșec emoțional grav. Furie pentru tine. Îmi pasă de trup, gânduri și emoții cu dragoste.

Vegetații în nas. Probleme din familie. Sentimentul unui copil că nu are nevoie de nimeni. Acesta este un copil bine-venit, iubit.

Alcoolismului. Totul nu are sens. Sentimentul de fragilitate a existenței, vinovăției, inadecvării și negării de sine. Eu locuiesc în prezent. Fac alegerea potrivita. Îmi place și mă apreciez.

Reacții alergice (vezi și: Febra fânului). Cui esti alergic? Neagă propria lor putere. Lumea este sigură și prietenoasă. Nimic nu mă amenință, sunt în ton cu viața.

Amenoreea (vezi de asemenea: Bolile ginecologice, întreruperea ciclului menstrual). Nevoie de a fi femeie. Urăște-te. Îmi place să fiu cine sunt. Sunt o expresie frumoasă a unei vieți care curge bine.

Amnesia. Frica. Scapă de viață. Incapacitatea de a se ridica singuri. Mintea, curajul, capacitatea de a mă evalua în mod corespunzător sunt calitățile mele inalienabile. Nu mi-e teamă de viață.

Anemia. Timiditatea. Joyless viață. Teama de viață. Nu te consideri destul de bun. Nu mi-e teamă să primesc bucurie din viață. Îmi place viața.

Anorexia (vezi și: Pierderea apetitului). Refuzul vieții Temerile exagerate, auto-respingerea și negarea de sine. Nu mi-e teamă să fiu eu însumi. Sunt frumoasă așa cum este. Alegerea mea este viața. Alegerea mea este bucuria și acceptarea mea.

Sângerarea anorectală (hematochezia). Mânie și iritabilitate. Am încredere în viață. În viața mea există un loc numai pentru acțiuni bune, corecte.

Anus (vezi și: hemoroizi). Eliberarea canalului de la toate inutile. Resturi extreme. Îmi scot cu ușurință ceea ce nu mai am nevoie în viață.

Abcesele. Iritație și furie la ceva la care nu doriți să vă eliberați. Nu mi-e teamă când ceva cade. Ceea ce nu mai am nevoie este să plec.

Fistula. Înlăturarea resturilor incomplete din trecut. Mă despart de bună voie din trecut. Sunt liber. Eu sunt dragostea în sine.

Pruritul. Vinuri din trecut. Pocăința. Mă iert. Sunt liber.

Durere. Vinurile. Dorința de a te pedepsi. Un sentiment de imperfecțiune. Trecutul a căzut în uitare. Alegerea mea este să-mi iubesc și să mă aprobez în prezent.

Apatie. Nevoia de a simți. Înmormântare în viață. Frica. Mă simt în siguranță. Sunt deschis la viață. Vreau să simt viața.

Apendicita. Frica. Teama de viață. Refuzul de a lua bine. Mă simt în siguranță. Sunt relaxat și navighez cu bucurie prin valurile vieții.

Artera. Incapacitatea de a se bucura de viata. Sunt plin de bucurie. Se întinde peste mine.

Artrita degetelor. Dorința de a te pedepsi. Condamnare. Simt ca o victimă. Mă uit la lume cu dragoste și înțelegere. Tot ce se întâmplă în viață, percep prin prisma iubirii.

Artrita (vezi și: Amestecurile). Înțelegerea care nu a iubit niciodată. Criticism, dispreț. Eu sunt dragostea în sine. Acum am decis să mă iubesc și să mă tratez cu dragoste. Mă uit la alții cu dragoste.

Astmul. Dragostea zdrobită. Incapacitatea de a trăi pentru tine. Sentimentul în jos Nu mi-e teamă să devin stăpânul vieții. M-am decis să fiu liber.

Astmul. copiii se tem de viață. Nevoie de a fi în acest loc. Copilul nu este în pericol, este scăldat în dragoste. Acesta este un copil binevenit și toată lumea îl împiedică.

Ateroscleroza. Rezistență internă, tensiune. Progresiv gândire îngustă. Nevoia de a vedea bine. Sunt deschis la viață și bucurie. Alegerea mea este să privesc lumea cu dragoste.

Coapse. Apasă furia copiilor. Deseori mânie la tată. Îi prezint pe tatăl meu ca pe un copil lipsit de iubire părintească și îl iert cu ușurință. Suntem amândoi liberi.

Coapsă (a). Mențineți echilibrul. Acestea sunt sarcina principală atunci când avansează. Trăiască în fiecare zi nouă. Sunt echilibrat și liber.

Infertilitate. Frica și rezistența la viață. Sau refuzul de a folosi experiența vieții părinților. Am încredere în procesul vieții. Întotdeauna fac ce am nevoie, de unde am nevoie și când am nevoie de ea. Îmi place și mă apreciez.

Anxietate, anxietate. Neîncrederea în viață. Mă iubesc și mă aprob. Am încredere în procesul vieții. Nu mă tem.

Insomnie. Frica. Atitudine neîncredere față de viață. Sentimentul de vinovăție Îmi spun fericit până la sfârșitul zilei trecute și căzând într-un somn liniștit, știind că mâine se va ocupa de mine.

Rabia. Anger. Încrederea că violența este răspunsul. Există pace în jurul meu și inima mea este calmă.

Miopie (vezi: boli oculare, miopie).

Scăderea amitrofică laterală (boala Lou Gehrig). Refuzul de a recunoaște importanța lor, pentru a obține succesul. Îmi cunosc valoarea. Nu mi-e teamă să reușesc. Viața este favorabilă pentru mine.

Boli ale șoldurilor. Teama de a avansa în rezolvarea problemelor de bază. Lipsa mișcării obiectivelor. Am ajuns la echilibrul absolut. Mă duc înainte prin viață cu ușurință și bucurie la orice vârstă.

Boli ale gâtului (vezi și: Inflamația acută a amigdalelor, tonzilita). Mânia reținută. Incapacitatea de a se exprima. Sunt eliberat de toate interdicțiile. Sunt liber și pot fi eu însumi.

Boli ale gâtului (vezi și: Tonzilita) Incapacitatea de a vorbi. Mânia reținută. Activitate creativă inhibată. Nevoie de a te schimba. Cât de interesant este pronunțarea sunetelor. Mă exprim în mod liber și cu bucurie. Pot să vorbesc cu ușurință în numele meu. Îmi exprim creativul "eu". Vreau să schimb constant.

Boli ale glandelor. Distribuția greșită a ideilor. Nevoia de a face parte din trecut. Sunt cunoscute toate ideile divine și domeniile de activitate de care am nevoie. Mă îndrept acum înainte.

Bolile dintelui, canalul dentar. Nu pot sa ma agat pe dinti. Nu există condamnări. Totul este ruinat. Dinții simbolizează abilitatea de a lua decizii. Indecizie. Incapacitatea de a analiza idei, de a lua o decizie. Am pus o bază solidă pentru viața mea. Credintele mele ma sustin. Eu iau deciziile corecte și mă simt încrezător știind că întotdeauna fac ceea ce trebuie.

Boli ale genunchilor. Domnul și mândria încăpățânată. Incapacitatea de a ceda. Lipsa de flexibilitate. Iertarea. Înțelegere. Empatia. Flexibilitatea mea îmi permite să trec cu ușurință viața. Totul este bine.

Fracturile. Revoltați împotriva autorităților. În lumea mea, sunt autoritatea mea, pentru că eu sunt o ființă gânditoare.

Deformitate (vezi de asemenea: osteomielita, osteoporoza). Presiunea și rigiditatea psihică. Mușchii sunt comprimați. Pierderea mobilității mentale. Respir profund. Sunt relaxat și am încredere în procesul vieții.

Boli sanguine: (vezi de asemenea: Leucemia). Lipsa de bucurie. Schimbul insuficient de idei. Noi idei de bucurie circulă liber în mine.

Tulburări de coagulare a sângelui (vezi: Anemie) - blocaj. A blocat fluxul de bucurie. Am trezit o viață nouă în mine.

Boli ale sinusurilor frontale (sinuzită). Iritarea unui iubit. Vesti pace și armonie trăiește în mine și mă înconjoară în mod constant. Totul este bine.

Boli ale glandelor mamare. Nevoia de a vă răsfăța. Problemele altor oameni vin întotdeauna pe primul loc. Apreciez, ei socotesc cu mine. Acum am grijă de mine cu dragoste și bucurie.

Chistul, umflarea, mastita. Îngrijirea maternă excesivă, dorința de a proteja. Asumarea responsabilității excesive. Permit altora să fie ceea ce sunt. Suntem liberi și nu ne amenință nimic.

Boli ale vezicii urinare (cistita). Anxietate. Aderența la ideile vechi. Teama de eliberare. Sentiment de umilință. Mă distrez calm cu trecutul și primesc tot ce este nou în viața mea. Nu mi-e teamă de nimic.

Boala picioarelor (partea inferioară). Teama de viitor. Nevoia de a te mișca. Eu fericit și cu încredere mergem înainte, știind că în viitor totul va fi bine.

Boli ale sistemului respirator (vezi și: Atacuri de asfixiere, hiperventilație). Frica sau respingerea de a absorbi viața cu un sân întreg. Sentimentul că nu aveți dreptul să ocupați un loc sub soare sau chiar să existe. Prin naștere trăiesc o viață plină și liberă. Mă merit iubirea. Alegerea mea este o viață plină de sânge.

Boli ale ficatului (vezi și: Hepatită, icter). Contestații permanente. Găsirea defectelor pentru a te păcăli. Simt ca nu este destul de bun. Vreau să trăiesc cu o inimă deschisă. Căut iubire și o găsesc peste tot.

Boala renală. Criticism, dezamăgire, eșec. Rușine. Reacția este ca un copil mic. Ghidat de Providence, fac ceea ce trebuie în viață. Și în schimb, eu am numai binele. Nu mi-e teamă să se dezvolte.

Secțiunea inferioară. Teama de a avea bani. Lipsa sprijinului financiar. Am încredere în procesul vieții. Mi se va da tot ce am nevoie. Sunt în siguranță.

Departamentul mijlociu. Sentimentul de vinovăție Incapacitatea de a se despărți de trecut. Dorința de a fi singur. Mă despart de trecut. Sunt liber, pot merge la iubire radiantă.

Secțiunea de sus. Lipsa suportului emoțional. Încredere care nu este iubită. Reținerea sentimentelor Mă iubesc și mă aprob. Viața mă susține și mă iubește.

Boli ale gâtului. Nevoia de a lua în considerare problema din diferite unghiuri. Incapatanarea. Rigiditate. Sunt ușor de acord să analizăm problema din diferite părți. Sunt o persoană flexibilă. Ne sunt oferite o varietate de soluții și trebuie să le folosim. Nu mi-e teamă de nimic.

Boala Alzheimer (vezi de asemenea: Demență, vârstă înaintată). Refuzul de a percepe lumea asa cum este ea. Hopelessness și neajutorare. Anger. Există întotdeauna o nouă oportunitate de a experimenta pe deplin viața. Îmi iau rămas bun de la trecutul meu. Încep să trăiesc fericit.

Tulburare puternică (vezi și: Jade). Se simte ca un copil care face totul cumva, se considera un esec. Mă iubesc și eu mă aprob. Am grijă de mine. Sunt întotdeauna adecvat.

Boala Itsenko-Cushing (vezi și: Boala suprarenală). Dezechilibrul ideilor. Rulați spre devastatoare. Sentimentul de a fi zdrobit. Îmi echilibrez gândurile și trupul cu dragoste. Mă concentrez asupra gândurilor care mă fac să mă simt bine.

Boala Crohn (inflamație a intestinului subțire). Frica. Anxietate. Se pare că nu este suficient de bun. Îmi place și mă apreciez. Fac totul în puterea mea. Sunt frumoasă. Sunt în acord cu mine.

Boala sistemului limfatic. Atenția că creierul dvs. ar trebui să se concentreze asupra celor mai importante lucruri din viață. De acum încolo, mă concentrez pe viață în dragoste și bucurie. Eu trăiesc în pace. În gândurile mele pace, dragoste și bucurie.

Boala Parkinson (vezi și: Paralizie). Frica și o dorință puternică de a controla pe toți și pe toate. Sunt într-o stare relaxată, pentru că știu că nimic nu mă amenință. Viața sa întors spre mine și am încredere în ea.

Boala lui Paget. Sentimentul că pământul pleacă de sub picioarele lor. Nimeni să se bazeze. Știu că viața mă susține. Viața mă iubește și îmi pasă de mine.

Boala Huntington (coreeană progresivă ereditară). Deprimare de sine pentru faptul că nu a influențat pe ceilalți. Disperarea. Dau totul Providenței. Sunt în armonie cu mine și cu viața.

Boala Hodkins. Teama de a nu respecta standardul. Lupta pentru a dovedi că merită ceva. Luptați până la capătul amar. Bucuria vieții, uitată în cursa pentru recunoaștere. Sunt fericit că pot fi ceea ce sunt. Sunt destul de bun. Îmi place și mă apreciez. Radiem și absorb radare.

Durere (durere). Setea de dragoste si dorinta de a se simti aproape de sprijin. Îmi place și mă apreciez. Mă merit iubirea.

Durere (acută). Vinurile. Vinovatia cauta mereu pedeapsa. Nu țin pasul și refuz. Toată lumea din jurul meu este liberă și sunt liberă. Numai amabilitatea a rămas în inima mea.

Urechea (otită: inflamația urechii exterioare, medii și interne). Fury. Refuzul de a asculta. Prea multe probleme. Conflictele dintre părinți. Există o armonie solidă în jurul meu. Mă bucur să ascult tot ce este plăcut și bun. Eu sunt centrul iubirii.

Răni. Furie, condusă înăuntru. Îmi exprim fericirea emoțiilor.

Bronșită. Viața de familie feroce. Litigiile și criptele. Uneori o închidere în sine. Am proclamat pacea și armonia în și în jurul meu. Totul este bine.

Bulimia. Un sentiment de speranță și de groază. Focuri de auto-dispreț. Sunt iubit, prețuit și sprijinit de viața însăși. Nu mi-e teamă să trăiesc.

Bursita. Mânia suprimată. Dorința de a lovi pe cineva. Numai dragostea ameliorează stresul și tot ceea ce nu este saturat de dragoste se retrage în fundal.

Vaginita (vezi de asemenea: boli ginecologice, Leukorea). Furia asupra partenerului sexual. Vin sexy. Autoflagelare. Dragostea și respectul pe care îl am pentru mine sunt reflectate în atitudinea celorlalți din jurul meu. Sunt încântat de sexualitatea mea.

Thymus gland. Sistemul imunitar principal al fierului. Sentimentul că viața este agresivă. Gândurile mele pline de dragoste îmi susțin sistemul imunitar. Nimic nu mă amenință din interior sau din exterior. Mă ascult cu dragoste.

Virusul Epstein-Barr (encefalita Mialgichsky). Rămâi în pragul colapsului. Te teme că nu e destul de bun. Au epuizat toate resursele interne. Stres constant. M-am relaxat și mi-am dat seama de valoarea mea. Sunt destul de bun. Viața este ușoară și bucuroasă.

Blistere. Rezistență la tot. Lipsa protecției emoționale. Eu umblu ușor prin viață și percep tot ce se întâmplă în ea. Sunt bine.

Lupus (lupus eritematos sistemic). Defetism. Mai bine să mori decât să te ridici. Furie și pedeapsă. Pot să mă ridic cu ușurință și liber. Îmi declară puterea. Îmi place și mă apreciez. Sunt liber și nu mă tem de nimeni.

Inflamația glandelor (vezi: Mononucleoza infecțioasă):

Inflamația canalului încheieturii mâinii (vezi și: încheietura mâinii) / Furie și confuzie, deoarece viața pare nedreaptă. Am hotărât să creez pentru mine o viață plină de bucurie și bogăție. Ușor pentru mine

Inflamația urechii / Frica, cercurile roșii înaintea ochilor. Inflamarea imaginației. Am gânduri liniștite și liniștite.

Toenail încrucișat. Sentimente de anxietate și vinovăție despre dreptul tău de a merge mai departe. Domnul mi-a dat dreptul să-mi aleg calea în viață. Sunt în siguranță. Sunt liber.

Chisturi congenitale. O credință fermă că viața și-a întors spatele asupra ta. Auto-mila. Viața mă iubește și iubesc viața. Eu decid să trăiesc o viață plină și liberă.

Pierderea de sarcină (avort, avort spontan). Frica. Teama de viitor. Puneți lucrurile mai târziu. Faceți totul la întâmplare, la momentul nepotrivit. Ghidat de Providence, fac ceea ce trebuie în viață. Îmi place și mă apreciez. Totul este bine.

Erupții cutanate (vezi: Colds, Herpes simplex). Halitoza (vezi și: Respirație urâtă). Atitudine distructivă, bârfe murdare, gânduri murdare. Vorbesc încet și cu dragoste. Expiram bine.

Cangrena. Mentalitate dureroasă. Gândurile triste nu permit să simtă bucurie. Mă concentrez asupra gândurilor plăcute și ca bucuria să treacă prin corpul meu.

Hiperglicemia (vezi diabetul zaharat).

Hipertiroidismul (vezi de asemenea: glanda tiroidă). Rage pentru senzație de loc. Sunt în centrul vieții. Mă apreciez pe mine și pe tot ce văd în jur.

Hipoglicemia. Prea multe griji in viata. Totul în zadar. Am decis să-mi fac viața luminoasă, luminoasă și plină de bucurie.

Hipotiroidismul (vezi și: glanda tiroidă). Dorința de a se preda. Sentimentul de speranță, depresie. Construiesc o viață nouă în conformitate cu noile legi care mă sprijină în totul.

Glanda pituitară. Personalizează centrul de control al tuturor proceselor. Trupul și mintea sunt în echilibru absolut. Îmi controlez gândurile.

Ochiul (ochii). Ele împletesc ocazia de a vedea în mod clar trecutul, prezentul și viitorul. Mă uit la viață cu bucurie și dragoste.

Bolile oculare (vezi și: Orz): Respingerea a ceea ce se întâmplă în viață. De acum încolo, creez o viață care va fi o plăcere să mă uit.

Astigmatism. Eu sunt sursa necazului. Teama de a te vedea în adevărata sa lumină. De acum încolo, vreau să văd frumusețea și splendoarea mea.

Cataracta. Incapacitatea de a privi înainte cu bucurie. Speranțe viitoare. Viața este veșnică și plină de bucurie.

Bolile oculare ale copiilor. Nevoia de a vedea ce se întâmplă în familie. De acum încolo, copilul trăiește în armonie, bucurie, frumusețe și siguranță.

Squint (vezi și: Keratita). Nevoia de a privi viața. Aversiuni conflictuale. Nu mi-e teamă să mă uit. Sunt în armonie cu mine.

Hyperopia (hiperopie). Teama de prezent. Știu cu siguranță: nimic nu mă amenință aici și acum.

Glaucom. Inabilitatea absolută de a ierta. O grămadă de infracțiuni vechi. Esti plin de ele. Mă uit la lume cu tandrețe și dragoste.

Gastrita (vezi și: Boli ale stomacului). Stai mult timp în limbo. Senzație de doom. Îmi place și mă apreciez. Nu mi-e teamă de nimic.

Hemoroizi (vezi și: Anus). Teama de ultima trăsătură. Furie asupra trecutului. Teama de a da frâu liber sentimentelor. Opresiune. Am renunțat la tot ceea ce nu duce dragoste. Există suficient spațiu și timp pentru tot ceea ce vreau să fac.

Organele genitale. Introduce principiile masculine și feminine. Nu mi-e teamă să fiu ceea ce sunt.

Boli genitale. Aveți grijă să nu fiți suficient de buni. Viața mea îmi dă bucurie. Sunt frumoasă așa cum este. Îmi place și mă apreciez.

Hepatită (vezi și: Boala hepatică). Nevoia de a schimba ceva. Teama, furia, ura. Ficatul ca concentrație de furie și furie. Am creiere bune, neclogate. Am terminat cu trecutul și am mers înainte. Totul este bine.

Herpes (erupții herpetice la nivelul organelor genitale). Încrederea absolută în vina sexuală și nevoia de pedeapsă. Rușine ca reacție la publicitate. Credința într-un Dumnezeu pedepsitor. Dorința de a uita de organele genitale. Înțelegerea mea despre Dumnezeu mă susține. Sunt absolut normal și se comportă în mod natural. Sunt încântat de sexualitatea și trupul meu. Sunt frumoasă.

Herpes simplex (vezi și Herpes simplex). Restrângerea cuvintelor furioase și teama de a le pronunța. Creez o atitudine foarte pozitivă pentru că mă iubesc. Totul este bine.

Afecțiuni ginecologice (vezi de asemenea: amenoree, dismenoree, fibrom, leucoree, tulburări ale ciclului menstrual, vaginită). Refuză-te ca o persoană. Refuzul feminității. Respingerea principiilor feminine. Sunt încântat de feminitatea mea. Îmi place să fiu femeie. Îmi iubesc trupul.

Hyperactivity Disorder. Frica. Senzație de presiune. Iritarea. Nimic nu ma ameninta, nimeni nu-mi pune presiune. Sunt o persoană bună.

Hiperventilație (vezi de asemenea: atacuri de ciocnire, boli respiratorii). Frica, atitudinea neîncrezătoare față de viață. Mă simt în siguranță în această lume. Mă iubesc și am încredere în viață.

Micopie (vezi de asemenea: Myopia). Teama de viitor. Creatorul mă conduce, așa că mă simt întotdeauna în siguranță.

Divergentă. Teama de prezent. Îmi place și mă apreciez chiar acum.

Globul isteric (vezi: senzația de corp străin în gât).

Surditate. Respingerea tuturor și a tuturor, incapatanarea, izolarea. Ce nu vrei să auzi? "Nu mă deranjează". Ascult vocea Creatorului și mă bucur de ceea ce aud. Am totul.

Ulcere (fierbe) (vezi și: Carbuncles). Afișarea violentă a furiei și a furiei. Eu însumi iubesc și mă bucur. Locuiesc în pace și armonie.

Shin. Idei sparte, sfărâmate. Bastonul personifică normele vieții. Am atins cele mai înalte standarde de dragoste și bucurie.

Cefalee (vezi și: Migrenă). Respingerea ta. Atitudine critică față de persoana sa. Frica. Îmi place și mă apreciez. Ma privesc cu ochii plini de iubire. Nu mi-e teamă de nimic.

Amețeli. Gândurile zboară ca fluturii, împrăștie gândurile. Dezamăgirea de a avea propria opinie. Sunt concentrat și calm. Nu mi-e teamă să trăiesc și să mă bucur.

Gonoreea (vezi și: Bolile venere). Trebuie să fiu pedepsit, pentru că sunt rău. Îmi iubesc trupul. Îmi place că sunt sexy. Mă iubesc.

Gât. Calea de auto-exprimare. Canalul creativității. Îmi deschid inima și cânt bucuriile iubirii.

Boala fungică a piciorului. Teama de a fi înțeles greșit. Incapacitatea de a merge mai departe cu ușurință. Mă iubesc și mă aprob. Îmi permit să merg mai departe. Nu mi-e teamă să avansez.

Afecțiuni fungice (vezi și: Candida). Teama de a lua o decizie gresita. Fac decizii cu dragoste, pentru că știu că mă pot schimba. Sunt în siguranță.

Fungus. Stereotipuri învechite. Refuzul de a spune la revedere trecutului. Permiterea trecutului să se pronunțe asupra prezentului. Eu trăiesc fericit și liber în prezent.

Influenza (vezi de asemenea: Bolile respiratorii). Reacția față de mediul și credințele negative. Frica. Aveți încredere în numere. Sunt mai presus de credintele grupului si nu am incredere in cifre. Sunt eliberat de toate interdicțiile și influențele.

Hernia. Relația întreruptă. Tensiune, depresie, incapacitatea de a se exprima în creativitate. Am gânduri neagresive și armonioase. Îmi place și mă apreciez. Eu pot fi eu însumi.

Gnaw unghiile. Confuzie. Samoedstvo. Condamnarea părinților. Nu mi-e teamă să cresc. De acum încolo, îmi conduc cu ușurință și cu bucurie viața.

Depresie. Atacurile dvs. de furie sunt nefondate. Total speranță. Temerile altor oameni, interdicțiile lor nu mă deranjează. Îmi creez singură viața.

Bolile copiilor. Încredere de încredere, concepte sociale și legi false. Comportament ca un copil într-un mediu adult. Acest copil este păzit de Providence. El este înconjurat de dragoste. El a dezvoltat o imunitate spirituală.

Diabet (hiperglicemie, diabet). Chagrin din cauza oportunităților ratate. Setea păstrează totul sub control. Adâncă tristețe Fiecare moment al vieții este plin de bucurie. Mă bucur să vă întâlnesc astăzi.

Dismenoree (vezi de asemenea: Boli ginecologice, întreruperea ciclului menstrual). Furie pentru tine. Urăsc propriul tău corp sau femei. Îmi iubesc trupul. Mă iubesc. Îmi plac toate ciclurile. Totul este bine.

Respirație. Este întruchiparea capacității de a respira viața. Îmi place viața. Viața este în siguranță.

Gland. Intr-o anumita pozitie: "Principalul lucru este pozitia in societate." Am putere creatoare.

Icter (vezi: Boala hepatică). Cauzele interne și externe ale prejudiciului. Dezechilibru cauze. Tratez toți oamenii, inclusiv pe mine, tolerant, cu simpatie și iubire.

Stomac. Întârzie alimentarea. Digestați ideile. Eu ușor "digesc" viața.

Boli ale pielii biliari. Amărăciune. Gânduri grele. Blestem. Pride. Mă despart fericit de trecut. Eu, ca viata, atat de frumos!

Boala gingiei. Incapacitatea de a lua decizii. Poziție instabilă în viață. Sunt hotărâtă. M-am umplut și gândurile mele cu dragoste.

Afecțiuni respiratorii (vezi și: Bronșită, boli catarre, gripă). Teama de a "respira" în viața cu un plin de sân. Sunt în siguranță, îmi place viața mea.

Boli ale stomacului: gastrită, eritem, ulcer gastric. Horror. Te teme de noul. Incapacitatea de a învăța lucruri noi. Nu am conflicte cu viața. În mod constant, fiecare minut învață lucruri noi. Totul este bine.

Boli ale glandelor suprarenale (vezi de asemenea: boala Itsenko-Cushing). Refuzul de a lupta. Refuzul de a avea grijă de tine. Alarmă permanentă. Mă iubesc. Pot avea grijă de mine.

Boli de prostată. Frica slăbește masculinitatea. Mâinile jos. Sensul presiunii sexuale și vina în creștere. Convingerea că îmbătrânești. Îmi place și mă apreciez. Îmi favorizez puterea. Eu salvez tinerețea sufletului.

Retenția de lichide în organism (vezi de asemenea: Edemul). De ce ți-e frică să pierzi? Mă bucur că am parte de balast.

Stuttering. Incertitudinea. Expresie incompletă. Lacrimi ca scutire nu sunt pentru tine. Nimeni nu mă deranjează să vorbesc în numele meu. Acum sunt sigur că mă pot exprima. În inima comunicării mele cu oamenii este doar dragostea.

Constipație. Renunțarea la o parte cu idei vechi. Dorința de a rămâne în trecut. Creșterea otrăvurilor. După ce am părăsit trecutul, am făcut loc pentru cei noi și vii. Mi-e dor de viață prin mine.

Sună în urechi. Nevoia de a asculta pe alții, de a asculta vocea interioară. Incapatanarea. Am încredere în "eu". Ascult cu dragoste vocea mea interioară. Particip doar la acele evenimente care aduc dragoste.

Goiter (vezi și: glanda tiroidă). Iritarea impunerii voinței altcuiva. Sentimentul că ești victimă, lipsită de viață. Nemulțumirea. Am puterea și autoritatea în viață. Nimeni nu mă deranjează să fiu eu însumi.

Pruritul. Doruri care se împotrivesc caracterului. Nemulțumirea. Remușcare. Dorința de a pleca sau de a scăpa. Sunt în largul meu unde sunt. Accept tot ce este necesar pentru mine, știind că nevoile și dorințele mele vor fi satisfăcute.

Paralizia facială idiopatică (vezi de asemenea: Paralizia). Mânia controlată. Nevoie de exprimare a sentimentelor. Nu mi-e teamă să-mi exprim sentimentele. Mă iert.

Supraponderal (vezi și: Obezitatea). Frica, nevoia de protecție. Teama de sentimente. Incertitudinea și negarea de sine. Căutați plinătatea vieții. Sunt în ton cu sentimentele mele. Sunt în siguranță. Și eu creez singur această siguranță. Îmi place și mă apreciez.

Excesivă creștere a părului la femei pentru tip masculin (hirsuitism). Furia ascunsa, adesea acoperita de teama. Vinați peste tot. Nu există dorință de a avea grijă de voi înșivă. Mă tratez cu grija părintească. Scutul meu este dragoste și aprobare. Nu mi-e teamă să demonstrez cine sunt cu adevărat.

Arsuri la stomac (vezi de asemenea: Ulcer gastric, Boli ale stomacului, Ulcere). Te temi din nou. Frica de teama. Respiră liber și profund. Sunt în siguranță. Am încredere în viață.

Impotență. Tensiunile sexuale, tensiunea, vina. Prejudiciul social. Se pare că fostul partener. Teama de mama. Îmi permit să izbucnesc din sexualitatea mea și să trăiesc ușor și bucuros.

Accident vascular cerebral (accident cerebrovascular). Mâinile jos. Dezamăgirea de a schimba: "Eu voi muri mai degrabă decât să mă schimb." Refuzul vieții Viața este o schimbare constantă. Mă obișnuiesc cu ușurință cu noul. Accept totul în viață: trecut, prezent și viitor.

Cataracta. Incapacitatea de a privi spre viitor cu bucurie. Speranțe sumbre. Viața este veșnică, este plină de bucurie. Sper că o voi prinde în fiecare clipă.

Tuse (vezi și: Boli respiratorii). Dorința de a conduce lumea. "Uită-te la mine! Ascultă-mă! "Am fost observat și apreciat. Sunt iubit.

Keratita (vezi și: boli oculare). Mânia furioasă. Dorința de a ține pe toată lumea și pe toate în vedere. Cu ajutorul iubirii, vindec tot ce văd. Eu aleg pacea. În lumea mea, totul este bine.

Chist. Întoarceți-vă constant la un trecut dureros. Infracțiuni de cultivare. Calea falsă de dezvoltare. Gândurile mele sunt frumoase pentru că le fac așa. Mă iubesc.

Intestines: Calea eliberării de toate inutile. Mă despart ușor de ceea ce nu mai am nevoie.

Boala. Teama de despărțire de ceea ce nu mai este necesar. Îl împărtășesc cu ușurință și liber cu bătrânul și salut cu bucurie pe cel nou.

Colică intestinală. Frica. Nevoia de a se dezvolta. Am încredere în procesul vieții. Nimeni nu mă amenință.

Intestine (vezi și: intestin gros). Asimilarea. Absorbție. Release. Relief. Asimilez și absorb ușor ceea ce trebuie să știu. Mă despart fericit de trecut.

Anemia celulară. O aversiune față de el. Nemulțumirea față de viață. Eu traiesc si respir bucuria vietii si hranesc iubirea. Dumnezeu face minuni în fiecare zi.

Afecțiuni cutanate (vezi de asemenea: urticarie, psoriazis, erupții cutanate). Anxietate, teamă. Dezgustă veche, uitate. Amenințări la adresa dvs. Scutul meu este gândurile de fericire și pace. Trecutul este iertat și uitat. De acum înainte sunt liber.

Genunchi (vezi și: Articulații). Personifică mândria și "eu". Sunt flexibil și plastic.

Colicii. Iritabilitate, nerăbdare, nemulțumire față de ceilalți. Lumea răspunde cu dragoste doar iubirii și gândurilor pline de dragoste. În lume totul este calm.

Infarctul miocardic. Bucuria este expulzată din inima în care domnesc bani și carieră. Îmi aduc bucurie inimii. Îmi exprim dragostea pentru tot ce fac.

Infecții ale tractului urinar (cistită, pielonefrită). Sentimentul de umilire și de umilire este de obicei de la un partener în dragoste. Încălcarea altora. Am fost eliberat de stereotipurile de gândire care m-au adus în acest stat. Vreau să mă schimb. Îmi place și mă apreciez.

Colita infecțioasă: teamă și mânie neîngrădită. Lumea din gândurile mele, creată de mine, se reflectă în corpul meu.

Amoebiază. Teama de distrugere. Am putere și autoritate în viața mea. Locuiesc în pace și în armonie cu mine.

Dizenterie. Depresia și lipsa de speranță. Sunt plin de viață, energie și bucurie de existență.

Mononucleoza infecțioasă (boala Filatov). Izbucniri de furie cauzate de lipsa de dragoste și de laudă. Fiti la indemana. Îmi place și mă apreciez. Am grijă de mine. Sunt autosuficient.

Infecție. Iritație, furie, anxietate. Sunt calm și trăiesc în armonie cu mine.

Curbură a coloanei vertebrale (vezi și: umeri Sutul). Incapacitatea de a se bucura de beneficiile vieții. Teama și dorința de a se agăța de ideile vechi. Atitudine neîncredere față de viață. Credintele nu au curaj. Sunt eliberat de toate temerile. De acum încolo, am încredere în viață. Știu că viața sa întors la mine. Îmi îndrept umerii, sunt slab și înalt, sunt plin de iubire.

Candidoza (vezi și: Bolile fungice). Senzația de neegalat. Deversare cu iritare și furie. Demersuri și neîncredere relații personale. Dorința excesivă de a pune o laba pe tot. Îmi permit să fiu oricine vreau. Mă merit cel mai bun în viață. Mă iubesc și mă aprob pe mine și pe alții.

Carbunculul. Bolnav la sufletul furiei din cauza unei relații neloiale. Mă despart de trecut și sper că timpul îmi va vindeca toate rănile.

Înaltă. Probleme emoționale vechi. Mă despart fericit de trecut. Locuiesc în pace și armonie.

Scăzut. Lipsa iubirii în copilărie. Defetism. Sensație, lipsa de sens a oricărei acțiuni. M-am decis să trăiesc și să mă bucur de prezent. Viața mea este o bucurie plină.

Crupă (vezi: Bronșită).

Palm. Ei dețin și controlează, stoarce și țineți, apucați și eliberați. Această diversitate se datorează circumstanțelor de viață. Voi rezolva cu ușurință, cu bucurie și cu dragoste toate problemele din viața mea.

Laringită. Iritație severă. Teama de a vorbi. Încercați autoritatea. Nimeni nu mă deranjează să întreb ce am nevoie. Nu mi-e teamă să mă exprim. Sunt de acord cu mine.

Partea stângă a corpului. Personalizează receptivitatea, energia feminină, femeia, mama. Energia mea feminină este perfect echilibrată.

Plămânii: capacitatea de a respira viața. Eu iau din viață cât de mult îți dau.

Boli ale plămânilor (vezi și: pneumonie). Depresie. Tristețe. Teama de a respira viața. Nu înțeleg că trebuie să trăiască o viață întreagă. Eu respir sufletul profund. Sunt fericit să trăiesc o viață întreagă.

Leucemia (vezi și: Boala sângelui.) Vise călcate, inspirație. Totul în zadar. Mă trezesc de la interdicțiile trecutului până la libertatea actuală. Nu mi-e teamă să fiu eu însumi.

Leukorea (vezi de asemenea: boli ginecologice, vaginită). Încrederea că o femeie este neputincioasă în fața unui bărbat. Furia îl aprinse pe prieten. Îmi creez singură viața. Sunt puternic. Eu admir atât de mult feminitatea. Sunt liber.

Febra. Anger. Izbucnirea furiei. Sunt o expresie rece și calmă a păcii și a iubirii.

Fața. Aceasta este ceea ce prezentăm lumii. Nu mi-e teamă să fiu eu însumi. Eu sunt ceea ce sunt eu.

Colită (vezi de asemenea: intestin mare, intestine, mucus în intestinul gros, colita spastică). Insecuritatea. Este întruchiparea despărțirii nedureroase de faptul că nu mai este necesară. Sunt o parte din procesul de viață. Dumnezeu face totul drept.

Coma. Frica. Dorința de a se ascunde de orice sau de oricine. Sunt înconjurat de iubire. Sunt în siguranță. Pentru mine, ei creează o lume în care voi vindeca. Iubește-mă

Conjunctivita. Furie și confuzie ca reacție la ceea ce vedeți în viață. Mă uit la lume cu ochii plini de dragoste. De acum înainte, o soluție armonică a problemei este disponibilă pentru mine și accept lumea.

Tromboza coronariană (vezi și: infarct miocardic). Sentimente de singurătate și frică. Neîncredere în propria lor putere și succes. Am tot în viață. Lumea ma sustine. Totul este bine.

Măduva osoasă. Simbolizează gândurile cele mai intime despre tine. Mintea divină mă conduce viața. Mă simt complet sigur. Îmi place și sprijin.

Oasele (vezi și: Schelet). Personifică structura universului. Sunt bine construit, totul în mine este echilibrat.

Urticarie (vezi și: Erupții cutanate). Temerile secrete fac din ele un elefant. Eu aduc pacea în fiecare colț al vieții mele.

Circulația sanguină. Capacitatea de a simti si de a exprima emotii. Pot să umplem totul în lumea mea cu dragoste și bucurie. Îmi place viața.

Sângerări (vezi: Abraziuni).

Sângerare. Unde sa dus bucuria? Anger. Sunt bucuria vieții, sunt gata să simt tot timpul.

Sângerarea gingiilor. Bucurie mică față de deciziile luate în viață. Cred că fac lucrurile potrivite în viață. Sunt calm.

Sânge. Este întruchiparea bucuriei care se răspândește liber prin corp. Eu însumi sunt bucuria vieții în toate manifestările ei.

Bataturi. Concepte și idei consacrate. Temerile se înrăutățesc. Stereotipuri învechite, dorința încăpățânată de a se agăța de trecut. Nu mi-e teamă să introduc idei noi. Sunt deschis la bine. Mă duc în față, eliberat de trecut. Sunt în siguranță, sunt liberă.

Glandele mamare. Personalizați îngrijirea, hrănirea și nutriția maternă. Dau cât de mult obțin.

Propunere de boală. Frica. Lanțuri interne. Simt ca o capcană. Te teme că nu poți să ții totul sub control. Teama de moarte. Control insuficient. Mă mișc ușor în timp și spațiu. Sunt înconjurat doar de iubire. Întotdeauna îmi controlez gândurile. Sunt în siguranță. Îmi place și mă apreciez. Locuiesc într-o lume sigură. Simt prietenie peste tot. Am încredere în viață.

Ridurile. Ridurile pe fata - rezultatul gandurilor rele. Gândește-te la viață. Îmi place viața și mă bucur de fiecare moment al zilei mele. Am devenit din nou tânăr.

Distrofie musculară. "Nu este nevoie să deveniți adult". Sunt eliberat de toate interdicțiile părinților mei. Eu pot fi ceea ce sunt.

Mușchi. Nevoia de a accepta experiențe noi. Ele ne oferă mișcarea în viață. Văd viața ca un dans de bucurie.

Narcolepsie. Incapacitatea de a face față problemelor. Frica fără teamă. Dorința de a scăpa de tot zborul. Mă bazez pe Înțelepciunea Divină, care mă protejează întotdeauna. Sunt în siguranță.

Dependenta. Evadează-te de la tine. Temeri. Incapacitatea de a te iubi. Mi-am dat seama că era minunat. Mă iubesc și mă admir.

Încălcarea ciclului menstrual (vezi de asemenea: amenoreea, dismenoreea, afecțiunile ginecologice). Refuzul feminității lor. Vinurile. Frica. Încrederea că organele genitale sunt păcat și murdărie. Sunt o femeie puternică și consider că toate procesele care au loc în corpul meu sunt normale și naturale. Îmi place și mă apreciez.

Osul pubian. Protejează organele genitale. Nimic nu-mi amenință sexualitatea.

Gleznă. Incapacitatea de a face, vina. Glezna reprezintă abilitatea de a te distra! Mă merit o viață plină de bucurie. Eu iau toate plăcerile pe care mi le oferă viața.

Cotul (vezi și: Îmbinări.) Întruchipează o schimbare de direcție și o reconciliere cu noile circumstanțe. Sunt usor ghidat in noi circumstante, directii, schimbari.

Malaria. Dezechilibru cu natura și viața. Am obținut un echilibru complet în viața mea. Sunt în siguranță.

Mastita (vezi: Boli ale glandelor mamare, glande mamare).

Mastoidita (inflamația procesului mastoid al osului temporal). Furie și confuzie. Nevoia de a auzi ce se întâmplă, de regulă, cu copiii. Frica interferează cu înțelegerea corectă. Pacea și armonia divină mă înconjoară și trăiesc în mine. Sunt o oaza de pace, dragoste si bucurie. În lumea mea, totul este bine.

Uterul. Casa în care viața se maturizează. Corpul meu este casa mea confortabilă.

Meningita spinală. Inflamație imaginație și mânie la viață. Scap de vinovăție și încep să percep liniștea și bucuria vieții.

Encefalita encefalică (vezi: virusul Epstein-Barr).

Migrenă (vezi și: Cefalee). Nevoia de a fi condusă. Îți întâlnești viața cu baionetele. Temerile sexuale. Mă relaxez în fluxul vieții și o las să-mi dea tot ce am nevoie. Viața este elementul meu.

Miopie (vezi și: boli oculare). Teama de viitor. Atitudine neîncrezătoare față de ceea ce urmează. Am încredere în procesul vieții. Sunt în siguranță.

Scleroza multiplă. Rigiditate, duritate, fier, tenacitate, frică. Mă concentrez asupra unor gânduri pline de bucurie și a crea o lume a iubirii și a fericirii. Nu mă tem de nimic, sunt fericit.

Tulburare psihică (boală mintală). Evadare din familie. Grijă în lumea iluziei, alienării. Izolarea violentă din viață. Creierul meu este folosit pentru scopul propus și este o expresie creativă a voinței divine.

dezechilibru. Scopul gândurilor. Incapacitatea de a se concentra. Eu sunt în siguranță și mă gândesc la viața mea perfectă. Totul este bine.

Rasă nas Suspiciuni reținute. Lăcrimile la copil. Victima. Înțeleg că eu însumi îmi creez viața. Am decis să mă bucur de viață.

Nevralgia. Pedeapsa pentru vinovăție. Comunicare dureroasă și dureroasă. Mă iert. Îmi place și mă apreciez. Comunic cu iubirea.

Nevralgia nervului sciatic. Hypocrisy. Teama de bani și de viitor. Am inceput sa inteleg ce este bunul meu bun. Este peste tot. Sunt în siguranță și nimic nu mă amenință.

Incontinența urinară. Un exces de emoție. Ani de sentimente reprimate. Vreau să simt. Nu mi-e teamă să-mi exprim emoțiile. Mă iubesc.

O boală incurabilă. Nu poate fi vindecat în acest stadiu prin eliminarea semnelor externe. Este necesar să se pătrundă profund în vederea afectării procesului și a realizării recuperării. Boala a venit și a dispărut. Miracole se întâmplă în fiecare zi. Mă duc să distrug stereotipul care a provocat boala. Văd cu bucurie vindecarea divină. Deci, fie!

Nebulitate a gâtului (vezi și: Boala gâtului). Furiozitatea fierului. Nu mi-e teamă să ia în considerare alte puncte de vedere.

Miros mirosit. Supă și gândire răutăcioasă. Iritația provoacă tot ceea ce se întâmplă în viață. Plec din trecut cu dragoste. De acum încolo, voi trata totul cu dragoste.

Miros neplăcut (corp). Frica. Nemulțumirea față de tine. Teama de oameni. Mă iubesc și mă aprob. Mă simt în siguranță.

Nervozitate. Teama, anxietatea, lupta, graba. Neîncrederea în viață. Fac o călătorie fără sfârșit la Eternitate. Mai am mult timp înainte.

Crize convulsive (defalcări). Concentrată asupra lor. Canalele de comunicații sunt înfundate. Îmi deschid inima și comunic cu ceilalți pe baza dragostei. Sunt în siguranță. Mă simt bine

Nervi. Este un mijloc de comunicare, percepția informațiilor. Eu comunic cu ușurință și bucurie.

Accidente. Incapacitatea de a te proteja. Negarea autorității. Tendința de a rezolva problemele prin forță. Am fost eliberat de astfel de gânduri. Sunt calm. Sunt o persoană bună.

Jade (vezi de asemenea: boala Bright). Reacție exagerată la eșec sau dezamăgire. Întotdeauna mă descurc direct în viața mea. Refuz vechiul și primesc noul. Totul este bine.

Picior (i). Ne conduce viața. Eu aleg viata.

Cuie. Personalizați protecția. Sunt atrasă de tot fără frică.

Nasul: personifică cunoașterea de sine. Am o intuiție bogată.

Sângerarea din nas. Setea de recunoastere. Resentimente care au trecut neobservate. Setea de iubire. Îmi place și îmi dau seama de importanța mea. Sunt frumoasă.

Rasă nas Solicitați ajutor. Frânare reținută. Îmi place și mă liniștesc. Fac asta într-o formă care îmi face plăcere.

Congestie nazală. Nu-ți dai seama de importanța lor. Îmi place și mă apreciez.

Baldness (chelie). Frica. Tensiune. Încercați să controlați totul. Atitudine neîncredere față de viață. Sunt complet sigur. Mă iubesc și mă aprob. Am încredere în viață.

Leșin. Teama care nu poate fi depășită. Blackout. Am destule puteri mentale, fizice și cunoștințe pentru a face față tot ceea ce mă așteaptă în viață.

Osteoporoza, de asemenea: (vezi Bolile osoase). Se pare că în viață nu mai există sprijin. Pot să mă ridic pentru mine, iar viața îmi dă sprijin, este întotdeauna neașteptată, dar dragostea este la bază.

Inflamație acută a amigdalelor (vezi și: Amigdalită). Încrederea că nu poți cere ceea ce ai nevoie. Odată ce m-am născut, înseamnă că ar trebui să primesc tot ce am nevoie. Acum pot cere cu ușurință tot ce am nevoie. Principalul lucru este să o faci cu dragoste.

Conjunctivită acută infecțioasă (vezi și: Conjunctivită). Furie și confuzie. Refuzul de a vedea. Nu mă mai străduiesc să fiu primul. Sunt în armonie cu mine. Îmi place și mă apreciez.

Edem (edem). Nevoia de a face parte din trecut. Cine sau ce te reține? Eu spun fericit la revedere trecutului. Nu mi-e frică să-l părăsesc. De acum înainte sunt liber.

Râgâie. Frica. Grăbește-te să trăiești. Destul timp și spațiu pentru tot ceea ce voi face. Sunt calm.

degetele de la picioare. Personalizați detaliile mici ale viitorului dvs. Toate lucrurile mici se împlinesc fără participarea mea.

Degetele: Personalizați lucrurile mici din viață. Eu trăiesc în armonie cu toate lucrurile mici din viață.

Mare. Personalizează mintea și anxietatea. Gândurile mele sunt în armonie.

Index. Personifică "eu" și frică. Sunt în siguranță.

Media. Personifică furia și sexualitatea. Sexualitatea mea mă satisface.

Nedenumit. Personalizează sindicatele și tristețea. În dragoste, sunt liniștită.

Micul deget Personalizează familia și pretenția. În Marea Familie, care este viața, sunt foarte natural.

Obezitate (vezi și: Supraponderalitate): Foarte sensibil. Adesea au nevoie de protecție. Puteți să vă ascundeți în spatele fricii, pentru a nu manifesta furie și lipsă de dorință de a ierta. Scutul meu este dragostea lui Dumnezeu, așa că sunt întotdeauna în siguranță. Vreau să cultiv și să-mi asum responsabilitatea pentru viața mea. Iartă-mă pe toată lumea și construiesc viața așa cum vreau. Nimic nu mă amenință.

Umerii. Furios din cauza lipsei de iubire. Nu mi-e teamă să trimit cât mai multă dragoste în lume, după cum este necesar.

Stomac. Furie din cauza lipsei de hrană. Mănânc mâncare spirituală. Sunt mulțumit și liber.

Taz. Clătiri de furie la părinți. Vreau să-mi iau rămas bun de la trecut. Nu mi-e frică să renunț la restricțiile părinților.

Burn. Anger. Focuri de furie. Creez pace și armonie în mine și în mediul meu.

Osificare. Gândire grea, inflexibilă. Nu mi-e teamă să gândesc în mod flexibil.

Sindrila. Ti-e teama ca va fi foarte rau. Frica și tensiunea. Foarte sensibil. Sunt relaxat și calm pentru că am încredere în viață. În lumea mea, totul este bine.

Tumorile. Savurați nemulțumiri vechi și lovituri, cultivând ură. Remedierea conștiinței devine din ce în ce mai puternică. Erori de stereotipuri computerizate de gândire. Incapatanarea. Refuzul de a schimba șabloanele depășite. Eu ușor iartă. Mă iubesc și aduc bucurie cu gânduri frumoase. Mă eliberez cu drag de trecut și mă gândesc doar la ceea ce se află înainte. Totul este bine. Pot schimba cu ușurință programul de calculator - creierul meu. În viață, totul se schimbă, iar creierul meu este în permanență actualizat.

Osteomielita (vezi de asemenea: Boli ale oaselor). Furie, confuzie în legătură cu viața. Nu simte nici un sprijin. Sunt în armonie cu viața și am încredere în ea. Sunt în siguranță și nimeni nu mă amenință.

Trichophytosis de suprafață. Permiteți altora să se potrivească în pielea lor. Se pare că nu este destul de bun și curat. Îmi place și mă apreciez. Nimeni și nimic nu are putere asupra mea. Sunt liber.

Creșterea tensiunii arteriale (vezi: Presiune).

Colesterolul ridicat (ateroscleroza). Joy blocarea canalului. Teama de bucurie. Alegerea mea este dragostea vieții. Canalele mele de dragoste sunt deschise. Nu mi-e teamă să accept iubirea.

Apetit crescut. Frica, nevoia de protecție. Condamnarea acestor sentimente. Mă simt în siguranță. Nu mi-e teamă să simt. Am sentimente normale.

Gută. Nevoia de a domina. Nerăbdare, furie. Nu mi-e teamă de nimic. Eu trăiesc în pace cu mine și cu alții.

Pancreas. Personalizează farmecul vieții. Am o viață minunată.

Wart plantar. Iritarea cauzată de propria lor abordare a vieții. Perplexitatea față de viitor. Mă uit la viitor cu încredere și ușurință. Am încredere în viață.

Vertebra (vezi și: Spine). Susținere flexibilă a vieții. Eu susțin viața.

Poliomielită. Geloasa paralizantă. Dorința de a opri pe cineva. O viață suficient de bună pentru toată lumea. Îmi câștig binele și libertatea proprie prin gânduri pline de iubire.

Apetit scăzut (vezi și: Anorexia). Frica. Auto-apărare Neîncrederea în viață. Mă iubesc și mă aprob. Nu mă tem. Viața nu este periculoasă și plină de bucurie.

Diareea Teama. Negația. Scapă de viață. Am un proces excelent de absorbție, absorbție și eliberare. Locuiesc în pace și armonie.

Recidivarea pancreatitei. Furie și confuzie, deoarece viața pare să fi pierdut recursul. Îmi place și mă apreciez. Eu însumi îmi fac viața atractivă și plină de bucurie.

Boli parazitare. Oferă putere celorlalți. Permite acestora să preia controlul. Cu ajutorul iubirii, revin "puterea mea și opresc orice interferență.

Paralizia (vezi de asemenea: boala Parkinson). Mintea paralizează mintea. Simt ca fiind legat de ceva. Dorința de a scăpa de cineva sau de ceva. Rezistența. Cred că liber, iar viața curge ușor și plăcut. Am tot în viață. Comportamentul meu este adecvat în orice situație.

Paresis (parasthesia). Nu vreau nici o dragoste, nici o atenție. Pe drumul către moartea spirituală. Îmi împărtășesc sentimentele și dragostea. Eu răspund la fiecare manifestare a iubirii.

Ficat. Locul de concentrare a furiei și a emoțiilor primitive. Vreau să știu doar dragostea, pacea și bucuria.

Piorea (vezi și: Parodontita). Fiind supărat de incapacitatea de a lua o decizie. Om slab, patetic. Mă apreciez și deciziile pe care le fac sunt întotdeauna excelente.

Alimente otrăvitoare. Permiteți altora să preia controlul. Simțiți-vă fără apărare. Am destulă putere, putere și capacitate de a face față tuturor.

Plansul. Lacrimi - râul vieții, care este umplut atât de bucurie, de tristețe și frică. Sunt în pace cu emoțiile mele. Mă iubesc și mă aprob.

Umerii. Acestea întruchipează capacitatea noastră de a îndura circumstanțele vieții cu bucurie. Viața devine o povară pentru noi ca rezultat al relației noastre cu ea. Am hotărât că de acum înainte toate experiențele mele vor fi bucuroase și pline de iubire.

Digestia slabă. Frica instinctivă, groază, anxietate. Luați mai mult decât puteți digera. Bucurați pașnic și bucuros și asimilați totul nou.

Pneumonie (vezi și: Inflamația plămânilor). Disperarea. Obosit de viață. Rame emoționale, ne-vindecătoare. Eu ușor "inhalez" Ideile Divine, pline de aer și sensul vieții. Aceasta este o experiență nouă pentru mine.

Tăiuri (vezi și: Accidentări). Pedeapsa pentru nerespectarea propriilor principii. Construiesc o viață care îmi răsplătește o sută de ori pentru faptele mele bune.

Scarpinatul. Simti ca esti taiat din viata. Sunt recunoscător vieții pentru faptul că sunt atât de generos pentru mine. Sunt binecuvântat.

Boala de piatră renală. Jachete stricate de furie. Îndepărtează cu ușurință problemele vechi.

Partea dreaptă a corpului. Distribuie, oferă ieșirea de energie masculină. Omule, tată. Am ușor și fără efort echilibrul energiei mele masculine.

Sindromul premenstrual (PMS). Confuzie, în urma căreia vă aflați sub influența altora. Neînțelegerea proceselor care apar în corpul unei femei. Îmi gestionez gândurile și viața mea. Sunt o femeie puternică și dinamică! Fiecare din corpul meu funcționează perfect. Mă iubesc.

Glanda prostatică. Personificarea masculinului. Apreciez și mă bucur de masculinitatea mea.

Fit. Scapă de familie, de la sine, de la viață. Sunt acasă în întregul univers. Sunt în siguranță și înțeleg.

Umflarea (vezi de asemenea: edem, retenție de lichide). Gândire îngustă, limitată. Idei dureroase. Gândurile mele curg liber și ușor. Ideile mele nu îmi încetinesc mișcarea.

Scăderea atacurilor (vezi și: Hyperventilation). Frica. Atitudine neîncredere față de viață. Incapacitatea de a face parte din copilărie. Cresterea nu este infricosatoare. Lumea este în siguranță. Sunt complet sigur.

Probleme de menopauză. Teama care nu mai este de dorit. Teama de îmbătrânire. Renunțarea la sine. Nu te simti destul de bun. Sunt echilibrat și calm în timpul unei schimbări de ciclu. Îmi binecuvântez trupul cu dragoste.

Probleme de putere. Teama de viitor, teama de a nu progresa pe calea vietii. Eu traiesc prin viata usor si bucuros.

Lepră. Inabilitatea completă de a face față vieții. Credință îndelungată care nu este suficient de bună sau curată. Sunt mai presus de toate interdicțiile. Dumnezeu mă conduce și mă călăuzește. Dragostea vindecă viața.

Herpes simplex (erupții herpetice pe buze) (vezi și: Colds). "Dumnezeu marchează necinstiți." Cuvintele dureroase nu i-au părăsit niciodată buzele. Spun doar cuvinte de dragoste, gândurile mele sunt întotdeauna pline de iubire. Sunt în armonie și în acord cu viața.

Răceala comună. Lipsa de gândire uneori. Dorința de a se retrage, astfel încât nimeni să nu deranjeze. Nimeni nu mă amenință. Dragostea mă protejează și mă înconjoară. Totul este bine.

Rece (ARI). Senzație de tensiune; se pare că nu ai timp. Tulburări psihice. Ofensat peste micute. De exemplu: "Mereu am mai rău decât altele". Mă relaxez și-mi las mintea să nu se revolte. Există o armonie solidă în jurul meu. Totul este bine.

Acnee (inflamație). Ignorarea de sine, auto-respingere. Eu sunt expresia divină a vieții. Îmi place și mă accept pentru cine sunt.

Acnee (vezi și: Acnee, Ulcere). Lumini mici de furie. Sunt calm. Gândurile mele sunt senine și strălucitoare.

Afecțiuni psihice (vezi: tulburare mintală).

Psoriazis (vezi: Boli de piele). Teama de insulte. Nu te gândi la tine. Refuzul de a fi responsabil pentru sentimentele lor. Îmi place bucuriile vieții. Mă merit cel mai bun în viață. Îmi place și mă apreciez.

Cancer. Răni profunde, infracțiuni. Convingeri îngăduite. Secretele și tristețea profundă devorează sufletul. Ura de ură. Totul nu are sens. Îmi iau rămas bun de la trecut cu dragoste. Am decis să-mi umplem viața cu bucurie. Mă iubesc și eu mă aprob.

Stretching. Mânie și rezistență. Dezamăgirea de a se deplasa în viață într-o anumită direcție. Cred că viața mă duce la binele cel mai înalt. Sunt în armonie cu mine.

Scintila divergenta (vezi: boli oculare).

Rahitismul. Lipsa emoțiilor, a iubirii și a încrederii. Sunt în siguranță. Am fost cultivat de dragostea universului în sine.

Reumatism. Se simte ca o victimă. Lipsa iubirii. Amărăciunea cronică a disprețului. Îmi creez singură viața. Aceasta viata se imbunatateste si mai bine, pentru ca iubesc si apreciez pe mine insumi si pe altii.

Artrita reumatică. Răsturnarea completă a autorităților. Simțiți-le presiunea. Eu sunt autoritatea mea. Îmi place și mă apreciez. Viața este frumoasă.

Nașterea: Întrupă începutul vieții. O nouă viață veselă și minunată începe. Totul va fi bine.

Leziuni la naștere. Karmika (conceptul teosofic). Ați ales să veniți la viață în acest fel. Ne alegem părinții și copiii noștri. Business neterminat. Tot ceea ce se întâmplă în viață este necesar pentru creșterea noastră. Eu trăiesc în pace cu cei din jurul meu.

Gura: un loc pentru idei noi și mâncare. Accept cu iubire tot ce mă hrănește.

Boala. Vederi formate, gândire stagnantă. Incapacitatea de a percepe idei noi. Eu întâlnesc cu bucurie noi idei și concepte și fac totul pentru înțelegerea și asimilarea lor.

Sinucidere. Vedeți viața numai în alb și negru. Nu găsesc altă cale. În viață există o mulțime de oportunități. Puteți alege întotdeauna o altă cale. Nimic nu mă amenință.

Fistulele. Frica. Procesul de eliberare a corpului este blocat. Mă simt în siguranță. Am încredere în viața totală. Viața e făcută pentru mine.

Parul gri. Stresul. Crezând că starea de tensiune constantă este normală. Trăiesc liniștit și calm. Sunt puternic și capabil.

Splina. Obsession. Materialismul. Îmi place și mă apreciez. Cred că viața sa întors la mine. Sunt în siguranță. Totul este bine.

Febra febrei (vezi de asemenea: Reacții alergice). Capăt mort emoțional. Te temi că timpul e pierdut. Mania persecuției. Sentimentul de vinovăție Am tot în viață. Nimic nu mă amenință.

Inima: (vezi și: Sânge). Focul iubirii și al securității. Inima mea bate în ritmul iubirii.

Boala. Lingering probleme emoționale. Piatră pe inimă. Toate din cauza stresului și tensiunii. Bucurie și bucurie numai. Creierul meu, trupul și viața sunt înmuiate cu bucurie.

Synovit de la degetul mare. Incapacitatea de a trata cu calm și cu bucurie viața. Mă duc cu plăcere să întâlnesc o viață uimitoare.

Sifilisul. Pierzi energie. Am decis să fiu eu însumi. Mă apreciez așa cum sunt eu.

Schelet (vezi și: Bones). Distrugerea fundațiilor. Oasele personifică structura vieții tale. Sunt puternic și sănătos. Am o fundație mare.

Sclerodermia. Separați-vă de viață. Nu poți să ai grijă de tine și să fii acolo unde ești. M-am relaxat pentru că sunt sigur că nimic nu mă amenință. Am încredere în viață și în mine.

Scolioza (vezi: Curbura spinării).

Acumularea de gaze (flatulență). Rând pentru ei înșiși. Frica. Idei care nu pot fi înțelese. Mă relaxez și viața mi se pare ușoară și plăcută.

Demență (vezi de asemenea: boala Alzheimer, vârsta veche). Dezamăgirea de a percepe lumea așa cum este ea. Nerăbdare și furie. Am cel mai bun loc la soare, este cel mai sigur.

Mucus în colon (vezi și: Colită, colon, intestine, colită spastică). Paturile stereotipurilor vechi, care au înfundat toate canalele, conduc la confuzie de gânduri. Mlaștina trecutului suge. Mă despart de trecutul meu. Cred în mod clar. Eu trăiesc astăzi în dragoste și pace.

Moartea. Sfârșitul kaleidoscopului vieții. Sunt bucuros să învăț noi aspecte ale vieții. Totul este bine.

Dezactivarea discului Lipsa sprijinului din partea vieții. Omul indecis. Viața susține toate gândurile mele, prin urmare, îmi place și mă apreciez. Totul este bine.

Solitaire. O credință puternică că sunteți o victimă. Nu sunteți siguri cum să răspundeți atitudinilor altora. t Reacții interne. Punctul de concentrare este puterea intuiției noastre. Sentimente bune pe care le simt pentru mine, mă simt pentru alți oameni. Îmi place și accept toate felurile de manifestări ale "eu".

Plexul solar. Am încredere în vocea mea interioară. Sunt puternic fizic și mental. Sunt înțelept.

Spasme, crampe. Tensiune. Frica. Dorința de a apuca și de a ține. Paralizie gandita din cauza fricii. Mă relaxez și-mi las mintea să nu se revolte. Mă relaxez și eliberez. În viață, nimic nu mă amenință.

Sporul de colită (vezi de asemenea: Colită, intestin mare, intestine, mucus în colon). Teama de despărțire cu ce ar trebui să meargă. Incertitudinea. Nu mi-e teamă să trăiesc. Viața îmi va da mereu ceea ce am nevoie. Totul este bine.

SIDA. Un sentiment de neputință și lipsă de speranță. Sentimentul acut de inutilitate. Convingerea nu este suficient de bună. Refuză-te ca o persoană. Vina pentru ce sa întâmplat. Fac parte din univers. Sunt iubit de viata in sine. Sunt puternic și capabil. Îmi place și prețuiesc totul în mine.

Spina. Personalizează suportul pentru viață. Știu că viața mă sprijină întotdeauna.

Abraziuni, vânătăi. Minor conflicte de viață. Pedeapsa de sine 1 Îmi place și mă iubesc. Mă descurc cu blândețe și amabilitate. Totul este bine.

Tulburări senilice. Prejudiciul social. Gândire veche. Teama de a fi natural. Neagă totul modern. Îmi place și mă accept în orice vârstă. Fiecare moment al vieții este perfect.

Demența senilă (vezi de asemenea: boala Alzheimer). Reveniți la o copilărie sigură. Solicitați îngrijire și atenție. O varietate de control asupra mediului. Evadare din realitate. Eu sunt sub protecția lui Dumnezeu. Securitate. Lumea. Mintea Mondială se află în fiecare etapă a vieții.

Tetanus (vezi de asemenea: Tremor al maxilarului). Nevoia de a arunca furia, scapa de ganduri dureroase. Am lasat dragostea sa curga prin corpul meu. Curăță și vindecă fiecare celulă din corpul meu și emoțiile mele.

Picioare. Personalizați înțelegerea noastră despre noi înșine, despre viață și despre ceilalți. Am o înțelegere corectă a tuturor lucrurilor și vreau să se schimbe în timp. Nu mi-e teamă de nimic.

Îmbinări (vezi și: artrită, cot, genunchi, umeri). Simbolizați schimbarea direcției în viață și ușurința acestor modificări. Schimb eu cu ușurință foarte mult în viața mea. Sunt îndrumat, deci mă mișc mereu în direcția cea bună.

Umeri Sutul (vezi și: Umerii, curbură spinării). Aduceți greutatea vieții. Hopelessness și neajutorare. Stau drept si ma simt liber. Îmi place și mă apreciez. Viața mea se îmbunătățește în fiecare zi.

Ochii uscați. O privire înfuriată. Vedeți lumea cu dragoste. Iertarea preferă moartea. Urăște și disprețuiește. Iartă-mă de bună voie. De acum înainte, viața este în câmpul meu de vedere. Mă uit la lume cu simpatie și înțelegere.

Erupție (vezi și: Urticaria). Iritație din cauza sosirii târzii. La fel și copiii, care doresc să atragă atenția. Îmi place și mă apreciez. Sunt în armonie cu viața.

Tiki, crampe. Frica. Te teme că cineva te privește. Accept tot ce se întâmplă în viață. Nimic nu mă amenință. Totul este bine.

Intestin gros. Atașamentul la trecut. Teama de a se despărți de el. Mă despart ușor de ceea ce nu mai am nevoie. Trecutul este în trecut, sunt liber.

Amigdalită. Frica. Emoții deprimate. Lipsa libertății creative. Mă bucur în mod liber de beneficiile pe care mi le oferă viața. Sunt un dirijor al ideilor divine. Sunt în armonie cu mine și cu mediul.

Greață. Frica. Respingerea ideilor sau circumstanțelor. Nu mi-e teamă de nimic. Cred că viața mă va aduce numai bine.

Tuberculoza. Cauza epuizării este egoismul. Proprietarul. Gânduri vulgare. Razbunator. Îmi place și mă prețuiesc, așa că creez o lume plină de bucurie și pace în care voi trăi.

Accidentări (vezi și: Tăi). Furie pentru tine. Sentimentul de vinovăție Îmi scot mânia într-un mod neagresiv. Îmi place și mă apreciez.

Trismusul tibiei (vezi și: Tetanus). Anger. Dorința de a ține totul sub control. Refuzul de a exprima sentimente. Am încredere în viață. Pot să întreb cu ușurință ce vreau. Viața răspunde solicitărilor mele.

Acnee (negru). Lumini mici de furie. Mi-am pus gândurile în ordine. Sunt calm.

Îngroșarea nodulară. Încercare pentru sine, confuzie, mândrie limitată în legătură cu o carieră nereușită. Scap de stereotipurile mentale care îmi inhibă creșterea. Acum am succes.

Bites: Frica. Insecuritate față de orice condamnare. Mă iert și mă iubesc în fiecare zi din ce în ce mai mult.

Animale de companie. Furia se aprinse. Nevoia de a te pedepsi. Sunt liber.

Înțepături de insecte. Vinovăție, care se naște din cauza puilor. Eram liber de iritare. Totul este bine.

Uretra. Supărat emoții. Senzație de umilință. Taxe. Sunt doar senzații în viața mea.

Oboseala. Toți noii se întâlnesc cu baionete, dor. Atitudine indiferentă față de ceea ce faceți. Sunt entuziasmat de viață. Sunt plin de energie.

Ureche. Este întruchiparea abilității de a auzi. Ascult cu dragoste.

Fibrom și chist (vezi și: boli ginecologice). Bucurați-vă de resentimentele provocate de partenerul dvs. O lovitură pentru femeia "I." Mă despart de stereotipul format din aceste experiențe. În viața mea, pe care o creez, există un loc numai pentru bine.

Flebita. Furie și confuzie. Acuzații împotriva altora pentru interdicții și lipsă de bucurie în viață. Bucuria se răspândește prin corpul meu și sunt în armonie cu viața.

Frigiditate. Frica. Negarea plăcerii. Încrederea că sexul este ceva rău. Parteneri inatenenți. Teama de tatăl. Nu mi-e teamă să-mi aduc plăcere corpului meu. Sunt fericit că sunt o femeie.

Cholecistita (vezi: Cholelitiaza).

Sforăitul. Nevoia de a face parte din stereotipurile vechi. Sunt eliberat de toate gândurile care nu aduc dragoste și bucurie. Mă mut din trecut într-un cadou nou și plin de viață.

Bolile cronice. Nevoie de a te schimba. Teama de viitor. Sentimentul de pericol. Vreau să schimb și să se dezvolte. Creez un nou viitor sigur.

Celulitei. Furia ascunsă. Autoflagelare. Iartă-i pe alții. Mă iert. Sunt liber să iubesc și să mă bucur de viață.

Cerebral paralizie (vezi de asemenea: Paralizie). Dorința de a uni familia cu dragoste. Fac totul pentru a crea o familie prietenoasă și iubitoare. Totul este bine.

Leziuni maxilo-faciale (articulații temporomandibulare). Anger. Sfidarea. Dorința de răzbunare. Vreau să schimb stereotipul care ma adus în acest stat. Îmi place și mă apreciez. Sunt în siguranță.

Scabie. Incapacitatea de a gândi independent. Sentimentul că te urci în suflet. Eu sunt personificarea unei vieți pline de dragoste și bucurie. Sunt independent.

Senzație de corp străin în gât (globul isteric). Frica. Neîncrederea în viață. Sunt în siguranță. Cred că viața este bună pentru mine. Mă exprim în mod liber și bucuros.

Gât (coloana vertebrală a colului uterin). Varianta de flexibilitate. Să vedem totul. Sunt în ton cu viața.

Glanda tiroidă (vezi și: Goiter). Umilire. "N-am reușit niciodată să fac ceea ce mi-a plăcut. Când va veni rândul meu? "Eu nu acord atenția interdicțiilor și mă exprim liber și creativ.

Eczeme. Pronunțate antagonism. Turbulente de gânduri. Armonia și pacea, dragostea și bucuria mă înconjoară și trăiesc în mine. Sunt în siguranță și sub grijă.

Emfizemul. Teama de viață. Se pare că nu este demn să trăiești. Odată ce m-am născut, am dreptul să trăiesc o viață plină și liberă. Îmi place viața. Mă iubesc.

Endometrioza. Incertitudine, dezamăgire și confuzie. În loc să vă iubiți, iubiți dulciurile. Vina totul asupra ta. Sunt puternic și de dorit. Cât de frumoasă este să fii femeie! Mă iubesc. Sunt mulțumit.

Enuresis. Teama de părinți, de obicei tată. Mă uit la copil cu dragoste, simpatie și înțelegere. Totul este bine.

Epilepsie. Sentimentul că sunteți urmărit. Dezamăgirea de a trăi. Lupta internă permanentă. Orice acțiune este violența împotriva sine. Văd viața nesfârșită și plină de bucurie. Voi trăi pentru totdeauna, cu bucurie și în armonie cu mine.

Feselor. Personalizați alimentarea. Gâtul fals - pierderea puterii. Eu folosesc puterea mea cu înțelepciune. Sunt puternic. Nu mi-e teamă de nimic. Totul este bine.

Un ulcer gastric (vezi de asemenea: Pirozis, Boli ale stomacului, Ulcer). Frica. Încredere care nu este suficient de bună. Anxietate, anxietate, pe care probabil nu vă place. Îmi place și mă apreciez. Sunt în armonie cu mine. Sunt frumoasă.

Peptic ulcer. Constrânge-te mereu, nu-ți lăsa să vorbești. Vina totul asupra ta. Văd numai evenimente pline de bucurie în lumea mea iubitoare.

Ulcere (vezi de asemenea: Arsuri la stomac, ulcer gastric, Boli ale stomacului). Frica. Ești convins că nu ești destul de bun. Ce vă strică? Îmi place și mă apreciez. Sunt în armonie cu lumea. Totul este bine.

Limbă. Cu ea, gustați bucuriile vieții. Îmi place bogăția vieții.

Testicule. Baza bărbăției, masculinitatea. Sunt fericit să fiu bărbat.

Ovarele. Locul nașterii vieții. De la naștere, viața mea este echilibrată.

Orz. (vezi și: Boli oculare) Uită-te la lumea cu un aspect furios. Fii supărat pe cineva. Am decis să vă uit la toată lumea cu dragoste și bucurie.

VARIETATEA CURBATURII DE SPIN

Boli / Cauze posibile / Stereotipul de gândire nou

1 w. p. Frica. Confuzie, scăpare din viață. Nu se simte bine, "Ce vor spune vecinii?". Sunt concentrat, calm și echilibrat. Comportamentul meu este în armonie cu universul și "eu". Totul este bine.

2 w. n. Negarea înțelepciunii. Renunțarea la cunoaștere și înțelegere. Indecizie. Sfidarea și acuzațiile. Conflicte cu viața. Negarea spiritualității în ceilalți. Reprezent un singur întreg cu Universul și viața. Nu mi-e frică să învăț lucruri noi și să se dezvolte.

3 w. p. Nu atitudine indiferentă față de comentariile altor persoane. Sentimentul de vinovăție Sacrificiu. O luptă agonizantă cu "dvs." Lăcomia dorințelor în lipsa oportunităților. Sunt responsabil numai pentru mine și mă bucur că sunt cine sunt. Eu conduc tot ce-mi asum.

4 w. p. Sentimente de vinovatie. Mânia reprimată constant. Amărăciune. Răsfățați sentimentele Înghițiți lacrimi. Mă încadrez bine în realitate. Mă pot bucura de viață chiar acum.

5 w. p. Teama să pățești ridicol, să experimentezi umilința. Incapacitatea de a se exprima. Respingerea atitudinii binevoitoare a altora. Obiceiul de a lua totul pe umeri. Comunicau cu oamenii fără probleme - este binele meu. M-am despărțit. Știu cu ce - cu visul imposibil. Sunt iubit și nu mă sperii.

6 w. p. Prea multă responsabilitate. Dorința de a rezolva problemele altor persoane. Rezistența. Incapatanarea. Lipsa de flexibilitate. Lasă-i pe toți să trăiască cât de bine poate. Am grijă de mine. Eu umblu ușor prin viață.

7 w. p. Confuzie. Anger. Sentimentul neajutorat. Nu vă puteți întinde brațele altor persoane. Am dreptul să fiu eu însumi. Iertesc toate insultele trecutului. Îmi cunosc valoarea. Comunic cu ceilalți cu dragoste.

1 vertebră toracică. Teama de viață o mulțime de probleme. Incertitudine în abilitățile lor. Dorința de a se ascunde. Accept viata si o percep usor. Sunt bine.

2 g. Frica, durere și resentimente. Nevoia de a simți. Inima "îmbrăcată în armură. Inima mea poate ierta. Sunt eliberat de temerile mele și nu mă tem să mă iubesc. Scopul meu este armonie interioară.

3 g. Chaos în gânduri. Adancimi vechi vechi. Incapacitatea de a comunica. Iartă-mă pe toată lumea. Mă iert. Mă prețuiesc.

4 p. Amărăciune. Prejudecă altora: "Ele sunt întotdeauna greșite." Cenzura. Am descoperit darul de iertare în mine și nu am o jigă împotriva nimănui.

5, p. Reluarea pentru a da drumul emoțiilor. Sentimente deprimate. Rage, furie. Trec prin toate evenimentele. Vreau să trăiesc. Totul este bine.

6 p. Atitudine neliniștită față de viață. Excesive emoții negative. Teama de viitor. Sentimentul constant de anxietate. Cred că viața îmi va întoarce fața. Nu mi-e teamă să mă iubesc.

7 w. n. Durere constantă. Respingerea bucuriilor vieții. Mă forțez să mă relaxez. Am lasat bucurie in viata mea.

8, p. Ghinionul ca o obsesie. Rezistența internă la bine. Sunt deschis la bine. Toată lumea mă iubește și mă sprijină.

9 p. Sentiment constant al trădării vieții. "Vina totul în jur". Mentalitatea victimei. Am puterea. Spun cu plăcere întregii lumi că îmi creez propria lume.

10 p. Nevoia de a-și asuma responsabilitatea. Nevoia de a te simți ca o victimă. Vina toata lumea, cu exceptia ta. Sunt deschis la bucurie și dragoste, pe care le dau cu ușurință altora și le accept ușor.

11 g. n. Stima de sine scazuta. Teama de a intra în relații cu oamenii. Sunt frumoasă, pot iubi și aprecia. Sunt mândru de mine.

1 vertebră lombară Un vis de dragoste și de nevoia de singurătate. Incertitudinea. Nimic nu ma ameninta, toata lumea ma iubeste si ma sustine.

2 pp Imersiune în insultele copilariei. Disperarea. Am crescut în interdicții părinților și trăiesc pentru mine. E timpul meu.

3 p. Crime sexuale. Sentimentul de vinovăție Urăște-te. Îmi iau rămas bun de la trecutul meu și scap de el. Sunt liber. Sunt încântat de sexualitatea și trupul meu. Locuiesc în siguranță și dragoste.

4 pp Refuzul de la bucuriile carnale. Instabilitate financiară. Teama de promovare. Senzația de neajutorare proprie. Ma iubesc asa cum sunt eu. Mă bazez pe puterea mea. Sunt încredere mereu și în totul.

5 pp. Îndoială de sine. Dificultăți în comunicare. Anger. Incapacitatea de a te distra. Viața bună este meritul meu. Sunt gata să întreb și să primesc ceea ce am nevoie cu bucurie și plăcere.

Sacrum. Impotență. Furia nerezonabilă. Sunt pentru mine putere și autoritate. Mă despart de trecut. Încep să mă bucur de viață acum.

Coccisul. Nu în ton cu mine. Vina totul asupra ta. Savurați nemulțumirile vechi. Voi atinge un echilibru în viață dacă voi deveni mai iubitor. Trăiesc astăzi și mă iubesc pentru cine sunt.

http://vadimkurkin.com/blog/biblioteka-psikhologii/tablitsa-luizy-khey-bolezni-i-ikh-psikhologicheskie-prichiny/
Mai Multe Articole Despre Alergeni