Nu există alergii!

Compoziția picăturilor nazale Tizin diferă în concentrația compusului medicamentos activ în funcție de tipul medicamentului.

În 1 ml. picături nazale (concentrație 0,1%) conțin 1 mg. Clorhidrat de tetrizolină și, în plus, asemenea componente auxiliare ca: ulei de parfum, clorură de benzalconiu, alcool benzilic, edetat disodic, acid clorhidric, citrat de sodiu, sorbitol, trihidroxistearat de polioxietilen glicerol 40, apă, sorbitol și metil hidroxipropilceluloză.

În 1 ml. copilul Tizina (concentrație 0,05%) conține, de asemenea, 1 mg. compușii medicamentoși și similare cu forma de mai sus a componentelor auxiliare medicamentoase.

Picăturile nazale sunt un lichid transparent, incolor, incolor, care este produs în sticle specializate pentru picături din sticlă întunecată, cu un volum nominal de 10 ml. Un pachet de Tizin conține numai o sticlă de picături nazale.

Tizina aparține grupului de medicamente care afectează receptorii alfa-adrenergici și au capacități anti-edeme și vasoconstrictoare.

Farmacodinamică și farmacocinetică

Când se utilizează Tizin, picăturile îngustă arteriolele mici din pasajele nazale, eliminând în același timp umflarea țesuturilor mucoase și reducând secreția. De regulă, efectul utilizării medicamentului are loc într-un minut după utilizare și durează maximum 8 ore. Este de remarcat că aceste picături nazale nu sunt aproape absorbite.

Indicații pentru utilizare

Acest medicament este indicat pentru utilizare pentru sinuzită, rinită, faringită, precum și pentru febra fanului. În plus, picăturile nazale Tizin au fost utilizate ca un instrument pregătitor înainte de manipularea diagnosticului sau terapeutic pentru a elimina umflarea țesuturilor mucoase ale pasajele nazale și nazofaringe.

Contraindicații la utilizarea medicamentului sunt glaucomul cu închidere în unghi, rinita uscată și hipersensibilitatea. Merită să ne amintim că există limite de vârstă pentru aceste picături nazale. Pentru tratamentul copiilor sub vârsta de 2 ani nu trebuie să se utilizeze medicamentul, concentrația compusului activ care atinge 0,05%. Pentru pacienții cu vârsta sub 6 ani, forma adultă de Tizin este contraindicată, adică picături de 0,1%.

Cu precauție deosebită, acest medicament trebuie utilizat în tratamentul bolnavilor care suferă de boli cum ar fi: boala coronariană, hipertensiunea arterială, anevrismul, aritmia, feocromocitomul, diabetul, hipertiroidismul și anumite alte afecțiuni cardiovasculare și tulburări metabolice.

Ca urmare a nerespectării recomandărilor privind utilizarea medicamentului, astfel de efecte secundare pot apărea ca: arsură, roșeață, utilizare prelungită, umflarea țesuturilor mucoase ale pasajelor nazale, tremor, palpitații, transpirații, dureri de cap, slăbiciune și tensiune arterială.

Instrucțiuni de utilizare Tizina (metoda și dozajul)

Conform instrucțiunilor privind Tizin, picăturile nazale sunt utilizate intranazal, adică îngropat în pasajele nazale cu o poziție ușor înclinată a capului. Pacienții adulți și copiii în vârstă de 6 ani și peste se recomandă să insufle 2 sau 4 picături de medicament în fiecare nară la o concentrație de 0,1%.

Tizina pentru copii, cu o concentrație de 0,05%, este utilizată în tratamentul copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani, într-o doză de 2-3 picături. În timpul sarcinii, Tizin este utilizat dacă beneficiul intenționat este substanțial mai mare decât cel rău. Picăturile nazale nu trebuie utilizate mai mult de o dată la fiecare 4 ore.

De regulă, medicamentul are un efect de lungă durată, deci este suficient să îl folosiți rar. Trebuie reținut faptul că durata maximă a tratamentului medicamentos nu trebuie să depășească 5 zile - pentru pacienții adulți și 3 zile - pentru copii.
Deși utilizarea picăturilor înainte de culcare este considerată o măsură eficientă pentru a elimina congestia nazală peste noapte, medicamentul poate provoca insomnie deoarece afectează sistemul nervos uman.

Tratamentul repetat cu Tizin poate fi prescris câteva zile după tratamentul terapeutic anterior.

Cu o supradoză de Tizin, apar simptome cum ar fi cianoza, pupilele dilatate, convulsii, greață, febră, aritmie, hipertensiune arterială, tahicardie, edem pulmonar, insuficiență mentală și respiratorie, stop cardiac.

Tizin nu trebuie utilizat în asociere cu antidepresive din seria triciclică, precum și cu inhibitori de monoaminooxidază, deoarece o astfel de combinație poate avea un efect vasoconstrictor asupra corpului uman și, în plus, afectează tensiunea arterială.

Aceste picături nazale pot fi achiziționate la o farmacie fără prescripție medicală.

Tizina nu trebuie ținută la îndemâna copiilor la o temperatură care să nu depășească 25 ° C.

Deoarece acest medicament poate determina apariția tulburărilor vizuale, în timpul utilizării sale este necesar să se abțină de la activitățile care sunt asociate cu necesitatea de concentrare și de viteză de reacție, de exemplu, conducerea unei mașini sau lucrul cu mașini și mecanisme care pot pune viața în pericol.

Analoguri TizinaCovers pe cod ATC Nivelul 4:

Principalele analogi ale picăturilor nazale Tizin includ Vizin, Montevisin, Tetrizolin, VisOptik, Berberil și Octilia.

Tizina în timpul sarcinii și alăptării

Multe femei se întreabă dacă Tizin poate fi utilizat ca picături nazale în timpul sarcinii și alăptării. În conformitate cu instrucțiunile, medicamentul poate fi utilizat de către mamele însărcinate și care alăptează doar dacă beneficiul prevăzut este substanțial mai mare decât prejudiciul potențial.

Mulți oameni cred că tizina pentru copii poate fi utilizată fără teamă în timpul sarcinii și alăptării, dar nu este așa, deoarece utilizarea ambelor forme de medicament poate provoca efecte secundare care pot pune viața în pericol atât pentru mamă, cât și pentru copil.

Tezin pentru copii

Pentru copii, aceste picături nazale nu sunt contraindicate, sub rezerva respectării tuturor recomandărilor. Recenzile picăturilor nazale pentru copii sunt în mare parte pozitive. Prețul mediu al acestui tip de droguri, de regulă, nu depășește 110 ruble.

Tizine Recenzii

Pacienții care utilizează acest medicament, părăsesc, de regulă, recenzii pozitive despre Tizin și atât soiurile pediatrice cât și cele adulte ale picăturilor nazale. Mulți părinți notează eficacitatea medicamentului pentru copii.

Preț Tizina, unde să cumpărați

Prețul Tizinei depinde în primul rând de tipul de medicament (pentru copii sau adulți). Prețul mediu al picăturilor din nasul Tizin variază de la 90 la 120 de ruble.

Copiii consumă aproximativ 100-110 ruble.

 • Farmacie online RusiaRussia
 • Farmaciile online din UcrainaUkraine
 • Farmacie online KazahstanKazahstan

WER.RU

Naphthyzinum picături 0,1% 20 ml Reînnoire

Tizin Expert Spray 0,1% 10 ml

Tezin Classic Spray 0,1% 10 ml Johnson Johnson

Naftizinul picături 0,1% 15 mlLecco

Naphthyzinum picături 0,05% 10 ml Reînnoire

ZdravZona

Tizin Xylo spray nazal 0.05% 10ml

Tezin Xylo spray nazal 0,1% 10ml

Naftizină 0,05% picături nazale 10ml flacon-droper Lekko FF ZAO

Tezin Xylo Bio 0,1% spray nazal 10ml

Naftizină 0,05% picături nazale flacon de picături de 15 ml Farmacie Slavic Ltd.

Farmacie IFC

Tizin XyloJohnson Johnson Consumer France S.A.S., Franța

Tizin Xylo BIOUrsapharm Arzneimittel GmbH, Germania

Tizin AlergiJanssen Pharmaceutica, Belgia

Naphthyzin, PFK CJSC Update, Rusia

Naphthyzin, PFK CJSC Update, Rusia

Apteka24

NaftizinPharmak (Ucraina, Kiev)

NaftizinPharmak (Ucraina, Kiev)

NaftizinPharmak (Ucraina, Kiev)

Tizin Xylo Spray 0.05% 10ml Gedeke AG (Germania)

PaniApteka

Soluție de naftizinc 0,05% 10 ml Pharmac

Soluție de naftizinc 0,05% 10 ml Pharmac

Soluție de naftizinc 0,05% 10 ml Pharmac

Soluție de naftizinc 0,05% 10 ml Pharmac

Spray de Tizin Xylo 0,1% 10ml Mac Neil

BIOSFEREI

Tizin 0,05% 10 ml spray naz.doz. dets.Famar Orlean (Franța)

Naphthyzinum 0.05% picătură de 10 ml numit. sticlă. Flak.Farmak (Ucraina)

Naftizin 0,1% picătură de 10 ml numit. p / e flak.Farmak (Ucraina)

Tizin 0,1% 10 ml pulverizator nazal Famar Orlean (Franța)

Naftizină 0,05% 10 ml picături naz.Rauan (Kazahstan)

ATENȚIE! Informațiile despre droguri pe site sunt o referință și rezumat, colectate din surse disponibile publicului și nu pot servi drept bază pentru luarea deciziilor cu privire la utilizarea drogurilor pe parcursul tratamentului. Înainte de a utiliza medicamentul Tizin, asigurați-vă că vă consultați cu medicul dumneavoastră.

În acest articol, puteți citi instrucțiunile de utilizare a medicamentului Tizin. Prezentate recenzii ale vizitatorilor site-ului - consumatorii acestui medicament, precum și opiniile specialiștilor medicali privind utilizarea Tizin în practica lor. O cerere mare de a vă adăuga mai activ feedbackul asupra medicamentului: medicamentul a ajutat sau nu a ajutat la scăderea bolii, ce complicații și reacții adverse au fost observate, care nu au fost menționate de către producător în adnotare. Analogi ai Tizinei în prezența analogilor structurali disponibili. Utilizați pentru tratamentul rinitei la adulți, copii, precum și în timpul sarcinii și alăptării. Compoziția medicamentului.

Tizin - simpatomimetic. Atunci când este aplicat local, produce un efect vasoconstrictor, care se dezvoltă după câteva minute și persistă mult timp.

Tizin Xylo Bio este un medicament vasoconstrictor pentru utilizare locală în practica ORL. Xilometazolina (derivatul de imidazol) - medicina alfa-adrenergică, constrictează vasele de sânge ale mucoasei nazale, eliminând edemul și hiperemia membranei mucoase. Reduce respirația nazală la rinită. Acidul hialuronic, care face parte din medicament, are efect hidratant atunci când este utilizat în medicamente nazale datorită capacității de a menține membranele mucoase într-o stare umedă și creează condiții optime pentru procesele de recuperare.

Acțiunea se dezvoltă de obicei în 5-10 minute.

structură

Tetrizolin + excipienți (Tezin).

Clorhidrat de xilometazolină + excipienți (Xylo și Xylo Biot).

Farmacocinetica

Atunci când se aplică local, absorbția sistemică este scăzută.

mărturie

 • ușoară iritare a ochilor;
 • mâncărime, umflare și hiperemie ale conjunctivului;
 • ardere, rupere, injectări de sclera cauzate de factori chimici și fizici (praf, cosmetice, înot în apă clorată, acțiunea luminii puternice);
 • alergie conjunctivită;
 • pentru a reduce umflarea membranei mucoase nazofaringe și secreții în rinita alergică acută, boala respiratorie acută cu rinită, sinuzită, polinoză, otitis media;
 • pregătirea pacienților pentru manipularea diagnosticului în pasajele nazale.

Forme de eliberare

Spray nazal 0,05% și 0,1% (Tizin Xylo și Xylo Biot).

Instrucțiuni de utilizare și metodă de utilizare

Tizin Xylo și Biot sub formă de spray nazal de 0,05% sunt prescrise pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani, 1 doză în fiecare pasaj nazal de 1-2 ori pe zi.

Tizin Xylo și Biot sub formă de spray nazal 0,1% sunt prescrise pentru adulți și copii cu vârsta peste 6 ani, cu o doză în fiecare pasaj nazal de 3 ori pe zi.

Doza depinde de sensibilitatea individuală a pacientului și de efectul clinic.

Nu utilizați medicamentul mai mult de 5-7 zile fără recomandarea medicului.

După terminarea tratamentului, medicamentul poate fi reaprobat numai după câteva zile.

Durata medicamentului la copii este determinată de medic.

Regulile de utilizare a medicamentului

Scoateți capacul de protecție. Înainte de prima utilizare, ar trebui să apăsați butonul de pulverizare de mai multe ori până când apare un nor uniform de "ceață". Sticla este gata de utilizare. La aplicarea este necesar să apăsați o dată. Medicamentul inhalează prin nas. Dacă este posibil, mențineți sticla de pulverizare în poziție verticală. Nu pulverizați orizontal sau în jos. După utilizare, închideți flaconul cu un capac.

Efecte secundare

 • iritarea ușoară tranzitorie a cavității nazale (arsură) la persoanele sensibile;
 • strănut;
 • creșterea umflării mucoasei nazale (hiperemie reactivă);
 • dureri de cap;
 • insomnie;
 • insuficiență vizuală;
 • oboseală și depresie (cu utilizare prelungită în doze mari);
 • palpitații;
 • tahicardie;
 • aritmie;
 • creșterea tensiunii arteriale.

Contraindicații

 • utilizarea simultană a inhibitorilor MAO sau a altor medicamente care măresc tensiunea arterială;
 • tahicardie;
 • glaucom;
 • rinită atrofică;
 • intervenția chirurgicală asupra meningelor (în istorie);
 • hipertiroidism;
 • pacienți cu boli cardiovasculare severe (de exemplu, boli cardiace ischemice (inclusiv angina), tahicardie, hipertensiune arterială, ateroscleroză severă);
 • pacienții cu intervenții chirurgicale la meningele din istorie;
 • vârsta copiilor până la 6 ani (pentru spray nazal 0,1%);
 • vârsta copiilor până la 2 ani (pentru spray nazal 0,05%);
 • hipersensibilitate la oricare dintre componentele medicamentului.

Utilizare în timpul sarcinii și alăptării

Xylometazoline nu trebuie utilizat în timpul sarcinii, deoarece efectele asupra fătului în studiile clinice nu au fost studiate.

Medicamentul nu trebuie utilizat în timpul alăptării, deoarece Nu se cunoaște dacă substanța activă este excretată în laptele matern.

Instrucțiuni speciale

Utilizarea prelungită și supradozajul de simpatomimetice care au un efect decongestionant pot duce la hiperemie reactivă a mucoasei nazale. Ca urmare, există dificultăți în respirația nazală, ceea ce duce la faptul că pacientul începe să utilizeze medicamentul din nou sau chiar în mod constant. Acest lucru poate duce la edeme cronice (rinită medicală) și, eventual, chiar la atrofia mucoasei nazale (ozena).

În cazuri mai ușoare, pentru a îmbunătăți starea pacientului, puteți opri mai întâi introducerea simpaticomimetic într-un pasaj nazal și după reducerea reclamațiilor continuați să-l introduceți într-un alt pasaj nazal pentru a oferi parțial respirație nazală.

Pacientul trebuie informat că dacă medicamentul a devenit inutilizabil sau a expirat, nu ar trebui să-l aruncați în apele uzate sau pe stradă. Este necesar să puneți medicamentul în pungă și să-l puneți în coșul de gunoi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului înconjurător.

Influența asupra capacității de a conduce vehiculele de transport și mecanismele de control

Dacă tratamentul pe termen lung sau utilizarea medicamentului în doze mai mari nu poate exclude posibilitatea efectelor sale sistemice asupra sistemului cardiovascular. În astfel de cazuri, capacitatea de a conduce vehicule și de a folosi tehnica poate fi afectată.

Interacțiuni medicamentoase

Utilizarea simultană a inhibitorilor MAO, cum ar fi trancilcipromina sau antidepresivele triciclice, poate duce la o creștere a tensiunii arteriale datorată efectelor cardiovasculare ale acestor substanțe.

Analogi ai medicamentului Tizin

Analogi structurali ai substanței active:

 • Berberil H;
 • Vizin;
 • Vizin Classic;
 • VizOptik;
 • Montevizin;
 • Octil.

Analogi privind efectul terapeutic (mijloace pentru tratamentul rinitei):

 • 4 Wei;
 • ALIS;
 • Aqua Maris;
 • Aqualore baby;
 • Standardele Aqualor;
 • Artromaks;
 • Complexul de aspirină;
 • bioparoks;
 • Vibrocil;
 • galazolin;
 • Glikodin;
 • Grippostad Reno;
 • Gripa și gripă;
 • Derinat;
 • Tylenol pentru copii pentru răceli;
 • Pentru transport;
 • Izofra;
 • INSTI;
 • Inflyunet;
 • Koldakt;
 • Koldar;
 • Coldrex MaxGripp;
 • Korizaliya;
 • xilen;
 • Xilometazolină;
 • ksimelin;
 • Libexin Muko;
 • Lordestin;
 • Marimer;
 • Mentoklar;
 • Morenazal;
 • Nazivin;
 • Nazol;
 • Noksprey;
 • Pinosol;
 • Prostudoks;
 • Rinzasip cu vitamina C;
 • Rinonorm;
 • Rinopront;
 • Rinofluimutsil;
 • Romazulan;
 • Sanorin;
 • Snoop;
 • Suprastineks;
 • Tizin Xylo;
 • Tizin Xylo Bio;
 • Toff plus;
 • Umckalor;
 • Faria;
 • Farmazolin;
 • Ferveks spray de la o frig;
 • Fiziomer spray nazal;
 • Fluifort;
 • Flyuditek;
 • Flucoldex H;
 • Fugentin;
 • Humer;
 • Erdomed;
 • Erespal;
 • Euphorbium.

În absența analogilor medicamentului cu substanța activă, puteți face clic pe link-urile de mai jos pentru bolile de la care medicamentul corespunzător ajută și văd analogii disponibili cu privire la efectele terapeutice.

Copiii sunt supuși diferitelor tipuri de boli respiratorii. Un rol important îl joacă alegerea remedierii, care se ocupă cu rinita, ruperea ochilor (în timpul reacțiilor alergice), care este în mod necesar potrivită pentru copii. Unul dintre aceste medicamente este spray-ul Tizin Xylo Bio. Acest medicament este aprobat pentru utilizare de către copii după doi ani. De asemenea, copiii pot primi Tizin regulat pentru adulți, dar numai după vârsta de șase ani.

Medicamentul are mai multe avantaje, sigur pentru pacienții tineri, nu produce efecte secundare. Părinții tineri ar trebui să studieze cu atenție instrucțiunile pentru instrument, să o urmărească imaculat. Înainte de a consulta medicul pediatru, aflați toate aspectele legate de medicație.

 • Proprietăți farmacologice
 • Forma eliberării și compoziția medicamentului
 • Indicații pentru utilizare
 • Contraindicații
 • Posibile efecte secundare
 • Instrucțiuni de utilizare și dozare
 • Costuri și condiții de depozitare
 • Analoguri ale medicamentului

Proprietăți farmacologice

Tizinul este un medicament sintetic destinat tratamentului bolilor oculare, afecțiunilor însoțite de edemul membranelor mucoase nazale. Medicamentul este aprobat pentru utilizare în patologiile infecțioase și alergice ale nazofaringianului. Instrumentul are un medicament vasoconstrictor, are un efect decongestionant, constricteaza vasele de sange in cavitatea nazala, faciliteaza respiratia nasului la rinita.

Doar câteva minute mai târziu, remediul începe să acționeze, efectul durează până la 8 ore, ceea ce implică un consum mai mic de medicamente. Pentru a obține un efect pozitiv pe termen lung, Tizin este utilizat sistematic, cu utilizare constantă, medicamentul are un efect sedativ central. De aceea, drogurile continuă să funcționeze noaptea, reutilizarea devine inutilă. Ridicați pentru miezuri forma dorită de medicamente, începeți cursul tratamentului imediat.

Forma eliberării și compoziția medicamentului

Tizina este produsă sub formă de spray cu aspect nazal transparent, cu miros slab specific, 0,05% și 0,1%. Picurele Tizin sunt similare cu spray-ul, au doar un singur tip de dozaj al ingredientului activ - 0,1%. Instrumentul este ambalat într-o sticlă de plastic, pulverizatorul are o duză specială de pulverizare, o duză de dozare.

Ambele forme de Tizin includ aceeași substanță activă, clorhidrat de xilometazolină. Este inclus în lista celor mai esențiale medicamente pentru a elimina umflarea membranelor nazale. Drogurile bazate pe aceasta constrâng rapid vasele de sânge, facilitează respirația nazală, sunt utilizate în mod activ în pediatrie.

Aflați despre cauzele și metodele de tratare a hematoamelor la nivelul capului la nou-născuți.

Care saltea este mai bine sa cumperi pentru un nou-nascut? Răspunsul este în acest articol.

În plus față de componenta principală, medicamentul include următoarele componente:

 • clorură de sodiu. Acționează ca solvent, deoarece este combinată cu multe componente ale drogurilor;
 • benzalconiu. Ea are un efect bactericid asupra diferitelor ciuperci, stafilococ, stafilococ, bacil piro-purulent, mucegai;
 • disodiu edetat. Ajută la eliminarea componentei active a medicamentului, datorită capacității sale de a forma compuși ionici cu anumite metale;
 • dihidrofosfat de sodiu dihidrat. Se utilizează pentru a normaliza fluidul secretor al membranelor mucoase la echilibrul optim de pH;
 • fosfat disodic dihidrat. Include toate efectele de mai sus, accelerează acțiunea componentei active, are un efect benefic asupra procesului de vindecare;
 • sorbitol. Îndeplinește rolul de dezintoxicare;
 • apă purificată. Acționează ca solvent din toate ingredientele disponibile.

Setul de elemente utile ale medicamentului are un efect complex, facilitează repede respirația nazală, face față bolilor oculare.

Indicații pentru utilizare

Tezin este bine tolerat de tinerii pacienți, din motive de siguranță, consultați un medic pediatru înainte de utilizare. Instrucțiunea către medicament recomandă folosirea Tizin pentru a elimina următoarele probleme:

 • rinită acută (nas curbat care însoțește infecții respiratorii acute sau infecții virale respiratorii acute, boli infecțioase);
 • pollinoză (reacție alergică cronică, care este cauzată de intoleranța individuală la polen);
 • sinuzita (o inflamație a sinusurilor paranazale, care a apărut pe fondul unei rinite netratate, datorită bolilor infecțioase complexe pe care copilul le-a suferit anterior, cum ar fi rujeola, gripa cu complicații);
 • conjunctivită, care este însoțită de umflături;
 • Medicamentul este prescris ca adjuvant al tratamentului general al otitei medii în forma acută, boala apare adesea la sugari.

Varietatea de aplicații se datorează faptului că medicamentul rezolvă probleme nazale, se confruntă cu boli oculare la copii. Este important să respectați cu strictețe instrucțiunile, să nu depășiți doza specificată.

Interesant de știut! Tizina este folosită nu numai ca agent terapeutic, ci și înainte de operație, în timpul diagnosticării bolilor oculare (picături), nasului (pulverizării).

Contraindicații

De droguri este, în cele mai multe cazuri bine tolerat, există unele contraindicații, a căror încălcare a impactului dramatic negativ asupra stării de sănătate a copilului.

Tizinul este interzis să se folosească în următoarele cazuri:

 • pentru pulverizare și picături cu doza de substanță activă - 0,1 este recomandat copiilor după șase ani;
 • 0,5% spray pentru spray este permis de la vârsta de doi ani;
 • în caz de hipersensibilitate la componentele individuale ale medicamentului, dacă există efecte negative, opriți imediat administrarea acestuia, consultați un medic;
 • Nu se recomandă combinarea medicamentului cu inhibitori MAO, alte medicamente care măresc tensiunea arterială;
 • feedback-ul privind perioada de lactație este mic, dar nu merită riscul. Femeile mamă trebuie să se abțină sau să se consulte cu furnizorul lor de servicii medicale înainte de a utiliza Tizin;
 • consultarea suplimentară este necesară pentru a vizita acei copii care au probleme cu ficatul, rinichii și diabetul.

Pentru a obține rezultatul dorit, tratați copilul sub supravegherea strictă a unui medic. Detectarea în timp util a efectelor secundare va salva copilul de la complicații, va ajuta pentru a face față rapid cu boala.

Posibile efecte secundare

Tezin pentru copii este bine tolerat, dar există comentarii ale părinților despre apariția efectelor nedorite după utilizarea medicamentului. Este important să cunoașteți efectele secundare, la cea mai mică deteriorare a stării copilului, consultați un medic:

 • parestezie. Starea este caracterizată de o senzație bruscă de furnicături, crawling, amorțeală la locul de utilizare a medicamentelor;
 • senzația de arsură, adesea un efect secundar se referă la membrana mucoasă a nasului, mai puțin frecvent - ochiul;
 • uscăciunea membranelor mucoase ale nasului (apare adesea pe fundalul utilizării necontrolate, prelungite sau frecvente a medicamentului);
 • hipersecreție. Procesul patologic este mai întâi caracterizat prin secreții abundente din cavitatea nazală, cu timpul când devin groase cu amestecuri de puroi, există semne de intoxicare a corpului;
 • medicina rinită este un nas curbat constant care apare pe fundalul unui aport special de medicament, se manifestă chiar și la o săptămână după terminarea utilizării pulverizării;
 • rinita uscata. Starea se caracterizează prin uscarea membranelor mucoase ale nasului, formarea de cruste pe acesta, congestia nazală constantă;
 • oboseală crescută a ochilor, senzație de uscăciune constantă.

Medicamentul are un număr de contraindicații și efecte secundare, din motive de securitate, părinților nu li se recomandă să încalce regulile stabilite, doza specifică.

Instrucțiuni de utilizare și dozare

Pentru ca eficacitatea medicamentului să fie ridicată, trebuie să respectați anumite indicații. Când se tratează bolile oculare, instrucțiunea recomandă folosirea medicamentului de 2-3 ori pe zi, îngropându-i copilului drept în sacul conjunctival. Sprayul trebuie injectat cu maxim trei doze în fiecare pasaj nazal, totul depinde de vârsta, greutatea și boala copilului.

Pentru copiii cu vârsta sub șase ani, nu se recomandă utilizarea medicamentului mai mult de patru ori pe zi, intervalul ar trebui să fie de cel puțin 4 ore. Pentru a evita consecințele negative, asigurați-vă că vă consultați cu un specialist, respectați cu strictețe doza indicată de aceștia.

Înainte de a utiliza pulverizatorul, asigurați-vă că agitați sticla, apăsați pulverizatorul de mai multe ori până când se formează un "țagle" normal, apoi introduceți capătul flaconului în cavitatea nazală a copilului. Apoi apăsați de câte ori doriți, țineți dispozitivul vertical, este interzisă utilizarea pulverizatorului atunci când sticla este poziționată în jos sau lateral. Pentru confort, lăsați copilul să-și încline ușor capul înapoi.

Ce este mai bine să alegi un cărucior pentru un nou-născut pentru iarnă? Avem răspunsul!

Despre beneficiile formulării laptelui acru Pat pentru bebeluși citiți în acest articol.

Pe pagina, aflați despre metodele de tratare a herpesului în gât la copii.

Un curs aproximativ de tratament nu este mai mare de șapte zile, cea mai bună opțiune este tratamentul timp de 4 zile. Doza aproximativă pentru copii este după cum urmează:

 • Tizina în doză de 0,05% este prescrisă într-o singură doză în fiecare pasaj nazal de până la două ori pe zi. Acest aspect se aplică copiilor sub șase ani;
 • pentru copiii cu vârsta cuprinsă între șase și doisprezece ani, Tizin este permis la o doză de 0,1%, o doză de trei ori pe zi.

Picăturile sunt prescrise conform aceleiași scheme, numai medicul se ocupă cu tratamentul cu ochi, doza exactă este indicată de medicul oculist pediatru sau medicul pediatru.

Costuri și condiții de depozitare

Prețul produsului Tizin Xylo Bio pentru copii la o doză de 0,05% este de aproximativ 180 de ruble pe pachet, un produs similar cu o doză de 0,1% fiind cu 10 ruble mai scumpe. Prețul picăturilor de Tizin variază între 140-160 ruble pe sticlă, în funcție de doza ingredientului activ. Costul este, de asemenea, influențat de orașul de cumpărare, lanțul de farmacie specific.

Se recomandă ca picăturile și instrucțiunile de pulverizare ale lui Tezin să fie păstrate la o temperatură care să nu depășească 25 de grade Celsius, termenul de valabilitate al medicamentelor să nu depășească 36 de luni. Se recomandă păstrarea unei flacoane deschise timp de aproximativ trei luni, după expirarea acestei perioade medicamentul nu trebuie utilizat.

Analoguri ale medicamentului

Industria farmacologică produce multe medicamente cu un efect clinic similar cu medicamentul. Dacă, din orice motiv, Tezin nu a fost potrivit pentru copilul dumneavoastră, înlocuiți-l cu un alt medicament. Analogii de droguri includ:

 • Noksprey;
 • Otrivin;
 • Zirtrek;
 • Nazol Baby;
 • Nasik;
 • Nasonex;
 • Dar-Sol și alții.

Înainte de a utiliza orice medicament, consultați-vă medicul, citiți cu atenție instrucțiunile.

Tezin pentru copii prezintă rezultate excelente, se confruntă rapid cu rinita, boli oculare de diverse etiologii. Un produs terapeutic universal este bine tolerat de corpul unui copil, rareori provocând efecte secundare. Principalul lucru este să rămânem la dozare, adesea să nu folosim agentul.

Mulți părinți au apreciat eficacitatea Tizinei pentru copii, încercați-o și tu. De droguri se descurcă perfect cu sarcina, elimină ușor cauzele bolii.

Număr de înregistrare:

Denumirea comercială: Tizin® (Tyzine®)

Denumire internațională non-proprietate: Tetrizoline

Forma de dozare: picături nazale; picături nazale pentru copii

structură

Ingredient activ: clorhidrat de tetrizolină.
1 ml de medicament Tizin 0,1% pentru adulți conține 1,0 mg de clorhidrat de tetrizolin.
1 ml de medicament Tizin 0,05% pentru copii conține 0,5 mg clorhidrat de tetrizolin.
Substanțe auxiliare:
sorbitol soluție 70% (non-cristalizabil), hipromeloza, alcool benzilic, citrat de sodiu, ulei de parfum (№25768), soluție de clorură de benzalconiu 17%, edetat disodic, acid clorhidric concentrat 37%, macrogol glitserilgidroksistearat (Sremophor 40) apă purificată.

Descriere: Un lichid limpede, incolor sau opalescent.

Proprietăți farmacologice

Grupa farmacoterapeutică: un agent anti-congestiv - un vasoconstrictor (adrenomimetic alfa).

Codul ATC: R01AA06.

farmacodinamie

Tetrizoline aparține grupului simpatomimetic și are un efect stimulativ direct asupra receptorilor alfa-adrenergici ai sistemului nervos simpatic. Cu toate acestea, efectul este puțin sau deloc asupra receptorilor beta-adrenergici. Ca amină simpatomimetică, medicamentul are efect vasoconstrictor și anti-edem atunci când vine în contact cu mucoasa nazală, ceea ce duce la îngustarea arterelor mici ale pasajelor nazale, scăderea umflării mucoasei nazale și scăderea secreției.
Efectul vasoconstrictor și reducerea edemului mucoasei sub influența tetrizolinei începe aproximativ 1 minut după administrarea topică a medicamentului și durează 4-8 ore.

Farmacocinetica

Atunci când se aplică local și după recomandările privind utilizarea medicamentului, absorbția tetrizolinei nu apare practic.

Indicații pentru utilizare

Pentru a reduce umflarea mucoasei nazale la pacienții care suferă de rinită, faringită, sinuzită, febră de fân, precum și pentru a reduce umflarea mucoasei nazale, dacă este necesar, pentru măsuri de diagnostic și terapeutice.

Contraindicații

 • Hipersensibilitate la oricare dintre componentele medicamentului;
 • rinita uscată;
 • închiderea glaucomului;
 • Tizin 0,1% pentru adulți este contraindicat la copiii sub 6 ani;
 • Tizin 0,05% pentru copii este contraindicat la copiii sub 2 ani.

Cu grija

La pacienții cu boli cardiovasculare severe (de exemplu, boală coronariană (CHD), hipertensiune arterială, aritmie, anevrism, feocromocitom), tulburări metabolice (de exemplu hipertiroidism, diabet) și la pacienții care iau inhibitori MAO sau alte medicamente care măresc tensiunea arterială Tezin poate fi utilizat numai după o comparație atentă a posibilelor beneficii și riscuri pentru pacient.

Sarcina și alăptarea

Deoarece există un risc de efecte secundare sistemice (în principal efect vasoconstrictor), utilizarea medicamentului în timpul sarcinii și alăptării este posibilă numai după o comparație detaliată a beneficiilor potențiale mamei și riscul pentru făt (copilul).

Dozare și administrare

Tizina nasului scade cu 0,1% pentru adulti
Dacă nu există alte prescripții, adulții și copiii cu vârsta peste 6 ani sunt prescrise cu 2-4 picături de medicament în fiecare nară de 3-5 ori pe zi.

Tizin picături în nas 0.05% pentru copii
Dacă nu există alte prescripții, 2-3 picături de medicament din fiecare nară, de 3-4 ori pe zi, sunt prescrise copiilor cu vârste între 2 și 6 ani.

Tizina nu trebuie utilizată mai mult de 1 dată în 4 ore.
De regulă, utilizarea mai rară a medicamentului este suficientă, deoarece în cele mai multe cazuri, medicamentul are un efect de lungă durată (adesea până la 8 ore). O singură utilizare a medicamentului la culcare ușurează congestia nazală pe întreaga noapte, dar poate provoca insomnie datorită efectelor tetrizolinei asupra sistemului nervos central.
Tizin poate fi folosit pentru o perioadă scurtă de timp. Durata tratamentului nu trebuie să depășească 5 zile pentru adulți și nu mai mult de 3 zile pentru copii. Re-drogul poate fi prescris doar după câteva zile.

Efecte secundare

Hiperremia reactivă, senzația de arsură a mucoasei, edemul cronologic al mucoasei nazale și utilizarea prelungită a medicamentului, uneori un efect sistemic (bătăi de inimă, dureri de cap, insomnie, tremor, slăbiciune, transpirație, hipertensiune arterială, greață, reacții alergice).
Utilizarea prea frecventă sau prelungită (mai mult de 5-7 zile) a tetrizolinei, precum și utilizarea medicamentului în doze mari pot conduce la o senzație de arsură și la uscăciune a mucoasei nazale, precum și la dezvoltarea edemului reactiv și a rinitei.
Utilizarea prelungită a derivaților de imidazol poate avea un efect dăunător asupra mucoasei, inhibând activitatea epiteliului ciliar. Deteriorarea ireversibilă a membranelor mucoase poate duce la dezvoltarea unei rinite uscate.

supradoză

Riscul efectelor secundare sistemice este ridicat la copii mici, dacă medicamentul este înghițit.
Absorbția sistemică excesivă a derivaților de imidazol alfa-simpatomimetic poate duce la depresia sistemului nervos central, care se manifestă prin somnolență, scăderea temperaturii corpului, bradicardie, hipotensiune, apnee și comă.
Simptomele frecvente ale supradozajului includ dilatarea pupilei, greața, cianoza, febra, convulsii, tahicardie, aritmie cardiacă, stop cardiac, hipertensiune arterială, edem pulmonar, stres respirator, tulburări psihice.
Antidotul clorhidrat de tetrizolină nu este cunoscut.
Tratament: numirea cărbunelui activ, lavaj gastric, oxigen, precum și medicamente antipiretice și medicamente anticonvulsivante, dacă este necesar. Pentru a reduce tensiunea arterială, sunt prescrise 5 mg de fentolamină într-o soluție salină în / în lent sau 100 mg pe cale orală. Medicamentele vasoconstrictoare sunt contraindicate în cazul hipotensiunii.

Influența asupra capacității de a conduce vehicule și de a lucra cu mecanisme

Cu o utilizare prea lungă a medicamentului sau utilizarea de doze care depășesc recomandările posibile ale dezvoltării efectelor cardiovasculare sistemice. Efectele secundare sistemice pot duce la abilitatea de a conduce o mașină sau de a lucra cu mecanisme.

Interacțiunea cu alte medicamente

Utilizarea combinată cu inhibitori de monoaminooxidază și antidepresive triciclice poate duce la creșterea tensiunii arteriale ca urmare a potențării efectului vasoconstrictor.

Formularul de eliberare

Picături nazale 0,1%; picături nazale pentru copii 0,05%.
La 10 ml de soluție într-o sticlă de sticlă brună cu capacul din plastic înșurubat și pipeta de sticlă cu vârful de cauciuc care este încorporat în el. Pe 1 flacon împreună cu instrucțiunea de aplicare într-un pachet de carton.

Condiții de depozitare

Depozitați la o temperatură care să nu depășească 25 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Perioada de valabilitate

5 ani.
Nu utilizați medicamentul după data de expirare.

Condiții de vânzare a farmaciei

producător
"Heinrich Mac Nasl. GmbH & Co. KG, Germania.
Compania din grupul Pfizer.

Adresa juridică: Heinrich Mack Nachf. GmbH Co KG,
Heinrich-Mack-Str. 35, 89257, Illertissen, Germania
"Heinrich Mac Nasl. GmbH & Co. KG ",
Germania, Illertissen, 89257, Heinrich Mac Str. 35.

Reprezentarea în Rusia (organizație care acceptă reclamații):
Biroul de la Moscova al companiei Pfizer International ElSi,
109147, Moscova, st. Taganskaya, 21.

http://no-allergy.ru/2018/02/24/kapli-v-nos-dlya-detey-tizin/

Dozaj și instrucțiuni privind utilizarea Tizinei pentru copii împotriva congestiei renale și nazale

Copiii sunt supuși diferitelor tipuri de boli respiratorii. Un rol important îl joacă alegerea remedierii, care se ocupă cu rinita, ruperea ochilor (în timpul reacțiilor alergice), care este în mod necesar potrivită pentru copii. Unul dintre aceste medicamente este spray-ul Tizin Xylo Bio. Acest medicament este aprobat pentru utilizare de către copii după doi ani. De asemenea, copiii pot primi Tizin regulat pentru adulți, dar numai după vârsta de șase ani.

Medicamentul are mai multe avantaje, sigur pentru pacienții tineri, nu produce efecte secundare. Părinții tineri ar trebui să studieze cu atenție instrucțiunile pentru instrument, să o urmărească imaculat. Înainte de a consulta medicul pediatru, aflați toate aspectele legate de medicație.

Proprietăți farmacologice

Tizinul este un medicament sintetic destinat tratamentului bolilor oculare, afecțiunilor însoțite de edemul membranelor mucoase nazale. Medicamentul este aprobat pentru utilizare în patologiile infecțioase și alergice ale nazofaringianului. Instrumentul are un medicament vasoconstrictor, are un efect decongestionant, constricteaza vasele de sange in cavitatea nazala, faciliteaza respiratia nasului la rinita.

Doar câteva minute mai târziu, remediul începe să acționeze, efectul durează până la 8 ore, ceea ce implică un consum mai mic de medicamente. Pentru a obține un efect pozitiv pe termen lung, Tizin este utilizat sistematic, cu utilizare constantă, medicamentul are un efect sedativ central. De aceea, drogurile continuă să funcționeze noaptea, reutilizarea devine inutilă. Ridicați pentru miezuri forma dorită de medicamente, începeți cursul tratamentului imediat.

Forma eliberării și compoziția medicamentului

Tizina este produsă sub formă de spray cu aspect nazal transparent, cu miros slab specific, 0,05% și 0,1%. Picurele Tizin sunt similare cu spray-ul, au doar un singur tip de dozaj al ingredientului activ - 0,1%. Instrumentul este ambalat într-o sticlă de plastic, pulverizatorul are o duză specială de pulverizare, o duză de dozare.

Ambele forme de Tizin includ aceeași substanță activă, clorhidrat de xilometazolină. Este inclus în lista celor mai esențiale medicamente pentru a elimina umflarea membranelor nazale. Drogurile bazate pe aceasta constrâng rapid vasele de sânge, facilitează respirația nazală, sunt utilizate în mod activ în pediatrie.

Aflați despre cauzele și metodele de tratare a hematoamelor la nivelul capului la nou-născuți.

Care saltea este mai bine sa cumperi pentru un nou-nascut? Răspunsul este în acest articol.

În plus față de componenta principală, medicamentul include următoarele componente:

 • clorură de sodiu. Acționează ca solvent, deoarece este combinată cu multe componente ale drogurilor;
 • benzalconiu. Ea are un efect bactericid asupra diferitelor ciuperci, stafilococ, stafilococ, bacil piro-purulent, mucegai;
 • disodiu edetat. Ajută la eliminarea componentei active a medicamentului, datorită capacității sale de a forma compuși ionici cu anumite metale;
 • dihidrofosfat de sodiu dihidrat. Se utilizează pentru a normaliza fluidul secretor al membranelor mucoase la echilibrul optim de pH;
 • fosfat disodic dihidrat. Include toate efectele de mai sus, accelerează acțiunea componentei active, are un efect benefic asupra procesului de vindecare;
 • sorbitol. Îndeplinește rolul de dezintoxicare;
 • apă purificată. Acționează ca solvent din toate ingredientele disponibile.

Setul de elemente utile ale medicamentului are un efect complex, facilitează repede respirația nazală, face față bolilor oculare.

Indicații pentru utilizare

Tezin este bine tolerat de tinerii pacienți, din motive de siguranță, consultați un medic pediatru înainte de utilizare. Instrucțiunea către medicament recomandă folosirea Tizin pentru a elimina următoarele probleme:

 • rinită acută (nas curbat care însoțește infecții respiratorii acute sau infecții virale respiratorii acute, boli infecțioase);
 • pollinoză (reacție alergică cronică, care este cauzată de intoleranța individuală la polen);
 • sinuzita (o inflamație a sinusurilor paranazale, care a apărut pe fondul unei rinite netratate, datorită bolilor infecțioase complexe pe care copilul le-a suferit anterior, cum ar fi rujeola, gripa cu complicații);
 • conjunctivită, care este însoțită de umflături;
 • Medicamentul este prescris ca adjuvant al tratamentului general al otitei medii în forma acută, boala apare adesea la sugari.

Varietatea de aplicații se datorează faptului că medicamentul rezolvă probleme nazale, se confruntă cu boli oculare la copii. Este important să respectați cu strictețe instrucțiunile, să nu depășiți doza specificată.

Contraindicații

De droguri este, în cele mai multe cazuri bine tolerat, există unele contraindicații, a căror încălcare a impactului dramatic negativ asupra stării de sănătate a copilului.

Tizinul este interzis să se folosească în următoarele cazuri:

 • pentru pulverizare și picături cu doza de substanță activă - 0,1 este recomandat copiilor după șase ani;
 • 0,5% spray pentru spray este permis de la vârsta de doi ani;
 • în caz de hipersensibilitate la componentele individuale ale medicamentului, dacă există efecte negative, opriți imediat administrarea acestuia, consultați un medic;
 • Nu se recomandă combinarea medicamentului cu inhibitori MAO, alte medicamente care măresc tensiunea arterială;
 • feedback-ul privind perioada de lactație este mic, dar nu merită riscul. Femeile mamă trebuie să se abțină sau să se consulte cu furnizorul lor de servicii medicale înainte de a utiliza Tizin;
 • consultarea suplimentară este necesară pentru a vizita acei copii care au probleme cu ficatul, rinichii și diabetul.

Pentru a obține rezultatul dorit, tratați copilul sub supravegherea strictă a unui medic. Detectarea în timp util a efectelor secundare va salva copilul de la complicații, va ajuta pentru a face față rapid cu boala.

Posibile efecte secundare

Tezin pentru copii este bine tolerat, dar există comentarii ale părinților despre apariția efectelor nedorite după utilizarea medicamentului. Este important să cunoașteți efectele secundare, la cea mai mică deteriorare a stării copilului, consultați un medic:

 • parestezie. Starea este caracterizată de o senzație bruscă de furnicături, crawling, amorțeală la locul de utilizare a medicamentelor;
 • senzația de arsură, adesea un efect secundar se referă la membrana mucoasă a nasului, mai puțin frecvent - ochiul;
 • uscăciunea membranelor mucoase ale nasului (apare adesea pe fundalul utilizării necontrolate, prelungite sau frecvente a medicamentului);
 • hipersecreție. Procesul patologic este mai întâi caracterizat prin secreții abundente din cavitatea nazală, cu timpul când devin groase cu amestecuri de puroi, există semne de intoxicare a corpului;
 • medicina rinită este un nas curbat constant care apare pe fundalul unui aport special de medicament, se manifestă chiar și la o săptămână după terminarea utilizării pulverizării;
 • rinita uscata. Starea se caracterizează prin uscarea membranelor mucoase ale nasului, formarea de cruste pe acesta, congestia nazală constantă;
 • oboseală crescută a ochilor, senzație de uscăciune constantă.

Medicamentul are un număr de contraindicații și efecte secundare, din motive de securitate, părinților nu li se recomandă să încalce regulile stabilite, doza specifică.

Instrucțiuni de utilizare și dozare

Pentru ca eficacitatea medicamentului să fie ridicată, trebuie să respectați anumite indicații. Când se tratează bolile oculare, instrucțiunea recomandă folosirea medicamentului de 2-3 ori pe zi, îngropându-i copilului drept în sacul conjunctival. Sprayul trebuie injectat cu maxim trei doze în fiecare pasaj nazal, totul depinde de vârsta, greutatea și boala copilului.

Pentru copiii cu vârsta sub șase ani, nu se recomandă utilizarea medicamentului mai mult de patru ori pe zi, intervalul ar trebui să fie de cel puțin 4 ore. Pentru a evita consecințele negative, asigurați-vă că vă consultați cu un specialist, respectați cu strictețe doza indicată de aceștia.

Înainte de a utiliza pulverizatorul, asigurați-vă că agitați sticla, apăsați pulverizatorul de mai multe ori până când se formează un "țagle" normal, apoi introduceți capătul flaconului în cavitatea nazală a copilului. Apoi apăsați de câte ori doriți, țineți dispozitivul vertical, este interzisă utilizarea pulverizatorului atunci când sticla este poziționată în jos sau lateral. Pentru confort, lăsați copilul să-și încline ușor capul înapoi.

Ce este mai bine să alegi un cărucior pentru un nou-născut pentru iarnă? Avem răspunsul!

Despre beneficiile formulării laptelui acru Pat pentru bebeluși citiți în acest articol.

Pe pagina http://razvitie-malysha.com/zdorovie/bolezni/lor/angina.html aflați despre tratamentul herpesului în gât la copii.

Un curs aproximativ de tratament nu este mai mare de șapte zile, cea mai bună opțiune este tratamentul timp de 4 zile. Doza aproximativă pentru copii este după cum urmează:

 • Tizina în doză de 0,05% este prescrisă într-o singură doză în fiecare pasaj nazal de până la două ori pe zi. Acest aspect se aplică copiilor sub șase ani;
 • pentru copiii cu vârsta cuprinsă între șase și doisprezece ani, Tizin este permis la o doză de 0,1%, o doză de trei ori pe zi.

Picăturile sunt prescrise conform aceleiași scheme, numai medicul se ocupă cu tratamentul cu ochi, doza exactă este indicată de medicul oculist pediatru sau medicul pediatru.

Costuri și condiții de depozitare

Prețul produsului Tizin Xylo Bio pentru copii la o doză de 0,05% este de aproximativ 180 de ruble pe pachet, un produs similar cu o doză de 0,1% fiind cu 10 ruble mai scumpe. Prețul picăturilor de Tizin variază între 140-160 ruble pe sticlă, în funcție de doza ingredientului activ. Costul este, de asemenea, influențat de orașul de cumpărare, lanțul de farmacie specific.

Se recomandă ca picăturile și instrucțiunile de pulverizare ale lui Tezin să fie păstrate la o temperatură care să nu depășească 25 de grade Celsius, termenul de valabilitate al medicamentelor să nu depășească 36 de luni. Se recomandă păstrarea unei flacoane deschise timp de aproximativ trei luni, după expirarea acestei perioade medicamentul nu trebuie utilizat.

Analoguri ale medicamentului

Industria farmacologică produce multe medicamente cu un efect clinic similar cu medicamentul. Dacă, din orice motiv, Tezin nu a fost potrivit pentru copilul dumneavoastră, înlocuiți-l cu un alt medicament. Analogii de droguri includ:

 • Noksprey;
 • Otrivin;
 • Zirtrek;
 • Nazol Baby;
 • Nasik;
 • Nasonex;
 • Dar-Sol și alții.

Înainte de a utiliza orice medicament, consultați-vă medicul, citiți cu atenție instrucțiunile.

Tezin pentru copii prezintă rezultate excelente, se confruntă rapid cu rinita, boli oculare de diverse etiologii. Un produs terapeutic universal este bine tolerat de corpul unui copil, rareori provocând efecte secundare. Principalul lucru este să rămânem la dozare, adesea să nu folosim agentul.

http://razvitie-malysha.com/zdorovie/sredstva/tizin.html

Nose Spray Tizin Xylo pentru copii de la 2 la 6 ani 0,05% recenzie

Tefen trata copiii pentru un nas curbat. Cât timp este efectul după Tizin. Cum să vindeci un nas mai rapid și fără consecințe. Comparație cu alte picături. Tezin pentru copii manual de instrucțiuni.

Astăzi, revizuirea mea va fi dedicată celui mai bun vasoconstrictor pentru copii, pe care am încercat-o cu fiul meu. Acest spray Tizin Ksilo pentru copiii de la 2 la 6 ani.

Pret: 99 rub.

Volum: 10 ml

Condiții de depozitare: depozitate la temperatura camerei până la 25 de grade.

Perioada de valabilitate: 3 ani

Vândute fără prescripție medicală.

În cutie este instrucțiunea către medicament:

Ingredient activ Tizina - Ksilometozalin. În picăturile pentru copii, doza de xilometozolin este de 0,05%, la adulți este de 0,1%.

Compoziția Tizin Xylo pentru copii de la 2 la 6 ani:

Care picaturi pentru bebelusi sunt mai bune?

Avem o întreagă colecție de picături de nas pentru copii acasă:

În fotografie le-am aranjat pe baza celei mai eficiente descoperiri.

Cel mai mult îmi place efectul: Tezin, pentru că își lovește bine nasul și Vibrotsil din cauza compoziției sale. Aceste două medicamente sunt folosite de obicei la culcare, cu un nas foarte înțepenit, Tizin, cu o ușoară congestie a Vibrocil.

Aqualo spray sau picături (Prefer preferat spray-ul datorită ușurinței de utilizare) Folosesc constant la rece pentru a spăla nasul copilului în timpul zilei.

Isofra este un medicament foarte eficient, dar un antibiotic. Acesta a fost utilizat pentru rinita prelungită, așa cum este prescrisă de către un medic.

Un medicament foarte popular, vasoconstrictor Nazivin, prin eficacitatea sa este mult inferior lui Tease.

Experiența noastră cu Tizin. Cum sa vindeci o raceala mai repede si fara consecinte

Dacă tratați un nas curbat, acesta dispare în 7 zile, dacă nu este tratat - într-o săptămână

Într-o mai mare măsură, sunt de acord cu această afirmație. Nasul uzat obișnuit cu SRAS nu necesită tratament special. Sarcina principală este de a oferi cele mai favorabile condiții pentru un nas curbat. Aceasta este ceea ce fac când fiul meu are ARVI și nasul curgător.

1) igiena nazală. Îmi clătesc nasul cu spray Aqualor sau soluție salină și îndepărtați mucusul cu un astfel de aspirator Otrivin.

2) Umiditatea aerului. Este foarte important să se asigure o umiditate optimă a aerului de 50-60%, în special atunci când copilul este bolnav. Am observat că atunci când aerul este suficient de umed în timpul zilei cu o răceală, copilul respiră întotdeauna cu nasul fără picături de vasoconstrictor. Când aerul este uscat, fără picătură, nasul fiului este complet blocat, el poate respira doar prin gură.

3) Noaptea, pic picura-mi nasul cu picaturi de vasoconstrictor, cu congestie puternica folosesc spray Tizin. Asigurați-vă că nu departe de pat am pus un umidificator în modul "aer cald". Îl văd pe fiul meu respirând prin nas în timpul nopții.

Durata efectului de la Tizin

Cu un pahar de titan, mi-am strecurat nasul doar pentru noapte. El dă chiar și un nas foarte strâns foarte bine. Se usuca putin, dupa ce pulverizatorul nu curge. Cu aer umed, efectul lui Tizin este suficient pentru întreaga noapte. Îmi împrăștie nasul cu spray la ora 22-23 și până la ora 10 dimineața fiul meu respiră complet cu nasul. Copilul doarme liniștit toată noaptea, frigul său nu-l deranjează. Efectul este excelent. Dimineața, când fiul sa trezit, i-am spălat nasul cu Aqualore.

Cu aer uscat și nas, fiul a suflat de la ora 22-23 seara până la 4-6 dimineața, apoi sa trezit dintr-un nas umplute, a fost necesar să-i spală din nou nasul cu un spray vasoconstrictiv.

Spray-ul poate fi dependent, deci nu trebuie folosit mai mult de 3-5 zile. De obicei, dacă după 3 zile de la aplicarea lui Tizin, fiul are încă nevoie să-și picureze nasul pe timp de noapte, încep să folosesc Vibrocil pentru a evita obișnuirea cu acesta.

Tezin, ca și cele mai multe medicamente vasoconstrictoare, nu vindecă o răceală, ci străpunge nasul și ajută la revenirea respirației nazale pentru o vreme. Aceasta este sarcina sa principală și se ocupă de aceasta cu 5 puncte.

Pulverizatorul pentru copii Tizin Xylo cumpărăm deja a doua sticlă, așa că mereu era mereu în trusa de prim ajutor. Acesta este încă cel mai bun vasoconstrictor pe care l-am încercat.

Celelalte opinii despre medicamentele pentru copii:

http://irecommend.ru/content/lechit-li-tizin-dlya-detei-nasmork-skolko-dlitsya-effekt-posle-tizina-kak-vylechit-nasmork-b
Mai Multe Articole Despre Alergeni