Picaturi pentru copii Fenistil - recenzii

Fetelor, vă mulțumesc tuturor, într-adevăr a crezut că copilul, el se adaptează, de asemenea, la viața înconjurătoare. Și ei deja o umple, persoana nu va susține sănătatea unei persoane, am eliminat aceste picături într-o cutie lungă, ei bine, ei încearcă: gy:
Sa oprit dând mezim, dând fier și apoi nu a picat 10 picături de 3 ori pe zi, după cum medicul a prescris imediat, dar a decis să dea și să adauge, începând cu o picătură de 3 ori pe zi. Linex aici în gând - poate că e mai bine să renunți? Un scaun cu mucus am avut o dată. Doctorul încă spunea că cumpăra lactobacteriina pentru a coloniza intestinele cu bacterii, dar nu este unde să fie găsit și are sens? Nu există într-adevăr asemenea bacterii în lapte? Mi-ar place foarte mult să minimalizez toate aceste preparate, chiar dacă acestea sunt vitamine. Oh, și despre oameni. Am citit pe internet și nu am înțeles pe deplin numirea noastră la noi. Ce citez doza - Tratament de susținere: pentru nou-născuți - 0,1 mg / zi. Am fost prescrise 1,5 comprimate pe zi - aceasta este de 1,5 mg.

: y_0008 :: y_0008 :: y_0008:

ce mangan? cine spune? Ce faci?
Apă fierbată proastă și condamnată, manganul ar fi ucis toate spiritele rele - deoarece soluția de rizot ar trebui să fie în culoare.
și acum sfătuiesc să prooroc să bea apă. deoarece primăvara seara... dar curge.

Sunt de acord.
dacă pe Titus, atunci totul este în lapte.
Iulia, ce ai avut timp să donezi sânge pentru un copil de o săptămână?
Shizanutaya med.sestra un fel.
Și că Petru a fost?
ce dracu suferă și trebuie să bei? bea-l singur, totul cu lapte va primi ceea ce ai nevoie.
și beți-l singur și bifidum și lactobacterin, prin modul în care poate fi o erupție cutanată, deoarece nu are curaj să facă față.
grăsimile din lapte mănâncă mai puțin.
și dacă kakah-urile nu le plac, atunci ele trebuie prezentate pentru analiză. că la întâmplare este ceva de băut, chiar dacă perparatami utile.

Dar, în general, mi se pare că sunteți prea mult înnorat.
relaxați-vă, hrăniți-vă, stabiliți lactația, dormiți și odihniți mai mult.
și bea novopassita. și totul va trece. y: gy: voi

Da, în spital mai mult.

Aici a fost o bunică prerevoluționară care ne-a prescris o grămadă de droguri. Sunt deja confuz

Zhenya, trăim într-o cămin. În cameră. Bucătăria este mai bine să nu se amestece. Și baia noastră este mică, există o cabină de duș, în timp ce baie și noi trebuie să transporte în cameră

Poate fi cu GW?

Nu pot fete, suntem isterici de ieri seara. Erupțiile au apărut pe față, pe obraji, chiar pe urechi. Copilul adoarme pe mâini și țipete dacă Dumnezeu le interzice. Mâinile nu mai țin, într-adevăr. Ascultă în timp ce strigă, nu pot. așa ia și rock. Nu arata ca o burtica, nu exista semne. În timpul nopții, au mâncat bine, dar de la 7 dimineața, ea cere țâțe, dar le ia de câteva ori și urlă. Laptele se toarnă din găleată.
Nu pot să fac nimic, am ajuns deja la seară, știu că nu poți fi nervos, dar nu pot avea o bucată în gât (((((((((((((((((Slăbiciune că mă tem de cameră) umblând cu el, mă aduci înăuntru. Și soțul mă ajută cât mai mult posibil, el stă alături de el, ca să pot dormi, dar creierul meu nu se oprește.

Nu, doar o erupție pe ele.

Scoase o sticlă de apă sărată, spec. au cumparat. simplu în uz, așezat pe burtă, a mâncat imediat și a adormit. dar, trezindu-se, încearcă să plângă imediat, mi-e frică să mă mișc. El doarme în schimb, apoi în stomacul tatălui meu.

Același lucru. Vorbesc numai soțului meu. Încerc să-mi țin lacrimi, dar nu pot. Am citit atât de multe despre cauzele plânsului. dar uneori nu înțelegi cu adevărat ce să-l deranjezi, de unde provine erupția (căldură, pentru medicamente, am mâncat ceva, pisică în casă) :(

Fereastra nu se închide deloc, chiar și noaptea, temperatura în cameră depășește 26. deschid ușa și ferestrele de pretutindeni pentru a arunca o pescaj, tempera mereu temperată (paranoia începe)

Ei bine, se pare că ceva este netak, dar nu există indicatori pentru hemoglobină etc.
cum poate prescrie apoi drogul%)
în RD, analiza heelului și anomaliile cromozomiale sunt luate din călcâi și o analiză generală, iar neanatologul prescrie deja medicamentele.

medicamente. care conțin Semiticone nu sunt medicamente de urgență, trebuie administrate în mod regulat, în doza specificată în instrucțiuni.

Este necesar să se facă un masaj de burtă și să se răspândească pe burtă.

unele nevoi.
tu însuți pe istoric, iar copilul din tine conduce în același fel.
mama liniștită - cu un copil calm.

Julia, de ce îl glumesti? el are totul pe cap, el țipă și adoarme pe mâini, că anxietatea lui este în scădere și nu atât de înfricoșător pentru el.

în timp ce faceți ceva, temându-se că acum "plângând acum" și va plânge.
eliminați disconfortul copilului și totul va funcționa.
Ei bine, du-te la pedeapsa plătită o dată sau chiar apela asta pentru a tortura pe tine și pe copil.
pe fondul acestor probleme de sănătate, el se va obișnui cu tine să doarmă pe mâini, să doarmă cu un tita în gură - și apoi va continua să facă același lucru.
nu pentru că "el este așa", ci pentru că este obișnuit cu el.
bebelușul meu a dormit cu mine aproape în primele 2 săptămâni, pentru că nu aveam puterea să mă mișc, am început să adorm imediat, când am început să mănânc.
dar dacă a mâncat și a adormit - nu vrea să se transfere. am dormit în starea mea de spirit - acum cu mine, acum într-un hotel, și dimineața, la ora 6 dimineața, întotdeauna mă duc acasă, apoi mă trezesc împreună și mă întind.
Am uitat să vă spun, copiii țipă de la supraîncălzire, teribil, am văzut prima dată în RD, nu am putut face nimic până când surorile mele nu au venit și l-au forțat să se dezbrace. după care a fost un copil de aur - a mâncat și a dormit.
și am aer în mod regulat la domiciliu, ține fereastra deschisă, altfel garda va fi acolo.
de la isteria termică puternic.

http://www.u-mama.ru/forum/kids/0-1/297601/4.html

înregistrare

Hipersensibilitate la dimetinden și alte componente ale medicamentului. Unghi-închiderea glaucomului, hiperplazia prostatică, copii până la o lună, mai ales prematură.

De asemenea, este necesară precauție atunci când se prescriu picături de Fenistil® la copii cu vârsta sub 1 an, deoarece efectele lor sedative pot fi însoțite de episoade de apnee în somn.

Apneea este stop de respirație (cel mai adesea în somn). Sugarii sunt supuși respirației neregulate. Chiar și copiii foarte sănătoși au pauze scurte în respirație, dar durata lor nu trebuie să fie mai mare de 12-15 secunde. Frecvența deținere a respirației (apnee) duce la înfometarea în oxigen a creierului, care poate afecta ulterior dezvoltarea psihică a copilului.

Lolita, e nevoie de tine.

De exemplu, chiar am refuzat să dau aceste picături copilului pentru noapte în timpul vaccinărilor (deși medicul pediatru ne-a recomandat noaptea).

Prevenirea SRAS și a gripei la copii

Șef Specialist al Comitetului pentru Dezvoltare și Organizarea Asistenței Medicale al Departamentului de Sănătate al Administrației Orașului Tyumen Rzhanova Tatyana Gennadyevna și Specialist Șef al Comitetului pentru Dezvoltarea și Organizarea Asistenței Medicale al Departamentului de Sănătate al Administrației Orașului Tyumen Sannikova Natalya Alexandrovna

Împreună cu sistemele moderne de tratare a apei LLC

http://www.detkityumen.ru/forum/thread/8679/

Drops Fenistil pentru copii: instrucțiuni de utilizare

Datorită poluării semnificative a mediului, utilizarea activă a diferitelor substanțe chimice în viața cotidiană și adăugarea de componente sintetice la alimente, alergia a devenit destul de comună.

Și cel mai neplăcut este faptul că majoritatea copiilor sunt afectați de acest fenomen, a cărui sistem imunitar nu este încă suficient format, iar corpul nu este încă complet adaptat condițiilor externe. Unul dintre medicamentele care pot vindeca bebelușii de manifestările enervante ale alergiilor este medicamentul Fenistil.

Care sunt picăturile de Fenistil, sunt eficiente pentru tratarea alergiilor la copii, ceea ce spun instrucțiunile de utilizare, pot fi administrate copiilor timp de până la un an și în ce doză - citiți mai departe.

Compoziție și formă de eliberare

Produsul pe care îl considerăm este produs sub formă de lichid incolor, plasat în flacoane de sticlă cu un dozator de pipetă de 20 ml. Principalul ingredient activ al acestor picături este dimetindena maleat (1 mg pentru 1 ml de medicament).

Excipienții includ acidul fosfat de dodecahidrat de sodiu, acidul benzoic, acidul citric monohidrat, zaharinatul de sodiu, propilenglicolul, edetatul disodic, apa purificată.

Principiul de funcționare

Fenistil se numără printre agenții antialergici și antipruritici. Astfel, efectul său terapeutic se realizează prin:

 • blocarea receptorilor de histamină (care sunt mediatori specifici ai reacțiilor alergice);
 • reducerea permeabilității vasculare crescute datorită apariției reacțiilor alergice;
 • reduce umflarea țesuturilor.

Efectul medicamentului este observat deja la 30 de minute după ce a fost luat pe cale orală și poate dura până la 5 ore.

mărturie

Phenystyle poate fi utilizat în următoarele cazuri:

 • apariția diferitelor reacții alergice (alimente, alergii la medicamente, rinită alergică, urticarie etc.);
 • apariția pruritului de diferite etimologice (pentru rujeola, varicela, mușcături de insecte, eczeme, dermatită atopică etc.);
 • efectuarea terapiei de hiposensibilizare (ca o prevenire a posibilelor reacții alergice).

Phenystyle este, de asemenea, adesea administrat copiilor pentru a preveni posibilele reacții alergice după vaccinare.

Din ce vârstă este acceptabil să luați

Acest medicament este destul de acceptabil pentru utilizare la copii din prima lună de viață. Cu toate acestea, după cum știți, toate medicamentele pentru copii sub vârsta de 1 an pot fi acordate strict cu permisiunea și sub supravegherea unui medic, iar Fenistil nu este o excepție.

Contraindicații și posibile efecte secundare

Acest medicament este contraindicat pentru utilizare cu:

 • prezența hipersensibilității la cel puțin una din componentele sale;
 • închiderea glaucomului;
 • prostate adenom;
 • astm bronșic;
 • Trimestrul 1 al sarcinii;
 • alăptării;
 • copii sub 1 lună.

Cu prudență, acest medicament este utilizat în boala pulmonară obstructivă cronică și la copiii cu vârsta sub 1 an.
Ca urmare a administrării acestui medicament, pot apărea astfel de reacții adverse:

 • cefalee, amețeli, oboseală excesivă, somnolență, neliniște;
 • greață, vărsături, gură uscată, tulburare în activitatea tractului digestiv, tulburare a scaunului (constipație, diaree);
 • umflarea faringelui, feței, dificultăți de respirație, spasme musculare.

Dozare și administrare

Picături Fenistil trebuie administrat oral sub formă pură sau diluat într-o cantitate mică de lichid neîncălzit.
Copii cu vârsta cuprinsă între 1 lună și 12 ani, doza zilnică se calculează după cum urmează: pentru 1 kilogram de greutate există 2 picături de medicament. Adică, cât de mult cântărește un copil, atât de multe picături de Fenistil și va trebui să i se dea lui.

Deci, dacă un copil cântărește, de exemplu, 6 kg, atunci doza zilnică de medicament Fenistil va fi de 12 picături, care trebuie împărțite în 3 doze (o singură doză va fi de 4 picături).

Pentru copiii de peste 12 ani și adulți, doza zilnică este de 60 - 120 picături (20 - 40 picături de 3 ori pe zi).

supradoză

Cu o supradozaj de droguri poate fi observat:

 • somnolență excesivă;
 • peste emoție;
 • tahicardie;
 • convulsii;
 • halucinații;
 • diminuarea semnificativă a elevilor;
 • scăderea tensiunii arteriale;
 • febră; gura uscata;
 • reținerea urinei;
 • colaps, etc.

Compatibilitatea medicamentului

Medicamentul Fenistil nu se utilizează simultan cu:

 • tranchilizante;
 • hipnoticele;
 • antidepresive;
 • inhibitori de monoaminooxidază;
 • etanol etc.

analogi

Medicamentele care au un efect terapeutic similar cu Fenistil sunt:

 • Dimetinden picături (aprobate pentru utilizare de la 1 lună);
 • Fenokit picături (aprobate pentru utilizare de la 1 lună);
 • picături Alerzin (permisă pentru utilizare de la 6 luni);
 • sirop L-Zet (aprobat pentru utilizare de la 2 ani);
 • Picături de Egizin (aprobate pentru utilizare de la 2 ani);
 • Xisal picături (aprobate pentru utilizare de la 2 ani), etc.

opinii

 • Yana: "După ce fiica mea de 6 luni a avut o erupție alergică pentru prima dată, medicul pediatru a prescris Fenistil picături la noi. Le-am cumpărat, am acceptat și totul a dispărut. Dar, după un timp, alergia sa întors din nou, și de această dată, Fenistil, care a fost anterior lăudat și eficient, pur și simplu "nu ne-a luat". Aparent, organismul se obișnuiește într-un fel, sau pur și simplu drogul este destul de slab. Mai târziu am aflat că picăturile de Fenistils au un număr mare de analogi mai eficienți și mai ieftini pentru copii, de exemplu, același Fenokit. "
 • Arina: "În al treilea trimestru de sarcină, dintr-un motiv anume, am început să suferă de mâncărimi severe ale pielii. În farmacie, am fost sfătuit să iau picături de Fenistil, au spus că femeile gravide și chiar bebelușii le pot lua. Mancarimea a curățat cu adevărat picăturile, după numai 20-30 de minute după ce am luat-o, am uitat complet de ea. Singurul negativ - provoacă o somnolență foarte puternică. Dar, din păcate, toate drogurile de acest tip funcționează. "
 • Oksana: "Am încercat acest medicament pentru prima dată când aveam 4 luni. Datorită unui amestec ales incorect, copilul a dezvoltat erupții puternice și peeling pe corp. Dar mulțumită acestui instrument, totul a trecut repede. Pediatrul ne-a spus că Fenistil este unul dintre cele mai bune și mai sigure antihistaminice pentru copii, sau Zyrtec, este la fel de bun. "
 • Alina: "La o lună, fiul meu a avut o erupție ciudată. Medicul ne-a spus că a fost o alergie și ia prescris pe Fenistil. A fost o alergie sau nu, dar medicamentul prescris nu mi-a ajutat copilul. A avut această erupție mai mult de o lună.
 • Natasha: "În timpul fiecărei vaccinări, Fenistil a fost luat (cu trei zile înainte și trei zile după). Nu am avut niciodată reacții adverse, chiar dacă temperatura nu sa ridicat. Cred că acesta este încă meritul lui Fenistil. "

Videoclip despre medicamentele pentru alergii

În acest videoclip, Dr. Komarovsky E.O. vorbește despre principalele cauze ale alergiilor și medicamentelor care îl pot preveni.

Ați folosit medicamentul Fenistil pentru tratamentul alergiilor la copil? Cât de eficientă a fost aceasta? Lăsați-vă comentariile în acest sens.

http://okrohe.com/deti/meditsinskie-preparaty/kapli-fenistil-dlya-detej-instruktsiya-po-primeneniyu.html

fenistil

◊ Picături pentru administrare orală sub formă de lichid limpede, incolor, fără miros.

Excipienți: hidrofosfat de sodiu dodecahidrat - 16 mg, acid citric monohidrat - 5 mg, acid benzoic - 1 mg, edetat disodic - 1 mg, zaharat de sodiu - 0,5 mg, propilenglicol - 100 mg, apă purificată - 888,5 mg.

20 ml - sticle de sticlă întunecată (1) cu distribuitor cu picături - carton de ambalaj.

Histamina H blocant1-receptor, este un antagonist competitiv al histaminei. Are efect anti-alergic și antipruritic. Reduce permeabilitatea capilară crescută asociată reacțiilor alergice.

De asemenea, are o acțiune anti-bradikinină și acțiune m-anticolinergică slabă. Când se ia medicamentul în timpul zilei poate fi un efect ușor sedativ.

Efectul antihistaminic începe să apară la 30 de minute după ingestie, atingând o severitate maximă în 5 ore.

După ingerare este absorbit rapid și complet. Cmax în plasmă sanguină se obține în decurs de 2 ore. Biodisponibilitatea este de aproximativ 70%.

Legarea de proteinele plasmatice este de 90%. Pătrunde în țesătură.

Metabolizat în ficat prin hidroxilare și metoxilare.

T1/2 este de 6 ore. Se excretă în bilă și urină (90% - ca metabolit, 10% - neschimbată).

- boli alergice (urticarie, febra fânului, rinită alergică perene, alergii la alimente și medicamente, angioedem);

- prurit de origine diferită (eczemă, alte dermatoză pruriginoasă / inclusiv dermatită atopică / mâncărime pentru rujeolă, rubeolă, varicelă, mușcături de insecte);

- prevenirea reacțiilor alergice în timpul tratamentului cu hiposensibilizare.

- hipersensibilitate la medicament;

- hiperplazie prostatică;

- vârsta copiilor până la 1 lună;

- Trimestrul de sarcină;

- perioada de lactație (alăptarea).

Fenistil trebuie prescris cu prudență la pacienții cu boli pulmonare obstructive cronice, epilepsie, copii cu vârsta cuprinsă între 1 lună și 1 an (deoarece acestea au un efect sedativ pot fi însoțite de episoade de apnee în somn).

Medicamentul se administrează oral.

Copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani li se recomandă să ia o doză zilnică la o doză de 100 μg / kg de greutate corporală, echivalentă cu 2 picături pe kg de greutate corporală. Doza zilnică trebuie împărțită în 3 doze.

La copiii cu vârsta cuprinsă între 1 lună și 1 an, medicamentul trebuie utilizat numai după cum este prescris de un medic și dacă există indicii pentru utilizarea blocantelor de histamină H1-receptori.

Copiii cu vârsta peste 12 ani și adulții recomandați pentru doza zilnică sunt 3-6 mg (60-120 picături), împărțiți în 3 doze, adică 20-40 picături de 3 ori pe zi.

Pacienții predispuși la somnolență sunt sfătuiți să prescrie 40 picături la culcare și 20 picături dimineața.

20 picături = 1 ml = 1 mg de dimetinden.

Pentru pacienții vârstnici (peste 65 ani), nu este necesară ajustarea dozei.

Determinarea frecvenței efectelor secundare: foarte des (≥1 / 10), adesea (≥1 / 100 și

http://health.mail.ru/drug/fenistil_2/

Saptamana copiilor - eruptii cutanate, evacuate Fenistil.

Fetelor, vă mulțumesc tuturor, într-adevăr a crezut că copilul, el se adaptează, de asemenea, la viața înconjurătoare. Și ei deja o umple, persoana nu va susține sănătatea unei persoane, am eliminat aceste picături într-o cutie lungă, ei bine, ei încearcă: gy:
Sa oprit dând mezim, dând fier și apoi nu a picat 10 picături de 3 ori pe zi, după cum medicul a prescris imediat, dar a decis să dea și să adauge, începând cu o picătură de 3 ori pe zi. Linex aici în gând - poate că e mai bine să renunți? Un scaun cu mucus am avut o dată. Doctorul încă spunea că cumpăra lactobacteriina pentru a coloniza intestinele cu bacterii, dar nu este unde să fie găsit și are sens? Nu există într-adevăr asemenea bacterii în lapte? Mi-ar place foarte mult să minimalizez toate aceste preparate, chiar dacă acestea sunt vitamine. Oh, și despre oameni. Am citit pe internet și nu am înțeles pe deplin numirea noastră la noi. Ce citez doza - Tratament de susținere: pentru nou-născuți - 0,1 mg / zi. Am fost prescrise 1,5 comprimate pe zi - aceasta este de 1,5 mg.

: y_0008 :: y_0008 :: y_0008:

ce mangan? cine spune? Ce faci?
Apă fierbată proastă și condamnată, manganul ar fi ucis toate spiritele rele - deoarece soluția de rizot ar trebui să fie în culoare.
și acum sfătuiesc să prooroc să bea apă. deoarece primăvara seara... dar curge.

Sunt de acord.
dacă pe Titus, atunci totul este în lapte.
Iulia, ce ai avut timp să donezi sânge pentru un copil de o săptămână?
Shizanutaya med.sestra un fel.
Și că Petru a fost?
ce dracu suferă și trebuie să bei? bea-l singur, totul cu lapte va primi ceea ce ai nevoie.
și beți-l singur și bifidum și lactobacterin, prin modul în care poate fi o erupție cutanată, deoarece nu are curaj să facă față.
grăsimile din lapte mănâncă mai puțin.
și dacă kakah-urile nu le plac, atunci ele trebuie prezentate pentru analiză. că la întâmplare este ceva de băut, chiar dacă perparatami utile.

Dar, în general, mi se pare că sunteți prea mult înnorat.
relaxați-vă, hrăniți-vă, stabiliți lactația, dormiți și odihniți mai mult.
și bea novopassita. și totul va trece. y: gy: voi

Da, în spital mai mult.

Aici a fost o bunică prerevoluționară care ne-a prescris o grămadă de droguri. Sunt deja confuz

Zhenya, trăim într-o cămin. În cameră. Bucătăria este mai bine să nu se amestece. Și baia noastră este mică, există o cabină de duș, în timp ce baie și noi trebuie să transporte în cameră

Poate fi cu GW?

Nu pot fete, suntem isterici de ieri seara. Erupțiile au apărut pe față, pe obraji, chiar pe urechi. Copilul adoarme pe mâini și țipete dacă Dumnezeu le interzice. Mâinile nu mai țin, într-adevăr. Ascultă în timp ce strigă, nu pot. așa ia și rock. Nu arata ca o burtica, nu exista semne. În timpul nopții, au mâncat bine, dar de la 7 dimineața, ea cere țâțe, dar le ia de câteva ori și urlă. Laptele se toarnă din găleată.
Nu pot să fac nimic, am ajuns deja la seară, știu că nu poți fi nervos, dar nu pot avea o bucată în gât (((((((((((((((((Slăbiciune că mă tem de cameră) umblând cu el, mă aduci înăuntru. Și soțul mă ajută cât mai mult posibil, el stă alături de el, ca să pot dormi, dar creierul meu nu se oprește.

Nu, doar o erupție pe ele.

Scoase o sticlă de apă sărată, spec. au cumparat. simplu în uz, așezat pe burtă, a mâncat imediat și a adormit. dar, trezindu-se, încearcă să plângă imediat, mi-e frică să mă mișc. El doarme în schimb, apoi în stomacul tatălui meu.

Același lucru. Vorbesc numai soțului meu. Încerc să-mi țin lacrimi, dar nu pot. Am citit atât de multe despre cauzele plânsului. dar uneori nu înțelegi cu adevărat ce să-l deranjezi, de unde provine erupția (căldură, pentru medicamente, am mâncat ceva, pisică în casă) :(

Fereastra nu se închide deloc, chiar și noaptea, temperatura în cameră depășește 26. deschid ușa și ferestrele de pretutindeni pentru a arunca o pescaj, tempera mereu temperată (paranoia începe)

Ei bine, se pare că ceva este netak, dar nu există indicatori pentru hemoglobină etc.
cum poate prescrie apoi drogul%)
în RD, analiza heelului și anomaliile cromozomiale sunt luate din călcâi și o analiză generală, iar neanatologul prescrie deja medicamentele.

medicamente. care conțin Semiticone nu sunt medicamente de urgență, trebuie administrate în mod regulat, în doza specificată în instrucțiuni.

Este necesar să se facă un masaj de burtă și să se răspândească pe burtă.

unele nevoi.
tu însuți pe istoric, iar copilul din tine conduce în același fel.
mama liniștită - cu un copil calm.

Julia, de ce îl glumesti? el are totul pe cap, el țipă și adoarme pe mâini, că anxietatea lui este în scădere și nu atât de înfricoșător pentru el.

în timp ce faceți ceva, temându-se că acum "plângând acum" și va plânge.
eliminați disconfortul copilului și totul va funcționa.
Ei bine, du-te la pedeapsa plătită o dată sau chiar apela asta pentru a tortura pe tine și pe copil.
pe fondul acestor probleme de sănătate, el se va obișnui cu tine să doarmă pe mâini, să doarmă cu un tita în gură - și apoi va continua să facă același lucru.
nu pentru că "el este așa", ci pentru că este obișnuit cu el.
bebelușul meu a dormit cu mine aproape în primele 2 săptămâni, pentru că nu aveam puterea să mă mișc, am început să adorm imediat, când am început să mănânc.
dar dacă a mâncat și a adormit - nu vrea să se transfere. am dormit în starea mea de spirit - acum cu mine, acum într-un hotel, și dimineața, la ora 6 dimineața, întotdeauna mă duc acasă, apoi mă trezesc împreună și mă întind.
Am uitat să vă spun, copiii țipă de la supraîncălzire, teribil, am văzut prima dată în RD, nu am putut face nimic până când surorile mele nu au venit și l-au forțat să se dezbrace. după care a fost un copil de aur - a mâncat și a dormit.
și am aer în mod regulat la domiciliu, ține fereastra deschisă, altfel garda va fi acolo.
de la isteria termică puternic.

http://www.u-mama.ru/forum/kids/0-1/297601/4.html

Picaturi pentru copii Fenistil - recenzii

Înregistrați navigația

22 opinii "Picaturi pentru copii Fenistil - recenzii"

alergie la medicamente

Când fiul meu avea șase luni, a fost alergic la primele suplimente. Medicul ia prescris Fenistil picături, cinci picături, de trei ori pe zi.

În a doua zi de admitere, copilul a stropit obraji mai puternic. Mai mult decât atât, stropit în locuri și corp. După cum a explicat medicul, este o alergie la medicament. E minunat! Alergia la medicamentele de la alergii.

Fenistil se aplică atunci când:

urticarie rinită alergică pe tot parcursul anului alergie la alimente și medicamente mâncărimi ale pielii de diverse origini prevenirea reacțiilor alergice

Ca urmare, trebuia să tratăm nu numai alimentele, ci și alergiile la medicamente.

Când picăturile Fenistil mi-au prescris fiica cea mai tânără la urticarie. Categoric am refuzat să-i dau copilului, au băut Erius.

Scump nu are un rezultat pozitiv.

Am întâlnit picăturile de Fenistil acum 3 ani. Când fiica mai mare a fost bolnavă, împreună cu medicamentele ODS standard, am fost, de asemenea, prescrise să luăm Fenistil. Explicând acest lucru la faptul că frigul va fi mai ușor și mai rapid. Apoi sa născut cea mai tânără fiică, predispusă la alergii. Ea a fost, de asemenea, prescrisă Fenistil. Când alergiile noastre s-au transformat în dermatită atopică, ni sa recomandat gelul Fenistil. Am murdărit rănile cu gel, am băut picături, dar am început să-mi dau seama că nu a existat nici un efect pozitiv din partea asta. Ca rezultat, am vizitat un dermatolog pentru copii, care ne-a prescris un tratament complet diferit, care ne-a ajutat cât mai curând posibil.

Prin urmare, nu recomand ca nimeni să renunțe la unguentul Fenistil, deoarece acestea sunt bani în jos de scurgere. Cu asta mulți bani pentru un instrument inutil. Acum, picăturile sunt de 90 UAH. Am auzit destul de multe comentarii negative despre aceste medicamente.

Nu aș dori o astfel de poveste nimănui ca a noastră cu fiica mea. Când sa născut fiica, nu a existat nici o limită pentru fericire! Fiica mea și cu mine eram doar alăptați, nu știam că trebuie să urmăm o dietă și să mâncăm totul din cauza a ceea ce am câștigat o erupție în 2, 5 luni, am rămas în spital timp de o săptămână și mi-am umplut fiica cu tot felul de hormoni. Au făcut trei injecții de două ori pe zi pentru Masika, așa că m-am urât și m-am blestemat. Ea știa deja dacă a fost tratată cu un vatkoy-ass timp de două secunde în timp ce aștepta injecția și tot plânsul. Inima mea a sângerat când am văzut totul, am plâns cu ea. În general, am suferit în acest spital o săptămână și am fost eliberați. Medicul ne-a prescris încă două luni să bea ketotifen, fenistil și gel de fenistil pete, de asemenea, trebuia să urmeze o dietă strictă. Ca rezultat, o luna mai tarziu, urticaria noastra sa transformat in dermatita atopica. În general, voi spune că nu am observat că fenistil ne-a ajutat cumva. Am fost tratați printr-o altă metodă, dar aceasta este o altă poveste.

Nu a văzut niciun rezultat.

Copilul are dermatita atopică de la naștere. Primul nostru medicament antihistaminic este fenilistul în picături. A început să se aplice cât mai devreme de 2 luni. În mod convenabil în picături, plăcut la gust, copilul a înghițit cu plăcere. La toate astea se termină pluses. Nu există niciun efect după aceste picături - pe care le acceptați, pe care nu le acceptați. Prietenii au aceeași imagine. Impresia mea este că, la copiii cu probleme temporare, diateza de supraalimentare ceva nerecomandată (poate prin HB) trece pe cont propriu cu timpul, astfel încât impresia de recuperare este realizată cu ajutorul fenistilului. Pentru copiii cu probleme cronice persistente, acest medicament este de apă curată...

Scump și fără valoare

Copilul (2 luni) a avut diateză, a sfătuit doctorul Finistil. Timp de o lună și jumătate, am torturat-o pe fata, am picat și am murdărit cu smântână, totul e inutil! Apoi oamenii buni au sfătuit suprastin, alergia a fost instantanee! Este posibil ca mușcăturile de țânțari și smântână să ajute, dar nu știu cât de multe alergii este de la care alergie! N-aș recomanda-o nimănui, pierzând banii.

A cumpărat-o și merită. Nu ajută deloc, un medicament foarte slab, chiar și cu o ușoară diateză, nu este capabil să facă față, nu ca la alergii normale. A dat chiar și o doză ușor mai mare decât nici un scop. Ca rezultat, suntem întotdeauna salvați de suprastimul. Acesta este un antihistaminic foarte bun. Și cu alergii se luptă și diateza. Iar dozajul este suficient de mic, câteodată o pilulă de 1/4 este suficient pentru a scăpa complet.

Bună ziua tuturor cititorilor care le pasă de copiii lor! Cu drogul, Finistil picături, m-am întâlnit când am avut un al doilea copil. Sa dovedit a fi alergic, din păcate. Și acum medicul ia prescris pe Finistil pentru utilizarea picăturilor de la alergii la nou-născuți. Acesta poate fi utilizat pentru a trata copiii de la vârsta de două săptămâni. Am picurat strict conform instrucțiunilor. A urmat toate recomandările medicului cu privire la recepția acestui medicament. Dar, din păcate, nu ne-a ajutat.

Cu asta, nu a ajutat deloc. Pe măsură ce copilul a căzut, așa a rămas. După cum mi sa spus mai târziu că acest medicament este foarte slab și nu ajută pe toată lumea. Un păcat. La urma urmei, este foarte convenabil de utilizat, doza corectă este măsurată cu picături și este convenabil pentru copil să o dea, nu vă puteți teama că Dumnezeu să-l oprească. Costul de Finistil în picături, în opinia mea este medie și la prețuri accesibile. Dar efectul este zero. Deși poate ajuta pe cineva, nu voi contesta.

Cel mai important lucru aici este că, fără a ajuta medicamentul, nu va dăuna copilului!

Bună ziua, dragi cititori!

Vreau să-ți spun despre antialergice înseamnă Fenistil.

Acest medicament a fost prescris de către un alergist atunci când o fiică are o erupție severă pe aproape întregul corp.

Aceasta le scade volumul de 1 mililitru. Puteți vedea ce este inclus în el, deși nu știu de ce este nevoie de acid citric acolo dacă este antialergic.

Este într-o sticlă mică. În care există un dozator, așa că este convenabil să picurăți cantitatea potrivită de picături.

Manualul este scris în detaliu cu privire la modul în care se folosește și la ce boli ajută.

Am fost prescris să bem de 3 ori pe zi pentru 5 picături și să-l picurăm în lapte sau în amestecul de lapte. Și poți da o lingură în formă nediluată. Am adăugat la amestec.

Aici este scris în contraindicații că este imposibil să se aplice copiilor prematuri și copiilor mici sub 1 lună. Și de când aveam deja 2 luni, am putea să o folosim cu ușurință.

După 2 săptămâni de utilizare, vă voi spune sincer efectul. Nu am văzut nimic. De asemenea, am băut-o de mai multe ori și nu am văzut efectul de mai multe ori.

Poate că a ajutat pe cineva, desigur, dar el nu ne-a ajutat deloc de dermatita atopică.

Este produsă în Elveția. A costat aproximativ 120 UAH acum un an., acum probabil de două ori mai scump.

Deci, nu voi recomanda acest drog.

Bună ziua Copilul meu este de 3, 5 luni. Ieri, am primit vaccinuri DTP + COKLYUS. Medicul a sfătuit să-i dea copilului picături de Fenistil. Noaptea și a doua zi dimineața și seara. Fetele Mulțumesc lui Dumnezeu că nu le-am dat bebelușului noaptea și le-am dat seara la 19, totul s-ar putea sfârși în lacrimi: (la 21, 30 m-am dus să mă spăl pe copil, apoi să mănânc și să-l pun în pat. Am văzut un copil în camera mea, pe măsură ce fiul meu a devenit palid, a devenit albastru peste tot, ochii au început să se rostogolească și respirația lui a dispărut, am panicat, Multumesc lui Dumnezeu că soțul meu a fost acolo și a început imediat să facă respirație artificială, după 5 minute a fost salutat. imediat a sunat o ambulanță, la sosirea la Achaei, copilul a fost vesel și bucuros, sa dovedit că am avut un mic procent din copiii pe care acest dispozitiv nu le încorporează! Niciodată nu mi-l voi da copilului meu în viața mea! ia acest drog!

Pentru noi, a fost foarte slab, luat din primele zile de viață, nu a existat nici o îmbunătățire, dar alte antihistaminice, astfel de bebeluși nu pot conform instrucțiunilor. Au băut 5 picături de două ori pe zi, dimineața și seara. Diluat cu puțină apă într-o lingură. Când a devenit foarte rău, Zyrtec ne-a fost prescris în departamentul alergic, de asemenea picături, așa că au ajutat. Copilul la acel moment era deja de trei luni. La una dintre tehnici, pediatrul ne-a spus că picăturile "Fenistil" sunt, în general, apă sfântă. Nu știu, poate că dacă o reacție alergică slabă, atunci ne ajută, din păcate, nu ne-am potrivit.

Efectul timpurilor în timp poate provoca alergii la prețuri

Nu m-am așteptat ca unul din copii mei să fie alergic la mâncare, deoarece nici una din cele mai apropiate rude nu a suferit de ea. Prima dată sa confruntat cu acest dezastru, când copilul avea doar 3 luni. El a fost pe alimentație, am introdus treptat produsele în alimentele mele. La început, nu era nimic, ci diateză, este viclean pentru că are un efect cumulat, așa că nu am aflat ce sa întâmplat.

Alergia era pe față și pe corp, sub formă de pete roșii, peeling. Pediatrul mi-a recomandat gelul de fenistil, dar după ce am ascultat cunoștințele mele, am lăsat totuși alegerea pe picături și l-am petezat cu o altă cremă.

După o săptămână, pielea copilului a devenit clară. Efectul nu este rapid, dar a fost. Cu siguranta ma surprins, ce picatura de la alergii, dar un efect secundar poate provoca, de asemenea, alergii))) da...

A doua oară când sa confruntat în 7 luni, apare o diateză pe bărbie. În primul rând, culoarea roz, apoi a devenit mai strălucitoare, iar seara, în general, culoarea burgundă și coaja off. Din nou am folosit aceste picături în combinație cu alte medicamente timp de o săptămână, dar efectul nu a fost o scădere.

Impresia mea este dublă în legătură cu picăturile, apoi mă ajută încet sau deloc, dar prețul le mușcă pentru un astfel de efect. Scor numai "3".

Plăcut de gust

Există efecte secundare

Fenistil a fost prescris copilului aproape de la naștere ca antihistaminic în tratamentul dermatitei atopice. Apoi au băut regulat timp de o săptămână - două înainte de vaccinări. Pot să spun că am început să observ iritabilitate excesivă în timpul utilizării medicamentului. Mai întâi a decis o coincidență. Apoi am văzut un model. S-ar putea să fi dat prea des, dar medicii au prescris persistent. Deoarece avem dermatită atopică, toate vaccinările se fac în timp ce luăm antihistaminice. Cu toate acestea, Fenistil nu mai vrea să dea. Nu pot spune că eficiența a fost foarte mare. Ceva a ajutat undeva, ceva rămas undeva. Cel mai probabil, dacă există o alegere, puteți recurge la administrarea unui alt medicament sau să nu îl abuzați.

Eficace, dar cu efecte secundare

Medicamentul "Fenistil" ne-a fost atribuit de un medic pentru tratamentul alergiilor alimentare, pe care copilul le-a arătat și pe piele cu dermatită alergică.

Instrucțiunile din acest instrument afirmă în mod clar că este destinat tratamentului bolilor alergice: rinită alergică, alergii la medicamente și alimente etc. Și m-am gândit că acest medicament ar trebui să ne ajute cu siguranță, iar recenziile de pe Internet despre asta sunt bune.

Am început să o folosim... Prima zi - nici un rezultat, a doua zi - de asemenea, un rezultat zero, și numai atunci când am început să folosesc alte medicamente pentru tratarea alergiilor: unguent hormonal + rehidratare + emulsie hidratantă, apoi au apărut imediat îmbunătățiri.

Vreau să spun că, după un timp, copilul a manifestat din nou alergii alimentare (a încercat un produs nou) și am încercat din nou să-i dau acest medicament și din nou nici un rezultat... După ce au discutat cu medicul, au decis să nu utilizeze "Fenistil", ci să trateze alergia cu aceste medicamente care într-adevăr ajuta (Tocmai le-am descris un pic mai sus, vă puteți uita la link-ul).

Prietena mea a cumpărat, de asemenea, "Fenistil" pentru copilul ei pentru tratamentul alergiilor și, de asemenea, nu a observat rezultatul utilizării acestui medicament (: În general, au înlocuit "Fenistil" cu un alt medicament, de asemenea antihistaminic, care ajută puțin.

A produs "Fenistil" în Elveția. Prețul în farmacii, în medie, un pic mai mult de 100 UAH. sau 7 ani. e.

Concluzie: cât de dificil este pentru un drog este dificil pentru mine să judec, deoarece poate fi potrivit oricui. Dar personal, am fost convins că în cazul nostru - nu ajută deloc (bine, că nu au fost relevate efecte secundare). Da, și experiența unui prieten spune, de asemenea, că nu îi ajută pe toți.

ameliorează rapid umflarea, rezultatul rapid este potrivit pentru adulți și copii ușurează mâncărimea, tratează în mod eficient alergiile

provoacă somnolență destul de scumpă

O zi bună. Am decis să scriu o recenzie despre acest medicament.

I-am prescris înainte de vaccinare pentru hepatită, cinci picături la un moment dat, luate o dată pe zi. Suntem trei luni și jumătate.

Medicamentul este bun, dar există câteva puncte care nu pot fi alertate. De exemplu, este somnolență, copilul după ce a luat drogul doarme patru ore, spune-mi, oh, cât de bine, nu, nu e bine. Ne tulbură, în general, doarme de patru ori pe zi în timpul zilei. În descrierea de droguri o mulțime de efecte secundare, deci nu exagerați-l.

Prețul nu este nici mic. Este posibil și mai ieftin de găsit.

Pe partea pozitivă, se poate observa că el lucrează destul de repede, a încercat-o pe el însuși, am o alergie teribilă la kiwi, mi-a îndepărtat rapid edemul, undeva în cinci minute, m-am simțit mult mai bine. Fiica lui bea, e dulce. Nu conține alcool, care este, de asemenea, important.

Este greu de spus ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi dat drogul.

Fenistil picături ne-au fost prescrise atunci când fiul a fost acoperit cu tot mai multe pete roșii în timpul primei hrănire. Medicul ia prescris trei picături de trei ori pe zi cu unguent. Alergia la Tolley a început să treacă, pentru că amăgirea a fost anulată, iar picăturile au ajutat, dar copilul a avut mai puțin roșeață în a treia zi. În timp ce în trusa de prim-ajutor avem aceste picături de alergii.

Acțiune rapidă de calitate.

Bună ziua, vreau să împărtășesc experiența mea în achiziționarea acestui medicament. M-am întâlnit cu el acum 2 ani, când mi-am transferat copilul de la alaptare. Apoi am intrat într-o reacție alergică. Am fost familiarizat cu fenistil, dar în gel. Și apoi medicul nostru ne-a prescris Fenistil picături, am fost foarte surprins, cumpărat, încercat, și rezultatul nu a durat mult să aștepte. În decurs de 7 minute, toate petele roșii de pe obraji ale copilului au dispărut rapid. Am fost foarte surprins de rezultat și acum, de îndată ce copilul are pete alergice, sunt salvat doar de Fenistil. Îi sfătuiesc pe toate mamele. După ce ați încercat, nu o schimbați.

Remediu de remediu alergic la copii

Odată cu nașterea unui copil, am făcut cunoștință cu multe medicamente pe care anterior le-am auzit doar din publicitate.

Am fost sfătuiți să luăm Fenistil Drops pentru prima dată când a fost timpul să se inoculeze. Deși asta spune cine.

Unii medici recomandă doar pentru caz. Dar alții nu au recomandat administrarea unui antihistaminic în timpul vaccinării, astfel încât organismul să poată face față infecției introduse.

Primele vaccinări au fost date cu fenistil. Totul a mers bine. Apoi am auzit opinia că este mai bine să nu renunți la fenistil și să înceteze. Se pare că totul a mers prea bine.

Și recent, copilul sa trezit cu un nas umflat, ochi și frunte. Am fost atât de înspăimântată, încât m-am grăbit să pediatru. Mici vizibile pe care nu le-am văzut, probabil mușcate de altcineva decât de un țânțar.

Pediatrul a sfătuit-o pe Fenistil să ia picăturile și gelul Fenistil extern. Nu am mai avut încă gel. Dar picăturile au început să le dea imediat. Ca urmare, seara, umflarea a devenit mult mai puțină, iar a doua zi era aproape imperceptibilă.

Anterior, copilul nu a reacționat la mușcături, dar acum am observat și totul este umflat de țânțari. Stocată cu tot felul de spray-uri de la insecte urâte.

rapid și de lungă durată

Fratele mai mic are o alergie alimentară foarte puternică. Toate instrumentele pe care le-am încercat înainte, încep să acționăm după numai 30-40 de minute. La sfatul unui nou medic a cumpărat Fenistil. Efectul este foarte rapid! În câteva minute, semnele de alergie încep să se estompeze. A băut cursul (săptămâna, dacă nu se înșeală). Acum luați o dată în caz de exacerbări. Nu dați din nou, deoarece efectul este durabil. Picăturile sunt convenabile pentru a administra doza. Ei au un gust bun. Copilul îi bea fără convingere. Prețul medicamentelor este ridicat. Dar instrumentul este foarte eficient și merită banii. Mai mult, doza copiilor nu este mare - suficient pentru o lungă perioadă de timp. Pentru un adult, flaconul este prea mic - suficient, probabil, doar pentru un singur curs.

Le-am prescris aceste picaturi sa bea de la 3 luni, cand, dupa vaccinarea DTP, am inceput sa avem toate cotovasiile in primul rand, cu alergii si apoi cu dermatita atopica. Am început să bem cu trei sau patru picături de două ori pe zi, iar medicul a permis să bea cinci picături. Ei ne-au ajutat cu adevărat, în a doua zi, siașka a început să se descurce, dar, în general, undeva în 5-7 zile, totul a dispărut, dacă apropo, pete erupția cu unguent special.

Au gust dulce, așa că micuța nu a refuzat să le bea și o sticlă a fost suficientă pentru aproape o jumătate de an, de multe ori le-am luat, deoarece erupția sa întors periodic. Acest lucru, dacă nu mă înșel, este singurul medicament antihistaminic care poate fi beat fără limite de timp.

Bine tot timpul din zi. Vreau să vorbesc despre experiența mea cu utilizarea medicamentului Fenistil pe doi copii. În toate cazurile, fenistil ne-a ajutat și într-un timp scurt.

Acest instrument este disponibil într-un tub din sticlă întunecată. Are propria pipetă, dar singurul lucru este că atunci când fencingul vine la jumătate, nu picură atât de repede, trebuie să bateți pe fund.

În primul rând, Fenistil este prescris pentru copii cu eventuale alergii alimentare, care pot fi însoțite de mâncărime, înroșire, precum și urticarie și eczemă.

Puteți aplica la fel de mult din prima (după 1 lună) lună. Acest lucru este foarte important, deoarece atunci când alăptați există o opțiune pentru alimentația necorespunzătoare pentru a obține alergie din laptele matern.

Cu primul copil, am recurs la cumpărarea de fenhenyles când a avut o reacție alergică la o portocală, adică mâncare. Am fugit la medic și am prescris mai întâi acest medicament. Ca urmare, două zile mai târziu, nu au existat nici o erupție pe pielea bebelușului și nu avea nici măcar un an.

De asemenea, după vaccinarea cu DPT, ni sa spus să avem în stoc sau să cumpărăm și un fenistil în cazul unei posibile alergii. Dar ttt a cruțat, dar temperatura era ridicată.

Și a existat un caz că, potrivit analizei efectuate înainte de vaccinare, în rezultate, sa constatat că copilul a fost alergic. Mai exact, ce produs nu a fost clar, deoarece copilul meu a trecut doar la amestec după laptele matern. Deci, ni s-au prescris 7 picături de 3 ori pe zi. După reanaliză, rezultatele au revenit la normal.

În concluzie, Fenistil este un ajutor imediat pentru copiii cu alergii posibile.

Am cumpărat "Fenistil" în picături și încă o folosesc. Un instrument foarte bun pentru a primi înainte de vaccinări, pentru că acum ce vă puteți aștepta de la un vaccin pentru a facilita reacția la acesta dacă se întâmplă ceva. Ajută, de asemenea, pe fiica ei la apariția diatezei, după ce trece prin erupții cutanate roșii în 2-4 ore. Un medicament minunat, eficient și indispensabil, ușor de folosit pentru orice vârstă, iar prețul este rezonabil. Cred că un astfel de medicament ar trebui să fie mereu la îndemână!

Din copilărie am fost alergic la fructele citrice și, aparent, alergia mea a fost transmisă copilului meu. Am observat asta doar pentru trei ani, când fiica pentru noul an a încercat mandarina. Corpul ei a început să devină acoperit de urticarie, umflarea a ajuns în gât și ea a început să se înnebunească. Am chemat pediatrul, a sfătuit-o pe Fenistil. Din fericire, farmacia se apropie, tatăl nostru a cumpărat-o repede. Am luat medicamentul conform instrucțiunilor, are gust acru, nu urât. Edemul a început să coboare și am oftat cu ușurință. Acum, chiar și atunci când am o alergie, beau mereu "Fenistil". Deoarece și alte medicamente nu mă ajută în felul în care acest instrument.

http://otzovok.ru/kapli-dlja-detej-fenistil-8212-otzyvy/
Mai Multe Articole Despre Alergeni