Diete

Eficacitate cicatrică și cicatrizare

Unguent de înaltă calitate de la cicatrici și cicatrici trebuie să pătrundă adânc în piele, să-l înmoaie și să-l facă mai elastic. Un astfel de instrument poate fi achiziționat la farmacie sau să te faci.

Tratamentul de remedii folclorice pentru alergii

Cuvântul "alergie" este familiar cu multe persoane de la început. Stresul, nasul curbat, mâncărimea, erupția cutanată - toate acestea sunt semne ale unei reacții alergice a corpului.

Homeopatia în tratamentul astmului bronșic

Dintre numeroasele metode de tratare a astmului bronșic, administrarea diferitelor preparate homeopate nu are o importanță prea mică. Homeopatia în tratamentul astmului bronșic asigură o remisie relativ îndelungată și în majoritatea cazurilor elimină riscul dezvoltării ulterioare a bolii.

LiveInternetLiveInternet

-CotațiileGeluri simple și foarte rapide, se poate spune, leneș. Frământați, formați, coaceți. Destul.Starea noastră de spirit, aspectul și sănătatea depind direct de echilibrul sistemului nostru hormonal.

Ce este acrodermatita alopo și cum să o tratezi?

Bună ziua, dragi cititori! În acest articol voi vorbi despre un alt tip de psoriazis. Acrodermatita Allopo este o boală dermatologică complexă de tip pustular cu o etiologie incomprehensibilă, care afectează în cea mai mare parte bărbații.

Unguent Advantan

Advantan unguent este un agent antibacterian care este, de asemenea, un antihistaminic. Este un steroid non-halogenat, utilizat cu o eficiență ridicată în lupta împotriva diferitelor dermatoză.

Pete pe talpa picioarelor

Petele roșii de pe talpa picioarelor pot avea forme și dimensiuni diferite. Uneori pot conține lichide și, uneori, se prezintă sub formă de erupție mică. Motivele pentru aparitia lor pot fi multe.

Advantan

Paginile proiectului Mail.ru Copii nu permit comentarii care încalcă legile Federației Ruse, precum și declarații de propagandă și anti-științifice, publicitate, insulte față de autorii publicațiilor, alți participanți și moderatori.

Polisorb cu urticarie

Urticaria (urticarie) - o boală dermatologică destul de frecventă, care se manifestă în principal sub formă de erupții cutanate. Reacțiile folk, testate în timp, sunt utilizate cu succes în tratamentul bolii:

Akvadetrim

Numai oamenii inteligenți nu scot undeva.
Vitamina D nu este grasă, este un întreg grup de substanțe, principalele fiind colecalciferol și ergocalciferol.
Cholecalciferolul este sintetizat sub acțiunea razelor ultraviolete din piele și intră în corpul uman cu alimente.

Carbon activat la sugarii cu alergii

Este posibil să se dea carbon activ al copiilor?Carbonul activat este un medicament sorbent universal, care este un cărbune de mesteacăn produs fără acces la aer și presat în tablete.

Alergie la un copil de 6 ani

Alergia la copii apare la orice vârstă, iar simptomele sale se schimbă în fiecare etapă a creșterii. Deci, o alergie la un copil este adesea manifestată prin reacții cutanate, la copii după 3 ani predomină simptomele respiratorii.

Nu există alergii!

cartea de referință medicalăInstruirea lui Aleron pentru copiiTabletele conțin diclorhidrat de levocetirizină ca ingredient activ, precum și componente suplimentare: lactoză monohidrat, stearat de magneziu, amidon de porumb, amidon glicolat de sodiu (tip A), celuloză microcristalină, dioxid de siliciu coloidal.

Mici puncte negre pe pielea roz a abdomenului.

Bună ziua tuturor!
Astăzi, când m-am întors acasă de la o plimbare cu câinii, ca de obicei i-am spălat cu apă curgătoare și când i-am șters cu un prosop, am găsit pe stomacul meu pete negre care păreau ca niște anghilă (asta e 4,5 ani în cățea DRT).