LiveInternetLiveInternet

Aproximativ 8 ani în urmă, am început să observ zgârieturi pe corpul meu. Ca și cum pisica mă scarpină cu ghearele și după ele rămân urme. Deci, pe corpul meu brusc, fără nici un motiv evident, au început să apară aceleași zgârieturi. Ani au trecut și totul ar fi bine, dar.
Zgârieturile au apărut în principal în timpul verii și i-am glumit să se scrie pentru zmeură sau urzică care crește în casa noastră.
Timp de trei ani nu am tratat nici o iarbă și niciun fel de lucruri care ar putea lăsa un semn similar. În plus, mărcile de zgârieturi au devenit mai frecvente în ultimii 1.5-2 ani. Perioada de apariție a acestora a fost de aproximativ 1 - 2 ori pe săptămână. Descriere: o zgârietură subțire, de 3 până la 15 cm lungime. Perioada de incubare este de aproximativ 3 ore, apoi se deschide și sângele se usucă lăsând o bandă subțire uscată în spatele ei. Practic totul se întâmplă în timpul zilei. Nu văd nici un motiv evident.
Mulți spun că este Stigmata, dar unde sunt stigmatele și unde sunt zgârieturile mele)) Este amuzant să vorbim chiar.
Stresul? Le-am avut înainte, dar nu a existat o astfel de artă.
Boala, ciudat, na văzut pe nimeni așa.

În general, întrebarea rămâne deschisă. Un lucru știu sigur, niciun medic nu mi-a dat o explicație rezonabilă. Unii spun - mănâncă mai puțin sărat, alții grași, alții fierți și rezultatul este același)

Personal, am 2 răspunsuri: Opțiunea One - Acesta este un invizibil cineva care mă zgârie și nu mă poate intra, adică un fel de câmp de protecție mă înconjoară. Opțiunea a doua - sufletul meu scrubs corpul meu atunci când vede că fac ceva care nu este necesar.
Vom vedea cine are dreptate!

 • Înregistrați-vă plăcut
 • 0 Citată
 • 0 salvat
  • 0 Add to quote pad
  • 0 Salvează linkurile

  O explicație frumoasă;) Dar, poate, încă o alergie? Sau ce insecte?

  Cu câțiva ani în urmă, după ce m-am mutat într-un apartament închiriat, mi-am găsit stupi. S-au dovedit bug-urile. (

  http://www.liveinternet.ru/users/lis3n0k/post352204491/

  De ce apar răni și zgârieturi pe corp (vezi mai jos)?

  De ce apar răni și zgârieturi pe corp (vezi mai jos)?

  Motivul pentru astfel de fenomene poate fi o încălcare a reacțiilor imunitare celulare, câteodată pot apărea reacții alergice. De asemenea, poate fi psoriazis (deloc arata atat de ingrozitor, ca si in imaginile din cartea de referinta). Dacă, totuși, presupunem că acesta este un joc de entități libere, atunci nu sunt capabili să lase zgârieturi (acest lucru se poate întâmpla doar dacă plicul dvs. de energie este foarte deteriorat), într-o măsură mai mare, lucrează la nivelul energiei și, mai des, afectează starea psiho-emoțională a persoanei. Membranele puternic deteriorate sunt rare în persoanele fizice și psihice sănătoase fără dependență. Poate că există oameni în mediul dvs. (legați în mod vital sau emoțional cu voi) care sunt implicați în magia neagră și își exercită abilitățile asupra voastră, dar aceasta este mai mult ca și sadismul. Magicienii au de obicei goluri mai mari, cu excepția cazului în care, bineînțeles, acest lucru este un fel de răzbunare. Dacă simțiți că acest lucru este magic, sfatul meu este să citiți Tatăl nostru de 10-15 ori înainte de a merge la culcare.

  Puneți aparatul foto pe timp de noapte și lăsați-l să vă împuște toată noaptea. Cel puțin, veți vedea cum dormiți, despre ceea ce frecați noaptea și cum vă comportați. Zgârieturile sunt daune, iar deteriorarea nu apare de la sine. Cu siguranta poti sa speri pentru viata ta pe o forta necunoscuta si sa stai cu aceasta problema. Și puteți aborda problema cu bunul simț și acorde atenție pielea, poate că pielea este subțire din cauza problemelor interne, care este ușor de avariat și destul de câteva friabile în pat să se trezească cu zgârieturi.

  la prima vedere. Dacă privim dintr-un punct de vedere mistic. Deci diavolul a fost lăsat poltergeistului, să presupunem că este așa, deși nu este un fapt. Evident, există găuri datorită faptului că de la Dumnezeu a primit o astfel de putere-presupunere. Diavolul primește putere atunci când o persoană o alege în ceva, se dedă la percepția magică, extrasenzorie și altele asemănătoare sau comite păcatele muritoare - să spunem că dormiți cu un bărbat căsătorit sau ceva de genul asta. Gândește-te în mod impasiv de critic, poate că există sau a fost o dată, așa cum se spune, un păcat. Următoarea întrebare este să excludeți câteva opțiuni, sunteți botezat, conduceți o viață biserică. Dacă acest lucru este bine, atunci cel mai probabil motivul este fiziologic și nu spiritual. Unele procese apar, sunt lansate în timpul somnului profund, ca urmare a faptului că elementele utile din corp sunt epuizate, iar țesuturile încep să se rupă, să se disperseze. atunci este necesar să nu fie zgârcit să facem analize complete și, pe baza rezultatelor analizelor, să dezvăluim anomalii, dar ele trebuie să apară cu siguranță. O cale sau ultima.. prin metoda eliminării, se poate obține un răspuns spiritual, acesta este o cauză sau o fiziologie.

  Dacă sunteți un credincios, vă sugerez această metodă: Lăsați-L pe Dumnezeu cu rugăciuni, pentru ca el să vă dezvăluie motivul pentru ceea ce se întâmplă și să nu vă întoarceți până nu veți obține "Dumnezeu, dezvăluiți-mi ce este motivul; și în timpul zilei, fără fanatism, mă rog cât de mult ai nevoie, sunt foarte convins că el îți va răspunde.

  Îmi pare rău pentru răspunsul meu, dar foarte asemănător cu mușcăturile de albastru. Verifică-ți patul. Uneori apar erori în mobilier înainte de cumpărare, în depozite. Oamenii obișnuiți cumpără mobilier, iar apoi toți mâncau.

  În virtutea muncii, comunic adesea cu un dermatolog. Ea a spus că astfel de cazuri sunt foarte frecvente și nu în dregs, ci în orașele mari. Oamenii nici măcar nu se gândesc la un astfel de motiv.

  Este lenjeria de pat bine? Uneori, pene pot să scape și să zgârie de la perne, de asemenea, dintr-o pătură. Misticismul nu are nimic de-a face cu asta.

  Dacă totul este bine. poate exista o lipsa de vitamine in organism, pielea devine uscata si crapata de orice contact cu nimic (in acest caz, cu lenjeria de pat, deoarece acesta este cazul dupa noaptea apare). Nu ai observat cât a început? Spring? Poate avitaminoza.

  Daca totul este in ordine si cu vitamine, atunci problema este in piele (mergeti la dermatolog, ei vor lua epiderma sau doar arata vizibil pentru ce motiv si prescrie tratamentul). Dacă nu doriți să mergeți la medic, atunci cumpărați o cremă, de exemplu, o cremă de grăsime bună pentru copii sau Bepanten și ungeți zonele de piele unde apar răni. Apoi urmăriți modul în care pielea se comportă în aceste locuri - va continua, de asemenea, sau rănile vor dispărea.

  Citește Psalmul 90 "Să trăiești în ajutorul celui mai înalt. quot; (de preferință în limba slavonă veche), pentru prima dată - de 90 de ori, apoi de 9 zile de 40 de ori și mai târziu de 9 ori înainte de culcare până când este complet, și să vă avertizați împotriva unor astfel de situații în fiecare zi, apoi să citiți de trei ori, puteți să o faceți dimineața, sau înainte de a merge la culcare, să fie curățați de toate relele.

  Spălați-vă corpul cu apă sfântă înainte de a merge la culcare. Luați o palmă în biserică și puneți-le în toate camerele câte puțin, pot fumigați un apartament și, de asemenea, puteți pulveriza cu apă sfântă. Pe 15 februarie, cumpărați lumânări în biserică; și veniți acasă în jurul casei de locuit cu soare, cu o lumânare aprinsă, care se deplasează dinspre est spre vest. Astfel de ceremonii se pot face deseori dacă există îndoieli.

  Acesta nu este un mistic.. un semn al uneia dintre boli... pentru că nu le vedem - vă sfătuiesc să faceți un test de sânge - inclusiv zahărul și să mergeți la terapeut și să-i arătați zgârieturile;

  Cred că va înțelege.

  Ai nevoie de un doctor inteligent, nu de un dermatolog, ci de un imunolog. În general, când femeia însărcinată se afla, intra în sală cu o fată - avea o astfel de complicație din cauza imunității slăbite. Chiar și pe SIDA a fost o suspiciune. Apoi au crezut că pisica de acasă a fost de vină - ei au un astfel de băț bartonella. Dar se pare că durează o perioadă de câteva luni, iar fetița din spital a apărut pe corpul ei când nu era nici o pisică în apropiere. În general, vitaminele sale au fost injectate, interferonul - iar în trimestrul al treilea totul a mers. Așa că du-te la doctor, poate un fel de tulburare imunologică. Apropo, doctorul a spus ceva că astfel de zgârieturi se găsesc de obicei la tineri, iar atunci când hormonii se calmează și nu mai lucrează la sistemul imunitar, până la vârsta de 25 de ani, totul trece. Și, de asemenea, mergeți la biserică - mai ales că deja vă este frică că natura bolii voastre este de altă natură, doar calmați-vă în jos.

  Unele forțe alte lumi pot face acest lucru, poate un goblin, ei avertizează astfel despre un eveniment, am avut un caz similar, a venit la mine și a sărutat în fiecare noapte timp de un an, statul deranjant după aceea, sa simțit teribil, după alte trei luni, soțul meu și cu mine am divorțat, vă sfătuiesc să curățați casa, să luați o lumânare în biserică, să o aprindeți și să mergeți în jurul tuturor colțurilor casei, apropiindu-vă de fiecare cu o lumânare, citiți tatăl nostru și stropiți un colț cu apă sfântă și când vă culcați somnul să se roage lui Dumnezeu și cereți-le să pună îngerul păzitor asupra voastră și să așeze icoana mamei cu șapte săgeți a lui Dumnezeu sub pernă.

  http://info-4all.ru/drugoe/pochemu-poyavlyayutsya-ranki-i-carapini-na-tele-sm-nizhe/

  Scratch alergie

  O boală alergică a pielii care arată asemănătoare cu arsurile urzică, în care pe corp se formează rapid zgârieturi, erupții cutanate și blistere, se numește urzică.

  Adesea boala se manifestă ca o boală independentă, dar poate fi o reacție la orice iritant.

  Urticaria este împărțită în mai multe tipuri:

  • Spontană. Se produce fără influență mecanică. Are două categorii: acută și cronică.
  • Fizică. Ea provoacă acțiuni fizice. Include dermografia (manifestată ca o alergie sub formă de zgârieturi), încetinit (bule apoase apar pe corp), frig (cauzate de frig sau vânt), termice (căldură), solare (reacția la lumina ultravioletă sau vizibilă), vibrații (ca rezultat al vibrațiilor). acțiuni, de exemplu, din activitatea unui ciocan).

  Există, de asemenea, tipuri de urticarie "individuale", care apar în timpul suprasolicitării fizice sau emoționale, atunci când pielea intră în contact cu o substanță specifică care provoacă cea mai puternică reacție alergică.

  Alergie Scratch Simptome

  Manifestarea urticariei dermografice pe corp sub formă de zgârieturi provoacă frecare a pielii sau alte iritații ale acesteia cu obiecte ciupite sau îmbrăcăminte.

  Se crede că, din cauza stresului psiho-emoțional, alergia la zgârieturi crește. Nu provoacă prea multe disconforturi și nu necesită tratament cu un curs slab.

  Este de dorit seara să luați o doză de medicament antialergic (în funcție de vârstă). În plus față de zgârieturi, poate apărea ca blistere, o erupție cutanată și mâncărime severă.

  Pacienții sunt sfătuiți să elimine contactul cu pielea cu haine de lână, să nu poarte haine bine fixate, să strângă puternic curelele, pentru a elimina frecarea pielii cu diverse obiecte (pungi, ceasuri, brățări etc.). De asemenea, este recomandat în timpul somnului să mențineți o temperatură răcoroasă în cameră.

  Tratamentul urticariei

  Nu există metode de recuperare rapidă, terapia se bazează pe administrarea de antihistaminice și imunomodulatoare. Postul medical va ajuta, în timpul căruia trebuie să beți cel puțin 2 litri de apă curată în fiecare zi. Recomandat coșuri de curățare de zi cu zi, exerciții fizice ușoare, dușuri calde.

  http://www.iallergy.ru/allergiya-v-vide-carapin/

  Mâna răzuită

  Scratch este deteriorarea stratului de suprafață al pielii, care este limitat în zona și are o formă liniară. Cea mai obișnuită cauză a zgârieturilor este manipularea neatentă a obiectelor de piercing și tăiere la locul de muncă sau la domiciliu. În plus, zgârierea poate fi asociată cu manifestări de comportament agresiv sau de comunicare neplăcută cu animalele de companie.

  Tipuri de zgârieturi

  Zgârieturi mici pe mâini

  Zgarieturi minore pot fi obținute în bucătărie. În special, acest lucru se întâmplă frecvent la femei în timpul gătitului sau în treburile casnice. Dar chiar și microtraumele minore pot provoca probleme, dacă nu tratați acest lucru cu înțelegere și nu îl procesați în timp.

  Pentru a preveni intrarea unei infecții în rană, mai întâi trebuie spălată cu apă rece și săpun. În cazul în care există peroxid de hidrogen, apoi se șterge un tampon de bumbac și se aplică în zona afectată timp de zece până la cincisprezece minute. Puteți utiliza și alte dezinfectante - iod, verde strălucitor, clorhexidină sau permanganat de potasiu. Dacă copilul are o zgârietură, este mai bine să îl tratați cu soluții apoase de antiseptice, deoarece cele alcoolice pot provoca durere și senzație de arsură. După procesare, un bandaj mic poate fi aplicat la zgârieturi minore. Uscarea zgârieturilor este lubrifiată în mod regulat cu unguente care accelerează procesul de vindecare și stimulează regenerarea țesuturilor.

  Zgârieturi pe mâinile pisicii

  Adesea, jucând cu pisica ta preferată, avem zgârieturi pe mâini. În general, astfel de pagube nu sunt periculoase, dar în unele cazuri pot exista consecințe grave.

  O boală care apare de la zgârierea pisicilor se numește limforeiculoză benignă. Este cauzată de bacteria Bartonella henselae. Infecția apare atunci când dinții și ghearele unui animal pătrund sub piele. Jumătate din pisici sunt purtători ai acestei bacterii și arată complet sănătoși. Ea ajunge la pisică prin salivă de insecte care suge sânge și purici. În Rusia, aproximativ un sfert de milion de pacienți caută anual o problemă similară pentru îngrijirea medicală. Acestea sunt în majoritate copii și tineri. Acest lucru se întâmplă mai des în sezonul rece.

  Odată ce Pharaoh Akhenaten a devenit interesat de o nouă pasiune. Apoi Nefertiti ia dat un pui jucăuș și agresiv. Zgârieturile au determinat concubina să moară de la infecție după o boală lungă. În zilele noastre nu mor de ea, dar trebuie să știți cum să vă protejați de consecințele neplăcute.

  Perioada de incubare a bolii este de câteva zile sau de câteva săptămâni. Ganglionii limfatici sunt inflamati in zona afectata si se umfla. Temperatura crește. După recuperare, se întâmplă ca persoanele cu imunitate redusă să poată avea o infecție secundară, o deteriorare a sistemului nervos sau o meningită. Persoana nu este un comerciant al infecției. Un medic trebuie consultat în următoarele cazuri:

  1. Rana nu se vindeca mult timp.
  2. Creșterea temperaturii corporale și a ganglionilor limfatici extinse.
  3. Alte semne ale unei afecțiuni dureroase.

  Medicamente specifice pentru tratament nu există. Imunomodulatoarele și medicamentele antibacteriene sunt prescrise de un medic. Este necesar să se efectueze tratamentul puricilor cu acțiune lungă și să se facă baie cu ajutorul detergenților de dezinfectare. Dacă în timpul jocului pisica își eliberează ghearele, încearcă să o înțepenească de la ea, să oprească comunicarea. Dacă te-a zgâriat, tratați imediat zona afectată cu un antiseptic.

  Scratch pe mâna

  Degetele profunde ale mâinii pot apărea ca urmare a căderii sticlei sau a așchiilor de lemn. În cazul în care zgârieturile sunt cauzate animalelor sau există murdărie în rană, atunci trebuie să consultați un medic pentru tratamentul și consultarea necesare.

  Ei se zgarie pe mâini

  Uneori, pe mâini apar zgârieturi spontane mici. Unul dintre motive poate fi hipotermia, când mâinile devin crăpate. În astfel de cazuri, ajută la crema de grăsime sau ulei de cătină.

  Al doilea motiv poate fi urticaria alergică. Se întâmplă la fiecare a cincea persoană. Un tip de boală este urticaria demografică, când apare iritație din cauza stresului fizic sau emoțional, precum și contactul cu substanțele care cauzează alergii. Iritația sub formă de zgârieturi pe mâini apare atunci când se freacă de haine sau de un obiect blunt. Alergia este agravată de stresul emoțional puternic. Ca tratament, medicii recomandă să luați medicamente antialergice pentru noapte. Cele mai frecvente alergeni includ:

  • medicamente;
  • produse alimentare (fructe, nuci, ouă, pește);
  • iarbă și polen de copac;
  • viral infecție;
  • suplimente nutritive

  Pentru un diagnostic precis, trebuie să efectuați un sondaj. Pentru a trece o analiză generală a sângelui și a urinei, fecale pentru prezența viermilor, ficatului și testelor serologice. Este, de asemenea, necesar să se facă o fluorografie sau o radiografie în piept. Tratamentul se efectuează cu preparate corticosteroidice.

  Cum se vindecă zgârieturile

  Din cauza lacrimilor de țesut moale, zgârieturile se pot vindeca mult timp. Dacă apare o infecție, procesul de regenerare este chiar mai lent. Pentru a scăpa de zgârieturi nevoie de cel puțin trei zile.

  Mai întâi clăti bine zona deteriorată și apoi tratați. Puteți face o rețea de iod. Dacă zgârietura nu se vindecă mult timp, utilizați un adeziv special. Acesta nu este un tratament, dar va proteja în mod fiabil împotriva infecțiilor. Lubrifiați pielea cu unguent regenerant.

  Cum să eliminați zgârieturile pe mâini

  La persoanele cu imunitate bună, zgârierea se vindecă repede. Dacă utilizați un agent de vindecare a rănilor sau un argint coloidal, procesul se va accelera.

  Uleiul din ulei de usturoi, sucul de aloe și sucul de plantenă ajută bine preparatele pe bază de plante. Dacă zona afectată nu este inflamată, tratați-o cu un decoct de scoarță de stejar. Are proprietăți astringente și antiinflamatoare.

  Ca și cum nu ați vrea să acoperiți zgârieturile cu fundație înainte de apariția unei cruste, acest lucru nu trebuie făcut. Puteți provoca daune suplimentare și puteți infecta rana.

  Cum să faci o zgârietură pe mâna ta

  Pentru a face o zgarietura pe mana, puteti folosi hartie de birou. Asemenea zgarieturi se vindeca foarte mult timp.

  Puteți zgâria cu sticlă, este mai puțin dureros. Dacă doriți să utilizați un obiect metalic ascuțit, atunci acest lucru trebuie făcut cu o mișcare rapidă. Nu uitați că în toate cazurile o infecție poate intra în organism.

  Cum să atragă zgârieturi pe mâini

  Uneori trebuie să tragem o zgârietură care să apară într-o scenă tragică sau ca machiaj.

  Luați un marcator sau un marcator. În locul potrivit, trageți numărul necesar de linii. Ar trebui să fie zdrențuite și strâmbe. Adăugați tonuri mai întunecate. După aplicare, acoperiți cu adeziv și după uscare veți avea un efect real.

  http://sblpb.ru/vidy-sypi/229-tsarapiny-na-rukakh

  LiveInternetLiveInternet

  -muzică

  -Abonați-vă prin e-mail

  -Căutați după jurnal

  -statistică

  Zgârieturi pe corpul meu.

  Aproximativ 8 ani în urmă, am început să observ zgârieturi pe corpul meu. Ca și cum pisica mă scarpină cu ghearele și după ele rămân urme. Deci, pe corpul meu brusc, fără nici un motiv evident, au început să apară aceleași zgârieturi. Ani au trecut și totul ar fi bine, dar.
  Zgârieturile au apărut în principal în timpul verii și i-am glumit să se scrie pentru zmeură sau urzică care crește în casa noastră.
  Timp de trei ani nu am tratat nici o iarbă și niciun fel de lucruri care ar putea lăsa un semn similar. În plus, mărcile de zgârieturi au devenit mai frecvente în ultimii 1.5-2 ani. Perioada de apariție a acestora a fost de aproximativ 1 - 2 ori pe săptămână. Descriere: o zgârietură subțire, de 3 până la 15 cm lungime. Perioada de incubare este de aproximativ 3 ore, apoi se deschide și sângele se usucă lăsând o bandă subțire uscată în spatele ei. Practic totul se întâmplă în timpul zilei. Nu văd nici un motiv evident.
  Mulți spun că este Stigmata, dar unde sunt stigmatele și unde sunt zgârieturile mele)) Este amuzant să vorbim chiar.
  Stresul? Le-am avut înainte, dar nu a existat o astfel de artă.
  Boala, ciudat, na văzut pe nimeni așa.

  În general, întrebarea rămâne deschisă. Un lucru știu sigur, niciun medic nu mi-a dat o explicație rezonabilă. Unii spun - mănâncă mai puțin sărat, alții grași, alții fierți și rezultatul este același)

  Personal, am 2 răspunsuri: Opțiunea One - Acesta este un invizibil cineva care mă zgârie și nu mă poate intra, adică un fel de câmp de protecție mă înconjoară. Opțiunea a doua - sufletul meu scrubs corpul meu atunci când vede că fac ceva care nu este necesar.
  Vom vedea cine are dreptate!

  • Înregistrați-vă plăcut
  • 0 Citată
  • 0 salvat
   • 0 Add to quote pad
   • 0 Salvează linkurile

   O explicație frumoasă;) Dar, poate, încă o alergie? Sau ce insecte?

   Cu câțiva ani în urmă, după ce m-am mutat într-un apartament închiriat, mi-am găsit stupi. S-au dovedit bug-urile. (

   http://www.liveinternet.ru/users/lis3n0k/post352204491/

   De ce apar răni și zgârieturi pe corp (vezi mai jos)?

   Pe corp (până acum numai pe brațe și picioare, Dumnezeu salvează.) Se prezintă periodic zgârieturi și răni (pielea este îndepărtată). Le văd după somn. Nu există sânge, se vindecă ca rănile obișnuite (pe picioare mai lungi). Ce este această groază? Este mistica sau boala? Nu mă zgâriez noaptea și nu-ți rup pielea, pentru că verificat (dormit în mănuși). Toate picioarele sunt cicatrizate, o scurtă uzură în vară nu este destinul meu. ((

   la prima vedere. Dacă privim dintr-un punct de vedere mistic. Deci diavolul a fost lăsat poltergeistului, să presupunem că este așa, deși nu este un fapt. Evident, există găuri datorită faptului că de la Dumnezeu a primit o astfel de putere-presupunere. Diavolul primește putere atunci când o persoană o alege în ceva, se dedă la percepția magică, extrasenzorie și altele asemănătoare sau comite păcatele muritoare - să spunem că dormiți cu un bărbat căsătorit sau ceva de genul asta. Gândește-te în mod impasiv de critic, poate că există sau a fost o dată, așa cum se spune, un păcat. Următoarea întrebare este să excludeți câteva opțiuni, sunteți botezat, conduceți o viață biserică. Dacă acest lucru este bine, atunci cel mai probabil motivul este fiziologic și nu spiritual. Unele procese apar, sunt lansate în timpul somnului profund, ca urmare a faptului că elementele utile din corp sunt epuizate, iar țesuturile încep să se rupă, să se disperseze. atunci este necesar să nu fie zgârcit să facem analize complete și, pe baza rezultatelor analizelor, să dezvăluim anomalii, dar ele trebuie să apară cu siguranță. O cale sau ultima.. prin metoda eliminării, se poate obține un răspuns spiritual, acesta este o cauză sau o fiziologie. Dacă sunteți credincios, vă propun această metodă: Puneți-L pe Dumnezeu cu rugăciuni pentru a vă dezvălui motivul pentru ceea ce se întâmplă și nu vă întoarceți până când nu ".

   Este lenjeria de pat bine? Uneori, pene pot să scape și să zgârie de la perne, de asemenea, dintr-o pătură. Misticismul nu are nimic de-a face cu asta. Dacă totul este bine. poate exista o lipsa de vitamine in organism, pielea devine uscata si crapata de orice contact cu nimic (in acest caz, cu lenjeria de pat, deoarece acesta este cazul dupa noaptea apare). Nu ai observat cât a început? Spring? Poate avitaminoza. Daca totul este in ordine si cu vitamine, atunci problema este in piele (mergeti la dermatolog, ei vor lua epiderma sau doar arata vizibil pentru ce motiv si prescrie tratamentul). Dacă nu doriți să mergeți la medic, atunci cumpărați o cremă, de exemplu, o cremă de grăsime bună pentru copii sau Bepanten și ungeți zonele de piele unde apar răni. Apoi urmăriți modul în care pielea se comportă în aceste locuri - va continua, de asemenea, sau rănile vor dispărea. Mult noroc!

   http://otvet.expert/pochemu-poyavlyayutsya-ranki-i-carapini-na-tele-sm-nizhe-1297823

   Zgârieturi pe corp fără nici un motiv

   SW. Cunoscători și oameni buni. Vreau să vă spun despre ce sa întâmplat cu mine nu cu mult timp în urmă, nu am aflat motivul.

   M-am trezit dimineața și a mers să se spele itd Când m-am spălat, în căutarea unui obnaruzhel oglindă la apropierea arterei carotide in gat, două paralele distanțate tsarapenki, fiind ca și caracterul.

   M-am gândit unde era zgâriat.
   După aceea m-am dus la bucătărie pentru a lua micul dejun, înainte să mă așez la masă, din spatele gâtului, am văzut aceleași zgârieturi. M-am dus și am luat o altă oglindă pentru a le privi. S-au dovedit a fi exact aceleași, doar dimensiunile lor erau puțin mai mici.

   După o observație strânsă, am decis să nu găsesc nici o explicație rezonabilă pentru ei și să uit de ei.

   Mai târziu, el a mers înotând și când și-a scos tricoul, ar descoperi încă o zgârietură similară pe mușchiul pectoral drept. Dar au fost de 3 ori mai mari decât cele care au fost găsite pe gât pentru prima dată. Apoi începu să se cerceteze și se trezise încă puțin în mână.

   Zgârieturile de la sine au fost făcute de o piesă foarte subțire (ghearele Kakby).
   Când dormeam, nu era nimeni altcineva în cameră și ușa era încuiată.
   Nu există animale de companie în cvartet.
   Ceea ce ar urca șobolan sau șoarece nu este real.
   Avea grijă de unghiile sale timp de 12 ore înainte de a adormi.
   Înainte ca acest lucru să nu se întâmple.
   După acest incident au trecut aproximativ 1,5 ani.

   http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=1955488

   Zgârieturi după somn (Ce este asta?!)

   Subiectul din secțiunea "Tavern" a fost creat de jbwckz: 3, 24 Jul 2015 la 08:53.

   Evaluare postare #

   jbwckz: 3

   Voi face o notă în prealabil: într-un vis, nu m-aș putea zgâria așa și să-l piept. Beneficiul muschilor este relaxat, nu pot. Și chiar dacă pot, am încercat în viața mea cu toată puterea mea să mă zgâriez cu unghiile, nu am reușit.

   În teorie, aș dori cu siguranță să aud răspunsul din punct de vedere științific, nu știți niciodată).
   Și răspunsurile despre demoni, succubi și așa mai departe, știi, nu vrei să auzi și nu prea cred.

   http://dota2.ru/forum/posts/10594836/

   Zgârieturi pe corp fără nici un motiv

   Mulțumesc foarte mult, dar deocamdată cred că voi amâna problema adresării unui psiholog, acum trebuie să începem să muncim, să plătim pentru un apartament.

   Dar, ieri, a apărut un alt simptom, care ma deranjat în general. Dacă durerile de cap, inima etc. Am mai mult sau mai puțin știu cum să trateze, bea Corvalol, paracetamol, astfel că doar ieri au existat răni cum ar fi reduceri (nu prea adânc, dar palpabile, pe brațul drept de 10 cm pe stânga 5 cm) pe îndoiturile, de-a lungul venelor. Nu am avut halucinații pe Internet, nu am întâlnit pisici (pentru a exclude vreun fel de boală tuse, citiți-o), iar porfiria nu funcționează.

   Am gasit singurul grup de forumuri, care lucreaza in 2010, unde oamenii sunt la fel ca mine, confuzi. Toți sunt convinși că aceștia sunt niște demoni ai succubului și incubului. Asta e ceea ce am fost scăzută: „La un anumit stadiu de dezvoltare a sukub relațiilor Crapaturi energia sexuală este nu numai visul victimei îl împinge să bezrasudnye acțiuni în realitate, lipsindu-l de parteneri sexuali, sensul vieții fără obsesiv Nu este o imaginație bună, așa cum mulți ar... să se gândească, și realitatea cu care stalkivaetsya magician negru în practica mea. eu personal cunosc o mulțime de cazuri similare în care locuiesc eu. Trebuie doar să cauți o astfel de conexiune, care să meargă pe muchie de cuțit. "

   Eu însumi sunt atteistka convinși, dar acum eu cred, mi-am amintit că acum două zile, când m-am dus la culcare bylii halucinații auditive și vizuale, dar am scris în jos pe o nevroză. Ieri nu m-am culcat deloc pentru că m-am speriat, iar astăzi cred că nu pot, am senzația că mă urmărește cineva din spate tot timpul.

   Și care este întrebarea reală, a vrut să afle unde, din motive medicale, zgârieturile pot apărea atât de neașteptat? Pentru că se pare că nu sunt singurul, poate nu este un nonsens?

   http://profbaza.ru/antlist/quest-6398.html

   Tăi tăiate spontan pe degete ca de la o lamă, ce-i asta?

   Fetele Google tăgăduiesc sau dau gunoi în legătură cu creaturi mistice care rulează după mine cu o lamă invizibilă. Ei bine, ați înțeles)) Aș înțelege doar - bolnav sau treci? Nu există nici o putere și posibilitatea de a fi legați în mod special de dermatologi, ca în disponibilitate doar analiză privată și iubitoare pentru o mie și mult mai mult. Umidificați pielea, fără alergii, o lună cum au început să apară zgârieturi sau tăieturi în interiorul degetelor. De fapt, ca de o lamă - FOARTE adânc FOARTE dureroase (chiar țipă) și se vindecă timp de o lună, apoi mă uit și văd ce nu este până la sfârșit. Astăzi, un centimetru o astfel de canelură a apărut în momentul deghizării și sângele a început să picure ca niște buzunare. Ei bine, asta nu este, în timpul spălării și contactului cu substanțele chimice. Ar trebui să mă duc la un dermatolog și să deschid un portofel sau este nonsens și ar trebui să respectăm cu mai multă respect respectul asupra pielii? Dacă cineva sa întâlnit, nu trece, vă rog..

   Publicat la 30 august 2016, 20:49

   52 comentarii

   VikaE 30 august 2016, 20:52

   Mai bine mergeți la doctor. Cred că trebuie să ajustați mâncarea și scaunele.

   Mama_Marina 30 august 2016, 20:58

   Da, mâncarea este super, doar a mers pe o dieta sanatoasa in timpul verii)) totul naturale și proaspete) și bucăți doar nebun reduce.. După ce la un moment prost lama tăiat - același sentiment..

   I1989 30 august 2016, 20:53 1

   Nu aveți suficiente vitamine și crăpături ale pielii. Desigur, mergeți la doctor și luați testele. Veți fi sfătuiți foarte mult aici, dar rețineți că mai mult de jumătate din educația medicului nu se va întâmpla, deci nu riscați, nimeni în textul dvs. nu vă va oferi sfaturile potrivite fără testare. Și apoi arătați tratate timp de o săptămână și ca un castravete și uitați de acest necaz

   Mama_Marina 30 august 2016, 10:01

   Mulțumesc, dacă zgârieturile se vor vindeca mult timp, o voi încerca.

   Gossipgirl 30 august 2016, 22:28

   Cred că aveți nevoie de vitamina E. Puteți să-l frecați împreună cu cremă în cod?

   Mama_Marina 31 august 2016, 00:32

   Vindecați un nou fisier și încercați-l.. Mulțumesc)

   olga555 30 august 2016, 20:53

   Sunt mâinile uscate? crede-mă, nu doar să întreb)

   Mama_Marina 30 august 2016, 20:58

   Da, acesta este primul lucru pe care l-am crezut. Creme bune + ulei de măsline + celandine..

   maya80 30 august 2016, 21:27

   Olivka ol_ya nu este p_dhodit pentru această organizație de susținere a scabului organiza v_t.E
   Cumpărați în farmacie (3-5 GRN) un mic puzirok cu un ulei rozchinom vіt.E іnainte de orice cremă pe care o purtai ori kіlka.
   vvedіt în ratsіon nerafіnovanu SONYASHNIKOVU olіyu-mamі moїy Taku rekomendatsіyu dat în neї shkіra zluschuvalasya la krovі -pratsyuvala nu există de їli sonyashnikovoї olії (în spatele unui cordon) th Teper їy trec în mod regulat svіzhogo vіdzhimu-totul OK.

   Mama_Marina 30 august 2016, 21:32

   Am rafinat foarte rar. Ceapa doar prăji, toate naturale, dar confuz, vai. ((

   chernushka 30 august 2016, 20:55 1

   poate fi un fel de eczemă sau infecție fungică, scrie-mi într-un personal

   http://kashalot.com/club/post-4268899/
Mai Multe Articole Despre Alergeni