Analize

Suprastin comprimate - instrucțiuni oficiale * pentru utilizare

Număr de înregistrare:Numele de comerț:Denumire internațională neprotejată:Forma de dozare:ingrediente: descriere Tablete albe sau gri-gri sub formă de disc cu fațetă, cu gravură "SUPRASTIN" pe o parte a tabletei și un risc pe cealaltă față, cu miros slab sau deloc.

Aspirator Dyson

După mai mulți ani de funcționare a aspiratorului Dyson, chiar și atunci când urmați instrucțiunile, puterea de aspirare a dispozitivului scade. Pot curăța aspiratorul Dyson? Faptul este că producătorul interzice deschiderea cupei superioare, inclusiv a sistemului aerodinamic de conuri, în timpul perioadei de garanție.

De ce apar pe pielea câinelui pete negre?

Klim S.De ce apar pe pielea câinelui pete negre?Proprietarul animalului poate fi foarte entuziasmat de faptul că pe pielea câinelui au apărut urme negre de diferite forme și dimensiuni.

Tkha în Spania

Viața zilnică în SpaniapaginăVineri, 16 ianuarie 2015Știri geografice "Iată-mă, florile nu sunt nada."În ajunul lui Arthur Mas a anunțat o nouă acțiune politică - alegerile pentru autoritățile "statului independent al Cataloniei".

Lista de pastile pentru rinita alergica

Rinita alergică este un proces inflamator al mucoasei nazale, care apare ca urmare a efectelor diferitelor stimuli alergici și, în acest caz, alergenilor.Pur și simplu, rinita alergică este un nas curbat cauzat de o reacție alergică.

Nu există alergii!

cartea de referință medicalăTratamentul facial al dermatitei rosaceeÎn dermatitele oamenilor rozatseapapodny se numește o boală a stewardeselor. Numele frumos al bolii nu corespunde defectelor cosmetice pe care le oferă.

Advantan

ConținutulProprietăți farmacologice ale medicamentului AdvantanAtunci când se administrează local, Advantan - Methylprednisolone aceponon reduce reacțiile cutanate inflamatorii și alergice, precum și reacțiile asociate cu hiperproliferarea celulelor, ceea ce duce la eliminarea ambelor simptome obiective (eritem, edem, infiltrație, lichenificare) și plângeri subiective (mâncărime, ).

Simptomele și severitatea unui atac de astm

Un atac astmatic este o deteriorare pronunțată a stării generale a corpului și necesită utilizarea imediată a terapiei medicamentoase. Aceasta constă în dificultăți de respirație, respirație șuierătoare sau respirație șuierătoare, incapacitatea de a respira pe deplin, tuse, creșterea mărimii toracelui.

Flacoane cu prednisolon: instrucțiuni de utilizare

Medicamentul Prednisolone este un grup farmacologic de medicamente antiinflamatoare steroidice. Pentru utilizarea soluției pentru administrare parenterală, există o gamă largă de indicații medicale.

Alergii la medicamente: simptome și tratament

Ce este o alergie la medicamenteBoala este o intoleranță individuală la ingredientul activ al medicamentului sau la unul dintre ingredientele auxiliare care alcătuiesc medicamentul.