Alergeni

100 la 1. Ce este alergia?

Care sunt răspunsurile corecte în jocul de la 100 la 1?

    Pole sau flori - cost - 40 de puncte; Praf - câștiga - 80 de puncte; Puf de plop - numărat - 120 de puncte; Orange sau Citrus - obțineți - 160 de puncte; Animale sau lână - estimată la - 200 de puncte; Capsula - recompensă - 240 de puncte; Miere - profit - 280 de puncte; Ciocolata sau dulce - puncte maxime - 320.
<

Cauze și semne de alergie la argint

Argintul este un metal nobil din care sunt făcute în mod obișnuit feluri de mâncare și bijuterii, iar argintul este acoperit cu suprafețele diferitelor obiecte.Mulți experți argumentează despre alergii la argint.

Diatza la copii, pericol de erupție cutanată

Fiecare mamă cu care se confruntă în viața ei cu diateza la un copil, împărtășesc experiența între prietenele lor, diagnostichează copilul în sine, la vederea obrajilor roșii.

Erupția mâinilor - ce ar putea fi?

În primul rând, să ne amintim proverbele care subliniază importanța și necesitatea mâinilor, a unor astfel de participanți indispensabili în procesul de viață.Așa cum suna în mod semnificativ: "Un suflet este o sărbătoare când mâinile lucrează" sau "Unde este mâna, este capul"

Diatza la nou-născuți și sugari

Mulți părinți experimentează diateza la un copil. Și pentru a putea ajuta copilul să facă față acestei stări inconfortabile, ar trebui să înțelegeți de ce apare diateza, cum să o tratați și dacă aceasta poate fi prevenită.

Avent cremă pentru vergeturi

Conținut [ascunde]Crema pentru vergeturi Avent - este un produs cosmetic care are ca scop combaterea striae (microtrauma pe piele). Motivele pentru apariția vergeturilor sunt mai multe, una dintre ele fiind sarcină.

Dermatologul tău

Afecțiunile cutanate, cum ar fi dermatita, neurodermatida și eczema, au o natură alergică, o durată prelungită a cursului și o alternativă constantă de exacerbări și dispariția simptomelor.

Pete roșii între sani

Sugestii corelate și recomandate3 răspunsuriCăutați site-ulDacă am o întrebare similară, dar diferită?Dacă nu ați găsit informațiile necesare între răspunsurile la această întrebare sau dacă problema dvs.

Există o alergie la soluție salină

Din cauza a ceea ce este alergic la dovleac la adulțiPentru tratamentul alergiilor, cititorii noștri utilizează cu succes Alergyx. Văzând popularitatea acestui instrument, am decis să-i oferim atenție.

Purificatoare de aer fara filtre inlocuibile

Ridică-te

Purificatoare de aer fara filtre inlocuibilePurificatoarele de aer fără filtre înlocuibile sunt o familie de modele echipate cu filtre reutilizabile lavabile.

Lista celor mai eficiente comprimate de psoriazis

Bună ziua, dragi cititori. Companiile farmaceutice produc în prezent diferite pastile de psoriazis care ajută la eliminarea simptomelor bolii prin suprimarea răspândirii acesteia.

Telfastul de la alergii, utilizarea medicamentului

Printre sutele de opțiuni pentru reacții alergice, există multe situații în care evoluția bolii este prelungită, cronică. Apoi, este nevoie de selectarea medicamentelor care vor fi sigure pe termen lung.

Ce trebuie să faci cu bronhospasmul acasă?

Problemele și afecțiunile tractului respirator superior sunt în prezent destul de frecvente.Există multe motive pentru dezvoltarea lor - un mediu poluat, alergii, mirosuri de țigări, boli cronice.

Alergia și concepția

Există multe mituri despre alergie și impactul asupra copilului nenăscut. Să vedem dacă este o alergie periculoasă în timpul sarcinii.Mai întâi de toate, trebuie amintit că alergia mamei nu afectează în nici un fel fătul - anticorpii care reacționează la un alergen nu penetrează prin placentă.